בית פורומים הנה ימים באים

"מלחמת הדרום"

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-28/12/2008 01:37 לינק ישיר 

משקיף יקר!!!

כולם פה כולל אני עוקבים אחרי דבריך בשקיקה,לא תמיד יש פנאי או משהו לענות ולהגיב אבל תמיד כיף ומחזק לקרוא את הדברים!

הטירחה שווה הכל!

האם המלחמה הזאת מסמלת את בשביעית מלחמות? הגילוי קרוב מאוד!

אני כבר בוכה מבפנים בציפייה למשיח ולזכות לקבל את אור הקב"ה ללא ההבל של העולם הזה!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/12/2008 01:58 לינק ישיר 

אשריך אחי חיזקת אותי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/12/2008 08:54 לינק ישיר 

לי נראה שכשלון בעזה יתן כח פסיכולוגי נוסף לעולם הערבי שיגיד (ובצדק) שלישראל אין יותר כח צבאי - או אז תתחיל המלחמה הגדולה  עם הפצצות טילים כי הם פשוט ירגישו שאין להם מה להפסיד - מי יפריע להם?
ועוד דבר - ממש כמונו הם מאמינים שהגיע זמן "אל מהדי" - המשיח שלהם, ולכן כל שטות שלנו מחזקת את האמונה שלהם בנצחון.
לא סתם אחמדיניחמר אומר מה שהוא אומר...גם הוא מחכה למשיח.
מי יתן ישרחמו עחינו מהשמים וימתנו את הדינים...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/12/2008 16:08 לינק ישיר 

תושבי העיר אשדוד ויישובי הסביבה מתרגלים למציאות חיים חדשה: רקטות גראד נפלו היום בבוקר (א) ליד אשדוד ויישובי הסביבה. הרקטות נפלו בשטחים פתוחים ולא גרמו לנפגעים או לנזק. מדובר בטווח הגדול ביותר של רקטה שנורתה מעזה, טווח של יותר מ-30 קילומטרים. רקטה אחת פגעה בכביש ראשי החולף ליד אשדוד, באיזור יבנה. קודם לכן נפלו שלוש רקטות צפונית לאשקלון, באיזור ניצן. לא היו נפגעים ולא נגרם נזק.

תושבי אשדוד והסביבה נאלצו להיכנס במהלך סוף השבוע האחרון מספר פעמים לממ"דים ולמקומות מוגנים, בעקבות אזעקות באיזור. יצוין, כי רבים מתלמודי התורה והשטיבלך באשדוד ממוקמים בתוך קראוונים.

חיל האוויר ביצע הבוקר (א) סדרה של תקיפות ברצועת עזה במטרה לפגוע בחוליות שיגור הרקטות. מוקדם יותר, תקף חיל האוויר יעדים של חמאס ברחבי הרצועה. רשת אל-ג'זירה דיווחה כי בין המטרות שהותקפו היה גם מבנה ממשלת חמאס בעזה. כמו כן, הותקפו מחסן של אמצעי לחימה ומתקן צבאי ברפיח, מתקן של חמאס במרכז העיר עזה ומפעל לייצור רקטות קסאם בצפון הרצועה. לפי הפלסטינים, בתקיפה ברפיח נהרגו שלושה ומספר בני אדם נפצעו ובתקיפה בסג'עיה נהרגו שלושה. לדבריהם, התקיפות כוונו נגד תחנת משטרה, מחסן לתרופות ומחסן נוסף לבנזין וסולר בסמוך לתחנת המשטרה בתל א-סולטאן שברפיח. בנוסף לשלושת ההרוגים, התקיפה גרמה לשריפה במחסנים ובבית הסמוכים להם.

הפלסטינים מדווחים עוד, כי בתקיפות חיל האוויר במהלך הלילה נהרגו חמישה בני אדם. כלי טיס של חיל האוויר שיגר הלילה טילים לעבר מסגד בעיר עזה סמוך לבית החולים שיפא והרג שני בני אדם שהיו במקום. מקורות פלסטינים הוסיפו כי שבעה בני אדם נוספים נפגעו בתקיפה. בצה"ל אישרו כי חיל האוויר ירה לעבר המסגד, כיוון שבמקום הסתתרו מספר חמושים. בצה"ל אמרו כי ימשיכו לתקוף כל יעד המהווה בסיס לטרור.

במהלך הלילה תקף חיל האוויר כ-20 מטרות, ובינהן גם משרדי רשת הטלוויזיה אל-אקצה של ארגון חמאס. בניין המשרדים קרס, אולם שידורי התחנה המשיכו באמצעות ניידת שידור.

הפלסטינים מדווחים כי מאז החל אתמול מבצע 'עופרת יצוקה' הגיע מניין ההרוגים בעזה ל-271 בני אדם. חיל האוויר תקף יותר מ-200 פעמים. פרט להרוגים נפצעו כ-620 פלסטינים, מתוכם 180 פצועים קשה ו-260 באורח בינוני וקל.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/12/2008 16:15 לינק ישיר 

אני רוצה הפעם להתייחס מה שצמאלידע אמר.

לפי שיחות שלי עם ערבים במקום עבודתי הם אכן מאמינים שהמשיח שלהם-המהדי קרוב מתמיד ורק כשיהיה בלאגן עצום בארץ הקודש ובמזרח התיכון הוא יגיע ויהרוג את כל ה "כופרים" .

משהו מעניין נוסף.......הם מאמינים שהמשיח של היהודים צריך לבוא אבל מאמינים שאז המשיח של הנוצרים,האיש ההוא,יקום ויילחם במשיח היהודים וינצח אותו ואז המשיח שלהם-המהדי יבוא ויסיים הכל.

לא סתם אחמדינג'ד מאמין שהוא נשלח להביא את האפוקליפסה לקראת בוא ה"משיח" שלהם,ואין ספק שהוא יפעל בנידון בקרוב.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/12/2008 16:24 לינק ישיר 

מקורות פלשתינים מאתרי  ארגוני הטרור מדווחים על גל הפגזות נרחב גם בשעות אלה על רצועת עזה . בין השאר הופגזו מחרטות  , עמדות של הארגון ,  ויעדים שונים במזרח בדרום ובצפון רצועת עזה. גם מבנה של ערוץ אל אקצא , ערוץ החמאס בעזה , נפגע מטיל אם כי אין בשלב זה דיווח על נפגעים והערוץ עדיין ממשיך לשדר כרגיל.הפלשתינים דיווחו כי בפגיעה של צה''ל במשאית דלק באזור רפיח נהרגו ונפצעו רבים , מספרם לא ידוע , ושכ30 בתים שנפגעו עולים באש.הבוקר מטוסי צה''ל אף פגעו בבנין ראש הממשלה בעזה , בו מתאכסן בדרך כלל הניה , ככל הנראה הבניין ההיה ריק בעת הפגיעה.כמו כן הותקפו בנייני ממשל נוספים ומפקדה של היחידה הימית של משטרת החמאס סמוך למחנה הפליטים נוסיראת .

עד כה נהרגו מאתמול בעזה כ271 לצד מאות פצועים פלשתינים , רבים מהם אנשי חמאס.

טיל של צה''ל נופל סמוך לכתבי אל ג'אזירה

להמשך הכתבה פלוס תמונות וסרטונים לחץ כאן

תוקן על ידי המשקיף ב- 28/12/2008 23:30:49

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/12/2008 22:29 לינק ישיר 

טיל נפל במחלף בכביש 4 סמוך לראשל"צ
במערכת הביטחון מופתעים, לא חלמו שיש לחמאס אפשרות להגיע לכזה מרחק.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/12/2008 22:36 לינק ישיר 

נסראלה החל בנאומו בנוגע למצב בעזה ולכבוד יום העשוראא.

נסראלה:לצערינו , אנחנו מתחילים שנה חדשה בקסטרופה הומניטארית בעזה, עם 300 הרוגים ו1000 פצועים.

נסראלה: מלחמת לבנון השניה ועזה והמצב כרגע בעזים דומים , וגם התוצאות יהיו דומות

נסראלה: מה שקורה בלבנון , עזה ובמדינות ערב אחרות זה ניסיון של הפרויקט האמריקאי ציוני לכפות את תנאיו. בין השאר הם מנסים באמצעות בידוד ולחץ ומצור לכפות את תנאיהם ולגרום למחלוקות וקרבות פנימיים בתוך תנועות ההתנגדות.

נסראלה: יש מספר מדינות ערביות ששותפות לפרויקט הזה , חלקן חתמו הסכמי שלום עם ישראל

נסראלה: המשטרים הערבים לוחצים על ישראל לפעול לחיסול החמאס והג'יאהד האיסלאמי , לקטוע את ראשן ולפגוע בהתנגדות , בדיוק כמו במלחמת לבנון השניה מול חיזבאללה.

נסראלה: המשטרים הערבים האלה משוכנעים במהם שהם עושים , לצערי הם מחמשים ומסייעים פיננסית כדי לגרום לפילוג בקרב הפלשתינים.

נסראלה: היום אנחנו שומעים קולו ששמענו בזמן מלחמת לבנון השניה , כאשר הקורבן הוא נושא האחריות. לא ביקשנו ממדינות ערב לפתוח חזית חדשה ,רק הגינות בתקשורת ובהתבטאויות . בין השאר , חלק מהתקשורת הערבית מדברת על מה שקורה בעזה כאילו מדובר בתאונת רכבת בהודו.

נסראלה: אנחנו כאומה אחת ,  צריכים לפעול להפסקת התקיפות של ישראל בעזה ולמנוע מהם להשיג את מטרתם . מדינות ערב שהאחריות הנושא היא גם עליהן  לא עושות כלום בנושא.

נסראלה: אני קורא לאנשים בעולם המוסלמי והערבי לצאת לרחובות וללחוץ על הממשלות שלהם לפעול כדי לסיים את ההתקפות על עזה. אנחנו מחזיקים בכוח , לנו יש דלק ולנו יש כסף . אנחנו צריכים לדאוג שסיוע הומניטארי ונשק יועברו לעזה דרך מעבר רפיח.

נסראלה: חלק מהניצחון במלחמת לבנון השניה היא בעקבות זה שסוריה לא סגרה את הגבול עימנו. אני מבקש מהמצרים לעשות את הדבר המינימלי ולא לנסות ללחוץ על חמאס לקבל את תנאיה של ישראל באמצעות לחץ צבאי.

נסראלה: שמיליוני מצריים יצאו לרחובות כדי להפגין על יחסה של מצריים לפלשתינים . יש מספיק חיילים מצריים שעדיין מתנגדים לישראל  , שיביעו את התנגדותן לפעולות הממשל . אני לא קורא להפיכה.

נסראלה: ההתנגדות היא הדרך להגן עלינו ולהשיב את זכויותינו.

נסראלה: מאז תחילת המתקפה על עזה נעשו פעולות באזור הגבול עם לבנון  , יכול להיות שמדובר באמצעי זהירות אם כי יתכן ומדובר בהכנה למתקפה

נסראלה: יתכן וישראל והסוכנים שלה עומדים מאחורי הצבת הרקטות בנאקורה

נסראלה: עלינו להיות זהירים ומוכנים לקראת מתקפה ישראלית

נסראלה : קורא לצעדת המונים מחר בשעה 3 בצהריים בדרום ביירות

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/12/2008 22:39 לינק ישיר 

מתהדק הלחץ המדיני:גם שר החוץ הספרדי הרים טלפון לציפורה ליבני ביקש ממנה להפסיק את המבצע בעזה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/12/2008 23:15 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/12/2008 23:39 לינק ישיר 

אפשר את המקור לגבי הטיל שנחת קרוב לראשון לציון?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/12/2008 23:57 לינק ישיר 

מדהים  נו... למה חשבת שהם לא יכולים להגיע עד לשם .. אז אתה טועה.
לגבי המקור זה קצת בעיה
גם אני קצת מסופק אבל.... הכל אפשרי ...הכל פתוח...
יכול להיות שגם הם לא יודעים שהם הגיעו לשם
לכן זה נשמר כרגע בסוד .
אבל כניסת חיילנו עם טנקים זה לעומת זאת כבר לא סוד למרות שידעתי על זה מהצהריים
מה שבטוח זוהי אתחלתה דגאולה כך זה מריח ...וגם התחיל ב=מקץ
מה עוד צריך בשביל להאמין שמשיח בפתח

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/12/2008 01:55 לינק ישיר 

רק היום התעדכנתי בכל מה שנכתב בימים האחרונים.
המשקיף- אני זוכרת ששמעתי פעם פירוש שהפסוק "בנפול אויביך אל תשמח" מדבר על אויב מעמ"י ולא על אויב בגויים שאז מותר לשמוח. דוגמא נוספת כשהקב"ה אמר "מעשה ידי טובעים ואתם אומרים שירה" ודיבר למלאכים ולא לעמ"י שמיד יצא בשירה והודיה לקב"ה.
חוץ מזה, כל הכבוד לך ולחברי הפורום על הדברים הנפלאים. מאוד מחזק לקרוא.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/12/2008 07:38 לינק ישיר 

יש דיווח במצרים שגלעד שליט נפצע בהפצצות האחרונות
לי זה נראה כמו מלחמה פסיכולוגית שהם מקווים להביא
ללחץ דעת הקהל אצלנו כך שהם יקבלו הפוגה/הפסקה.
אני מאוד מקווה שזה העניין כולנו רוצים אותו בריא ושלם.
מי יתן ויחזור במהרה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/12/2008 08:24 לינק ישיר 

IHi38 באמת את צודקת ראיתי את המפרשים ומסתבר כמו שאת אומרת בהרבה מהם יישר כח נצחוני בניי נצחוני

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > הנה ימים באים > "מלחמת הדרום"
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 11 12 13 לדף הבא סך הכל 13 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.