בית פורומים הנה ימים באים

"מלחמת הדרום"

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-29/12/2008 10:13 לינק ישיר 

השמחה המותרת היא על כך שהעולם נעשה טוב יותר, רגוע יותר ובטוח יותר כתוצאה מאבדנם של הרשעים; שמחה על התוצאה החיובית של אבדן הרשעים, ולא על האבדן עצמו. על כל שיפור במצבו של העולם יש לשמוח ולברך את ה', ועל כך נאמר  באבוד רשעים רינה.

• משלי יא10: " בטוב צדיקים תעלץ קריה ובאבד רשעים רנה " - אנשים מרננים ושמחים, לא בגלל הסבל של הרשעים, אלא בגלל שהעולם נעשה טוב, רגוע ובטוח יותר כשאין בו רשעים ( פירוט).

מכאן ניתן ללמוד קריטריון חשוב לזהות מושל צדיק: צדיק אמיתי הוא סובלני . הוא אינו שונא את השונים ממנו, אינו מנסה להתנשא עליהם, למשול בהם או לפגוע בהם; כשהוא מגיע לעמדת-כוח, אף אחד לא מרגיש צורך להתחנף אליו או להסתתר ממנו; וכשטוב לו, כולם שמחים איתו. אבל הרשע אינו סובלני, ושונא אפילו את הדומים לו - נפש רשע איוותה רע, לא יוחן בעיניו רעהו.

פסוקים נוספים על התועלת שמביאים הצדיקים ועל הנזקים שגורמים הרשעים

• משלי יא11: " בברכת ישרים תרום קרת, ובפי רשעים תהרס " ( פירוט)
  • משלי י11: " מקור חיים, פי צדיק ; ופי רשעים , יכסה חמס " (ראו פי רשעים יכסה חמס )
  • משלי י16: " פעולת צדיק לחיים; תבואת רשע לחטאת " ( פירוט)
  • משלי יב12: " חמד רשע מצוד רעים; ושורש צדיקים ייתן "
  • משלי יג5: " דבר שקר ישנא צדיק ; ורשע יבאיש ויחפיר "
  • משלי כט7: " יודע צדיק דין דלים; רשע לא יבין דעת "

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/12/2008 12:44 לינק ישיר 

שימו לב:
ההרוג באשקלון הוא ערבי בשם האני "אלמהאדי"
כידוע, אל מהאדי זה המשיח שלהם

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/12/2008 22:51 לינק ישיר 

אחרי זה הם יגידו שהוא היה 'שאהיד'...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-30/12/2008 21:22 לינק ישיר 

נראה שמנחם בכל אופן צדק הולכת להיות הפסקה

המלצת ראשי מערכת הביטחון נועדה לבחון נקודת יציאה מהמבצע לפני מהלך קרקעי משמעותי; בהפוגה תיבחן נכונות חמאס להפסיק את שיגור הרקטות לישראל

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/12/2008 22:06 לינק ישיר 

2 טילי 'גראד' משופרים נורו בלילה על באר שבע. יש פגיעה בבניין ונפגעי חרדה. הממשלה אישרה בלילה גיוס של 2500 חיילי מילואים נוספים. עד עתה גויסו 9200 חיילי מילואים.

עם רדת החשיכה (יום ג' 30.12), התגבר ירי הטילים של החמס מהרצועה. מהבוקר נורו 45 טילים לעבר מטרות בישראל. אחה''צ ובערב נורו טילים לעבר אשדוד, אשקלון, נתיבות, באר טוביה, אשקלון, ורהט. זה היה הירי הקרוב ביותר לבאר שבע. טילים נורו גם לעבר חבל אשכול וחבל צוחר. חיל האוויר חזר והפציץ את המנהרות בציר פילדפי ופגע ב-40 מנהרות, חלקן מנהרות שבהן פגע ביום א'. צה''ל והשב''כ הכחישו בערב בתוקף רב את הידיעות המתפרסמות כאילו הם ממליצים על הפסקת אש ל-48 שעות.

הגיעו לבאר שבע נו... נו... מעניין לאן עוד הם יגיעו ה' ישמור.

יש פה תרגיל שממשלת ישראל עושה לחמאס מצד אחד מדברים על רגיעה  כן מדברים על הפסקת אש וכל ההכחשות לא יעזרו פה.

מצד שני שיירות של טנקים וחי"ר לכיוון עזה כאילו מתוכננת איזו שהיא פעולה קרקעית זה הכל פארסה של מדינת ישראל
כדי להפחיד את החמאס ולא יותר

דהיינו תירגעו תפסיקו עם הקסאמים והגראדים או שניכנס קרקעית ונפציץ אותכם מהאויר ומהיבשה
וגם מדברים על הפסקת אש משוך בגזר אליעזר,תרגיל המקל והגזר מוכר לכם?

מנחם בינתיים נראה לי שאתה צודק לגבי זה שהמבצע הזה לא ייארך יותר משבועיים כמו שאמרת
אבל גם אתה לא צדקת בינתיים שצהל נכנס לפעולה קצרה לעזה
בכל אופן לפי הבנתי את המפה אין כניסה בקרוב זהו רק תרגיל הסחה ולא יותר .. ימים יגידו

חשבתי לפתוח אשכול מקום נפילת הטילים אבל אין לי את האפשרות כרגע אני לומד בכולל כל היום עד הערב 20.00
קופץ בצהריים לשעה לצהריים אם אתם רואים שאני מחובר זה בגלל שהמחשב שלי לא מכובה רק בשבתות אז אני נראה כאילו מחובר כל היום אבל אם תראו מתי אני בדרך כלל כותב הודעות זה בצהריים משהו ובערב והלילה או מוקדם בבוקר

אז בכבוד אם מישהו מוכן לפתוח את האשכול ולעדכן אותו פעם ביום איפה נפלו הטילים וכמה אז קדימה..
הכדור עכשיו אצלכם יאללה מי פותח

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/12/2008 22:08 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/12/2008 23:18 לינק ישיר 

לפני ארבע שנים זאת היתה הפחדה של "הימין הסהרורי". אתמול הכותרת הפכה למציאות, סהרורית לא פחות כשרקטת גראד נחתה ליד אשדוד. את הכותרת הדמיונית זאת הפיק העיתונאי חגי סגל, ביחד עם מערכת "בשבע", במסגרת בעיתון דמה שחולק למתפקדי הליכוד לקראת המשאל על ההתנתקות שהתקיים במאי 2004. מתפקדי הליכוד, כזכור, הפנימו את המסר. לאחר שקיבל את התוצאות אמר ראש הממשלה שרון "קיבלתי בצער את תוצאות משאל המתפקדים בליכוד, ואני מכבד את התוצאות". ההמשך ידוע

nrg

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/12/2008 00:18 לינק ישיר 

אלי ישי השר מתחבא מפני גראד באשדוד
http://www.tsofar.com/zofar/mashtap/show.asp?id=14722

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/12/2008 00:41 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/12/2008 00:54 לינק ישיר 

הודעת מערכת בנוגע להוספת התראת "צבע אדום" באתר

חברים יקרים,

כאות הזדהות עם תושבי שדרות וישובי הסביבה והמעט שאנו יכולים לעשות על מנת לעלות את המודעות ולהגדיל את תחושת הסולידריות, מעתה בכל פעם שתושמע אזעקת "צבע אדום" בשדרות - תופיע ההתראה גם על מסכי הייד פארק משני צידי המסך על-ידי הבהובי פסים בצבע אדום.

אנא קבלו זאת בהבנה מלאה

שלכם תמיד
מערכת הייד פארק

מישהו הבחין בזה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/12/2008 01:25 לינק ישיר 

אני לא הבחנתי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/12/2008 09:05 לינק ישיר 

3 טילים עכשיו בבאר שבע וואי וואי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/12/2008 13:43 לינק ישיר 

מה קרה כולם שקטים היום
אין לכם מה לומר
או אולי נראה לכם שהמצב הולך להחמיר

ראיתם את השלטון הזה שלטון של מגלומנים אמיתיים
מצד אחד תוקפים מהאויר מצד שני מאיימים להיכנס קרקעית ומאידך
מגששים על הפסקת אש
אוי לו לעם שכך נראים מנהיגיו מנהיגים רשעים ומושחתים שלא נראו כמותם מקדמת דנא
איפה המנהיגים של פעם איפה בגין איפה איי איייייאייי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/12/2008 15:26 לינק ישיר 

בושה וחרפה,זה מה שיש לי לומר.

חבורה של פחדנים,מה זה הפסקת אש????? למה תמיד אנחנו יוצאים הרחמנים והפראיירים?
אסור להפסיק,צריך למעוך ולמחוק אותם עד שלא יישאר זכר מהחלאות אדם הללו.לא סתם נאמר שלא תהיה הנהגה לפני גילוי המשיח.

צריך להאמין שכל הדיבורים וכל ההתנהלות בידי שמיים ולכן אין מה לכעוס כי ההנהגה ואנשיה הם בעצם כחומר ביד היוצר.

אני מקווה שהמצב יחריף,לא חלילה שיהיו נפגעים אלא בגלל שזה מסמן את ביאת הגואל!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/12/2008 15:44 לינק ישיר 

דבר אחד בטוח אם יוצאים להפסקת אש עכשיו המלחמה הברה תגיע במהירות אדירה

הם יראו שאין ניהול נכון וחוסר החלטה

ראיתם איך בערוץ 10 ו-2 מודאגים מתושבי הדרום שלא יחגגו סילבסטר

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > דת ואמונה > הנה ימים באים > "מלחמת הדרום"
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 ... 11 12 13 לדף הבא סך הכל 13 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.