בית פורומים הנה ימים באים

"מלחמת הדרום"

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-31/12/2008 15:57 לינק ישיר 

כן...הגויים במיטבם

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/12/2008 20:18 לינק ישיר 

צריך הרבה רחמי שמיים
והרבה תפילות שה" ירחם

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-31/12/2008 20:39 לינק ישיר 

ממשלת זדון ותועבה כל הזמן מתחננים להפסקת אש אין להם את כושר ההנהגה ברק הוא אחד שמפחד מהצל שלו רק הוציא לעצמו שם כל איזה אחד קשוח אבל כולו מלא חששות ראינו מה הוא עשה כבר בעבר אני מקווה שאתם זוכרים איך הוא הוציא אותנו מלבנון הראשונה החיילים ברחו שם עם הזנב מקופל ולכן חזרה לבנון השניה
למרות כל ההתקפות מהאויר ולמרות שאין מישהו שממש רוצה להיכנס לשם קרקעית כי זו ביצה קשה ותובענית אבל אי אפשר להילחם עם ארגון טרור מהאויר ומששל ישראל וברק ולבני וכל חבורת הליצנים הזאת לא מוכנה להבין את זה מרוב הפחד שלהם
בגלל הבחירות .
חייבים לתת מכה אחת חזקה למחוק שם איזורים שלמים לנקות את האורווה ומאויר זה לא ילך את זה כל חייל מתחיל יגיד לכם
יש לישראל פצצות בלמס פיתוח ישראלי ברפאל 3 זו פצצה שהיא מוחקת קילומטר על קילומטר מרססת הכל אבל לא משתמשים בגלל דעת העולם מה יגידו
ישראל מוכנה לתקיפה מלבנון על ידי נסראללה השבוע צהל פירק שם סוללות של נ"מ לכל אורך גבול הצפון רמיזה לנסראללה עם תתחיל אנחנו מוכנים זה טוב ונקווה שלא יגיע לזה
צריכים להבין אם אתה אומר לאויב שלך אם תתקוף אני יתקוף יותר חזק ויש לי את האפשרות לתקוף יותר חזק הוא יחשוב פעמיים לפני שהוא תוקף נכון?
אבל אם אתה אומר לו אני יתקוף יותר חזק תיזהר אבל מה דעתך על הפסקת אש מה הראתה לו שאתה חלש וערבי ברגע שהוא מזהה חולשה גמרנו הלך עליך ערבי מבין רק דבר אחד ואת זה הממשלה לא מבינה ערבי מבין כוח נקודה ועוד פעם כוח... תראה לו שאתה חזק ויש לך כוח יותר ממנו הוא יירגע ויצעד אחורה אבל הבעיה שהראנו חולשה וחששות מהיום השני למלחמה בדיבורים על הפסקת אש עם כל ההכחשות והפלצף של הממשלה אין לי ספק שהיו דיבורים על הפסקת אש
אם תראו שני פסים אדומים בצידי המסך תדעו שיש זעקת צבע אדום בשדרות.
אין אין הנהגה וכל זה למה אולי אתם יודעים למה?
תחשבו על זה אני יאמר לכם את דעתי המלומדת יותר מאוחר

הנה ימים באים  נאום  אדני אלוהים והשלכתי רעב בארץ לא רעב ללחם ולא צמא למים כי אם לשמוע דברי אלוקים חיים 
 http://www.bhol.co.il/forum/forum.asp?forum_id=20388

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/1/2009 14:14 לינק ישיר 

אני חוזר על השאלה ששאלתי אולי לא הבנתם את השאלה
השאלה היא כזו הרי אנו יודעים שהכל בידי שמים חוץ מיראת שמים
אם כן!!!
למה הקדוש ברוך הוא עשה שתהיה לנו הנהגה כזו דהיינו מנהיגים עוברי רצונו שלומיאלים אמתיים מארץ חלם
ולא נתן לנו מנהיגים אמיתיים עושי רצונו עם כושר מנהיגות אמיתית שידריכו את העם במעלות העולות בית אל.
תחשבו על זה

הנה ימים באים  נאום  אדני אלוהים והשלכתי רעב בארץ לא רעב ללחם ולא צמא למים כי אם לשמוע דברי אלוקים חיים 
 http://www.bhol.co.il/forum/forum.asp?forum_id=20388

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/1/2009 22:43 לינק ישיר 

מתעלמים הא.... טוב בטח אתם יודעים את התשובה אין מלך בלא עם כפני הדור כך פני המנהיגים

אם אנחנו היינו עושים תשובה והיינו צדיקים הקב"ה היה מעיף את הליצנים האלו ונותן לנו מנהיגים ראויים

טוב זה פשוט .

בקטע הבא המראיינת מנסה להצדיק את חמאס והמרואיין עונה מנה אחת אפיים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/1/2009 22:51 לינק ישיר 

אנטישמים מגעילים במסווה של הומניות. הם עוזרים לערבים לא מאהבת מרדכי אלא משנאת המן

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/1/2009 01:13 לינק ישיר 

לא ממש תשובה למה שאתה מתכוון, אך בכל זאת:
משיעורי מחשבת ישראל זכור לי שיש פירושים שונים לעניין בחירה חופשית. ניסיתי לחפש באינטרנט אך לא מצאתי. דבר אחד שכן זכור לי הוא שעל אין אדם נוקף אצבעו אלא אם כן מכריזים מלמעלה מפרש (הרמב"ם?) שהכוונה לפעולות פיזיות של האדם , כלומר אין הכוונה מתי/איפה ינקוף אצבע וכדו' אלא איך תתבצע הפעולה הפיזית לדוגמא אם אדם רוצה ללכת אז הקב"ה קבע שהליכה תתבצע ע"י הזזת הרגליים בצורה מסוימת וכן הלאה.
כלומר לפי זה, הקב"ה קבע איך יתבצעו פעולותינו הפיזיות אך לא קבע לנו מתי ואיך ומדוע יתבצעו.
ולכן במקרה זה התשובה תהיה שאנחנו בחרנו את המנהיגים האלה  ואם נרצה מנהיגים אמיתיים עלינו לפעול לשם כך.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/1/2009 08:04 לינק ישיר 

את צריכה לשבת עוד הרבה בשיעורי מחשבת ישראל על מנת להבין את מה שאני אמרתי כאן,
הדברים הם עמוקים מני ים וכנראה שאצטרך להסביר אותם על מנת שתבינו על מה אני מדבר ,
אבל לא אעשה זאת כעת אלא בזמן אחר.
אתמול 60 רקטות על ישראל
והבוקר 7 נפילות באשקלון
עם ישראל זקוק בעת הזאת להרבה רחמים
ברוך השם עד עכשיו רוב הפגיעות היו לרכוש
ונפגעי חרדה
המכה היתה חס ושלום להיות הרבה יותר קשה
ורואים שהקב"ה ממשיך עלינו את אור החנוכה
את אור הניסים כי מה שקורה פה זה לא רק נס
זה ניסי ניסים.
בכל אופן אם נרצה מנהיגים אמיתיים עלינו לפעול לשם כך
כך כתבה IHi38
ואיך בדיוק עושים זאת
תשובה תפילה וצדקה מעבירים את רוע הגזרה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/1/2009 21:34 לינק ישיר 

צה''ל החל את הכניסה הקרקעית לרצועה

צה''ל החל להיכנס קרקעית לצפון רצועת עזה עם כוחות חי''ר  , שיריון , הנדסה מודיעין וארטילריה לתוך רצועת עזה בסיוע אווירי של מטוסי חיל האוויר וספינות חיל הים סמוך לחופי הרצועה. התקיפות מוקדם יותר היום התמקדו בפגיעות בתשתיות כגון כבישים ויעדים אחרים של חמאס כדי לנטרל סכנות לקראת כניסת הכוחות הקרקעים. בין השאר , מוקדם יותר היום  , צה''ל ירה אש ארטילרית סמוך לגדר המערכת.

עדכון: קרבות מתנהלים בין מחבלים לכוחות צה''ל בבית חנון

עדכון: רשתות הטלווזיה הערביות מדווחות על נפגעים בקרבות בצפון הרצועה. חיל האוויר פוגע במטרות באזור רפיח

תוקן על ידי המשקיף ב- 03/01/2009 21:31:32

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/1/2009 22:47 לינק ישיר 

המומים הא....
צמאלידע מאיפה היה לך את המידע שצה"ל יכנס לעזה
מה קרה היום כולם מחוברים אבל... לא ראיתי אף הודעה מה..
נכנסתם לאמוק...
שתחררו...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/1/2009 23:34 לינק ישיר 

סירטון לכל יפי הנפש והשמאלנים שבינינו על מנת להבין למה ישראל חייבת לתקוף ולתקוף חזק ללא רחמים על מנת לסיים את הסיוט הזה אחת ולתמיד שלפחות יהיה בדרום שקט כמו שיש בצפון

צדק הרב לאון לוי להיכנס ולמחוק אותם ללא רחמים כי אחרת החמאס לא יבין עם מי יש לא עסק

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/1/2009 10:02 לינק ישיר 

מאותם אלה שעכשיו שם...
ישמור אותם השם.
כל תפילה צריכה להיות עם כוונה לשלומם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/1/2009 11:20 לינק ישיר 

קוֹל הָרַעַם מס' 378  התשס"ט

ויגש! כשהעוצמה נפגשת בפחד...

פורצי הדרך מנצחים תמיד גם אם בהתחלה זה נראה קשה קחו את משה רבנו ציירו לכם בראש אדם הולך במדבר על חמור לבד ממדיין למצריים לגאול את עם ישראל. איזו בדידות איומה, איזה פחד מהבלתי נודע, אלו שאלות עוברות לו בראש נסו לחשוב על אדם שהולך ברגל לארצות הברית במחשבה להוציא משם את כל האסירים אדם בודד מול מעצמה אדירה מי היה עושה דבר כזה? ואת הסוף אנו יודעים עם נולד עם סגולה עם הנצח.

וככה גם אנו, כאשר מביטים לפחד בעיניים ואין לך את הביטחון הראוי ואת היכולת להתמודד אתה תפסיד, ולכן כשהפחד וההיסוס הם חלק ממך הוא משתק ולא נותן יכולת לזוז, ולכן על מנת להתמודד איתו אדם צריך שני דברים אחד להיות בעל יכולת להתמודד עם הפחד והדבר השני כאשר האדם נדחף לתוך הפחד ואז מחוסר ברירה הוא מתמודד, ואז הוא מגלה בתוכו עוצמות שהוא לא זיהה לפני כן,

עכשיו תארו לעצמכם את עשרת השבטים בארץ זרה. עומדים לפני המלך שלקח את אח שלהם לעבד. ואומר להם לכו הביתה!! מה אנחנו היינו עושים? מישהו היה נשאר ומנסה לשחרר את אחיו? וזה לא מול הבג"ץ. אלא מול מלך שבנדנוד עפעף תולים אותך. או מכניסים אותך לבור לשארית ימיך!!  ואז יהודה ללא פחד  ומורא עומד מול המלך ואומר לו כמוך כפרעה. רש"י אומר על המקום: דבר באזני אדני - יכנסו דברי באוזניך  כלומר תשמע טוב טוב כי כמוך כפרעה אם תקניטני אהרוג אותך ואת אדוניך!!  מה זה? מהיכן העוצמה הזאת? ומה מנסה לומר יהודה ליוסף? אתה תשחרר את אחי בנימין!!! וכבר כתבתי לא פעם כי הפרשות שלנו בתורה באות תמיד על פי מהלך הדברים עכשיו ממש!! והיום אומר יהודה ויגש =

וישוחרר גלעד שליט

אומר לנו יהודה בני אל תפחדו ואל תחתו מאיש!! והיום אנו דומים לאותו איש שעומד מול משימה מסוכנת ורועד מפחד ומישהו דחף אותו כלפי המשימה והוא חייב לפעול. והיום כאשר מתוך חוסר ברירה עם ישראל קם להגן על עצמו מול החמס. ותראו איזה פלא עצום קורה כאן אל מול עניינו: אם לפני שבוע הייתם רק חושבים על האפשרות להוריד בניין עם נשים וילדים בתוכו היו עוצרים אתכם על מחשבה בזויה, אם לפני כמה ימים הייתם חושבים להוריד פצצה על מסגד (מסגראד) אזי היו עוצרים אתכם על גזענות וטירוף. והנה  לאט לאט ישראל משמידה את המסגדים הללו =- ואיסלאם שותק  מעט מבינים את השינויים העמוקים מיני ים שקורים במלחמה הזו לנגד עינינו

1. טרוריסט שמתחבא מאחורי משפחתו אינו מוגן יותר. אם הוא בוחר להפוך את בני משפחתו למתאבדים- כולם ימותו והאשם רק בו!

2. מסגדים נהרסים ימין ושמאל. ואיסלאם שותק, מחסלים מחבלים על משפחותם והעולם שותק!! מדוע? כי עושים את מה שעשה יהודה!!  עובדים לפי הברכה שברך אותנו אבינו יעקב: יְהוּדָה אַתָּה יוֹדוּךָ אַחֶיךָ יָדְךָ בְּעֹרֶף אֹיְבֶיךָ יִשְׁתַּחֲווּ לְךָ בְּנֵי אָבִיךָ: והעולם מתבונן ובתוך תוכו-- מעריץ אותנו עבור זה! כי שינינו את הכללים: אתה טרוריסט, אתה מגן על טרוריסט, אתה נותן מחסה לטרוריסט, תמות! נקודה. ישראל פועלת מול העולם ללא מורא ופחד ישראל לא מהססת והעולם מכבד זאת! ממש כמו שכתבנו כבר "הן עם לבדד ישכון"!! ואלו בדיוק הדברים שאני כותב מזה שמונה שנים לעם ישראל. אל תירא ישראל אל תירא כי גור אריה הלא אתה ואריה אם ישאג מי לא ירא? ואנו שואגים ועוד איך שואגים רק שאני מאוד מוטרד שתיכף השאגות יפסיקו ונקבל פיק ברכיים ממש כמו הסורים שהגיעו עד הכינרת במלחמת יום כיפור, ולא האמינו שהם מנצחים ונעצרו. ונתנו לנו את הזמן להתארגן ככה היום כל הדיבורים החולניים הללו על הפסקת אש הומניטארית (מעניין אותי כל פעם מחדש מי ממציא את כל המילים המכובסות הללו מחדש? )

מלחמת החנוכה

זה לא סוד שבסעתא דשמיא פרסמתי לפני כחודש כי תחל בנר שביעי \ שמיני של חנוכה מלחמה גדולה ואכן לשמחתי (כי זה אות שמדבר על גאולה עפ"י הזוהר הקדוש קול הרעם 375 )  המלחמה התחילה בדיוק בזמן שנקב הזוהר הקדוש ואכן אנשים החלו לשאול אותי מה יהיה הלאה? אז כאן אני רוצה להדגיש כי כל מה שאני אומר או כותב אינו על דעתי אלא על פי מקורות וניתוח שלהם. והזכות היחידה שיש לי היא בכך שאני זוכה גם לראות את המקורות הנכונים ולתת להם את הפרוש הנכון.

ועכשיו באמת מה הולך להיות?

וְאַתָּה לֵךְ לַקֵּץ וְתָנוּחַ וְתַעֲמֹד לְגֹרָלְךָ לְקֵץ הַיָּמִין

בספר דניאל ששם הוא מנבא את הקץ כתוב כך: וּמֵעֵת הוּסַר הַתָּמִיד וְלָתֵת שִׁקּוּץ שֹׁמֵם יָמִים אֶלֶף מָאתַיִם וְתִשְׁעִים: אַשְׁרֵי הַמְחַכֶּה וְיַגִּיעַ לְיָמִים אֶלֶף שְׁלֹשׁ מֵאוֹת שְׁלֹשִׁים וַחֲמִשָּׁה: וְאַתָּה לֵךְ לַקֵּץ וְתָנוּחַ וְתַעֲמֹד לְגֹרָלְךָ לְקֵץ הַיָּמִין: דניאל פרק יב

על פסוק זה פרשו אבותינו תילי תילים של פרושים. וראיתי בספר "נבואת הילד" שמדבר גם על הקץ. כי מפרש הספר, המקובל האלוקי אברהם בן אליעזר הלוי כותב לנו כלל עצום ואומר "כי אי אפשר להבין הדברים עד שיהיו בשום שכל ובינה" כלומר אי אפשר לפרש את הדברים משום שהם לא מובנים ויהיו מובנים רק לאותו דור שהדברים יתרחשו בימיו ואז הם יצביעו על הנבואה ויאמרו! הנה זה בדיוק מה שכתוב בנבואה!!! ועל סמך זה אני מביא את הכתוב בספר דניאל שאם תשימו לב הוא מדבר על תקופה של ארבעים וחמש יום הנובע מההפרש בין 1290 ל 1335. ומתי תבוא התקופה הזו של 45 הימים? ראיתי בספר אוצרות אחרית הימים "שאמרו חז"ל, שיהיה עליהם זה הצער הנזכר, חמישה וארבעים יום: טבת וחצי שבט. (רבינו סעדיה גאון, הובא באוצרות אחרית הימים ח"ב קעו) ולמרבה הפלא זה נופל באופן חופףבדיוק נמרץ לתקופה שלנו. המלחמה התחילה בחודש טבת ועד חצי שבט יגמרו הימים שנקב דניאל. ומה הוא אומר אַשְׁרֵי הַמְחַכֶּה וְיַגִּיעַ לְיָמִים אֶלֶף שְׁלֹשׁ מֵאוֹת שְׁלֹשִׁים וַחֲמִשָּׁה כלומר מי שיישאר לאחר ה 45 יום הללו אשריו ובמה יתבטא האושר הזה? הרי אני לא רואה מצב שבו לא יגיעו הרבה אנשים לתקופה הזאת כי מן הסתם עם ישראל לא יינזק בצורה כזאת שמי שיישאר יהיה מאושר ואם יהיה אסון כזה גדול בעם אז בטח מי שיישאר לא יהיה מאושר כשקרוביו לא שרדו. אם כן למה מתכוון הנביא? חשבתי על כך שאדם שרץ למרחקים ארוכים כמו לדוגמא רץ מרתון שרץ 42 וחצי ק"מ וכשהוא מגיע לסוף הוא מותש לגמרי ורוצה לעצור ולנוח אבל אם הוא יעצור הוא יפסיד את כל העמל של הריצה שלו אם כן מה יעשה? הוא ישנס מותניים ויגביר את המהירות על מנת לסיים את המרוץ וכך גם אנו לאחר 2000 שנה אסור לנו לעצור אלא עלינו להגביר את המהירות וכשאני מדבר על הגברת המהירות אני מדבר על הגברת המעש שלנו בקיום התורה והמצוות וכל אחד מאיתנו ייקח על עצמו להגביר את קצב ההתקרבות ל ה' יתברך כי כאשר יעברו הימים הללו ויתגלה משיח צדקנו לא נוכל יותר לשנות את מצבינו. כי המרוץ יסתיים וכמו אותו אצן שהגיע למקום האחרון לא יכול  לאחר המרוץ לשנות את מקומו. כך גם אנו, ואחים על פי מה שאני רואה הדברים הולכים להיות קשים כמו לאצן בעליה ודברים שכתבתי לפני שנתיים על מה שיקרה היום מתקיימים באופן נמרץ. ולתזכורת למה שהולך להיות: נכתב לפני כשנה באתר     כשעדיין לא חלמו על טילים למרחקים כאלו:

אשקלון האם יפלו עליה טילים? מקול הרעם 325

קבלו את הבאה בתור אשדוד תתכונני עיר, תתכונני. כי לא איש בשורות אנוכי

כִּי עַזָּה עֲזוּבָה תִהְיֶה וְאַשְׁקְלוֹן לִשְׁמָמָה אַשְׁדּוֹד בַּצָּהֳרַיִם יְגָרְשׁוּהָ וְעֶקְרוֹן תֵּעָקֵר: הוֹי יֹשְׁבֵי חֶבֶל הַיָּם גּוֹי כְּרֵתִים דְּבַר ה' עֲלֵיכֶם כְּנַעַן אֶרֶץ פְּלִשְׁתִּים וְהַאֲבַדְתִּיךְ מֵאֵין יוֹשֵׁב: צפניה פרק ב

עם ישראל הולך להיות קשה ולצערי זה לא יהיה בזירה אחת בלבד אבל דבר אחד אני יכול להגיד לכם כל מי שידבוק בקדוש ברוך הוא עליו אומרי הכתוב  אַשְׁרֵי הַמְחַכֶּה וְיַגִּיעַ לְיָמִים אֶלֶף שְׁלֹשׁ מֵאוֹת שְׁלֹשִׁים וַחֲמִשָּׁה

תוקן על ידי המשקיף ב- 04/01/2009 13:43:14

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/1/2009 13:55 לינק ישיר 

2 נהרגו
התפללו לעילוי נשמתם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/1/2009 16:49 לינק ישיר 

בס"ד

עמוס פרק א פסוק ו  כֹּה, אָמַר יְהוָה, עַל-שְׁלֹשָׁה פִּשְׁעֵי עַזָּה, וְעַל-אַרְבָּעָה לֹא אֲשִׁיבֶנּוּ:  עַל-הַגְלוֹתָם גָּלוּת שְׁלֵמָה, לְהַסְגִּיר לֶאֱדוֹם.  ז וְשִׁלַּחְתִּי אֵשׁ, בְּחוֹמַת עַזָּה; וְאָכְלָה, אַרְמְנֹתֶיהָ.  ח וְהִכְרַתִּי יוֹשֵׁב מֵאַשְׁדּוֹד, וְתוֹמֵךְ שֵׁבֶט מֵאַשְׁקְלוֹן; וַהֲשִׁיבוֹתִי יָדִי עַל-עֶקְרוֹן, וְאָבְדוּ שְׁאֵרִית פְּלִשְׁתִּים--אָמַר, אֲדֹנָי יְהוִה.  {פ}

שמעתי הרצאה שלה רב הרצל חודר באתר הידברות לגבי המלחמה בעזה
הרב דיבר שהמלחמה בחנוכה כנגד המנורה בבית המקדש שהייתה מכוונת לכיוון דרום
וחמס ראשי תבות חנוכה מלחמה סוף
היום ראיתי שאסלם זה ס מ
עוד משהו שחשבתי עליו מלחמת המפרץ הייתה באזור המרכז הלמחמה בצפון כנגד הצפון

ועכשיו כנגד הדרום המקום היחידי שלא נלחמנו בו עדיין מלחמה רשמית לא מדובר על פיגועים כי

פיגועים היו בכל נקודה בארץ כמעט המקום הוא אזור  ירושלים מה אתם אומרים?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > דת ואמונה > הנה ימים באים > "מלחמת הדרום"
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 ... 11 12 13 לדף הבא סך הכל 13 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.