בית פורומים הנה ימים באים

"מלחמת הדרום"

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-8/1/2009 19:18 לינק ישיר 

ליהודים כבר עשו טרנספר הגיע הזמן שיעשו את זה גם לערבים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/1/2009 21:16 לינק ישיר 

משהו חמוד שראיתי הדברים הכתובים הם אמיתיים רק שזה נראה כמו איזה מישהו עם חריטה עמוקה בקודקוד סנהדרין הגדול עלאק

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/1/2009 22:50 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/1/2009 23:55 לינק ישיר 

"שיירי קסאמים מגיע מאותו אזור וצה"ל לא מחזיר אש בגלל מידע שיש שם אזרחים! " - זה לא מקור לגאווה בשבילי, זה מקור לבושה! ומה עם האזרחים של ישראל, הם זבל? כך לא מנצחים מלחמה שבה צד אחד לפלף מנסה לשמור על כללי המשחק והשני מצפצף עליהם בלי סוף

תוקן על ידי המשקיף ב- 09/01/2009 0:10:10

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/1/2009 00:13 לינק ישיר 

אהמ..... כל מילה "בול" כבר הרבה דיו נשפך על זה וכמו שאמרתי כבר בעבר ראה כמה הודעות למעלה
שישראל צריכה ללמוד מרוסיה איך מתנהגים למדינה אוייבת
פשוט מחסלים ב-ו-ם ודי ויוצאים אבל לא.... אנחנו חייבים להתחשב
בדעת העולם... ומה יגידו כל יפי הנפש מתל אביב וכו'
אין אין מנוס חייבים לנקות שם את האורווה אם לא לא נצא מזה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/1/2009 11:27 לינק ישיר 

השאלה היא...כמה קרוב?
אולי תשאל לדעת הרב? גם בעניין 45 יום עד ט"ו בשבת?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/1/2009 11:44 לינק ישיר 

המשקיף

לכשיגיע המשיח ועם ישראל יחזור בתשובה נוכל (אולי) לנהוג כהצעתך, אבל בינתיים יש גבול כמה אפשרות להתגרות בגויים, ואיזה חילול ה' עלול לצאת מכך ואניטשימיות תגבר כך שעלול להיות סכנת נפשות לאלפי יהודים שנמצאים עדיין בגלות, והחכם עיניו בראשו וסוף מעשה במחשבה תחילה, ויהי רצון שהקב"ה יושיענו ברחמים ובקרוב .. והנקמה האמית תבוא רק ממנו !!

שבת שלום.

תוקן על ידי מביטים ב- 09/01/2009 11:42:41

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/1/2009 12:52 לינק ישיר 

מביטים - מצד אחד אתה מדבר גבוהה גבוהה על משיח וחזרה בתשובה, מצד שני אתה מציע שעם ישראל לא יתנהג כמו עם גאה ובוטח בהשם שמגן על בניו ומרסק את האויב, אלא יסמוך ידיו על הגויים ועל משענת הקנה הרצוץ שלהם, גויים שחלק גדול מהם אנטישמי ומשתמש במלים גבוהות כמו אסון הומניטרי בעזה כדי לנגח את היהודים שנואי נפשם. ואם יש יהודים בחו"ל שחיים במדינות אנטישמיות, הם יכולים לעלות ארצה. כנראה שאפשר להוציא את היהודים מהגלות, אבל קשה מאד להוציא את הגלותיות מהיהודים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/1/2009 12:56 לינק ישיר 

וואלה הוצאת לי את המילים מתוך המקלדת כל הכבוד אמת דיברת

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/1/2009 22:22 לינק ישיר 

סימנים ראשונים לשבירת החמס. ישראל התירה למשלחת החמס לצאת בליל שבת לקהיר כדי לדון בתנאים של הפסקת אש. החמס אותת שהוא מוכן להפסקת אש ללא תנאים. התמוטט מערך ההגנה של החמס מסביב לעיר עזה.

הפסקת אש .... לתת להם לצאת.....ישראל צריכה להמשיך את הלחימה עד שנשבור אותם לגמרי לא הפסקת אש ולא כלום

אם הידיעה הזאת היא נכונה אז מי שנשבר זו ישראל לא החמאס
לא רוצים בהפסקת אש ולא אכפת לנו מדעת העולם שיקפצו וידברו כמה שהם רוצים עלינו נאמר
"עם לבדד ישכן ובגויים לא יתחשב"
אבל מה לעשות שהבעיה היא במנהיגים הם נמושות לא מנהיגים
התחלתם פרצתם נכנסתם התחיל המצור הייד.ה קדימה להמשיך ללחוץ עד שישברו לא הפסקת אש ולא כלום
מחיצה טוטאלית של החמאס כמו גו'ק פשוט למחוץ ולא להשאיר חיים
העולם לא יכולים לעשות כלום כמו שהם לא עשו כלום לרוסיה הם לא יכולים לעשות לנו כלום שום דבר.
מה שכן אני מבסוט מההתנהלות של הממשלה שהפעם הם לא נותנים לעיתונאים מהעולם ומישראל להיכנס לעזה .כל הכבוד

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/1/2009 16:56 לינק ישיר 

עזה עולה בלהבות

אני מתפלא מאוד מה קורה אין כאן אף אחד מאזור הדרום שיכול לתת עדכון?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/1/2009 17:08 לינק ישיר 

שידור חי מתוך עזה 24 שעות ביממה
http://www.isramedia.net/channel.php?id=4120

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/1/2009 17:43 לינק ישיר 

כולנו שדרות  

טיל התפוצץ במרחק 100 מטר מהבית שלי, ופתאום אכפת לי מאנשי שדרות.
מאת הרב אריה לייב ניבין

אשתי ואני עברנו לאשדוד לפני ארבע שנים. במשך שלוש שנים גרנו בשכירות בדירה קטנה וקודרת, ובינואר האחרון, מצאנו את דירת החלומות שתתאים למשפחה ההולכת וגדלה שלנו.

כל השנים האלה נפלו קסאמים בשדרות, אבל אני הייתי עסוק. המשפחה שלי גדלה, ובקושי הצלחתי לעמוד בקצב צמיחת מכון האימון האישי שלי. כל היום הייתי עסוק בללמד ולעזור לאנשים.

קראתי בעיתונים על שדרות, אמרתי לעצמי ש'הממשלה חייבת לעשות עם זה משהו' ו'כמה שזה נורא', והרגשתי רע לרגע קט. אבל אתם יודעם איך זה - הייתי עסוק, ושדרות הייתה בגדר צרות של מישהו אחר.

הכל השתנה בשבת שעברה, אחר הצהריים.

נמנמתי מעט, ואז שמעתי צפירה - איזו צפירה חזקה, חשבתי לעצמי, אולי תאונת דרכים... אבל הצפירה נמשכה.

ואז שמענו בום מרחוק. "שמעת את זה?" שאלתי את אשתי. "כן". זאת לא הייתה צפירת אמבולנס; זאת הייתה אזעקה שהתריעה מפני טיל ששוגר לעברנו, כדי שנמהר לתפוס מחסה. בין רגע נכנסנו לעולם חדש - עולמם של טילים שנוחתים על עירך ועל שכונתך.

ביום ראשון, מסרתי שיעור בשיחת ועידה בינלאומית. בין לבין התבדחתי שאם הקו מתנתק, 'נא להזמין את המשטרה'. עשרים דקות אחר כך השיחה התנתקה. התלמידים שלי מיהרו לבדוק באינטרנט מה קורה. לא משהו מיוחד - הקו ניתק בלי שום סיבה ברורה. עשר דקות אחר כך השיחה התחדשה, אבל הבדיחה כבר לא הצחיקה.

ביום שני בלילה, מסרתי את השיעור הראשון שלי בזמן התרעת טילים. אחרי הכל, החיים חייבים להימשך. שמעתי בום מרוחק והתפללתי שכולם בסדר. אחרי השיעור, סיפרו לי שהטיל פגע באירית שטרית ז"ל שהסתתרה בתחנת אוטובוס, במרחק כמה רחובות מביתי.

זה מתקרב. אבל החיים חייבים להימשך. אנשים התחילו לעזוב את העיר.

ביום שלישי בוטלו הלימודים והילדים נשארו בבית. יצאתי לעבוד במשרד שלי, וב-6:30 בבוקר שמעתי שוב צפירה ואחריה פיצוץ עז. הבטתי מחלון המשרד והבחנתי בעמוד עשן המיתמר קרוב למקום בו נמצא ביתי. לרגע כמעט התעלפתי.

איפה הייתי במשך כל השנים האלה כשאחיי ואחיותיי חיו תחת איום תמידי של התקפות טילים?

הטיל הזה התפוצץ 100 מטר מהבית שלי. הוא נפל לתוך מתחם סגור, וב"ה לא היו נפגעים. אילו הטיל היה מתפוצץ מעט שמאלה, היו לכך תוצאות קשות. אני אפילו לא מסוגל לחשוב על כך.

עכשיו אכפת לי מתושבי שדרות. עכשיו אני מבין. איפה הייתי במשך כל השנים האלה כשאחיי ואחיותיי חיו תחת איום תמידי של התקפות טילים? עכשיו, כשמדובר במשפחה ובילדים שלי, התעוררתי פתאום. זה לא היה צריך לקחת לי כל כך הרבה זמן.

הרבה מכרים שלנו עוזבים את העיר לבינתיים, עד שהמצב יירגע. אנחנו ממש בתוך טווח הטילים, ובכל זאת אנחנו נשארים. זאת לא הדרך שלנו לעזוב בזמנים כאלה.

אני כבר לא מסתכל על הילדים שלי באותה צורה. החיים שונים. בכל שנייה טיל עלול להתפוצץ עליי ועל אשתי ועל ילדיי ועל השכונה שלנו.

אל תלמדו את שיעור האכפתיות והאמפתיה בדרך שאני למדתי אותו. אנחנו צריכים לדאוג לכל אחינו המצויים במקום של סבל וצער, בין אם זה שדרות, באר שבע, קריית שמונה, תימן, מומבאי, ארגנטינה או ניו-יורק. זה עוזר לאחד אותנו כעם.

מקור: http://www.aish.com/hsociety/diary/All_for_Sderot.asp

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/1/2009 23:39 לינק ישיר 

שתיקה רועמת השקט שלפני הסערה מחכים לראות לאן נושבות הרוחות ימים יגידו ,יש גיבוי מהעולם להמשיך למרות שחלק

אומרים לעשות הפסקת אש אבל יש גם הרבה פירגון לישראל שהיא עושה את הצעד הנכון והיא צריכה להמשיך, זו זכותנו להגן

על ארצנו ומולדתנו ואנשינו

די לחמאס די לטרור די לסבל הארוך והמתמשך של אנשי שדרות חבל עזה ועכשיו גם אשקלון באר שבע אשדוד חבל אשכול

יש לי משהו שאני יודע שהוא ירים לכם קצת את המורל זה עשה לי טוב לצפות וזה גם יעשה לכם טוב בואו תראו

צה"ל בפעילות חבל על הזמן החבר'ה שלנו יודעים לעשות את העבודה רק צריך לתת להם לעשות אותה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/1/2009 16:56 לינק ישיר 

בכיר בצה"ל: חמאס נחלש, אנשיו עורקים
יום שבת, 10 בינואר 2009, 20:27 מאת: עמוס הראל, אנשיל פפר ושירות "הארץ", הארץ

בצבא אומרים גם כי חמאס מסתיר במתכוון את אבידותיו. חיילי צה"ל בעזה (דובר צה"ל)

על פי הפלסטינים, מאז תחילת המבצע ברצועה נהרגו 827 פלסטינים, בהם 230 ילדים (AP)
לטענת קצין בכיר בצה''ל בפעולה נהרגו עד כה למעלה מ-300 אנשי חמאס, וכי ''המראות בשטח קשים מאוד''. הפלסטינים: עד כה נהרגו 854, בהם לפחות 230 ילדים

קצין בכיר בגזרת הלחימה בעזה סיפר היום (שבת) לכתבים כי לראשונה מאז החל מבצע "עופרת יצוקה" צה"ל מבחין בסימנים של עריקות בקרב פעילים בחמאס לנוכח השחיקה של הארגון בקרבות.

הקצין סיפר שגם אמיר מנסי, מפקד מערך הירי הרקטי של החמאס בעיר עזה, שנהרג בתקיפת צה"ל היום, יצא לבצע ירי מרגמות לאחר שפעילים זוטרים פחדו לצאת באור יום. לצד מנסי, שחוסל במבצע משותף של צה"ל והשב"כ, נפצעו שני פעילים. מצה"ל נמסר כי מנסי היה אחד מהמומחים של הארגון בתחום ירי הגראד.

להערכת הקצין נהרגו יותר מ-300 פעילי חמאס מאז החל השלב הקרקעי בלחימה לפני שבוע. זו ההערכה הגבוהה ביותר שמשמיע צה"ל עד כה. בצבא אומרים גם כי חמאס מסתיר במתכוון את אבידותיו ואינו מוסר שום פרטים על פעילי הזרוע הצבאית שנהרגו בקרבות. הקצין הבכיר אמר כי המטרות שהוצגו לחייליו עד כה בפעולה הושגו וכי כעת פועל צה"ל להעמיק את אחיזתו בשטח בצפון הרצועה. הוא הוסיף כי אינו מרגיש שהוא מוגבל ללוחו זמנים נוקשה וכי ההחלטה מתי מיצה המבצע את ההישגים האפשריים שמורה לדרגים המדיניים.

הקצין הודה כי המראות בשטח קשים מאוד והוסיף כי העובדה שחמאס בוחר להילחם מאחורי גבה של האוכלוסייה הפלסטינית מציבה את חייליו בפני בעיות ערכיות קשות. "אנחנו מתמודדים עם זה ומנסים לצמצם את הנזק למי שאינם מעורבים בלחימה. אני גאה בכך".

כתב וואלה! חדשות, ניר יהב, מוסיף:

מקורות פלסטינים דיווחו כי מניין ההרוגים הפלסטינים במהלך היום עלה ל-35. מקורות רפואיים בעזה מסרו כי שני ילדים אחים נהרגו בתקיפת צה"ל במזרח העיר ג'בליה שבצפון הרצועה. במקביל נהרגו שני ילדים בתקיפה על ביתם בבית לאהיא שבצפון רצועת עזה.

לטענת ראש שירותי החירום בעזה, ד"ר מועוויה חסנין, מאז תחילת המבצע ברצועה נהרגו 854 פלסטינים, בהם 230 ילדים ו-98 נשים, ונפצעו 3,350, שמחציתם ילדים.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > הנה ימים באים > "מלחמת הדרום"
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 7 8 9 11 12 13 לדף הבא סך הכל 13 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.