קיבלתי לפרטי מכתב וקיבלתי אישור לפרסמו אני לא מכיר את הכותב רק שמו שמור במערכת
אני לא מבין על סמך מה הוא כותב אבל חשבתי שיש להביא את זה לפניכם הנה המכתב
לכבוד המשקיף ערב טוב
הנני עוקב מזה זמן בכל המתרחש אצלך בפורום ויש דברים שהיית צריך לדלג עליהם אבל בגלל הלב הרגיש שיש לך החלטת להביא אותם לידיעת החברים טוב מזה לא מתים.
אני רוצה לשתף אותך ואת הקוראים שלך בתחזיות שלי להשנה ומה בדיוק הולך לקרות בתקופה הקרובה.
כל מה שאני כותב לך הוא מדוייק ומבוסס על פי מאמרי חז"ל זוהר ומדרשים שבזכות לימודי בהם זיכו אותי מן שמיא
לחברם למציאות היום יומית וכן גילו לי מן השמיים דברים שלא מגלים לכל אדם הכל בזכות תלמוד התורה והאחדות ואהבת חברים שלה זכיתי.
אנחנו עוד לפני פסח הקרוב עומדים לאבד שני צדיקים מפורסמים שבדור וזה בגלל המחלוקת בין שני צדיקים אחרים שיש בדור
וכמו שאמר הזהר פרשת בראשית דף נו עמוד ב ויתהלך חנוך את האלהים ואיננו כי לקח אותו אלהים ר' יוסי פתח (שיר א') עד שהמלך במסבו נרדי נתן ריחו, האי קרא אתמר, אבל ת"ח כך ארחוי דקודשא בריך הוא בשעתא דב"נ אתדבק ביה והוא אשרי דיוריה עליה וידע דלבתר יומין יסרח אקדים ולקיט ריחיה טב מניה וסליק ליה מעלמא הדא הוא דכתיב עד שהמלך במסבו נרדי נתן ריחו, עד שהמלך דא קודשא בריך הוא, במסבו דא ההוא ב"נ דאתדבק ביה ואזיל בארחוי, נרדי נתן ריחו, אינון עובדין טבין דביה דבגינהון יסתלק מעלמא עד דלא מטא זמניה ועל דא הוה שלמה מלכא אמר (קהלת ח') יש הבל אשר נעשה על הארץ אשר יש צדיקים וגו' יש צדיקים אשר מגיע אליהם כמעשה הרשעים כמה דאוקימנא דבגין דעובדיהון טבין קודשא בריך הוא סליק לון מעלמא (בגין דלא יסרחו (יחיו) ומגו רחימותא בהו מסלק לון) עד לא מטא זמנייהו ועביד בהון דינין,
כך גילו לי מן השמיים בחלום ועוד גילו לי שמיד אחרי פורים ישראל תתקוף בעזה ויהיו הרבה הרוגים אנחנו נתעכב בתוך עזה תקופה של חמשה חודשים שנאמר ויקח דוד חמשה חלוקי אבנים מן הנחל ואומר הזוהר ואינון לקבלייהו חמש תיבין דאינון שמע ישראל ידו"ד אלהינו ידו"ד, ואני בתוך הגולה דא שכינתא בה קודשא בריך הוא אחד ו' בתוספת ואני הוא נהר צדיק חי עלמין
והסיבה שנהיה חמשה חודשים בתוך עזה זה בגלל שלא מלמדים את ילדי ישראל שמע ישראל ה' אלהינו ה' אחד שעד המילה אחד יש חמש תיבות.
אני רוצה שתפרסם את המכתב שלי ואני יעקוב אחרי התגובות אני מקווה שיתקבל ברוח טובה ולא בצחוקים כי הכל קבלה משמיים והדברים יתגשמו אחד לאחד כי כל הדברים שקיבלתי על ידי מסרים מן השמיים התגשמו עד היום
ממני ידידך הרחום
מנחם
אני אישית כמו שאתם יודעים גר בנהריה ומבקר פעם בשבוע אצל הרב
אני לא רואה שום מצב בעולם שהרב יאמר כזה דבר גם אם הוא יכול להיות נכון הרב לא אמר את זה אין לי אפילו עניין ללכת לברר את זה כי זה נראה לי עורבא פרח של איזה מישהו.
בקשר למכתב של מנחם .... (שאת שמו אני לא מגלה כרגע מנחם זה רק חלק מהשם שלו)
הבנתי פחות או יותר על מה הוא מתבסס הוא בעיקרון נראה לי בסיעתא דשמיא , על המחלוקת בין הרב שטיינמן לרב אלישיב לגבי המועמד כרמל אני לא יודע אם יש ביניהם מחלוקת או בין העשבים שגודלים בחצרם,
בכל אופן מה שמנחם ... אמר הוא כמובן בעירבון מוגבל מאוד ולא צריך להתלהב מזה יותר מדי
הדברים יעמדו במבחן הזמנים ואם אכן דבריו יהיו מכוונים אני הראשון שיבוא ויאמר את הדברים.
עוד דבר אתם וודאי כולכם זוכרים את השמועה שבחנוכה נהיה במקלטים ואת מה שרבי דוד אמר שזה לא נכון ובכן בינתיים
אין מקלטים ב"ה נחכה עד סוף חנוכה ונאמר את הדברים שוב בל"נ,
ועוד דבר אחרון שהוא מחוייב להיאמר
הפורום של כדורי נט נהיה בתקופה האחרונה ממש השם ירחם כל מיני משוגעים כותבים שם יש שם גידופים כלפי הקב"ה דברי זנות ודברי מינות השם ירחם פניתי לאתר וביקשתי לשאול למה לא ממנים מנהל לפורום שלפחות ימחוק שם הודעות של גידופים ושל השמצות של הקב"ה ושל דברי זנות ולא זכיתי לקבל משם תשובה עד עצם היום הזה .
לכן אנא מכם לא להביא משם שום קישור לפורום הזה עד שההנהלה לא תסדר שם את הדברים , כל מי שמבקר שם יודע שאני צודק!!!
ודאי שזירת כדורינט הפכה למופקרת ואני מתיחס למכתב שהבאתי בערבון מוגבל, אבל כיוון שזה כל כך דומה (2 רבנים, לפני פסח) ראיתי לנכון לציין זאת. קודם צריך להכיר את הכותב שכתב לך וזכה לאשכול משלו ומכך לחשיבות הראויה לכך מבחינתך
תוקן על ידי חובב_חידות ב- 24/12/2008 20:39:53
נשלח ב-24/12/2008 20:44
מנחם, הפורום לא מכיר אותך ואת הרקע שלך. אם אתה רוצה לתת כאן את התחזיות שלך ושניתיחס אליהם ברצינות, ראוי שתיתן לנו רקע על עצמך ולמה אתה חושב שמה שאתה מקבל זה נכון, וכן תן לנו דוגמאות לדברים שקיבלת בעבר והיתקיימו ואז נתהה על קנקנך...
נשלח ב-24/12/2008 21:02
לכל חברי הפורום שלום רב!!!
מנחם... זכה לאשכול מכיוון שבאמת בעלי תשובה לפעמים מקבלים הארות ואורות שלומדי תורה לא מקבלים וזו בזכות המהפכים שהם גרמו בחייהם למען שמו באהבה ולכן יכול להיות שדבריו נכונים ולכן הבאתי אותם בפניכם אני גם פונה מכאן למנחם בוא תתגלה לפני חברי הפורום ותענה לשאלות המופנות אליך על מנת שיהיו לדבריך משקל חיובי.
בציפיה לגאולה הקרובה במהרה בימינו אמן.
חובב יישר כח על הפעילות שלך בכל האשכולים וכן לכולכם תודה
באמת יש לי את הזכות ואת העונג לנהל את הפורום הזה
אני לא יודע בזכות מה זכיתי לכך
תודה לכם וחג חנוכה שמח
ערב טוב לכל חברי הפורום ותודה למשקיף על פרסום המכתב שלי
על מנת שנוכל להמשיך ולכתוב כאן בפורום ואענה לכל השאלות ויותר
אני רוצה לדעת כמה אנשים מעוניינים לדעת את מה שיש לי להציע
לכן כל מי שמעוניין יכתוב הודעה ובה יכתוב גם אני מעוניין
ולפי כמות ההודעות שיהיו פה עד מחר אני אחליט אם להגיב או לא
סליחה ותודה
נשלח ב-25/12/2008 03:01
מעוניינת מאוד מאוד
ברוך הבא לפורום המעניין מאוד
נשלח ב-25/12/2008 04:00
מנחם ברוך הבא,הגעת לפורום הנכון!
במקום לשאול מה אנחנו רוצים לדעת עדיף שתפרוש את משנתך חגבי מתי יהיה גילוי המשיח לפי דעתך? סוף הגאולה?
מה מצפה לנו השנה עד פסח?
בקיצור תן לנו תסריט לפי הבנתך.נשמח להחכים.
נשלח ב-25/12/2008 07:18
בוקר טוב,
אני מאד מעוניין
אשמח גם לקבל פרטים נוספים את אתה יודע- האם רק לחימה בעזה תהיה השנה?
מה יקרה לאחר 5 החודשים? שקט?
מה עם המשיח?
נשלח ב-25/12/2008 09:36
בס"ד
למנחם היקר אני מאוד אשמח אם תמשיך להרחיב בנושא
בפרט כל דבר שיחזק אותנו באמונה ויראת שמים
נשלח ב-25/12/2008 13:34
מנחם ברוך הבא - שאלתך היא רטורית, נשמח תמיד לשמוע דעות נוספות לגבי אחרית הימים והגאולה ובשביל זה התכנסנו פה
נשלח ב-25/12/2008 13:58
מנחם ברוך הבא בשם השם מעונין לשמוע אותך מאוד
נשלח ב-25/12/2008 16:30
מנחם!
נו תכתוב כבר! ויש לי כמה שאלות אליך:
כל כמה זמן יש לך גילוי בחלום מן השמים?
ובאיזה נושאים?
האם אמרו/הסכימו לך לפרסם זאת?
ומה הסיבה לדעתך שאתה זוכה לגילויים אלו?
נשלח ב-25/12/2008 19:34
ראיתי ברוך השם את התגובות ויותר מאוחר אשב לכתוב את כל מה שיש לי לומר ומה שנמסר לי משמיים על ידי חלומות ועוד.
סליחה ותודה
נשלח ב-25/12/2008 21:34
לכבוד המשקיף וקהל החברים בפורום הנה ימים באים הקדוש ה' עליכם יאיר אמן.
הנה שמי מנחם מן מרמת גן נשוי ואב לשני ילדים נפלאים בעזרת החונן דלים זכיתי למתנה משמיים אשר התחילה לפני שלוש שנים אז זכיתי לחלום הראשון שלי ומאז אני חולם הרבה חלומות ומפרשים לי אותם בחלום עצמו אני אישית חושב שזה ניתן לי כי נבחרתי על ידי הבורא ישתח האל ויתעלה שמו לעד על מנת לגלות את החלומות ולהעיר ולהאיר את ליבות ישראל לאביהם שבשמיים.
עיקר העיקרים של כל אדם מאמין הוא ברוך השם להתחזק ביראת שמיים ולהתעלות במעלות התורה הקדושה זכיתי בחסדי האל יתברך שמו לחזור בתשובה לפני 10 שנים זה חסד שעשה עימי האל כי בעוונתי הרבים מי יודע איפה הייתי היום לולי חסדיו המרובים,צריך כל אחד לדעת שהעיקר שבגללו נגאל ברחמים היא בזכות התשובה ישתח שמו כמו שנפסק בגמרא שאם אין עושים תשובה אז הגאולה תהיה על ידי שמעמידים להם מלך קשה ואכזר כהמן ה' ישמור .
בחלום הראשון שהיה לערך לפני שלוש שנים והנה אני רואה בחלומי עגלות עם סוסים עפים באויר עמוסים בבני אדם.
ושאלתי בחלום מה זה ואמרו לי אלו הם תושבי הצפון הבורחים על נפשם וחלום זה חלמתי אתמול בלילה שוב רק שבו הסוסים לאחור השאלתי מה זה ואמרו נתבטלה הגזרה ולאחר מכן חלמתי עוד חלום שאחזור לדבר בו.
וכאשר קמתי בבוקר תהיתי על חלום זה לאחר מכן במשך היום הודיעו לי על ידי שליח שברשת ב' פורסם שצבא לבנון מצא 7 קטיושות שהיו מוכנות לשיגור וצבא לבנון פרק אותם חסדי ה' כי לא תמו כי ברוב חסדיו חמל עלינו.
ובחלום השני ראיתי המון אנשים מתגודדים להם בקבוצות ושאלתי בחלום מה זה ואמרו לי אלו הם ערבים ויהיו מהומות איתם בתקופה הקרובה ושאלתי היכן ואמרו לי שאין יכולים לומר לי רק לתת לי רמז והראו לי עץ ואמרו לי זה הרמז וכאשר קמתי חשבתי על זה הרמז עץ זהו עץ חיים היא למחזיקים בה עץ חיים ראשי תיבות עכו חיפה סימן שיהיו מהומות או בעכו או בחיפה
בתקופה הקרובה רק נקווה שלא יחזור המראה ויתבטל ולא יתקיים ולא יאמנו דבריי העיקר שלא תיפול שערה אחת מראשם של בני ישראל אמן.
מכיוון שאין עיתותי בידי ויש מקום לבוא ולהאריך בהרבה דברים הקשורים לגאולה אבל בעזרת החונן דלים אומר לכם רק דבר אחד משיח בן יוסף כבר כאן הוא קיבל את נשמת היחידה הקשורה למשיח בן יוסף כל הצדיקים הגדולים מכירים אותו ויודעים ממנו ומחכים לאות של השם שהוא יתחיל את המשימה המשימה שלו היא מלחמת גוג ומגוג ולכבוש את העולם כולו ,אני רק יכול לומר לכם הוא גר בירושלים יותר מזה אסור לי כרגע לגלות כאשר יבוא הזמן והאות אפרסם יותר פרטים
קיבלתי אישור משמים לפרסם את הדברים ואמרו לי תפרסם פה היינו בפורום הנה ימים באים שם לא חוסמים אף אחד כך נאמר לי כמובן ששאלתי על כמה פורומים ועל הפורום הזה קיבלתי אישור לפרסם.
בסיעתה דשמיא אם יהיו שאלות ואוכל לענות עליהן אשתדל מאוד עמכם הסליחה ותודה היו ברוכים