|
|
| נשלח ב-1/2/2009 10:23 |
|
| |
בס"ד
היי שבוע טוב היום פנה אללי בחור מהעבודה אני מנסה לחזק אותו
הוא סיפר שסבא שלו שהוא רב באשדוד קיבל מסר ממספר רבנים בהילולא של הבבא סאלי
שמחר תפרוץ מלחמה לא ידוע באיזה גיזרה אבל בפרוש אמרו לו שמחר תתחיל
|
|
|
|
| נשלח ב-1/2/2009 10:44 |
|
| |
ליוסף שלום רב
בזמנו שאין נביאים ידועים בכל אופן, מלימוד אלו שעוסקים בחלומות למדנו כי פתרון החלום הולך אחר הפה !, ז"א אם אתה נותן פרוש טוב לחלום כך יהיה ואם ח"ו אחרת אז עלול כך להיות.
צפיצפית לחלומותיו של מנחם מן, קשה להתיחס שכן ביום א' קוראים על "חלום" בתאור אחד ולמחרת תאור הפוך ואז נעלמים לשבוע שבועים..
אנחנו ממשיכים לדבוק בתורה ובתלמידי חכמים ומצפים מידי יום לישועת ה' כהרף עין..
|
|
|
|
| נשלח ב-1/2/2009 11:13 |
|
| |
משקיף: זה הזמן לשאול את הרב...
|
|
|
|
| נשלח ב-1/2/2009 21:55 |
|
| |
כיוון שבנבואות ואחרית הימים עסקינן, שמעתי שסדרי עולם משתנים באחרית הימים ובכל זאת רציתי להביא ממה שראיתי בתחום שבו אני עוסקת - אסטרולוגיה ביהדות, שהרי אנחנו עדיין כלואים ב'גשמיות' שלנו וכל האירועים אמורים לתקן ולהביא את עם ישראל למצב של אחדות ותיקון לקראת התגלות המשיח. אז הנה מקצת הדברים ואשמח להתייחסות:
בחירות 2009 - מהפך (לא רק מבחינת ראשות הממשלה).
לא רק שהבחירה של הציבור הישראלי תהיה בראש ממשלה ימני, אלא שמפלגות שנראות היום (ינואר 2009) קטנות, יקבלו משמעות ועוצמה ויצטרפו לקואליציה, כאשר הפעם הקול הימני ידבר, וחזק.
דמות (או מפלגה) הקשורה להתנחלויות ודת – תיכנס במפתיע להכרעות וההחלטות בממשלת ישראל ותשפיע על כל מה שקורה כאן בארץ.
אירועים ודמויות יצרו דינמיקה של שינויים חדים במהלך שנת 2009 בכל הקשור לשלטון בישראל.
עם זאת, החל מינואר 2010, שנה אחת בלבד לאחר הבחירות, רואים שינויים דרמטיים בצמרת השלטון, עד כדי הפלת השלטון או החלפתו, מצב שיימשך כשלושה חודשים עד אפריל 2010, תקופה שבה תהיה כלפינו, בצורה מפתיעה, מלחמה יזומה וקשה מצד מדינות אוייב.
אחי ישראל, כולנו ערבים זה לזו ועל כולנו להתאחד סביב מנהיג אחד. רק באחדות ואהבה נעבור את התקופה העומדת לפתחנו, בעיקר לקראת יום עצמאות המדינה בשנה הבאה, ובחודשים שלאחר מכן.
נלקח מפורום נבואות ואטואליה באחרית הימים מהניקית 3ברית
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-1/2/2009 22:57 |
|
| |
שלום לך המשקיף וכותבי הפורום
ישר כח על הפורום המעניין , מי יתן ודברי תורה ואמת יחדרו ללבבות ויביאו לאהבת אחים שכל כך נחוצה היום.
כיוון שהכנסת את התחזית 'הקודמת' שלי לכאן, מצאתי לנכון לתקן אותה מעט, גם כדי שלא תשמע חד-משמעית, ובהודעה הבאה אביא את התיקונים שגם הופיעו באתר שלי.
כאן אני מבקשת להתייחס למנחם_מן, חולם החלומות, ולשאול אותו מה הטעם מצא להביא לכאן חזונות על אובדן צדיקים - שעדיין בחיים (השם יברך את שניהם ברפואה שלמה ואריכות ימים), שהרי ידוע שהאותיות בהם אנו משתמשים, הן בדיבור והן בכתיבה, אותיות קודש הן, אבל לא תמיד הן לקוחות מהאור העליון אלא מהסיטרא אחרא, וחלילה וחס כשאנו מדברים על מוות של צדיקים גדולים, האנרגיה שלהן כל כך שלילית ועלולה חלילה להביא מקטרגים על ישראל.
הייתי נזהרת מאד ומזהירה גם את הקוראים כאן - אל תאמינו כמו פתי לכל דבר, בדקו כל 'מצב עתידי' שחוזים לכם, כולל אני, כשהעיניים מסתכלות, האוזן שומעת והראש חושב וזוכר. בתקופה שלנו ישנם אנשים רבים, כולל יראי שמים, שמנצלים את הייסורים העוברים על כולנו כפרט וככלל, כדי להשיג מזה 'כוחי ועוצם ידי', התורה גם מזהירה אותנו מחולמי חלומות, ככתוב בספר דברים:
לֹא תִשְׁמַע, אֶל-דִּבְרֵי הַנָּבִיא הַהוּא, אוֹ אֶל-חוֹלֵם הַחֲלוֹם, הַהוּא: כִּי מְנַסֶּה יְהוָה אֱלֹהֵיכֶם, אֶתְכֶם, לָדַעַת הֲיִשְׁכֶם אֹהֲבִים אֶת-יְהוָה אֱלֹהֵיכֶם, בְּכָל-לְבַבְכֶם וּבְכָל-נַפְשְׁכֶם.
אני פונה אליך מנחם-מן, חולם החלומות, ושואלת שאלה:
מיהי הדמות הנכנסת באופן פתאומי למערכת ההנהגה בישראל בחודש הקרוב ?
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-1/2/2009 22:58 |
|
| |
אני מבקשת להביא את התיקון לתחזית שהועתקה לכאן, הנה היא:
יום הבחירות מראה הדגשים חזקים על נטיית הציבור ימינה, ארץ ישראל, וכן עלייה פתאומית של דמות המסמלת את הצד הימני במפה מהכיוון של דת וארץ ישראל (התנחלויות), מכאן אני מסיקה שהציבור הישראלי יבטא בתקופה שנקבעה לבחירות, רצון לחזור למקורות ולשורשים, לטובת הקשר של העם היהודי וארץ ישראל.
בתחזית הקודמת הזכרתי שבחודש פברואר 2009 בולטת דמות ו/או אישיות והיא נראית כעולה באופן פתאומי ושבה אלינו "מן העבר", תהיה סקירה נרחבת בתקשורת לגבי הופעתה של 'דמות' זו.
כיוון ש'העבר' צף ועולה, וגם מזל דגים נראה בולט במפת המדינה בפתאומיות, ייתכנו אירועים דרמטיים הקשורים לראש הממשלה לשעבר – אריאל שרון.
כאשר מופיע היבט מהסוג הזה, כל מה שקשור למרחקים ו"זמן עבר" – צף ועולה מחדש במהלך שנת 2009.
קיימת התחזקות של הדת במדינה, השקעת משאבים לכיוונים דתיים, וגם התחזקות של ההתנחלויות. דמות (או מפלגה) הקשורה להתנחלויות ודת – תיכנס במפתיע להכרעות וההחלטות בממשלת ישראל ותשפיע על כל מה שקורה כאן בארץ.
מספר ימים לאחר הבחירות רואים גיבוש של גופים ימניים ארץ-ישראליים, לאחר מכן אירועים ודמויות יצרו דינמיקה של שינויים חדים במהלך שנת 2009 בכל הקשור לשלטון בישראל.
הצפה של תרחישים במהלך 2009 תיצור מצב ששנה אחת בלבד לאחר הבחירות, יתחילו להיות שינויים דרמטיים בצמרת השלטון, עד כדי הפלת השלטון או החלפתו, מצב שיימשך כשלושה חודשים עד אפריל 2010, תקופה שבה המדינה תיכנס למצב של לוחמה פתאומית וקשה, שתכניס את המדינה למצבים של בלבול וטראומה.
לפני מספר ימים כתבתי את התחזית והיה נראה שישראל תותקף בשנה הבאה על ידי מדינות ערב או איראן ושליחיה, באופן פתאומי, אבל כיוון שבמפת ישראל מופיעים מצבים הקושרים את הדעות המנוגדות פה בישראל, הקיטוב והקושי למצוא מכנה משותף בין כולנו, לא מן הנמנע שהתוקפנות והלחימה תבוא מבית – נתפלל שלא כך יהיה, ימים יגידו.
אחי ישראל, כולנו ערבים זה לזו ועל כולנו להתאחד סביב מנהיג אחד. רק באחדות ואהבה נעבור את התקופה העומדת לפתחנו, בעיקר לקראת יום עצמאות המדינה בשנה הבאה, ובחודשים שלאחר מכן.
תוקן על ידי 3ברית ב- 01/02/2009 22:55:12
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-2/2/2009 16:52 |
|
| |
| noamzaig כתב: |  | בס"ד
היי שבוע טוב היום פנה אללי בחור מהעבודה אני מנסה לחזק אותו
הוא סיפר שסבא שלו שהוא רב באשדוד קיבל מסר ממספר רבנים בהילולא של הבבא סאלי
שמחר תפרוץ מלחמה לא ידוע באיזה גיזרה אבל בפרוש אמרו לו שמחר תתחיל
|
|
נו ?? מן הדין שתסביר איך לא קרה ב"ה דבר !??????
|
|
|
|
|
| נשלח ב-2/2/2009 18:47 |
|
| |
מלחמה מבית תבוא רק עם מלחמה מבחוץ...
|
|
|
|
| נשלח ב-2/2/2009 22:06 |
|
| |
היום עוד לא נגמר...
|
|
|
|
| נשלח ב-2/2/2009 22:22 |
|
| |
אני חושב שזה לא יקרה אומנם עוד נראה פה ושם כמה קסאמים ותקיפות בתוך עזה אבל מ-ל-ח-מ-ה נו... לא עכשיו
בהיסטוריה עוד לא ראיתי שקרו מלחמה אחת אחרי השניה בתוך תקופה כזאת קצרה
אז הסבירות אומרת שכרגע זה לא יקרה
וכך גם הסבירות בהנהגה של ה'
המלחמה באה על מנת שאנשים יעשו חשבון נפש עוד לא עבר מספיק זמן בשביל המכה גם אם היא צריכה לבוא לוקח זמן א-ל רחום וחנון הוא וממתין שיעשו תשובה
ביי דה ויי איך שאומרים
השטן בא לפני הקב"ה ואומר לו ראית את אברהם עשה מסיבה ביום הגמל את יצחק ואפילו תור או יונה לא הקריב לך
אומר לו הקב"ה אם אומר לו הקרב את בנך הוא מקריב
מתי מנסה הקב"ה את אברהם לאחר 35 שנה
אז גם שהק"ה רוצה לנסות ובא השטן לקטרג הקב"ה ממתין זה לא בשר ודם זה מלך מלכי המלכים הקב"ה הוא ממתין ומחכה אולי נעשה תשובה הוא לא בא ישר בדינים על האדם
לא סתם הוא נקרא אל מלא רחמים
נקודה למחשבה
|
|
|
|
| נשלח ב-2/2/2009 22:30 |
|
| |
3ברית, אני לא מבין מאיפה את מסיקה את המסקנות האלה, על שינויים מיד לאחר הבחירות,
והתפתחויות כל שהם, תופעות וכדומה, ועל זמן מדויק - פחות או יותר - להפלת הממשלה.
וגם שלא הבנתי על מה את מדברת שם במושג: "מפת ארץ ישראל", ומה בדיוק את רואה שם, ואיך?
> אם תוכלי לפרש לי ולכל שאר הפורום, אני ישמח.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/2/2009 00:42 |
|
| |
תשובה ליוסף
יוסף, שלום רב ותודה על שאלותיך.
מפת ארץ ישראל היא מפת הלידה של הכרזת המדינה ביום ה באייר תש"ח שעה 16.20, ברגע הזה ממשלת השמים "צולמה" ומכאן ואילך ההיבטים שנוצרו בין 'זמן' נתון לבין 'הזמן הקבוע' (מפת הלידה) יצרו את האירועים במדינת ישראל. באופן מפתיע, מפת הלידה באותו זמן מראה שזוהי הגלות האחרונה של ישראל, ויותר מזה - שביום הכרזת המדינה, כל היסודות שהופיעו בספר בראשית, על תהליכי הבריאה - משתלבים במפה (על כך אשכול נפרד).
מאד קשה כאן להעביר מידע כל כך מקיף ורחב, אבל בע"ה שזיכה אותי ללמוד את הנושא, בתפילה שהדבר נעשה בנקיון ואמת, אביא לכאן כתבות מעת לעת ותוכל להעיר ולהאיר את עיני ולהקשות ולשאול ולהוכיח וללמד ולבדוק ולסרב, ואקבל בהכנעה ושמחה את התגובות.
לאחר הפתיחה הזאת תבין שניתן לעקוב אחר ההיבטים אותם הזכרתי למעלה בכל זמן נתון, ולראות ולהוכיח שישראל נמצאת מעל המזל, וכאשר יש אירוע קשה (דוגמת מלחמת הדרום) - שהיה צפוי וידוע, וחששתי מאד לאור ההיבט השלילי שיורע לישראל, זכינו לראות ניסים וישועות יום יום, וכן את חסדי השם - שהעלה את ישראל מעל המזל (היבט קשה) והיטיב איתנו, שכן גם אם חמאס ימ"ש ממשיכים לפגוע בישראל, הושגה לראשונה מזה 10 שנים אחדות אחים (גם אם לזמן מה) וידיעה ברורה שיש גם יכולת וגם הכרח להגיע לאחדות ואהבה בין כל הקצוות ביהדות.
בהמשך לכך, הסתכלתי על ההיבטים שיהיו ביום הבחירות. אתה שואל "כיצד אני מסיקה", יובהר, של'הסקות' האלה יש להתייחס בסימני שאלה ולבדוק ותמיד לעורר ספק. אמשיך, כמובן שאי אפשר להסתכל על זוית מסויימת שנוצרת בלי לבדוק אירועים בישראל שכבר התרחשו, כדי 'לאמת' בדיקה ולהביא את התוצאה בכתב, לכן אסביר לך איך הסקתי:
בשנת 2003 שרון עלה לשלטון. גוש הימין ראה באריק שרון דמות שתושיע אותה מהסכמי אוסלו ותעלה את ההתנחלויות לסדר היום הלאומי.
והנה, באפריל 2003 כשהסתכלתי בהיבטים הקיימים במפה, נדהמתי ונחרדתי, ראיתי שלא רק שאריק שרון לא יבטל את ההסכמים אלא יקשה מאד על הציבור הימני והדתי בישראל, יטה דעותיו שמאלה, ובמהלך השנים 2004-2006 יהיה מצב שבו ציבור הימין בישראל והציבור הדתי יעבור יסורים קשים ותחושה של חוסר אונים.
הדבר נראה באמצעות כוכב נפטון (האחראי על מזל דגים, שהוא מזל הלידה של שרון), שנמצא בהקרנה קשה לאזור שקרוי "בית" היינו "ארץ ישראל" במפת הלידה, כוכב נפטון יוצר, כשהוא בהיבט קשה, מצבים של בלבול, חרדה, חוסר בהירות.
במקביל, נפטון היה בזווית קשה לאזור שמבטא "הנהגה", ומי שזוכר את אותה תקופה , הממשלה התחילה לבטא עמדות שמאלניות שהלכו והתפתחו עד שהגענו לרגע הטראומתי במדינה באוגוסט 2005, חודש ההתנתקות מעזה.
הנה התחזית שנרשמה ביום 27.4.2003 - התחזית הזאת עמדה במבחן ואז אפשר היה להתקדם ולראות על פי הניתוחים דאז - את השינויים שיתרחשו בשנה זו ובשנה הבאה, כפי שתראה בהמשך התגובה אליך.
-----
כיוון שנדרש לי זמן רב לערוך את התגובה, לצלם את האתר ולהביא לכאן, וגם כיוון שמאד מאוחר עכשיו, אמשיך בתגובתי, ברשותך, אי"ה , מחר או אם אספיק, הלילה.
תוקן על ידי 3ברית ב- 03/02/2009 1:01:14
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-3/2/2009 01:29 |
|
| |
המשך תגובה ליוסף
3ברית, אני לא מבין מאיפה את מסיקה את המסקנות האלה, על שינויים מיד לאחר הבחירות,
והתפתחויות כל שהם, תופעות וכדומה, ועל זמן מדויק - פחות או יותר - להפלת הממשלה.
וגם שלא הבנתי על מה את מדברת שם במושג: "מפת ארץ ישראל", ומה בדיוק את רואה שם, ואיך?
> אם תוכלי לפרש לי ולכל שאר הפורום, אני ישמח.
ההיבטים שהתחילו ללוות את ישראל בשנת 2003 (לא אלאה אותך בעוד היבטים משנת 2000 עם פרוץ האינתיפאדה),
הראו שני מגמות מעניינות שלא ידעתי לפענח, האחת: העלמותו של שרון בשנת 2006, כתבתי את זה ולא ידעתי
מה אני כותבת, לשם כך אני שוב מביאה צילום מהכתבה שהופיעה באתר ביום 31.12.2005.
---
המגמה השניה : התחזקות, התגברות והתקרבות העם היהודי לשורשיו - בשקט אבל בעוצמה.
מגמות אלה של התגברות הציבור בישראל תוך רצון עמוק ושורשי לחזור למקורותיו נתנה אותותיה בשנה האחרונה והנה, בהסתכלות בהיבטים שיהיו קיימים ביום הבחירות רואים שאותו כוכב, נפטון, שנאחז בהיבטים קשים באדמת ארץ ישראל וגרם לנו את תחושת הבלבול וחוסר האונים בשנים 2003-2006, עבר באיטיות עד שהוא מגיע למעלה מדוייקת וחיובית מאד לשני איזורים במפה: איזור ה"יצירה" ואזור "פנימיות התורה" שכוללת את אהבת ארץ ישראל, אדמת ארץ ישראל, ועוד.
שאר התחזית אותה כתבתי מתייחסת לעוד כוכבים שיוצרים היבטים לדמויות וישויות מהעבר, כוכב 'אורנוס' יוצר בדרך כלל מצבים פתאומיים, ועוד כוכב מצטרף למערכה מאוחר יותר ויוצר היבט קשה ביותר לכיוון שלא אפרט, כי אסור לי לפרט, אבל המשמעויות יהיו מרחיקות לכת, משום שעם ישראל כולו יעמוד במבחן - האם לחבוק איש את רעהו בגבולות החדשים של ישראל, שכוללים אדמות שניתנו לנו כהבטחה מבורא עולם, או שנקשה עורפנו.
מקווה שעניתי לשאלותיך, אשמח לכל תגובה, מחזקת או קשה ככל שתהיה.
לילה טוב.
תוקן על ידי 3ברית ב- 03/02/2009 1:32:04
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-3/2/2009 07:19 |
|
| |
טוב שיש לנו על מי להישען
|
| נשלח ב-3/2/2009 09:53 |
|
| |
זאת אומרת שנבואות טובות יתגשמו בהכרח, נבואות רעות לא בהכרח
בקשר לאיחוד - לא חוכמה להתאחד רק בשעות צרה, החוכמה היא גם לא לאכול אחד את השני בשאר השעות, שמהוות למעשה 99% מהזמן.
אם לוקח להנהגה 8 שנים להבין שמגיע לנו להגן על עצמנו ולא משנה המחיר, קצב הלימוד הוא איטי להחריד. ארה"ב לאחר פיגועי 11 בספטמבר גייסה צבא ותוך חודש הרסה את אפגניסטאן בלי שום צורך באישורים חיצוניים.
ישראל היא מדינה פתטית בכל קנה מידה, אני מייחל להנהגה יהודית אמיתית שתעמיד רק את טובת עם ישראל בראש סדר העדיפויות ולא את טובת המנהיגים או טובת האו"ם.
|
|
|
|
|