בית פורומים הנה ימים באים

נבואות?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-4/2/2009 01:49 לינק ישיר 

סליחה שאני מתערב ותוקף במילים קשות אבל מה זה החרטא הזה?????
במחילה אבל אני לא קונה את כל השטויות שה"גברת" כותבת.נשמע לי הזוי.
על דבר אחד אני כן אגיב,כל התאריכים הלועזיים שהזכרת הם תאריכים שלא קיימים מבחינת היהדות,היהדות צופה את הגאולה לפי השנים מבריאת העולם ולא על פי הולדת הסיטרא אחרא-ימח שמו-האדם ההוא,וזה מה שאת עושה,מביאה תאריכים שמבוססים על תאריכי הנצרות .
הישועה בוא תבוא,בקרוב רק בהחלטתו של מנהיג,בורא ומחייה המציאות והבריאה כולה,הקב"ה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/2/2009 10:12 לינק ישיר 

לא לא נראה לי שזו דרכה של תורה אהרון זה לא יאה ולא נאה אם יש לך מה לומר תעתיק את הקטע המדובר תביא אותו תביא ראיות מהתורה על אי נכונתן ואז אפשר לדבר תמחל לי אבל אני מוחק את ההודעה שלך

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/2/2009 10:52 לינק ישיר 
אל נא באפך המשקיף..

הצלחתי לראות את ההודעה של אהרון ויש אמת בדבריו, בעוונותי הרבים, ואולי חייבים לשנות את זה, כל הרישומים
נעשים לפי הלוח הנוצרי (שיקים, ויזה, חוזים ועוד), אני מכירה יהודיה צדיקה שמאלצת את עובדי הבנק לחשב את
התאריך הנוצרי לפי התאריכים העבריים שהיא רושמת בשיקים שלה, וכמה זה מרגיז את פקידי הבנק, והיא ממשיכה
בגאווה לעשות את זה, אשה צדיקה ממש הלוואי כל עם ישראל.

לצערי הספרות, הכלים והתוכנה המצויה בידי מראה תאריכים לועזיים, אמנם לאחרונה לשמחתי חלה מודעות גדולה
מאד להכרח השפה העברית אפילו באסטרולוגיה, כי רבנים (הידברות) התחילו לדבר אל העם בנושאים שמעניינים
אותו, בין היתר הכניסו לנושאי ההרצאות גם אסטרולוגיה ביהדות, כי ראו שזה מושך את היהודי.

אשתדל בלי נדר, בע"ה, להביא תאריכים עבריים (לצד תאריך לועזיים) כדי שמי שלא מעורה בהפרשי הזמן
או בתאריך, זה יקל עליו.

לגבי הסטר"א, אני לא "רואה" ולא יודעת מתי יש יניקה מהקליפה ומתי מהקדושה, אני אישית תמיד מתפללת לשם
שיאיר לי את הדרך ואת האמת, ושלא אעשה טעויות ושלא אחרוג מדרך האמת ושחלילה לא אטעה אחרים, אבל
באמת ממה שקראתי בספרים על המשיח, ביניהם ספר של הרב סופר מחב"ד, שרק המשיח יוכל לברר לנו
את האמת וכמו כולם אני מחכה שיבוא מהר מהר מהר.

אבל אם הבנתי את אהרון, הוא רואה באסטרולוגיה איצטגננות ויש לו על מה לסמוך, ברגע שמישהו רואה בכוכב,
שהוא חומר, כמשפיע - יש בזה חילול שם גדול מאד, לדאבוני - יש גם בארץ אסטרולוגים שרואים במזלות ובכוכבים
'ישויות' שמשפיעות, זוהי איצטגננות, כוכבים לא משפיעים, הם קיבלו תפקיד מבורא עולם, ובליקוטי מוהרן כתוב
שעליהם ממונים שרים ומלאכים, יש פירוט מקיף בליקוטי מוהרן לגבי מספר המלאכים והשרים, התפקיד שלהם,
ודרך השתלשלות השפע לעולם דרך אותם מלאכים ושרים.

אדגיש שהפסקתי לעסוק באסטרולוגיה כשחזרתי בתשובה, ומשך שש שנים לא דיברתי על הנושא, עד שמכל מיני כיוונים
קיבלתי "רמזים" לחזור לזה והרמז החזק ביותר היה כשחכמי תורה בעצמם אמרו באחת ההרצאות "כל היודע לחשב בתקופות ומזלות ואינו חושב, עליו הכתוב אומר: ואת פועל ה' לא יביטו ומעשי ידיו לא ראו . אמר ר' שמואל בר נחמני אמר ר' יוחנן: מנין שמצווה על האדם לחשב תקופות ומזלות, שנאמר: ושמרתם ועשיתם כי היא חכמתכם ובינתכם לעיני העמים . ואיזו היא חכמה ובינה לעיני העמים: הוי חישוב תקופות ומזלות..." (מסכת שבת, דף עה, עמוד א). כששמעתי
את זה ירדו בתוכי ההתנגדויות החזקות שיצרו אצלי מניעות, וחזרתי לאט לאט, מקווה בזהירות, לחשב.

אל נא באפך המשקיף, אני מודה לך על הרגישות, אבל ראוי שגם השוללים יכתוב את דעתם, אפילו אם יש בזה ביזוי,
תופתע לדעת כמה פעמים אני נתקלת בזה, אבל זה נסיון ומקווה שאעמוד בו.

ואני מבקשת לאמץ את דבריו היקרים של אהרון ולחזור עליהם:
הישועה בוא תבוא,בקרוב רק בהחלטתו של מנהיג,בורא ומחייה המציאות והבריאה כולה,הקב"ה.

תוקן על ידי 3ברית ב- 04/02/2009 11:22:34

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-4/2/2009 11:17 לינק ישיר 
תשובה למצפה2

מצפה2 כתב:
3ברית, קראתי את תחזיותייך ודברייך המעודדים.
בעיני זה חשוב שבפורום חשוב כמו של המשקיף יש גם שיתוף של אסטרולוגיה ביהדות.
אודה לך באם תפרטי יותר את התחזית שרשמת החל מינואר 2010, האם צפויה מלחמה רק מינואר 2010? לפני כן ב-2009 תשס"ט לא תהיה מלחמה?
ומה כוונתך כאשר את רושמת לקרת יום העצמאות בשנה הבאה ובחודשים שלאחר מכן, מה להערכתך צפוי בתקופה זו?

מצפה2 בוקר טוב

אני מודה לך על החיזוקים שנתת לי, ושוב מבקשת לראות בתחזית כאפשרות, ורק לצפות בה ולבדוק איך היא
עומדת מול המציאות המתהווה.

לא ראיתי בינואר 2010  (טבת ה'תש"ע) מלחמה כפי שהיא מופיעה בצורה קשה ותוקפנית בחודש אפריל 2010 (אייר
ה'תש"ע)
, אמנם בטבת ה'תש"ע (ינואר) יש תוקפנות כלפינו ורואים היבטים שמזכירים מה שקרה בארץ בנובמבר-
דצמבר 2009 (עד שצה"ל נכנס לדרום עזה)
, אבל התעלמתי מזה כיוון שדווקא מה שקורה באייר ה'תש"ע (אפריל)
2010 לא דומה לתוקפנות שראינו עד כה, אז, או שמדינה נוספת תצטרף, או שהמלחמה תקבל פנים אחרות שישראל
תופתע ממנה והדבר יצור בלבול קשה פה בארץ, לכן אאמץ את דברי דניאל האוטיסט גם לעצמי - לאסוף מזון ושימורים,
מים וכל הנדרש לנו, כי יהיה קושי לצאת לרחוב. (שוב אני מדגישה - אין לי יכולת לראות מיהן המדינות ואם חלילה זה לא
מתחיל מבית, כיוון שיש לקחת בחשבון ששלושה חודשים קודם לכן, ינואר 2010, טבת התש'ע - יש אירועים שלטוניים
קשים !

שים לב, לפעמים האירועים מתחילים קודם לכן (לפעמים בסטיה של שבועיים-חודש), ואז קורה דבר מעניין, אם
יש הקדמה, זה אומר שהלוחמה הקשה מתחילה בחודש ניסן
, שהוא חודש המלכים, ומישהו פה כתב לגבי פעולתו
של משיח בן יוסף (?) במלחמה הזאת.

אז אשמח מאד, אם למישהו יש ידע בענין הזה, שירחיב ויעשיר אותנו.

לשאלתך - בשנת 2009, השנה הזאת מתרכזת בעיקר במעשי השלטון, התחזקות של הציבור הדתי והימני בא"י,
עלייה של כח ימני (דמות או מפלגה), וזה הזמן אולי לכל אחד מאיתנו להשפיע חיובית על כל בני ישראל לבוא הביתה
(גם יהודים בחוץ לארץ ו... גם יהודים בארץ), לחזור באהבה ולהתאחד.

תוקן על ידי 3ברית ב- 04/02/2009 11:20:00

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-4/2/2009 11:19 לינק ישיר 

לע"ד, אטסרולוגיה הופכת לעכו"ם כאשר מחשיבית אותה כדין סופי.
ז"א אם למישהו כתוב שימות מחר והוא מקבל את זה כך אז הוא לא יהודי...כי אין מזל ליהודים.
יהודי יראה את הדבר הזה ויפנה מייד לתפילות וצדקה - וע"י כך ישנה את הגורל.

מובן שתמימות עדיפה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/2/2009 11:30 לינק ישיר 

אהרון במחשבה שניה החזרתי את ההודעה שלך אבל להבא תשתדל להישתמש בלשון נקיה
צריכים לעשות חילוק והוא שהאדם נולד במזל מסויים והמזל הזה פועל עליו וקובע את מהלך חייו וזה גם על פי התורה
אבל
ישראל מעל המזל דהיינו שעל ידי תפילה יכולים לשנות את אשר נקבע לאדם במזלו
כך כותב המהרש"א במסכת מועד קטן שעל ידי תפילה אדם יכול לשנות את המזל שנולד עמו
ולכן לא צריכים לומר שמזלות זה עכו"ם כי זה לא מדוייק מי שיסתכל בספר הרמב"ם שם מובאים כל המזלות עם הבתים שלהם רק כמו שאמרתי ישראל מעל המזל אבל יש מזל גם לישראל וגם לעכו"ם רק שישראל יכול לשנות ועכו"ם לא
ואני חושב שעם כל הרקע התורני שיש לי ואני לא בא להיתגאות חס ושלום עם זה שאני שוחט וסופר סתם ומסדר חופה וקידושין וכו'
ולמדתי גמרות ועץ חיים וספרי קבלה
אני מאוד נהניתי מהפוסט של צברית ולא מצאתי שהוא נוגד לרוח התורה לכן מי שיש לו הוכחות שיבא אותם להישתמש בתתאריכים לועזיים זה לא סוף העולם .

תוקן על ידי המשקיף ב- 04/02/2009 11:26:48

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/2/2009 11:31 לינק ישיר 
תגובה לצמאלידע

צמאלידע כתב:
לע"ד, אטסרולוגיה הופכת לעכו"ם כאשר מחשיבית אותה כדין סופי.
ז"א אם למישהו כתוב שימות מחר והוא מקבל את זה כך אז הוא לא יהודי...כי אין מזל ליהודים.
יהודי יראה את הדבר הזה ויפנה מייד לתפילות וצדקה - וע"י כך ישנה את הגורל.

מובן שתמימות עדיפה...

3מאלידע, תודה רבה

יובהר ויודגש, אין רשות לאף יהודי וגם לא מראים לו מוות של יהודי, וגם ייאמר שישראל מעל למזל, רואים את זה
במפת הלידה של ישראל, שלפעמים יש היבטים קשים, ואכן האירועים מתרחשים אבל - בורא עולם הופך את זה
לישועה גדולה לישראל, דוגמת המלחמה בדרום, שהביאה לכולנו אחדות ואהבה, והראתה את הניסים וידו הגדולה
של שמו יתברך !!!

יש איסור מוחלט לעסוק במוות, וחלילה וחס מי שמדבר על זה - יוצר מקטרגים על ישראל ועל האדם שבו מדובר,
על כולנו להיזהר בלשון ובכתיבה.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-4/2/2009 12:37 לינק ישיר 

זו היתה רק דוגמא פשוטה כדי לקצר במילים.
ישנם עוד דוגמאות אבל עיקר העניין הוא הרעיון

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/2/2009 14:31 לינק ישיר 

סליחה אדוני המשקיף? לשון לא נקייה? למחוק את ההודעה??

אני חושב שקצת נסחפת פה,לא כתבתי שום דבר גס או שנוגד את השפה המתורבתת,הבעתי את דעתי ואת כעסי על ההתעסקות בכל המזלות והכוכבים למיניהם כאילו הם הקובעים ולא מי שברא אותם ואם צריך אחזור על זה גם מיליון פעמים.

הקב"ה ברא אותם לממשלות ולהבנת הדברים אבל בטח שלא לקביעת גורלות ולומר "כך יהיה בשעה זו וזו כי ראיתי בכוכבים",כי מי יאמר לו מה לעשות?

אל תגרום לי להפסיק להגיב פה בפורום כי זה מה שיקרה אם תגרום פה לסתימת פיות כמו אצל המייחל.

אני חוזר שוב,שום דבר לא קיים,לא שווה ואין לו מציאות בלי הקב"ה.

הוא הכל והיחיד והכל אך ורק על פי קביעתו וכיוונו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/2/2009 14:44 לינק ישיר 

אני האחרון שיסתום למישהו פה את הפה אבל אני רוצה לראות תרבות ולא התקפות
לעניננו
אתה בורח מהנקודה הקב"ה הוא  שהכתיב לקיים את העולם במידת הדין וחלק ממידת הדין היא שאדם נולד עם מזל שהוא קשור ליום שבו הוא נולד וגם לשעה שבו הוא נולד
רק שישראל מעל המזל ויכול לשנות זאת על ידי תפילה
אבל אי אפשר להתעלם ולומר שאין מזלות
חפש בגמרא ברמב"ם אולי גם בגוגל אולי תלמד דברים שאתה לא יודע
לא צריך להיסחף
אם תירצה להמשיך פה את הישתתפותך זהו רצונך אבל מילים כמו חארטה יימחקו להבא
קח בחשבון אפשר לחלוק בדרך של כבוד ולא חייבים לעשות זאת בדרך של זילזול
ותאמין לי היה צליל חזק של זילזול
תחשוב על זה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/2/2009 20:24 לינק ישיר 

ל-aaron1980

ידוע שבשעת כעס אדם יוצר מיליון שדים, ובוודאי שהכעס שלך לא אומר לי כלום. אני לא קובעת
גורלות, ואת ההסתייגויות והגדרות שלי כתבתי כאן, מצטערת שקריאה שלך סלקטיבית.

מהות הפורום פה, כפי שראיתי היא "הנה ימים באים", מהם אותם ימים ? חוץ מתכנים
תורניים, פרשות שבוע ועוד דברים אקטואליים שקורים בארץ ובעולם התורה, יש כאן גם דעות
והשקפות לגבי מה שעומד לקרות לעם ישראל. אז הנה, עוד כלי, ואין בתורה מקום אחד שאוסר
לחשב כוכבים ומזלות. ההיפך.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-4/2/2009 22:20 לינק ישיר 

שהכל מתנהל על פי ה' למרות שזה נכון אבל ה' גם קבע שהעולם יתקיים על פי מידת הדין כמו שניסיתי להסביר  וחלק מהמערכת הזאת זה שיש השפעה  של המזל על האדם ויהודי יכול לשנות את הקביעה הזאת על ידי תפילה אבל בסתם המזלות הם שקובעים לאדם וגם את זה הקב"ה קבע הקב"ה קבע שאדם שיולד במזל טלה ביום פלוני בשעה פלונית אז הוא יתנהל לפי קטלוגים מסויימים אם אפשר לקרוא לזה כך
והכל בהשגחת ה' לפרטי פרטים כמובן

תוקן על ידי המשקיף ב- 04/02/2009 22:17:08

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/2/2009 22:42 לינק ישיר 

אם במזלות עסקינן, אני מרגיש פה צורך מאד מאד גדול להזכירכם: "ישראל מעל המזל"!!!
- אין לאף אחד מבני ישראל שום קשר בין המזל שהוא נודל בו או הכוכב שהוא איך-שהוא קשור אליו בכדי לפעול עליו במשך חייו!!

>> המעוניין בהסבר הנרחב ביותר שיש על המזל אצל עם ישראל [עד כמה שידוע לי, זהו המקום היחיד שיש בו הכי הרבה פירוט על הנושא הזה], יעיין במשניות מסכת קידושין, פרק ד' משנה י"ד.
בפירושו של ה'יכין ובועז' שם. ממש מרתק ומאלף בינה ודעת בכל הנושא הזה!!

הנה קטע קצר ונחרץ בתחילת דבריו על המזל אצל עם ישראל:
"ואין להקשות אם הכל תלוי במזל, א"כ מה תועיל התפילה? על זה נשיב, שאין הכוונה במילת 'מזל' על מעמד הכוכבים בשעת עיבור ולידה, ח"ו לא תהיה כזאת בישראל. וכבר צעקו כי כרוכיא על זה רבותינו גאוני עולם, ובראשם ע"ר רבינו הרמב"ם שמש החכמים". וכו' וכו'.
- תעיינו שם ותמצאו נחת. ואם מישהו יביא את כל דבריו, או לפחות את תורף דבריו, מתוך איזה אתר או מקום אחר, תבוא עליו הברכה!!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-4/2/2009 22:49 לינק ישיר 

המשקיף, יאללה, יש לך הרבה עבודה!..
- חוץ מזה תחתום את החתימה שלך באיזה תגובה, בכדי להבהיר ל- 3ברית מה הכוונה בשם של הפורום: "הנה ימים באים".

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-4/2/2009 23:02 לינק ישיר 

אסטרולוגיה כן/לא נחלקו בכך כבר גדולי ישראל... מותר להסב תשומת ליבכם לפרשת השבוע שבה פרעה אומר למשה "ראו רעה נגד פניכם".. מסביר רש"י שראה באיצטגננות שכוכב רעה עולה מן המדבר ומסמל דם.. והקב"ה ברחמיו על עמו הפך זאת לדם מילה. ( גם משה בהתחננו לפני ה' אומר :" למה יואמרו מצרים ברעה הוציאם".) ומכאן ליותר מרמז שרש"י לפחות החזיק שיש באצטגנינות ממש.

תוקן על ידי מביטים ב- 04/02/2009 22:59:30

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > הנה ימים באים > נבואות?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 13 14 15 ... 27 28 29 לדף הבא סך הכל 29 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.