בית פורומים הנה ימים באים

נבואות?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-7/2/2009 23:14 לינק ישיר 

חובב חידות
אני מאד מפקפק בהם  ובחלומות כאלה ואחרים... לשיטתי רק "תמים תהיה עם ה' אלקיך" !!
לימוד תורה ותפילה לגאולה קרובה ברחמים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/2/2009 23:23 לינק ישיר 
למביטים

מביטים כתב:
כמה נקודות למחשבה...
יום שני הינו יום בו מתקיים ליקוי לבנה.
החיזבלה מתכנן מזה זמן תגובה על חיסולו של מורניה. שיום השנה שלו לפי תאריכם 12.2

שנזכה לרחמים גדולים.

מביטים

ליקוי לבנה, הוא רע לישראל, אבל ההתרחשויות לא קורות מיד.
סביר להניח שאם יש כזה קיטוב בעם, הקיצוניות עולה (מפלגות ימניות דתיות קיצוניות - לצד התחזקות דתית
בישראל) - ואם באמת תהיה הפיכה שלטונית שנה מהקמתה .. זה אירוע שלילי לבני אדם בשר ודם,
אבל אירוע טוב לכלל עם ישראל - כי כל מעשיו של בורא עולם הם לטובת בניו.

מביטים, אתה אומר ואני משננת אחריך ומחזקת את ידיך, רק "תמים תהיה עם ה' אלקיך"

תמשיך, תמשיך לחזק אותנו מביטים.

תוקן על ידי 3ברית ב- 07/02/2009 23:20:08

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-7/2/2009 23:52 לינק ישיר 
עם כל הכבוד לכל החברים האהובים שלי כאן...

אני הפעם חייב לומר נמרצות - ואני כאן גם לאחר הבחירות - לא אעלם מהמסך בע"ה -

ציפי לבני לא תהיה ראש ממשלה. נכנסי בי ספקות עמוקים לגבי אמיתות חלומותיו של מנחם מן,
במיוחד לאחר שכעת חקרתי לעומק ארבעה וחצי שבועות אחורנית את דבריו בפורום -
דבריו השתנו מהודעה להודעה ללא הכר -
ותמיד דבריו נעשו על פי המורגש בתקשורת ועל פי תמונת המצב המדינית, שכל בר דעת ש"קורא את המפה" יכול לחזות.
אך שוב, נהיה כאן ביום רביעי, ונראה מי צדק,
אך אני לא בט חלילה וחס להשרות חילוקי דעות בפורום זה, והכל הוא רק לשם שמיים ואני מכבד את כ ו ל ם
ואפילו את דבריה של 3ברית העתקתי לאשכול אחר,בשמה, ואני מוקיר לה את הערכתי.

ע"פ התחושה שלי יש לראות הכל יותר על פי התורה, על פי הנביאים האמיתיים דוגמת נביאי התנ"ך, הזהוהר הקדוש, ספרי קבלה אמיתיים ורבנים יראי שמיים אמיתיים.
על פי התחושה שלי המשיח באמת באמת קרוב,
ובאמת זו שנה מיוחדת,
ואני לוקח חיזקים מכל הרבנים המקובלים שמי אנו לעומתם,
כדוגמת הרב אבוחצירא, הרב שמעון דאהן, הרב ארמוני, ועוד ועוד גדולי תורה בימנו, שבאמת רומזים לנו דברים מדהימים על שנה זו בזרת השם.
אני מקווה שאני לא פוגע כאן באף אחד,
אבל מכיון שאני אוהב את הפוררום הזה,
פורום שמהווה מיים חיים על נפשת עייפת גלות  בתקופה זו,
דברים מאירים מ"המשקיף", מ "יוסף" ועוד.
אני חושב שעלינו לחפש רמזים מהתורה הקדושה, מהרבנים האמיתיים, מהספרים הקדושים,
ולא לחפש שמועות על חלומות וכו' מאנשים לא ידועים, אוטיסטים מזוייפים, וכו' וכ'ו'.

ישנם חולמי חלומות אמיתיים. גם בדורנו. אך לא מרגיש אנכי כי פה מדובר ב"חלומות הפרדסים" האמיתיים.

מצפה לישועה. עכשיו!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/2/2009 00:05 לינק ישיר 

אוטיסטים מזוייפים התפרצת לדלת פתוחה חביבי
ראה אשכול על האוטיסטיים וכל הרבנים שמצאתי ומצאו אחרים אומרים שהם איך אמר הרב מוצאפי ילדים כשרים ונחמדים ולא יותר
לגבי מנחם נו לא צריך להתפעל יותר מידי סך הכול נחמד שיש מישהו שמביא כאן דברים מעולם העליון
אמיתי לא אמיתי לא יודע?
אבל הוא אמר סתם דוגמא שהמלחמה תהיה רק שלושה שבועות
איפה אתה ראית במקום אחר שאמרו שתהיה שלושה שבועות
הרי לפי מה שהיה במפה היה מתוכנן להרבה יותר
וזה היה בדיוק נמרץ רק שלושה שבועות ולא מאוחר מזה
אבל שוב אני אומר את שאמרתי בעבר אני מתייחס לזה כאל דעה ולא יותר למרות שהוא צדק במה שאמר אני עדיין לא חושב שזה נקרא נבואה
יכול להיות שהוא מקבל מסרים מהשמיים מה יש אתם לא מאמינים
למה?
בגלל שאנחנו לא מקבלים אז אף אחד לא מקבל.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/2/2009 00:13 לינק ישיר 

אני לא רוצה חס ושלום לומר שאין לו מסרים,
ודווקא כי אני כן מאמין במסרים בימינו,
כדברי חז"ל שלקראת בואו של משיח כל ילד מקבל נבואה, ונבואה חוזרת לעולם,
ויותר מכך,
אני בעצמי מקבל מסרים, אך לא מאריך בזה, כך שבוודאי שאני האחרון שלא יאמין בדברים מסוג זה, ואני מבקש אלפי סליחות עם טעיתי בעניין,
אך נראה בע"ה ביום רביעי אי"ה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/2/2009 00:15 לינק ישיר 

תודֶה ר' יעקב,  ש"דמויות צהליו"ת" וכו' לא מתאמים את רוח הקדושה האופפת את נושא הגאולה העתידה המשיח וכו'.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/2/2009 00:17 לינק ישיר 

המשקיף, אבל יאיר צודק.

כדאי אולי שליד ה'נבואות' ו'הדעות' נביא גם דברי נבואה מהתורה, יש כל כך הרבה נביאים
שמדברים על תקופתנו.

יחזקאל הנביא מדבר על סיום תקופת הממשלה ממש בימינו אנו, התיאור שהוא מביא ממש
ממש מתאים לתקופה שלנו ואנחנו עוברים אותה. תיכף אביא ציטוט.

עכשיו, זה לא משנה מה מנחם-מן אומר (קראתי באיזה פורום שביבי אומר שאולי באמת לבני
תרכיב את הממשלה), אין לנו ממשלה - שתבין, תסתכל מאז שרון אין ממשלה, וכך גם הרבי
מלובביץ' זצ"ל אמר, וגם הרב כדורי זצ"ל, וכל מי ש"ירכיב" את הממשלה, בעצם העם ממשיך
להתחזק !!!

עכשיו ראה מה יחזקאל הנביא כותב, וגם עוד נביאים (אני צריכים לבדוק כדי להביא ציטוטים
מדוייקים), בינתיים תראה את זה, יחזקאל פרק לד, וכמה הוא מדייק לתקופתנו אנו:

א וַיְהִי דְבַר-יְהוָה אֵלַי לֵאמֹר.  ב בֶּן-אָדָם הִנָּבֵא עַל-רוֹעֵי יִשְׂרָאֵל הִנָּבֵא וְאָמַרְתָּ אֲלֵיהֶם לָרֹעִים כֹּה אָמַר אֲדֹנָי יְהוִה הוֹי רֹעֵי-יִשְׂרָאֵל אֲשֶׁר הָיוּ רֹעִים אוֹתָם הֲלוֹא הַצֹּאן יִרְעוּ הָרֹעִים.  ג אֶת-הַחֵלֶב תֹּאכֵלוּ וְאֶת-הַצֶּמֶר תִּלְבָּשׁוּ הַבְּרִיאָה תִּזְבָּחוּ הַצֹּאן לֹא תִרְעוּ.  ד אֶת-הַנַּחְלוֹת לֹא חִזַּקְתֶּם וְאֶת-הַחוֹלָה לֹא-רִפֵּאתֶם וְלַנִּשְׁבֶּרֶת לֹא חֲבַשְׁתֶּם וְאֶת-הַנִּדַּחַת לֹא הֲשֵׁבֹתֶם וְאֶת-הָאֹבֶדֶת לֹא בִקַּשְׁתֶּם וּבְחָזְקָה רְדִיתֶם אֹתָם וּבְפָרֶךְ.  ה וַתְּפוּצֶינָה מִבְּלִי רֹעֶה וַתִּהְיֶינָה לְאָכְלָה לְכָל-חַיַּת הַשָּׂדֶה וַתְּפוּצֶינָה.  ו יִשְׁגּוּ צֹאנִי בְּכָל-הֶהָרִים וְעַל כָּל-גִּבְעָה רָמָה וְעַל כָּל-פְּנֵי הָאָרֶץ נָפֹצוּ צֹאנִי וְאֵין דּוֹרֵשׁ וְאֵין מְבַקֵּשׁ.  ז לָכֵן רֹעִים שִׁמְעוּ אֶת-דְּבַר יְהוָה.  ח חַי-אָנִי נְאֻם אֲדֹנָי יְהוִה אִם-לֹא יַעַן הֱיוֹת-צֹאנִי לָבַז וַתִּהְיֶינָה צֹאנִי לְאָכְלָה לְכָל-חַיַּת הַשָּׂדֶה מֵאֵין רֹעֶה וְלֹא-דָרְשׁוּ רֹעַי אֶת-צֹאנִי וַיִּרְעוּ הָרֹעִים אוֹתָם וְאֶת-צֹאנִי לֹא רָעוּ.  ט לָכֵן הָרֹעִים שִׁמְעוּ דְּבַר-יְהוָה.  י כֹּה-אָמַר אֲדֹנָי יְהוִה הִנְנִי אֶל-הָרֹעִים וְדָרַשְׁתִּי אֶת-צֹאנִי מִיָּדָם וְהִשְׁבַּתִּים מֵרְעוֹת צֹאן וְלֹא-יִרְעוּ עוֹד הָרֹעִים אוֹתָם וְהִצַּלְתִּי צֹאנִי מִפִּיהֶם וְלֹא-תִהְיֶיןָ לָהֶם לְאָכְלָה.  {ס} יא כִּי כֹּה אָמַר אֲדֹנָי יְהוִה  הִנְנִי-אָנִי וְדָרַשְׁתִּי אֶת-צֹאנִי וּבִקַּרְתִּים.  יב כְּבַקָּרַת רֹעֶה עֶדְרוֹ בְּיוֹם-הֱיוֹתוֹ בְתוֹךְ-צֹאנוֹ נִפְרָשׁוֹת כֵּן אֲבַקֵּר אֶת-צֹאנִי וְהִצַּלְתִּי אֶתְהֶם מִכָּל-הַמְּקוֹמֹת אֲשֶׁר נָפֹצוּ שָׁם בְּיוֹם עָנָן וַעֲרָפֶל.  יג וְהוֹצֵאתִים מִן-הָעַמִּים וְקִבַּצְתִּים מִן-הָאֲרָצוֹת וַהֲבִיאוֹתִים אֶל-אַדְמָתָם וּרְעִיתִים אֶל-הָרֵי יִשְׂרָאֵל בָּאֲפִיקִים וּבְכֹל מוֹשְׁבֵי הָאָרֶץ.  יד בְּמִרְעֶה-טּוֹב אֶרְעֶה אֹתָם וּבְהָרֵי מְרוֹם-יִשְׂרָאֵל יִהְיֶה נְוֵהֶם שָׁם תִּרְבַּצְנָה בְּנָוֶה טּוֹב וּמִרְעֶה שָׁמֵן תִּרְעֶינָה אֶל-הָרֵי יִשְׂרָאֵל.  טו אֲנִי אֶרְעֶה צֹאנִי וַאֲנִי אַרְבִּיצֵם נְאֻם אֲדֹנָי יְהוִה.  טז אֶת-הָאֹבֶדֶת אֲבַקֵּשׁ וְאֶת-הַנִּדַּחַת אָשִׁיב וְלַנִּשְׁבֶּרֶת אֶחֱבֹשׁ וְאֶת-הַחוֹלָה אֲחַזֵּק וְאֶת-הַשְּׁמֵנָה וְאֶת-הַחֲזָקָה אַשְׁמִיד אֶרְעֶנָּה בְמִשְׁפָּט.  יז וְאַתֵּנָה צֹאנִי כֹּה אָמַר אֲדֹנָי יְהוִה  הִנְנִי שֹׁפֵט בֵּין-שֶׂה לָשֶׂה לָאֵילִים וְלָעַתּוּדִים.  יח הַמְעַט מִכֶּם הַמִּרְעֶה הַטּוֹב תִּרְעוּ וְיֶתֶר מִרְעֵיכֶם תִּרְמְסוּ בְּרַגְלֵיכֶם וּמִשְׁקַע-מַיִם תִּשְׁתּוּ וְאֵת הַנּוֹתָרִים בְּרַגְלֵיכֶם תִּרְפֹּשׂוּן.  יט וְצֹאנִי מִרְמַס רַגְלֵיכֶם תִּרְעֶינָה וּמִרְפַּשׂ רַגְלֵיכֶם תִּשְׁתֶּינָה.  {פ}

כ לָכֵן כֹּה אָמַר אֲדֹנָי יְהוִה אֲלֵיהֶם  הִנְנִי-אָנִי וְשָׁפַטְתִּי בֵּין-שֶׂה בִרְיָה וּבֵין שֶׂה רָזָה.  כא יַעַן בְּצַד וּבְכָתֵף תֶּהְדֹּפוּ וּבְקַרְנֵיכֶם תְּנַגְּחוּ כָּל-הַנַּחְלוֹת עַד אֲשֶׁר הֲפִיצוֹתֶם אוֹתָנָה אֶל-הַחוּצָה.  כב וְהוֹשַׁעְתִּי לְצֹאנִי וְלֹא-תִהְיֶינָה עוֹד לָבַז וְשָׁפַטְתִּי בֵּין שֶׂה לָשֶׂה.  כג וַהֲקִמֹתִי עֲלֵיהֶם רֹעֶה אֶחָד וְרָעָה אֶתְהֶן אֵת עַבְדִּי דָוִיד הוּא יִרְעֶה אֹתָם וְהוּא-יִהְיֶה לָהֶן לְרֹעֶה.  כד וַאֲנִי יְהוָה אֶהְיֶה לָהֶם לֵאלֹהִים וְעַבְדִּי דָוִד נָשִׂיא בְתוֹכָם  אֲנִי יְהוָה דִּבַּרְתִּי.  כה וְכָרַתִּי לָהֶם בְּרִית שָׁלוֹם וְהִשְׁבַּתִּי חַיָּה-רָעָה מִן-הָאָרֶץ וְיָשְׁבוּ בַמִּדְבָּר לָבֶטַח וְיָשְׁנוּ בַּיְּעָרִים.  כו וְנָתַתִּי אוֹתָם וּסְבִיבוֹת גִּבְעָתִי בְּרָכָה וְהוֹרַדְתִּי הַגֶּשֶׁם בְּעִתּוֹ גִּשְׁמֵי בְרָכָה יִהְיוּ.  כז וְנָתַן עֵץ הַשָּׂדֶה אֶת-פִּרְיוֹ וְהָאָרֶץ תִּתֵּן יְבוּלָהּ וְהָיוּ עַל-אַדְמָתָם לָבֶטַח וְיָדְעוּ כִּי-אֲנִי יְהוָה בְּשִׁבְרִי אֶת-מֹטוֹת עֻלָּם וְהִצַּלְתִּים מִיַּד הָעֹבְדִים בָּהֶם.  כח וְלֹא-יִהְיוּ עוֹד בַּז לַגּוֹיִם וְחַיַּת הָאָרֶץ לֹא תֹאכְלֵם וְיָשְׁבוּ לָבֶטַח וְאֵין מַחֲרִיד.  כט וַהֲקִמֹתִי לָהֶם מַטָּע לְשֵׁם וְלֹא-יִהְיוּ עוֹד אֲסֻפֵי רָעָב בָּאָרֶץ וְלֹא-יִשְׂאוּ עוֹד כְּלִמַּת הַגּוֹיִם.  ל וְיָדְעוּ כִּי אֲנִי יְהוָה אֱלֹהֵיהֶם אִתָּם וְהֵמָּה עַמִּי בֵּית יִשְׂרָאֵל נְאֻם אֲדֹנָי יְהוִה.  לא וְאַתֵּן צֹאנִי צֹאן מַרְעִיתִי אָדָם אַתֶּם  אֲנִי אֱלֹהֵיכֶם נְאֻם אֲדֹנָי יְהוִה.  {פ}

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-8/2/2009 00:24 לינק ישיר 

אימתת את מה שחשבתי בתחילה שאתה מקבל מסרים
ולכן אתה יותר מכולם צריך להבין את זה כמו שבאמת אמרת בהודעה השניה שלך
לא הכל חלק ולא תמיד הכל חלק אבל צריכים לנסות ולהבין את כל גווני היהדות כפי שהיא מיטבטאת בזמן הגאולה וזה תפקידו של הפורום כפי ראות עיני בהקמתו לתת ביטוי לכל הגוונים
כל עוד שזה לא נוגד את התורה הקדושה וגם למנחם יש כאן מקום
וכמובן ובוודאי שגם לך וגם לכוללללללללם
לכן זכותך כמובן להביע את דעתך וזה לא גורם שום מחלוקת חס ושלום כל העניין בפורום כזה הוא להביע את מה שאנחנו חושבים
ועל ידי זה מקבלים את מה שאומר רבי נחמן מברסלב
"מקבלים דין מן דין"
כל אחד מקבל את הנקודה שחסרה לו מהחבר ועל ידי זה מגיעים לשלימות
שבוע הכי טוב שבעולם שיהיה לכולכם ולכל עם ישראל
וכידוע דברי הרמב"ם שנבואה רעה לא חייבת להתקיים ואין זה מוריד ממעלת הנביא כי יכול להיות שהגזרה היתבטלה
כן יאבדו כל אויבינו אמן

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/2/2009 00:27 לינק ישיר 

אמן

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/2/2009 02:19 לינק ישיר 

יאיר,אני אשמח אם תרחיב לגבי דברים שאתה יודע או מקבל.

אולי ביום הבחירות המשיח יתגלה ויעלה לשלטון?

לפי דעתי יהיה בילבול בבחירות האלו ומתוך הבילבול הזה יעלה משיח צדקנו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/2/2009 04:08 לינק ישיר 
שאלה למנחם!

בס"ד!
מנחם כתב: ולחברה החדשה בפורום הנקראת 3ברית הדמות היא אישיות צהלית בגיל העמידה מהשומרון לא ידוע לי שמו ונראה לי שגם לך לא

אז משמע מדבריך שכיום הוא יודע על היותו משיח ומה לגבי בן יוסף? הבטחת להביא עוד פרטים לגביו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/2/2009 14:36 לינק ישיר 

אם כבר בנבואות עסקינןהנה סרטון יפה על מישהו שהתנבא על אסון התאומים רק שקם לו מישהו לבוא ולסתור את דבריו בגלל שהוא לא דייק בנבואתו נו..העיקר הכיוון והכיוון היה נכון תראו ותשפטו בעצמכם

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/2/2009 18:51 לינק ישיר 

עוד יומיים ואואו

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-8/2/2009 19:14 לינק ישיר 

מה עוד יומיים לא הבנתי תעזרי לי להבין...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/2/2009 22:41 לינק ישיר 

לפי איך שמסתמן כרגע ציפי תהיה ראש הממשלה ושוב מנחם קולע בול מדהים אני הייתי בטוח שביבי יהיה ראש הממשלה

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > הנה ימים באים > נבואות?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 16 17 18 ... 27 28 29 לדף הבא סך הכל 29 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.