בית פורומים הנה ימים באים

נבואות?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-25/12/2008 23:11 לינק ישיר 

מנחם שלום
מאוד שמחתי לראות את מכתבך  מה שבמיוחד אהבתי  שבאמת לא התיימרת לפרש דברים על פי הזהר ולא לתת תאריכים בומבסטיים
ובמת מיקדת את הדברים לגבי החלומות שלך שבעצם קיומם אין לי שום ספק ולענין אמיתותם אין כמו גורם הזמן כדי לבדוק את הדברים
שמחתי לשמוע שבשמיים מקובלת הדרך שאני מנהיג בה את הפורום
למעשה רוב חברי הפורום ואנכי פליטים מן פורומים כאלו ואחרים שבהם לא ניתנה לנו הרשות להגיב ולומר את דעתינו ולכן הקמתי את הפורום הזה והמוטו המרכזי של הפורום הזה הוא לתת במה לכל אדם לבוא ולומר את דברו ואת שיטתו כל עוד שדבריו לא נוגדים את תורתנו הקדושה וגם אני מוכן לתת במה לכל החסידויות באשר הן ולכל הפלגים והזרמים.
לגבי המהומות שהזכרת הרב שלי היום בבוקר סיפר לי על אישה אחת שהיא "מתקשרת" ואפילו רבי דוד כך אומרים אמר לה שזה בסדר ושהיא יכולה להמשיך את התקשורים שלה בכל אופן היא התקשרה לרב שלי ואמרה לו שהיא קיבלה בתיקשור שעומדים לפרוץ מהומות עם הערבים כמו שהיה בעכו וגם אתה אומר משהו בסגנון נקווה לטוב בעזרת השם
אני יודע שרוב חברי הפורום רוצים לשאול אותך הרבה שאלות שעומדים על הפרק של הגאולה ולכן אני צריך לומר את זה כאן ועכשיו
"חברים" אל תישענו על דברים שלא יכולים להיתממש וכוונתי אני שומע הרבה וכנראה חלק מכם שאומרים תביא תפרש לנו על הנבואות מה יקרה בגאולה וכו' וכו' צריכים להיות מאוד זהירים עם זה לבוא ולתת סתם תסריטים כמו אחד מראשי הפורומים שאני מכיר שכתב שיפלו טילים בשבועות והוא נתבדה ולכן עליו נאמר איש בער לא ידע וכסיל לא יבין את זאת,
כל המדרשים וכל כתבי הזהר ניתנים לפיענוח לאלף כיוונים ואין מי יאמר שכך היא האמת כי האמת שאנחנו בחושך גדול ומנסים להוציא פנינים אבל יכול להיות שנמצא פחים ועלולים להישבר אם לא יבוא התאריך ולא יקרה כלום לכן צריכים תמיד להתחזק בענייני הגאולה
לחפש רמזים וכו' אבל להיות זהירים ולא ליפול ברשתו של הס"א.
כמובן שמנחם היקר מוזמן תמיד לענות על שאלותיכם ואתם גם מוזמנים לשאול שאלות וכו' אבל לקחת הכל בערבון מוגבל..
חוץ מזה מה היום יבש פה בפורום לא מגיבים חזרתם לסורכם למחלקת הצפייה זה לא עיתון פה אני מבקש להגיב

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/12/2008 23:14 לינק ישיר 

שאלה למנחם:
האם הכתוב: "הגליל יחרב וגולן ישומם" - הוא הגזירה שנתבטלה? או שזה רק לגבי הירי הזה? (אנחנו בצפון כמובן מעוניינים לדעת )

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/12/2008 00:07 לינק ישיר 

רק לגבי הירי הזה כך הבנתי את החלום

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/12/2008 02:03 לינק ישיר 

למשקיף
כפי שהבנתי אתה מסתובב/הסתובבת בפורום כדורי אז ודאי זכור לך שבזמנו מישהו
פרסם שם בשם אישה צדיקה שקיבלה מסרים בחלומות והראו לה שתהיה התקוממות
של ערביי ארץ ישראל ברגע שתיפתח המילחמה זה יהיה אות עבורם להתחיל באינתיפדה
שתיהיה הרבה יותר גרועה וקשה ממה שחווינו.
ראיתי לנכון צורך לציין זאת מפני שעל פניו המסר זהה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/12/2008 02:08 לינק ישיר 

למנחם
תודה על ההיענות
יישר כוח

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/12/2008 03:26 לינק ישיר 

מעניין מאוד.אני שמחה לעקוב אחרי הנאמר פה ומקווה לישועות.

השעה לפי שעון ישראל 3.15 לפנות בקר, אם כולם ערים פה מתי מספיקים לחלום?

כנראה כולם מחכים לאור הבוקר שאז יתגלה משיח.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/12/2008 08:58 לינק ישיר 

בס"ד

למנחם היקר המצב כיום הוא ממש הסוף כולם רואים את זה ולא משנה התאריך כולם מרגישים

שזה קרוב מאוד

השאלה שלי היא מה אנחנו יכולים לעשות כדי להקל על המצב להמתיק את הדינים  מעבר

להתחזקות ביראת שמים שזה כל יהודי בפני עצמו

של כל אחד בפני עצמו

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/12/2008 10:32 לינק ישיר 
למנחם

בס"ד!
כתבת שמשיח בן יוסף גר בירושלים. מה לגבי משיח בן דוד? והאם הם מכירים זה את זה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/12/2008 12:29 לינק ישיר 

mirial כתב:
למשקיף
כפי שהבנתי אתה מסתובב/הסתובבת בפורום כדורי אז ודאי זכור לך שבזמנו מישהו
פרסם שם בשם אישה צדיקה שקיבלה מסרים בחלומות והראו לה שתהיה התקוממות
של ערביי ארץ ישראל ברגע שתיפתח המילחמה זה יהיה אות עבורם להתחיל באינתיפדה
שתיהיה הרבה יותר גרועה וקשה ממה שחווינו.
ראיתי לנכון צורך לציין זאת מפני שעל פניו המסר זהה.

חזק וברוך ויישר כח ואני ראיתי לציין שברוך השם יש לך מה להגיב ומי יתן ותמשיכי להגיב פה בפורום וגם לכולם אני אומר יישר כח על התגובות וגם יישר כח למנחם שהכניס פה קצת חיות לפורום ומי יתן ונזכה כולנו יחד לגאולה השלמה במהרה בימינו אמן
נ.ב.
כאן לכולם מותר להגיב ולא צריך לחשוב פעמיים כי אני מקבל כל תגובה בשמחה גם אם אני לא ממש מסכים עם מה שנאמר

הנה ימים באים  נאום  אדני אלוהים והשלכתי רעב בארץ לא רעב ללחם ולא צמא למים כי אם לשמוע דברי אלוקים חיים 
 http://www.bhol.co.il/forum/forum.asp?forum_id=20388

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/12/2008 13:48 לינק ישיר 

מאד מעניין!!!
רק שברמב"ם מוזכר שמי שיעשה את המלחמות הוא המשיח מבית דוד ולא משיח בן יוסף!?
אולי יש ראשונים שחולקים עליו, אני לא בדקתי.

המשך בדרכך, מנחם!
חזֶק והתחזק!
חזק וברוך!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/12/2008 14:10 לינק ישיר 

מלבי"ם על יחזקאל פרק כה' פסוק יד'
נתתי - ואח"כ אתן נקמתי באדום - שינקום בם נקמת כבוד שמו המחולל והיא הנקמה המיועדת בדברי נביאים לע"ל ונקמה זו תהיה ביד עמי ישראל - ע"י משיח בן יוסף, ועשו באדום כאפי וכחמתי - השמורה עליהם לאחרית הימים, וידעו את נקמתי - ואז יכירו שהיא נקמתי:

מלבי"ם על יחזקאל לז יט'

מקבלת חז"ל שתחלה יעמוד משיח בן יוסף והוא מלך מעשרת השבטים והוא ילחם מלחמות ויתאספו כל ישראל תחת דגלו, עד שאח"כ יבא בן דוד והוא ימלוך עליהם, והי' המשל הראשון תחלה על התאחדות ישראל תחת דגל משיח בן יוסף, וצוה שיקח עץ אחד ויכתב ליהודה ולבני ישראל חבריו, כי תחלה התחברו יהודה ובנימין שגלו בבית ראשון והתקבצו תחת זרובבל בימי כורש ונעשו גוי אחד בימי בית שני, ואף אחר חורבן הבית שנתפזרו בכ"ז הם מאוחדים בכלל ומיחלים על הגאולה, ובאחרית הימים יתקבצו עשרת השבטים האובדים והנדחים, תחת דגל יוסף שהוא משיח בן יוסף אשר יאסוף הנדחים, שזה היה משל העץ השני ליוסף עץ אפרים ולכל בית ישראל שיתחברו עליו בעת קץ, ואח"כ יתאחדו גם בני יהודה הנקבצים כבר, להיות תחת שבטו וממשלתו, ויתהון לגוי אחד ע"פ נסי ה' ונפלאותיו, וז"ש במשל שאח"כ יקח עץ ויכתוב עליו ליוסף עץ אפרים שזה התאחדות עשרת השבטים באחרית הימים, ואח"כ יקרב אותם אחד אל אחד והיה הקירוב הראשון שהתקרבו בני יהודה אל בני יוסף תחת משיח בן יוסף, וז"ש הנה אני לוקח את עץ יוסף ושבטי ישראל חבריו ונתתי אותם עליו - ר"ל תחלה יתן אותם עליו, היינו שיתן שבטי ישראל על עץ יוסף היינו שיתקבצו תחת דגל משיח בן יוסף, וגם את עץ יהודה יתן עליו שיהודה יעמוד ג"כ תחת דגלו ובזה ועשיתם לעץ אחד, והיו אחד בידי - עפ"י נס:

תוקן על ידי המשקיף ב- 26/12/2008 14:09:59

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/12/2008 14:14 לינק ישיר 

בשם מי הבאת פירוש זה?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/12/2008 14:16 לינק ישיר 

תקרא שוב

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/12/2008 14:57 לינק ישיר 

תודה מנחם וישר כח. רק בקשה קטנה: אם אפשר לפרסם את החלומות שמותר לך לפרסם לפני שהם מתגשמים בפועל (למשל לגבי הסוסים שחזרו אחורה), כדי שנוכל להערך וגם כדי לחזק את ציבור הגולשים עוד יותר

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/12/2008 23:17 לינק ישיר 

המשקיף כתב:
תקרא שוב
כנראה שהקדמת אותי בכמה שניות ושלחת את ההודעה שלך לפני.
לא חשוב.
בכל אופן, איפה מנחם? למה הוא לא עונה על שאלות?

"אשרי המחכה ויגיע לימים שלש מאות שלושים וחמשה..."

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > דת ואמונה > הנה ימים באים > נבואות?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 27 28 29 לדף הבא סך הכל 29 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.