|
|
| נשלח ב-20/2/2009 15:31 |
|
| |
מנחם שלנו לא טועה ! לבני קיבלה הכי הרבה קולות ! ממשלה זה סיפור אחר והיא עוד לא קמה... והוא טען שבממשלה יהיו שלשה לבני ביבי וברק....
|
|
|
|
| נשלח ב-20/2/2009 15:36 |
|
| |
טוב צודק בואו נחכה ונראה אני גם איתך מנחם
|
|
|
|
| נשלח ב-21/2/2009 23:21 |
|
| |
טוב, נראה לי שאני חוזר לעמדתי.
נתניהו ירכיב הממשלה. כי עם טיפל'ה היגיון יש ללבני סיכוי קלוש ביותר להקים ממשלה.
שהרי: א. ביבי לעולם לא יצטרף לממשלה בראשותה. ב. הערבים ומרצ לא יסלחו לה על גניבת הקולות מהשמאל ועל התחנפותה לישראל ביתנו הימנית. ג. וכמובן ש'ישראל ביתנו' לא תתצטרף אליה, עקב היותה היפוכה של 'קדימה', ולאחר שכבר המליצו על ביבי. ד. אז כבר הורדנו 56 מנדטים. מי נשאר? העבודה עם 13 מנדטים. והחרדים והדתיים עם 23 מנדטים. ורק על הצד הקלוש שביבי לא יצליח להקים קואליציה, ולבני כן תצליח להקים קואליציה עם החרדים והדתיים, יש לה את הסיכוי הקלוש להיות ראש ממשלה כנבואת מנחם.
נו, מה דעתכם? מה יותר מסתבר??.....
|
|
|
|
| נשלח ב-22/2/2009 01:33 |
|
| |
למביטים היקר,
שני דברים לומר לך:
מחובתי לומר לך 2 דברים, כשאחד מהם הוא ממש נוגע להלכה מדאורייתא.
רשמת כך:
מנחם שלנו לא טועה ! לבני קיבלה הכי הרבה קולות ! ממשלה זה סיפור אחר והיא עוד לא קמה... והוא טען שבממשלה יהיו שלשה לבני ביבי וברק....
לפני הכל יש מושג, שבגמטריא "כמעט" שווה אפס... "כמעט" זכיתי בפיס... כמעט = כלום. אז לבני הרבה קולות, אבל זה הופך אותה להיות ראש ממשלה כדברי מנחם?
וכעת, הקב"ה ביקש לומר לבני ישראל של יקום נביא שקר. רש"י ושאר המפרשם נותנים סימן כייצד לבחון נביא אמת ונביא שקר. נביא אמת = דבריו חייבים לקרות בשלמותם
ותחזור אולי לדבריו של מנחם, (למה נעלם מאז?) ושים לב איך רוב דבריו לא התקיימו, היא לא ראש ממשלה. הוא דיבר בברור על ראש ממשלה ושווה אותה לגולדה מאיר.
אני לא קורא ח"ו למנחם ידידנו נביא שקר ח"ו, אך מבקש לא לקבוע עובדות מראש, כל עוד לא התברר אותו נביא כנביא אמת שכל דבריו מתקיימים בשלמותם,
מה עוד, אני מעריך שגם ואם תקום ממשלה בקרוב, היא לא תכלול את השלישיה "נתניהו, ברק, ולבני". לכל היותר "נתניהו ולבני" או "נתניהו וברק". אך בואו נראה, זאת רק הרגשה שלי ולא נבואה.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/2/2009 21:24 |
|
| |
יאיר זה לא עניין של נביאי אמת ושקר כיוון שמעולם מנחם לא התיימר להיות נביא. מה שכן, הנבואה שלו בינתיים לא התגשמה ועל פניו נראית שגויה, אבל נמשיך להמתין ולראות אם ביבי יצליח להרכיב ממשלה.
מה שכתבתי בזמנו:
מנחם כתב:
"ולכן פירוש החלום שהגברת ציפורה לבני היא ניצוץ מנשמת גולדה מאיר והיא תהיה ראש הממשלה הבאה ואהוד ברק ומר בינימין נתיהו יכהנו בממשלתה "
כלומר לא רוטציה ולא אחדות לאומית אלא לבני ראש הממשלה
|
|
|
|
| נשלח ב-23/2/2009 22:38 |
|
| |
מלאכת הרכבת הכוורת של נתניהו כבר החלה - השמות הבולטים הם אורי יוגב, איל גבאי וירון זליכה.
המועמדים לתפקיד ראש מטה ראש הממשלה הם מודי זנדברג, יחיאל לייטר ונתן אשל המועמדים לתפקיד מנכ"ל משרד רה"מ הם אבי בלשניקוב ושמואל סלבין מקורבים לנתניהו: "אל תמנה את זליכה ליועץ כלכלי בכיר"
מקורבים לראש הממשלה המיועד, בנימין נתניהו, מזהירים אותו מפני רצונו של ירון זליכה, החשב הכללי לשעבר, להתמנות לתפקיד היועץ הכלכלי הבכיר של ראש הממשלה, מחליף לפרופ' מנואל טרכטנברג המשמש כיום כראש המועצה הלאומית לכלכלה. מקורבים לנתניהו, בתוך ומחוץ ללשכתו, חוששים שיחסי העבודה הבעייתיים של זליכה, שהביאו בזמנו לשיתוק ממושך בפעילות משרד האוצר, ישפיעו לרעה על היחסים בתוך לשכת ראש הממשלה, כמו גם בין ראש הממשלה לשר האוצר המיועד וגם בין ראש הממשלה לנגיד בנק ישראל סטנלי פישר. פישר היה הגורם שהכריע, על פי בקשת ראש הממשלה לשעבר אריאל שרון, נגד רצונו של זליכה להפריט את בנק לאומי בדרך של חלוקת מניות או אופציות לכלל הציבור.
בחודשים האחרונים נדחק זליכה החוצה מסביבת נתניהו, אולם בימים האחרונים חזר לשם תוך שהוא רואה עצמו האיש הכלכלי הבכיר ומציג עצמו כיועץ הבכיר של נתניהו. מקורבים לנתניהו אמרו בימים האחרונים כי גם לנתניהו, המעריך מאוד את יכולתו המקצועית של זליכה, יש חששות מפני אישיותו והשפעתה השלילית על תפקוד הלשכה והממשלה.
http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000428322&fid=585
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-23/2/2009 23:38 |
|
| |
ממש אשכול פוליטיקה נהיה פה
ומה עם הנבואות?
|
|
|
|
| נשלח ב-23/2/2009 23:49 |
|
| |
ערב טוב חובב,
בלאגן שלם, המשקיף כתב על הרכבת הכוורת, אבל לפני כמה דקות נכנסתי לאיזה אתר
וכתוב שם "ביבי עדיין מחכה לציפי". אני עדיין בדעה ששלושת השבועות הקרובים יהיו
על סף משבר וקושי להרכיב ממשלה, אבל אנחנו, היהודים, מתחזקים בינינו וזה לדעתי
ממש חשוב, כי זה ילכד אותנו לקראת הבאות.
אגב, אומרים שהאנרגיה של החודש (והחג) משפיעים על ישראל כל שנה, אנחנו מתקרבים
לפורים, האם זה משליך על פניה של ההנהגה שלנו ? מעניין.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/2/2009 23:55 |
|
| |
ומה עם המחבלים הערבים - יחכו בשקט עד שהיאהוד ירכיבו ממשלה ימנית או ירצו שנלבש מסכות לכבוד פורים, אבל מסוג אחר? לפי איך שאני מכיר אותם הם אוהבים לזנב בחלשים. לדוגמא: בתקופת שרון שממנו פחדו לא העזו לחטוף חיילים, אבל לפניו (ברק) ואחריו (אולמרט) חטפו גם חטפו. מעניין מה הם זוממים בתקופה חלשה כזו של ישראל, לדברייך.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-24/2/2009 00:16 |
|
| |
אני לא יודעת, אבל צריך לסמוך על בורא עולם, איזה ניסים וישועות עשה לנו במלחמה בעזה,
אתה יודע, יש ישובים מוקפים בערבים, בכלל כולנו... אם ד' לא שומר עלינו - שווא שקד שומר.
אני חושבת שצריכים להגביר אהבת ישראל בתוכנו דווקא בתקופה החשוכה הזאת, לחזק
אחד את השני, לקבל את השוני של השני, כולנו ערבים זה לזה. הערבים 'מאיימים' עלינו
רק כשאנחנו מסוכסכים בינינו לבין עצמנו.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/2/2009 13:03 |
|
| |
איפה מנחם שלנו נעלםמעניין לקרוא את הגילויים שלו משמיים.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/2/2009 15:38 |
|
| |
לא יאומן - ליברמן חושב שנצטרך ללכת שוב לבחירות !!
שימו לב, אמירה חשובה של מי שקיבל 15 מנדטים!!!
האם יתקיימו שוב בחירות בעוד כחודש ?????? הנה המאמר מוואלה
ליברמן: ''יתכן שניאלץ ללכת שוב לבחירות''
| |
מאת: פנחס וולף, מערכת וואלה! חדשות
"כגודל המעמד כך גודל האחריות". ליברמן (רויטרס)
"היכולת שלי להשפיע מתוך הממשלה תהיה מועטה, אם בכלל". לבני (איתי לוי)יו"ר ישראל ביתנו אמר לפני טקס השבעת הכנסת ה-18, כי "אם לא תוקם ממשלה רחבה, נעמוד בפני דילמה: הקמת ממשלה צרה או הליכה לבחירות"
"אם לא יסתייע להקים ממשלה רחבה, נעמוד בפני דילמה: הקמת ממשלה צרה או הליכה לבחירות", כך אמר היום (שלישי) יו"ר מפלגת ישראל ביתנו אביגדור ליברמן, בטרם החל טקס השבעת חברי הכנסת ה-18. "הדברים לא פשוטים וגם לי יש שאלות".
|
תוקן על ידי 3ברית ב- 24/02/2009 15:35:26
|
|
|
|
| נשלח ב-24/2/2009 18:37 |
|
| |
וואה מי יודע עוד יכול להיות שמנחם כן צודק לכן הוא שקט
|
|
|
|
| נשלח ב-24/2/2009 20:00 |
|
| |
עדיין לא הוכח שמנחם צדק או טעה, הזמן יגיד, כשיהיה פה ראש ממשלה רשמי
אני חייב להגיד שעד עכשיו הוא לא טעה
|
|
|
|
| נשלח ב-25/2/2009 19:04 |
|
| |
לכבוד החברים היקרים ובראשם המשקיף החביב והיקר ירבו כמותך בישראל אמן
בראשונה אבקש מהחברים היקרים לא לכתוב לי מכתבים לפרטי, כי אין בכוחי לענות עליהן כי זמני קצוב עקב לימוד התורה הקדושה אשר היא חיינו ואורך ימינו ובהם נהגה יומם ולילה.
ראה ראיתי את הבלבול השורה בקרב עמנו לילה ויום כחשיכה כאורה יתבוללו אין מבחינים בין ימינם לשמאלם מערבבים טוב ורע ואינם מבחינים בין גדושה וטהרה לטומאה וס"א ה' יצילנו מקליפת המן עמלק אמן
ראה ראיתי את אשר כותבים החברים בעינייני דיומא האם בנימין נתיהו יהיה ראש הממשלה או לא והאם יתקיימו דבריי לגבי הגברת ציפורה ליבני, ובכן אף על פי שאין אני נוהג לשאול שאלת חלום פעמיים על אותו עניין ,אבל נכמרו רחמיי על בני ישראל הקדושים אשר עליהם נאמר בנים אתם לה' אל-ו-קי-כ-ם ,
ובכן עשיתי שאלת חלום האם בנימין נתיהו הוא ראש הממשלה וכך ראיתי בחלומי
הנה אני עולה בסולם ארוך וגבוהה אשר ראשו מגיע עד אין סוף ואין אני רואה את קצהו הגעתי לאחד השלבים ומשהו מתוכי אמר לי עצור מלעלות.
והנה אני מביט בעודי על הסולם ואראה מעיין מים חיים נובע ומימיו יפים ואינם רגילים כל הצבעים שבעולם היו שם במין יופי אשר לא נראה מעולם ולפתע המעיין נעלם ,
ושוב הופיע ושוב נעלם ותמהתי בליבי על המחזה אשר אני רואה ובתוך כדי תמיהתי שמעתי קול קורא לעברי ואומר לי
מנחם אל תתמה כך הוא מנהג שבעולם שהדברים אינם כמו שהם נראים אין כאן מעיין ולא צבעים זה רק נראה כך לעיני המתבונן וכך גם לגבי בנימין נתיהו הוא נראה כהולך להיות ראש הממשלה ואינו כן ואינו כן
בקומי משנתי ובזוכרי את החלום על כל פרטיו ניתבהלתי על מה ולמה העמידוני על הסולם והאם נכון שיתברר כמו שראיתי בחלומי שבנימין נתיהו לא יהיה ראש הממשלה כנגד הנראה על פניו ורק לא-ל-ו-קי-ם פתרונים.
לכן באתי היום אליכם יהודים חביבים ולומר לכם את אשר ראיתי לא אכחד ולא אכחש ליבי בל עימי אבל את אשר ראיתי ראיתי
וגם אם לא יתקיים החלום אין בכך כלום מכיוון שבשמיים הדברים משתנים מעת לעת רוב זכויות או רוב עוונות מטים את הכף, ומה שנגזר אתמול מתבטל היום וכן להיפך,
אחכה ליום הגדול והנורא בו יאמר ה' לצרותינו די וכשם שאמר לעולמו די יאמר לגלותנו די
 |
|
|
|
|
|