בית פורומים הנה ימים באים

נבואות?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-25/2/2009 21:33 לינק ישיר 

גם קובי וגם אני כתבנו באותו זמן, וזה מה שקרה, מצטערת.

מה קורה לאשכול כאן ? רץ - חחחחח

תוקן על ידי 3ברית ב- 25/02/2009 21:30:45

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-25/2/2009 21:35 לינק ישיר 
ל 3ברית

את אמרת שזה מעלייך נביא שקר לפי הניק ואני הייתי מעלייך
אז התחלתי לחשוב מה לא בסדר בניק שלי ואיזה דברים אמרתי
שלא לצורך העניין

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/2/2009 21:38 לינק ישיר 

בגלל שהאשכול רץ החלטתי להביא את דברי מנחם_מן שוב פעם לטובת אלו שעדיין לא ראו את מה שהוא כתב

לכבוד החברים היקרים ובראשם המשקיף החביב והיקר ירבו כמותך בישראל אמן

בראשונה אבקש מהחברים היקרים לא לכתוב לי מכתבים לפרטי, כי אין בכוחי לענות עליהן כי זמני קצוב עקב לימוד התורה הקדושה אשר היא חיינו ואורך ימינו ובהם נהגה יומם ולילה.

ראה ראיתי את הבלבול השורה בקרב עמנו לילה ויום כחשיכה כאורה יתבוללו אין מבחינים בין ימינם לשמאלם מערבבים טוב ורע ואינם מבחינים בין גדושה וטהרה לטומאה וס"א ה' יצילנו מקליפת המן עמלק אמן

ראה ראיתי את אשר כותבים החברים בעינייני דיומא האם בנימין נתיהו יהיה ראש הממשלה או לא והאם יתקיימו דבריי לגבי הגברת ציפורה ליבני, ובכן אף על פי שאין אני נוהג לשאול שאלת חלום פעמיים על אותו עניין ,אבל נכמרו רחמיי על בני ישראל הקדושים אשר עליהם נאמר בנים אתם לה' אל-ו-קי-כ-ם ,

ובכן עשיתי שאלת חלום האם בנימין נתיהו הוא ראש הממשלה וכך ראיתי בחלומי

הנה אני עולה בסולם ארוך וגבוהה אשר ראשו מגיע עד אין סוף ואין אני רואה את קצהו הגעתי לאחד השלבים ומשהו מתוכי אמר לי עצור מלעלות.

והנה אני מביט בעודי על הסולם ואראה מעיין מים חיים נובע ומימיו יפים ואינם רגילים כל הצבעים שבעולם היו שם במין יופי אשר לא נראה מעולם  ולפתע המעיין נעלם ,

ושוב הופיע ושוב נעלם ותמהתי בליבי על המחזה אשר אני רואה ובתוך כדי תמיהתי שמעתי קול קורא לעברי ואומר לי

מנחם אל תתמה כך הוא מנהג שבעולם שהדברים אינם כמו שהם נראים אין כאן מעיין ולא צבעים זה רק נראה כך לעיני המתבונן וכך גם לגבי בנימין נתיהו הוא נראה כהולך להיות ראש הממשלה ואינו כן ואינו כן

בקומי משנתי ובזוכרי את החלום על כל פרטיו ניתבהלתי על מה ולמה העמידוני על הסולם והאם נכון שיתברר כמו שראיתי בחלומי שבנימין נתיהו לא יהיה ראש הממשלה כנגד הנראה על פניו ורק לא-ל-ו-קי-ם פתרונים.

לכן באתי היום אליכם יהודים חביבים ולומר לכם את אשר ראיתי לא אכחד ולא אכחש ליבי בל עימי אבל את אשר ראיתי ראיתי

וגם אם לא יתקיים החלום אין בכך כלום מכיוון שבשמיים הדברים משתנים מעת לעת רוב זכויות או רוב עוונות מטים את הכף, ומה שנגזר אתמול מתבטל היום וכן להיפך,

אחכה ליום הגדול והנורא בו יאמר ה' לצרותינו די וכשם שאמר לעולמו די יאמר לגלותנו די

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/2/2009 21:40 לינק ישיר 

כנראה כתבנו בדיוק באותו זמן.

אבל תחשוב, הניק שלך בסדר גמור.  היית צריך להסתכל עוד קצת למעלה -:)))

בוא נשכח... כולנו מתרגשים ממה שקורה בישראל ורוצים משיח שיבוא כבר !

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-25/2/2009 21:43 לינק ישיר 
ל 3ברית

אני מקבל את סליחתך
וסולח לך

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/2/2009 21:45 לינק ישיר 

קובי, תודה. תבורך.

תוקן על ידי 3ברית ב- 25/02/2009 21:41:47

תוקן על ידי המשקיף ב- 25/02/2009 23:53:08

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-25/2/2009 22:48 לינק ישיר 

ציפי או ביבי כנסו לפה חבל"ז
http://www.reali-tech.com/Stream/86kadurinet.asp?playurl=mms://82.80.248.218:80/vod/video/MISHMAROT/mishmarot/meiri.wmv

תוקן על ידי המשקיף ב- 25/02/2009 23:52:11

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/2/2009 04:07 לינק ישיר 

3ברית כתב:
כנראה כתבנו בדיוק באותו זמן.

אבל תחשוב, הניק שלך בסדר גמור.  היית צריך להסתכל עוד קצת למעלה -:)))

בוא נשכח... כולנו מתרגשים ממה שקורה בישראל ורוצים משיח שיבוא כבר !

בס"ד!
אם נתכוונת אלי אין בניק שלי חוסר צניעות. אני מפזורי ידי יוסף!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/2/2009 14:45 לינק ישיר 

שרת החוץ, ציפי לבני, נפגשת בשעה זו במלון דן בתל-אביב עם השליח האמריקני המיוחד למזה"ת, ג'ורג' מיטשל. השניים ידונו באינטרסים המשותפים לישראל, ארה"ב והמדינות המתונות באזור.

"אני מאמינה שאנו חולקים את אותם אינטרסים. כולנו מבינים את מהות האיומים הנשקפים לנו. נשוחח על רקע הכינוס הצפוי של המדינות התורמות לעזה במצרים בשבוע הבא. ישראל מאמינה שיש לסייע לצרכים ההומניטרים, אך יש לעשות זאת בדרך שלא תחזק את חמאס", אמרה לבני.

,

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/2/2009 15:10 לינק ישיר 

ומה זה קשור לאשכול נבואות?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/2/2009 19:59 לינק ישיר 

צודק צודק הגיע הזמן שנפתח אשכול רק על פוליטיקה למישהו יש שם שמתאים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/2/2009 20:19 לינק ישיר 

פעם היה שיר חביב של משינה שנקרא
"למה לי פוליטיקה עכשיו "
אולי זה יתאים מה דעתך ?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/2/2009 23:00 לינק ישיר 

קובי, 'המשקיף' הלך על זה. פתח אשכול על פוליטיקה.
ולא הבנתי את פשר השם שלו, עד קריאת שורות אלו.
ועוד דבר, קובי, אתה ו3ברית מילאתם פה את האשכול עם ההתנצלויות שלכם.
תפתח לזה אשכול וחלס... איך אמר חובב: פה זה נבואות. [זה מה שיוצא מדבריו בכל אופן].

ולגבי החלום החדש של מנחם, עדיין קשה לי לעכל אותו.
אני כבר סגרתי על ביבי, ואני הולך לפי השורות  האחרונות של מנחם בהודעה שלו, שהכל יכול להשתנות. ולדעתי החלום הזה יהיה אחד מהחלומות שעומדים להשתנות.

לגבי הניק טיפתיוסף, מה הסיבה באמת של השם הזה? אולי זה בכלל לא קשור לדברי 3ברית.

ול3ברית, ההתיחסות המזלזלת שלך לגבי מנחם, ממש לא לענין, הייתי מבקש ממך לעדן קצת את הנוסח. וה"ה ליאיר. אל תשימו עליו כינויי גנאי של 'נביא שקר' וכד', כל עוד אין לכם ראיות ברורות כנגדו.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/2/2009 02:10 לינק ישיר 

האמת שחשבתי שההתנצלויות ביני לבין קובי צריכות להמחק אותי. ואז יהיה איזה רצף
מאז מנחם כתב מה שכתב והתגובות.

בתורה מזהירים אותנו לגבי חולמי חלומות למיניהם, ויש גם דרך לאתר את דוברי האמת והשקר,
שהרי האמת אף פעם לא משתנה, והשקר לעומתו עומד על רגל אחת - הוא תמיד מתנדנד,
פעם אומר ככה ופעם אומר ככה..

והרי כולנו מאמינים בני מאמינים ומה לנו פתאום להסתנוור ממלים יפות ? היה לנו פה "מוכיח"
שכל מילה שניה שלו הילל ושיבח וקילס והודה וכו וכו', ובין המלים הגבוהות האלה הכניס דברי
בלע כלפי יהודים. אז אני חושבת שתמיד כדאי להיזהר ממלים גבוהות במיוחד כששם שמים
משתרבב בתוכן.

מכאן תבין יוסף שאין בי זלזול באיש, אבל קשה לי לקבל תופעה של 'עדר' שעוצם עיניו ומחשבתו
ואומר 'אמן' אחרי מילים של נביאים למיניהם שמשנים חדשות לבקרים את הנבואות שלהם.

בענין אחר, טיפתיוסף אמר שהוא מפזורי יוסף והייתי מאד שמחה לקבל הסבר על המושג
הזה......

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-1/3/2009 21:54 לינק ישיר 

איזה קטע גם זהר אהליאב אומר שאמריקה אולי תשקע במים במרץ...צברית את עוסקת באסטרולוגיה אולי תפרשי מה כתוב פה? כי אני לא הבנתי כלום מהמפות...

האם ארצות הברית שוקעת ? Death of the Dollar
על שקיעתה של ארצות הברית כבר כתבתי מספר פעמים ובארץ הייתי הראשון לכתוב להתריע ולהזהיר על כך עוד ב2007. עשיתי לפחות 6 כתבות על המשבר הפיננסי כלכלי שהולך ומעמיק.
ארצות הברית לפני קריסה טוטאלית ולפני התרסקות הדולאר.יש יותר מדי סימנים פלנטאריים המראים זאת.
1)     כניסתו של פלוטו ( מחזור של 250 שנים) למזל גדי מול סרטן ( ארצות הברית ה-4.7.1776).כשהוא היה במזל סרטן שנמצא ב CLASH עם מזל גדי היה השפל הגדול שנמשך מ- 1929-1939.עידן 8 ( 2004-2024 ) מבשר רעות לארצות הברית, בעידן 8 הקודם שהיה בין השנים 1824-1844 הייתה קריסה ראשונה ומפולת דרמטית בבורסה האמריקאית.
2)     הCLASH  בין אוראנוס ( חדש) לסטורן ( ישן),זווית המתרחשת פעמיים בכל מאה שנים. זווית שנמשכת כשנה וחצי שהחלה בנובמבר 2008 ותסתיים באפריל 2010.זו הזווית העיקרית שמביאה לנפילה הגדולה של בורסות העולם.
3)     ההתקרבות האיטית של סטורן ליצירת זווית של 90 מעלות עם פלוטו החל מנובמבר השנה,זווית קשה במיוחד שמאפיינת גם מלחמות ומופיעה במלחמות ישראל. המחזור הנוכחי של סטורן/פלוטו החל ב 1988 ויסתים ב2010. זווית קשה זו מביאה עמה תמיד חורבן והרס ובניה מחודשת.
4)     התנועה המהירה של אוראנוס לכיוון טלה ושל נפטון לכיוון דגים ( שניהם נמצאים כעת במצב של MUTUAL RECEPTION שמשמעו שהם "נחמדים" זה לזה כעת בגלל שאוראנוס נמצא במזל של נפטון ונפטון נמצא במזל של אוראנוס) אבל במהלך השנים הקרובות אוראנוס יעבור למזל טלה,אירוע קוסמי חשוב מכיוון ש-INGRESS של כוכבים איטיים ( אוראנוס,נפטון,פלוטו) למזלות הקרדינאליים ( טלה,מאזניים,סרטן,גדי) מבשרת תמיד על שינויים כלכליים חברתיים גדולים ביותר, זו תהיה הפעם הראשונה מזה מאות שנים שייווצר בשמיים צירוף נדיר של פלוטו בגדי, אוראנוס בטלה וסטורן במאזניים , צירוף של T SQUARE קשה ודרמטי.
5)     כניסתו של מארס למזל אריה למשך 7 חודשים ( אירוע נדיר ) שיחל בנובמבר השנה וישפיע קשות על ישראל. במרבית מלחמות ישראל יש קשר בין מזל אריה ונוכחותו של כוכב המלחמה מארס במזל אריה.במפת הלידה של ישראל הכוכב מארס נמצא במעלה המלכותית 28. מארס באריה משפיע גם על ארצות הברית בהיותו בבית הכספים הסולארי של ארצות הברית שהמשמעות היא הוצאות גדולות מהצפוי. בזבוז כספים ואימפולסיביות כלכלית אצל מקבלי ההחלטות.
6)     מסלול ראש וזנב דרקון של הירח שנמשך 19 שנים מכיל בתוכו שנים טובות ושנים לא טובות לעולם בתחום הכלכלי פינאנסי.
השנים הטובות הן: 1990-1907, 1919-1926, 1937-1944, 1956-1963, 1974-1982, 1993-2000, 2012-2020.
השנים הלא טובות הן: 1900-1907, 1927-1936, 1945-1955, 1964-1973, 1983-1992, 2001-2012, 2021-2029.
7)     אוקולטציה ( התכסות) של ונוס בתאומים, ההתכסות היא תופעה אסטרונומית
ידועה ומתרחשת כאשר גוף אחד מסתיר גוף שמימי אחר.כל ליקוי מאורות הוא סוג של התכסות. מחזור ההתכסות של ונוס בתאומים נמשך 250 שנים ודומה למחזור של פלוטו.
8)     אנו נכנסים במרץ לחודש ארנבת האש, הפעם האחרונה שחווינו את ארנבת האש
היה במרץ 2004.באותה שנה היה אסון הצונאמי הענק בדרום מזרח אסיה.כעת ב2009 ,שנת שור האדמה בחודש ארנבת האש נחווה שוב סימנים ראשונים לאסון טבע והפעם בארצות הברית, אין זה אומר שזה יתרחש בחודש מרץ אבל סימנים ראשונים יראו על ידי מדענים או אולי על ידי מיסטיקנים.כבר מזה 3 שנים מדברים על אסון טבע גדול שיפקוד את ארצות הברית בשנת 2009. אסון טבע הקשור למים.
9)     מפת ארצות הברית בשבועיים הראשונים של חודש מרץ מבשרת רעות.לדוגמא
בין ה-9.3. ל11.3 יש בשמיים מצב יוצא דופן 9 כוכבים ( פלוטו, ראש דרקון, כירון,נפטון,מארס,מרקיורי, שמש,אוראנוס וונוס) במקטע קטן יחסית של שמיים,
בטווח של 90 מעלות בלבד בין המזלות גדי וטלה. בעוד שרק שני כוכבים סטורן וירח נמצאים ממול.זה מצב מסוכן לכדור הארץ כולו שיכול לגרום לזעזועים פיסיים כמו רעידת אדמה או שיטפון או מצב קשה ביותר בכלכלה האמריקאית,גם אם לא יקרה דבר בתאריך הזה ממש,מה שייוולד באותו היום יש לו השלכות רבות על העתיד של כולנו.זה יכול להתבטא במהלך השבועות והחודשים שלאחר מכן בהפרעות רבות לסדר החברתי, מהומות על רקע מחסור במזון, ירידת ערך הכסף ועליית ערך המתכות( דבר שחזיתי כבר לפני ארבע שנים).הסימנים לכך יהיו כבר במרץ, חדי העין יבחינו בכך והרוב ימשיך לשקוע בהזיות על עתיד טוב יותר.
10)שליטי ומנהיגי מדינות מסמלים יותר מכל את מצב האומה אותה הם מנהלים,אחרי שליט גרוע יש תקופה קצרה יחסית של תוהו ובוהו ורק לאחר מכן חוזר הסדר.כי שליט גרוע זה אחד שמסיים את כהונתו עם כמה UNFINISHED" "BUSSINESS .שליט גרוע הוא בבואה של עם גרוע.
אם לוקחים לדוגמא את הנשיא לשעבר ג'ורג' בוש הבן ( 2000-2008 ) לא קשה לגלות שהוא הנשיא האמריקאי הגרוע בתולדות ארצות הברית ואין זה משנה אם האירועים השליליים והקשים הם יוזמה שלו או פשוט הגורל שלו ושל ארצות הברית. במהלך כהונתו הוא חווה את האירועים הבאים:
1)     אסון התאומים 9.11.2001
2)     הפלישה לאפגניסטן
3)     כיבוש עיראק
4)     אסון הוריקן קתרינה בניו אורלינס
5)     המשבר הפינאנסי הגדול ביותר של כל הזמנים.
          גם מקומו של אהוד אולמרט לא נפקד ברשימה הזאת,מכיוון שבמהלך כהונתו  הקצרה של 3 שנים, המדינה חוותה שתי מיני מלחמות האחת ב2006 עם החיזבאללה והשנייה ב 2008 מול החמאס ,הוא סיים את תפקידו עם ים של שערוריות אישיות שלא היה כדוגמתן מאז קום המדינה ובנוסף הוא לא טיפל במצב הכלכלי בצורה נכונה.אי אפשר להגיד שמהלך כהונתו של אהוד אולמרט התרחשו אירועים חיוביים בארץ

לסיכום משהו חיובי ואופטימי: פעכל 28 שנים על פי הלוח היהודי מתחיל המחזור הגדול של השמש, השמש חוזרת למיקום המדויק שלה בזמן בריאת העולם,זה מתרחש תמיד בחודש ניסן ביום רביעי.הסיבה לכך היא שהעולם נברא פעמים,פעם ראשונה בחודש ניסן שהוא הראש לחודשים ופעם אחת בתשרי שהוא ראש לשנים, חודש ניסן מייצג YANG וחודש תשרי מיצג YIN.הכוונה היא שיאנג זה הרעיון והין זה הביצוע. פעם בכמה אלפי שנים יום זה נופל בערב פסח.בפעם הראשונה זה אירע ביציאת מצרים, פעם שניה בשנת ההצלה של נס מרדכי ואסתר,כעת זו הפעם השלישית בהיסטוריה של העם היהודי. בערב פסח שנת 2009 יום רביעי ה-8.4 יחול האירוע הגדול הזה,מי יתן ותהיה הגנה והצלה  לעם ישראל!!!

תוקן על ידי חובב_חידות ב- 01/03/2009 22:31:34

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > הנה ימים באים > נבואות?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 23 24 25 27 28 29 לדף הבא סך הכל 29 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.