בית פורומים הנה ימים באים

נבואות?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-2/3/2009 15:27 לינק ישיר 

"יהי רצון מלפנך אלוקי המשפט ,הדין החסר והרחמים.
שיכבשו רחמיך את כעסך ויגולו רחמיך על מדותיך ותכנס עם עולמך לפנים משורת הדין.
חוס ורחם עלנו ,הגם שאין אנו ראויים .אבל נשבעת כי אינך מביא מבול לעולם ,בזכות דווד המלך עליו השלום לא נפתחו תהומות הארץ להציף את העולם,כן תשמע תפילותנו היום הזה,ותצווה על תהום הארץ לבל תרעד ולבל תנוד .בזכות דוד המלך וכל הצדקים הקדושים אשר היו בארץ,ובזכות שמות הקודש המתאמים אנו מתפללים ומתחננים להפוך את מידת הדין למידת החסד והרחמים .
כי על רחמך אנו נשענים ולישועתך אנו מצפים..
ומקבלים עלינו מכאן ןהלאה קבלה טובה אחת ....
שכבר הבטחת על ידי עבדיך הנבאים .כי שינוי המעשים ,מבטל כל גזירות קשות חלילה."וצדקה תציל ממות."לכן אנו מפרישים עכשיו פרוטה לצדקה.!
להחיות נפש אביונים .כן תחיי נפשנו ותאריך ימנו על האדמה אשר נישבעת לאבותנו .אמן ואמן."

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/3/2009 20:46 לינק ישיר 
תרגעו כולם

תרגעו כולכם !

המפה שהוצגה על ידי חובב - אינה מפה של ישראל. מישהו העלה מפה של ארה"ב, אני לא מתייחסת למה שכתוב כי זה לא נכון ונראה ממש חובבני. לא אנתח את המפה ההיא, זה לא מעניין אותנו.

כדי לבדוק מה קרה, נכנסתי לתוכנה שלי, והעליתי את מפת ישראל ביום 11.3.2009, בדקתי את המעברים על
מדינת ישראל, וגם צילמתי את המפה, תיכף גם אסביר אותה ואז תבינו שאין מה להיבהל. הנה המפה:  

ביום 11.3.2009 - שום דבר לא קורה, מה שכן קורה, וכבר דיברתי עליו קודם - תסתכלו למטה, יש שם כוכב שנקרא
צדק (שהוא מרמז על הדת, יהדות, רוחניות). הכוכב הזה מתקדם קדימה וכעבור 3 ימים (בין 13 ל-15 במרץ) יוצר
זוית של 180 מעלות לכוכב שבתאי (תסתכלו על המספר 16 למעלה ותראו 180 מעלות).

כוכב שבתאי מסמל הגבלה, וגם הנהגה - ולא ארחיב.

זה אומר שכולנו יכולים לחגוג בפורים, אבל אחרי פורים יסתבר לכולנו שיש לנו בעיה בשלטון, הקואליציה שנתניהו מדבר עליה וחושב שיהיה לו קל, יסתבר לו שקשה מאד להרכיב אותה. כאן אני מצטרפת לחלום של מנחם, וכבר כתבתי בעבר באשכול הזה - שמצב שהיה כבר ואנחנו מכירים אותו כשליבני התמודדה בפריימריס ולא הצליחה להרכיב ממשלה - חוזר שוב.

זה הכל. מה ההשלכות של זה אני לא יודעת, או שמפלגות שנבחרו לא יסכימו לקבל מה שהוצע להם והם ידרשו בחירות חדשות, לא ברור לי.

כיוון שראיתי שיש פה יהודים מודאגים, אני מבקשת לאמר - תבטחו בשם. הנבואה היתה רק בבית ראשון, נשארה
קצת ועברה לבית שני (מה שנשאר), באחרית הימים, בתקופה הזאת כולנו רואים את יד ההשגחה, מה שאנחנו
יכולים לחזות זה מעט מעט מהמראה שבורא עולם מזכה אותנו לראות, ומי שמנסה להפחיד בהחרבת עולם,
עושה נזק גדול גם לשם שלו וגם לחזיון המופרע שלו.

אני חושבת, מדברים שראיתי, שנבואת יחזקאל מתגשמת לנגד עיניו. השלטון המושחת יסתלק, ובורא עולם ינהיג
את הצאן, ויביא לנו רועה אמיתי בע"ה בקרוב, אמן.

תוקן על ידי 3ברית ב- 02/03/2009 20:48:24

תוקן על ידי 3ברית ב- 02/03/2009 20:56:56

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-2/3/2009 21:06 לינק ישיר 

מעניין למה חובב חידות העלה את המאמר של האסטרולוג הסיני
זהר אליהב ?
כשראיתי את המפות והתמונות ואת מה שהולך לקרות לארצות הברית ניכנסתי ללחץ
כי חשבתי שעלול לקרות משהו כאן בארץ הקודש חס ושלום לא עלינו .
הרי המשקיף גם אמר שישראל היא מעל על המזל אם אני לא טועה .
ועכשיו אני אסביר למה ניכנסתי ללחץ : בארצות הברית גרים מיליוני יהודים וישראלים
ונניח סתם דוגמא שאם פתאום הייתי טס לטיול בארצות הברית באותם התאריכים האלו
אבל טוב שלא כי אני אוהב יותר את אירופה ובעיקר את ארצות השפלה שם :הולנד , בלגיה , לוכסמבורג וסקדינביה
ועוד כתוב שם במאמר שחודש מרץ הוא חודש ארנבת האש ושהשנה הזאת היא שנת השור כאשר בשנת 2004 בצונאמי הגדול שהיה היתה שנת הקוף .
ואני לא מבין עדיין למה האסטרולוגים למינהם מנבאים תמיד רעות , פעם אחת שינבאו משהו טוב .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/3/2009 21:12 לינק ישיר 

קובי, אומרים "היה תמים עם השם", כל מה שהשם עושה הוא לטובה. אני מבינה שחובב
ראה את המאמר והביא לכאן כי זה אשכול נבואות. אסור להתייחס לדברים האלה  ברצינות,
בוודאי לא ל"נביאים" של ימינו, אלא - להסתכל ולראות איך הדברים קורים.

אני חושבת ששמעתי או קראתי שלקראת הגאולה בורא עולם יקבץ את כל היהודים ויגרום
להם לעלות לארץ ישראל, אני בטוחה שגם בחו"ל יש עליהם שמירה משמים, הלוואי שכל
היהודים יגיעו לישראל במהרה בימינו, אמן כן יהי רצון.

תוקן על ידי 3ברית ב- 02/03/2009 21:09:54

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-2/3/2009 21:30 לינק ישיר 

נו...בשילוב עם חודש אדר...צריך לרקוד ולשיר:
משיח משיח משיח....אייי אייי איייייייייייי   !!!!!!!!!!!!!!
משיח משיח משייייייייח אייי אייי איייייייייי   !!!!!!!!!!!!!!!
נו נו...להצתרף (נורא שקט - אני מפסיק אם לא תשירו...)
אני מאמין אני מאמין......

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/3/2009 21:46 לינק ישיר 

"היה תמים עם השם"
יש לזה פרוש ?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/3/2009 21:51 לינק ישיר 

אני מאמין אני מאמין אני מאמין משיח משיח אייייי
קובי שחרר אותנו מהפחדים שלך או...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/3/2009 21:58 לינק ישיר 

לא פוחד אלא נילחצתי מהמאמר של חובב חידות

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/3/2009 22:06 לינק ישיר 

לא שרים פה....שאני אצרח !!!
משיח משיח משייייח אאייייי אאיייי אייייייייייייייי!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/3/2009 22:09 לינק ישיר 

עכשיו תענו לי ברצינות מה הולך לקרות בי"ד בניסן ?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/3/2009 22:26 לינק ישיר 

יותר חשוב, מה עם צום ב ז באדר?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/3/2009 22:27 לינק ישיר 

תהיה ברכת חמה ותבוא הגאולה הנה קצת נבואות שיצדיק את האשכול הזה

ספר ישועות משיחו חלק שני, העיון הראשון - פרק ה'

הנה יקדים אליו בהכרח בשבוע שבן דוד בא בו רעב גדול ומתים בו אנשים וטף ונשים וחסידים ואנשי מעשה. ואם היה שבימות המשיח תהיה ירושלים וכל סביבותיה תהלה בארץ, הנה יקדים אליו בהכרח באחרית הגלות לדברי ר' יהודה שיהיה בית ועד לזנות והגליל יאשם והגבלן יחרב ואנשי גליל יסובבו מעיר לעיר ולא יחוננו. ואם היה שבימות המשיח יהיה שלום בארץ וכ"ש בין החכמים המרבים שלום בעולם, הנה בסוף הגלות יהיה בהיפך כמו שאמרו בפ' בתרא דכתובות (קיב, ע"א) "אין בן דוד בא עד שיתרבה קטיגוריא בין התלמידים", אם מהם לעצמם ואם אליהם מצד האויבים. ואם היה שבימות המשיח אמר הנביא (ישעיה א, כו) "ואשיבה שופטיך כבראשונה" וגו', הנה יקדים אליו בהכרח בסוף הגלות העדר המשפט כמו שאמר ר' שמלאי משם ראב"ש בפ' חלק (צח, ע"א) "אין בן דוד בא עד שיכלו שופטים ושוטרים מישראל", ובפ' אחד דיני ממונות (סנהדרין צ) אמרו מפני זה עצמו "אין בן דוד בא עד שיכלו שתי בתי אבות מישראל ואלו הן ראש הגולה שבבבל ונשיא שבא"י שנאמר (ישעיה ח, יד) 'והיה למקדש ולאבן נגף ולצור מכשול לשני בתי ישראל'".

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/3/2009 22:33 לינק ישיר 

למה שהגולן יחרב בי"ד בניסן ?
ושהגליל יאשם ?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/3/2009 00:13 לינק ישיר 

הוא לא אסטרולוג סיני, הוא אסטרולוג יהודי שעוסק באסטרולוגיה סינית.
אגב יש לו קרדיט של הצלחה, הנה מה שהוא חזה לגבי יולי 2006 (מלחמת לבנון השנייה פרצה ב-12 ביולי 2006):

כוכבים מעופפים לחודש יולי - חודש הכבשה 7.7 – 8.8

חודש יולי 2006 מסתמן כעוד חודש מסוכן למדי, חודש מסוכן למדינת ישראל ולעולם באופן כללי, מהלכו של כוכב מאדים ( מרס ) המייצג הישרדות, לוחמה , אגרסיה , כוחניות וגבריות במזל אריה , שהוא המזל הדומיננטי במפת ישראל ומהלכו של סטורן המייצג לקחים, שיעורים , עיכובים , קארמה , אף הוא במזל אריה, הוא אות מבשר רעות , המפגש של מאדים עם הכוכבים סטורן ופלוטו הוליד את הסיטואציה הנוכחית ברצועת עזה., אבל זה כאין וכאפס לעומת הבאות, כי במהלך חודש יולי , הכוכב סטורן יפגוש במהלכו את הכוכב פלוטו שבמפת הלידה של מדינת ישראל, פלוטו מייצג משברים גדולים, שינויים מהותיים , מוות והרס ולידה מחודשת. הוא הכוכב של השכול והאובדן. האם מלחמה חדשה בפתח ?השילוב הזה של סטורן ופלוטו במהלך החודש מסמל אירועים קשים ובעייתיים שנולדים בימי המפגש שלהם, יתכן גם אירוע קשה החודש , אבל הרעיון הכללי הוא שהמפגש בין השניים מוליד סוג חדש של אנרגיה קשה והרסנית שעלולה להתפרץ פתאומית או עלולה להתרחש בעתיד הקרוב . פלוטו וסטורן קשורים גם לרעידות אדמה גדולות, מאחר ופסטורן ופלוטו נפגשים בבית 10 ( בית המנהיגות , ציבוריות , שלטון , חוק וסדר ) יש פגיעה או שערורייה הקשורה במנהיגות . יש סיכוי לפגיעה בראשי שלטון מתוכנו או בקרב אויבנו.
עיקרון ה- ZHENG SHENG   וה- LING SHENG בא לידי ביטוי באיזור דרום מערב ישראל, קרי, אשקלון , הנגב המערבי , שדרות ורצועת עזה . לגבי ישראל הרצועה היא LING SHENG המכיל את הכוכב 5 בעידן 8 . איזור הדורש התייחסות רצינית ביותר, זה איזור של חוסר אונים וצרות . לעומת זאת צפון הרצועה והנגב המערבי הם ה- ZHENG SHENG של הרשות הפלשתינאית , בהיותו ככזה ה- ZHENG SHENG  מאוד תוסס וחם , בעל ויברציה מאוד גבוה ויש לו יתרון  אנרגטי על כל האזור שנמצא בטווח הנגב המערבי , שדרות ואשקלון השייך למדינת ישראל.
ניתן לומר כמעט בודאות שמה שמתרחש ברצועת עזה הוא תוצר של חוסר איזון בין ה- ZHENG SHENG   ל- LING SHENG , כידוע ה- LING SHENG דורש הפעלה כדי להתאזן , במידה ולא הוא הופך להיות ואקום אנרגטי השואב אליו הכול, כעת שמפת מדינת ישראל נמצאת תחת התקפה הדברים באים לידי ביטוי . במקום שאיזור ה- LING SHENG יופעל בצורה חיובית ( תעשייה , בנייה , תיירות וכו' ) האנרגיה מופנית לכיוונים הרסניים וקשים.  
גם שערי המטבע הישראלי אינו יציב ביחס למטבעות זרים, מאחר ופלוטו שולט על בית הכספים של ישראל ,יש לכך השלכה כלכלית גדולה שתוצאותיה יהיו במהלך האביב הבא.
ה- 12.7.2006  וה- 23.4.2006 - 24  הם ימי PENALTY מסוכנים לכולם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/3/2009 00:48 לינק ישיר 

הסיום שלו מאד מצא חן בעיני:

לסיכום משהו חיובי ואופטימי: כל 28 שנים על פי הלוח היהודי מתחיל המחזור הגדול של השמש, השמש חוזרת למיקום המדויק שלה בזמן בריאת העולם,זה מתרחש תמיד בחודש ניסן ביום רביעי.הסיבה לכך היא שהעולם נברא פעמים,פעם ראשונה בחודש ניסן שהוא הראש לחודשים ופעם אחת בתשרי שהוא ראש לשנים, חודש ניסן מייצג YANG וחודש תשרי מיצג YIN.הכוונה היא שיאנג זה הרעיון והין זה הביצוע. פעם בכמה אלפי שנים יום זה נופל בערב פסח.בפעם הראשונה זה אירע ביציאת מצרים, פעם שניה בשנת ההצלה של נס מרדכי ואסתר,כעת זו הפעם השלישית בהיסטוריה של העם היהודי. בערב פסח שנת 2009 יום רביעי ה-8.4 יחול האירוע הגדול הזה,מי יתן ותהיה הגנה והצלה  לעם ישראל!!!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > דת ואמונה > הנה ימים באים > נבואות?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 25 26 27 28 29 לדף הבא סך הכל 29 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.