| נשלח ב-3/3/2009 15:46 |
|
| |
| חובב_חידות כתב: |  | הוא לא אסטרולוג סיני, הוא אסטרולוג יהודי שעוסק באסטרולוגיה סינית.
אגב יש לו קרדיט של הצלחה, הנה מה שהוא חזה לגבי יולי 2006 (מלחמת לבנון השנייה פרצה ב-12 ביולי 2006):
כוכבים מעופפים לחודש יולי - חודש הכבשה 7.7 – 8.8
חודש יולי 2006 מסתמן כעוד חודש מסוכן למדי, חודש מסוכן למדינת ישראל ולעולם באופן כללי, מהלכו של כוכב מאדים ( מרס ) המייצג הישרדות, לוחמה , אגרסיה , כוחניות וגבריות במזל אריה , שהוא המזל הדומיננטי במפת ישראל ומהלכו של סטורן המייצג לקחים, שיעורים , עיכובים , קארמה , אף הוא במזל אריה, הוא אות מבשר רעות , המפגש של מאדים עם הכוכבים סטורן ופלוטו הוליד את הסיטואציה הנוכחית ברצועת עזה., אבל זה כאין וכאפס לעומת הבאות, כי במהלך חודש יולי , הכוכב סטורן יפגוש במהלכו את הכוכב פלוטו שבמפת הלידה של מדינת ישראל, פלוטו מייצג משברים גדולים, שינויים מהותיים , מוות והרס ולידה מחודשת. הוא הכוכב של השכול והאובדן. האם מלחמה חדשה בפתח ?השילוב הזה של סטורן ופלוטו במהלך החודש מסמל אירועים קשים ובעייתיים שנולדים בימי המפגש שלהם, יתכן גם אירוע קשה החודש , אבל הרעיון הכללי הוא שהמפגש בין השניים מוליד סוג חדש של אנרגיה קשה והרסנית שעלולה להתפרץ פתאומית או עלולה להתרחש בעתיד הקרוב . פלוטו וסטורן קשורים גם לרעידות אדמה גדולות, מאחר ופסטורן ופלוטו נפגשים בבית 10 ( בית המנהיגות , ציבוריות , שלטון , חוק וסדר ) יש פגיעה או שערורייה הקשורה במנהיגות . יש סיכוי לפגיעה בראשי שלטון מתוכנו או בקרב אויבנו.
עיקרון ה- ZHENG SHENG וה- LING SHENG בא לידי ביטוי באיזור דרום מערב ישראל, קרי, אשקלון , הנגב המערבי , שדרות ורצועת עזה . לגבי ישראל הרצועה היא LING SHENG המכיל את הכוכב 5 בעידן 8 . איזור הדורש התייחסות רצינית ביותר, זה איזור של חוסר אונים וצרות . לעומת זאת צפון הרצועה והנגב המערבי הם ה- ZHENG SHENG של הרשות הפלשתינאית , בהיותו ככזה ה- ZHENG SHENG מאוד תוסס וחם , בעל ויברציה מאוד גבוה ויש לו יתרון אנרגטי על כל האזור שנמצא בטווח הנגב המערבי , שדרות ואשקלון השייך למדינת ישראל.
ניתן לומר כמעט בודאות שמה שמתרחש ברצועת עזה הוא תוצר של חוסר איזון בין ה- ZHENG SHENG ל- LING SHENG , כידוע ה- LING SHENG דורש הפעלה כדי להתאזן , במידה ולא הוא הופך להיות ואקום אנרגטי השואב אליו הכול, כעת שמפת מדינת ישראל נמצאת תחת התקפה הדברים באים לידי ביטוי . במקום שאיזור ה- LING SHENG יופעל בצורה חיובית ( תעשייה , בנייה , תיירות וכו' ) האנרגיה מופנית לכיוונים הרסניים וקשים.
גם שערי המטבע הישראלי אינו יציב ביחס למטבעות זרים, מאחר ופלוטו שולט על בית הכספים של ישראל ,יש לכך השלכה כלכלית גדולה שתוצאותיה יהיו במהלך האביב הבא.
ה- 12.7.2006 וה- 23.4.2006 - 24 הם ימי PENALTY מסוכנים לכולם.
|
|
חובב למה אתה מביא לנו תחזיות משנים עברו , כדי להוכיח שהוא צדק
מעניין למה הוא לא כתב על ישראל משהו לשנת 2009 ?
ואגב למה כתוב בגמרא הגולן יחרב והגליל יאשם ?
במה הגולן והגליל אשמים , למה לנבא רעות על ישראל פעם אחת משהו טוב
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-3/3/2009 21:13 |
|
| |
קובי, אם יש לך מקור לנבואה טובה, אז אדרבה, תביא אותה בפנינו.
(במאמר מוסגר: אתה מזכיר לי את הניק שהיה פה פעם: kobika ,שגם הוא נלחץ מאד מהנבואות שהובאו בפורום, וגם הוא שאל למה יש רק נבואות רעות, שיביאו איזה נבואה אחת טובה.
רק רגע, שמך הוא גם-כן: kobi36 , אולי זה אתה בעצם?)
|
|
|
|
| נשלח ב-3/3/2009 21:37 |
|
| |
בוקר טוב...
|
|
|
|
| נשלח ב-3/3/2009 22:08 |
|
| |
| yosefroker כתב: |  | קובי, אם יש לך מקור לנבואה טובה, אז אדרבה, תביא אותה בפנינו.
(במאמר מוסגר: אתה מזכיר לי את הניק שהיה פה פעם: kobika ,שגם הוא נלחץ מאד מהנבואות שהובאו בפורום, וגם הוא שאל למה יש רק נבואות רעות, שיביאו איזה נבואה אחת טובה.
רק רגע, שמך הוא גם-כן: kobi36 , אולי זה אתה בעצם?) |
|
אם היה לי נבואה טובה הייתי מביא לכאן אבל עד עכשיו אני קורא רק נבואות רעות
חס ושלום לא עלינו
|
|
|
|
| נשלח ב-8/3/2009 16:44 |
|
| |
מה עם המאמר המוסגר, קובי?
|
|
|
|
| נשלח ב-8/3/2009 20:37 |
|
| |
יוסף על איזה מאמר מוסגר אתה מדבר ידידי ?
|
|
|
|
| נשלח ב-15/3/2009 00:35 |
|
| |
מתקרבים....
אז אם אתם זוכרים, מישהו הביא נבואה שב-11.3.2009 קורה משהו נורא וקובי רעד, אנחנו היום ב-14.3.2009 ושום
דבר לא קרה, אבל....
אבדוק יחד איתכם מה קורה במפת המדינה לשבוע הקרוב ! - אם התחזיות נכונות, הרי שבמהלך השבוע הקרוב
נהיה עדים לקשיים בהרכבת הקואליציה והתקשורת תעסוק בזה הרבה.
העליתי אם כך שוב את מפת ישראל - כיוון שזה או-טו-טו עומד לקרות, וכולנו נעקוב בימים הקרובים האם החיזוי היה נכון
או שטויות.
| 3ברית כתב: |  | תרגעו כולכם !
המפה שהוצגה על ידי חובב - אינה מפה של ישראל. אני לא מתייחסת למה שכתוב כי זה לא נכון ונראה ממש חובבני. לא אנתח את המפה ההיא, זה לא מעניין אותנו.
כדי לבדוק מה קרה, נכנסתי לתוכנה שלי, והעליתי את מפת ישראל ביום 11.3.2009, בדקתי את המעברים על
מדינת ישראל, וגם צילמתי את המפה, תיכף גם אסביר אותה ואז תבינו שאין מה להיבהל. הנה המפה:
ביום 11.3.2009 - שום דבר לא קורה, מה שכן קורה, וכבר דיברתי עליו קודם - תסתכלו למטה, יש שם כוכב שנקרא
צדק (שהוא מרמז על הדת, יהדות, רוחניות). הכוכב הזה מתקדם קדימה וכעבור 3 ימים (בין 13 ל-15 במרץ) יוצר
זוית של 180 מעלות לכוכב שבתאי (תסתכלו על המספר 16 למעלה ותראו 180 מעלות).
כוכב שבתאי מסמל הגבלה, וגם הנהגה - ולא ארחיב.
זה אומר שכולנו יכולים לחגוג בפורים, אבל אחרי פורים (בין ה-13-18 למרץ) יסתבר לכולנו שיש לנו בעיה בשלטון, הקואליציה שנתניהו מדבר עליה וחושב שיהיה לו קל, יסתבר לו שקשה מאד להרכיב אותה. כאן אני מצטרפת לחלום של מנחם, וכבר כתבתי בעבר באשכול הזה - שמצב שהיה כבר ואנחנו מכירים אותו כשליבני התמודדה בפריימריס ולא הצליחה להרכיב ממשלה - חוזר שוב.
זה הכל. מה ההשלכות של זה אני לא יודעת, או שמפלגות שנבחרו לא יסכימו לקבל מה שהוצע להם והם ידרשו בחירות חדשות, לא ברור לי.
|
|
תוקן על ידי 3ברית ב- 15/03/2009 0:33:21
|
|
|
|
| נשלח ב-15/3/2009 00:46 |
|
| |
לי זכור שדיברת אחרת מה גרם לך לחשוב כמו מנחם?
| 3ברית כתב: |  | אוי חולם חלומות יקר, לרגע חששתי שהחלום שלך לגבי ציפי לבני, ניצוץ נשמתה של גולדה
מאיר - יתגשם, והכותבים הגשימו אותו שעה אחרי שנודעו תוצאות הבחירות....
איך קרה שניצוץ הנשמה ודבריה של גולדה מאיר לא נשאו פרי, וחלומותיך קיבלו ציורים וצבעים
אחרים ?
ידידי היקר, בשמים הדברים לא משתנים. בורא עולם רואה מראשית עולם ועד סופו. הדברים
משתנים אצלך, בדיבורים ובחלומות, ואתה מטעה ומתעתע יהודים רבים.
היזהר. |
|
אולי בסוף עוד נראה את דבריו של מנחם מתקיימים מי יודע אם ביבי לא מצליח להרכיב ממשלה וחוזרים לבחירות אז מה שבטוח הוא שציפי תיקח ואולי עוד נראה את חלומו של מנחם מתקיים וציפי ראש ממשלה ואהוד וביבי שרים בממשלתה
עוד חזון למועד
|
|
|
|
| נשלח ב-15/3/2009 02:50 |
|
| |
למי שיש בעיה בזכרון, וגם למי שחושב שהזכרון שלו טוב, תמיד כדי לבדוק מה נכתב כאן
ואז לא יהיו שום בעיות
בדרך כלל אני לא משנה את הדברים שאני כותבת, כי המפה לא משתנה. אז נכון שקשה קצת
ללכת אחורה, אבל זה יעזור לך לראות מה אנשים כתבו פה.
ומה שנשאר עכשיו לעשות, כיוון שאנחנו עומדים ממש בפני שבוע מעניין - צריך להמתין ולראות
אם הדברים קורים ואיך.
שבוע טוב לכל באי הפורום וכל בית ישראל.
|
| נשלח ב-15/3/2009 21:19 |
|
| |
לא קרה באמת משהו משמעותי, אם כי ב-12 לחודש היו שני אירועי ירי מטורפים בעולם
אגב מדברים היום על רוטציה לא שוויונית בין ביבי ללבני, כלומר הוא ישלוט יותר שנים ממנה
|
|
|
|
| נשלח ב-16/3/2009 23:42 |
|
| |
טוב... אם כך... נראה שמפת המדינה מראה דיוק בתחזית....
הרכבת הקואליציה - במשבר....
נתניהו נפגש הערב עם הנשיא פרס וביקש ממנו להתערב במו''מ
| |
הקואליציוני לצירוף קדימה והעבודה לממשלה הבאה.
הפגישה התקיימה על פי בקשת נתניהו,הנשיא פרס לא השיב עדיין לנתניהו,אם יסכים להתערב במשא ומתן.
המקור:יואב קרקובסקי הכתב לעינייני מפלגות של קול ישראל. |
תוקן על ידי 3ברית ב- 16/03/2009 23:51:27
|
|
|
|
| נשלח ב-16/3/2009 23:44 |
|
| |
אגב, העמדה המדוייקת של הזווית במפת המדינה - המצביעה על קשיים בהרכבת
הקואליציה - מתרחשת ממש בימים אלה, כאשר השיא שלה הוא ביום רביעי-חמישי
הקרוב.
תוקן על ידי 3ברית ב- 16/03/2009 23:55:53
|
|
|
|
| נשלח ב-16/3/2009 23:46 |
|
| |
וואה מנחם....צברית.......... מי יודע לאן אנו פנינו מועדות ממשלת אחדות או רוטציה או בחירות חדשות וציפי עולה להיות ראש הממשלה וביבי וברק שרים בממשלתה אם כן מנחם כך יקרה אז אולי..........
|
|
|
|
| נשלח ב-16/3/2009 23:58 |
|
| |
המשקיף, לבני לא תהיה ראש ממשלת ישראל.....
או שיהיו בחירות חדשות, או שביבי יצליח איכשהו להתגבר על המשבר (התקשורת תסקר
בהרחבה ביומיים הקרובים את הבעיות הקשות שביבי נתקל בהם) - גם אם ביבי ירכיב ממשלה,
בשנה הבאה מתחילות בעיות....
תוקן על ידי 3ברית ב- 16/03/2009 23:54:36
|
|
|
|
|