בית פורומים הנה ימים באים

נבואות?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-17/3/2009 00:46 לינק ישיר 

זה אומר שקצת קשה לך לפרגן...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-17/3/2009 09:47 לינק ישיר 

על פניו נראה שצברית צודקת
אבל גם בזמנו חשבנו שמנחם צדק כשראינו שלבני ניצחה מבחינת הקולות ושוב התהפכה הקערה
כל שנותר הוא להמתין בסבלנות, כי הקערה הזו נוטה להתהפך הרבה פעמים מסתבר, אולי עד קערת הפסח יימצא ישוב לסכסוך...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/3/2009 10:10 לינק ישיר 

אולי עד פסח יקרו עוד דברים ויהיה ויכוח לא סכסוך חלילה

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-17/3/2009 13:46 לינק ישיר 

מפרגן מפרגן צברית אני מחזיק ממך בגלל זה אמרתי שאשמור את ההודעה מישהו אחר שיגיד מה אכפת לי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/3/2009 19:33 לינק ישיר 
אני מבקשת פרגון.....

כתבתי שבין יום שלישי לחמישי השבוע - מפת ישראל מראה קושי בהרכבת ממשלה.

היום (חמישי) ביבי הגיע למסקנה שהוא לא יכול להרכיב ממשלה - והוא ביקש ארכה מהנשיא !!!

הנה הפרסום היום בערב:

נתניהו יבקש מהנשיא ארכה להרכבת הממשלה  
יו"ר הליכוד יסביר לנשיא פרס כי בעקבות ההתפתחויות במגעים עם העבודה, ורצונו להרכיב ממשלה רחבה ויציבה, הוא זקוק לזמן נוסף

תגיות: מפלגת העבודה, עמיר פרץ, שלי יחימוביץ', אהוד ברק

נתניהו. יבקש ארכה להרכבת הממשלה למרות ניסונותיו להימנע מכך

ראש הממשלה המיועד, בנימין נתניהו, יפנה ביום ראשון לנשיא המדינה, שמעון פרס, ויבקש הארכת זמן להרכבת הממשלה. נתניהו יסביר לנשיא פרס כי בעקבות ההתפתחויות במגעים עם מפלגת עבודה, ורצונו להרכיב ממשלה רחבה ויציבה, הוא זקוק לזמן נוסף. זאת, למרות מאמציו ורצונו של יו"ר הליכוד להציג את ממשלתו החדשה בכנסת ביום שני הקרוב.

יו"ר העבודה, אהוד ברק, מקיים מגעים עם נתניהו למרות ביקורת חריפה של חבריו למפלגה. לדברי ברק, השארת הדברים בידי ממשלת ימין קיצוני זה דבר בלתי אחראי. "ממשלת החלומות האמיתית של הציבור היא ליכוד-קדימה-העבודה. גם ציפי לבני וגם נתניהו אמרו לפני הבחירות שיפעלו להקמת ממשלת אחדות", אמר. "מה רע בלדבר עם נתניהו? אני דיברתי עם הבכירים ברוצחי אש"ף, האם נתניהו הוא הנורא מבין אויבי העם?".

יוסי ורטר | ברק מנחית על העבודה כניסה לממשלת נתניהו

במפלגת העבודה נערכים לקראת עימות חזיתי בין היו"ר אהוד ברק, לבין לפחות מחצית מחברי סיעת העבודה המתנגדים לצירופה לממשלת נתניהו. ביום שלישי הבא תכונס ועידת המפלגה לטובת הכרעה בשאלת האחדות. העיתוי נקבע על ידי המזכ"ל ח"כ איתן כבל, ממובילי ההתנגדות לכניסה לממשלת נתניהו, שטירפד בכך את כוונת ברק לקיים כינוס בזק של הוועידה היום.

בעמדת ברק צפויים לתמוך השרים שלום שמחון ובנימין בן אליעזר, סגן השר מתן וילנאי ומזכ"ל ההסתדרות עופר עיני. על מחנה המתנגדים נמנים חברי הכנסת אופיר פינס, שלי יחימוביץ', איתן כבל, עמיר פרץ, השרים יולי תמיר וראלב מג'אדלה ואבישי ברוורמן.

http://rotter.net/news/newsdata.php?prm=http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/1072447.html

תוקן על ידי 3ברית ב- 19/03/2009 19:30:32

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-19/3/2009 23:49 לינק ישיר 

באמת צדקת ומגיע לך כל הפרגון שבעולם

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/3/2009 01:05 לינק ישיר 

כל הכבוד צברית. נמשיך לעקוב בעניין אחרי ההתפתחויות

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/4/2009 00:05 לינק ישיר 

התחזית שלי בערך בתמוז יתעורר סכסוך מרכזי בין נתניהו ברק ומרידור לבין בגין יעלון פלד ולנדאו על עקרית ישובים.
נראה שיהיו זעזועים קשים.
זכרו את הודעתי.

החוקר - יודע
ושאינו חוקר - חושב שהוא יודע

אמרינן.

ועוד אתר ששווה להיכנס: http://www.he.chabad.org/

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/4/2009 00:18 לינק ישיר 

מנחם_מן כתב:
בס"ד
עת לעשות לה' הפרו תורתך

לכל החברים היקרים  ובתוכם המשקיף היקר העושה ימים כלילות על מנת לקרב את עם ישראל לצור מחצבתו 

עשיתי שאלת חלום מה יהיו תוצאות הבחירות הקרובות עלינו לטובה

והנה בחלומי הנני בפרדס של עצי סרק ובתוך כך הגיעה אשה אחת קצת גדולה ואמרה לי

אני גם הייתי גם קודם וגם עכשיו רק שעכשיו זה הצל ולא הגם

וכך הלכה היא לאחוריה ונעלמה כלעומת שבאה

והנה אני תוהה בחלומי על מה שאמרה ושאלתי מה היו דבריה והתגלה לי זקן שפניו מאירות באור עדין וזורח

אשר פירש לי את מאמרה וכך הוא פירש

אני גם

אני גולדה מאיר הייתי גם קודם בראשות הממשלה וגם עכשיו זהו אותו הניצוץ שלי נמצא בצל ראשי תיבות ציפורה ליבני

אבל עכשיו זה הצל ולא הגם

ולאחר פירוש הזקן ראיתי שני אנשים מתקרבים ושאלתי את הזקן מי הם אמר לי שר הביטחון ושר החוץ וכך היתעוררתי

ולכן פירוש החלום שהגברת ציפורה לבני היא ניצוץ מנשמת גולדה מאיר והיא תהיה ראש הממשלה הבאה ואהוד ברק ומר

בינימין נתיהו יכהנו בממשלתה

ולחברה החדשה בפורום הנקראת 3ברית
הדמות היא אישיות צהלית בגיל העמידה מהשומרון לא ידוע לי שמו ונראה לי שגם לך לא

ובכן ידידי מנחם מן לא מיניה ולא מקצתי
אבל מה שאולי כן יצא מהחלום הזה זה שראית את ביבי וברק ביחד אז הפירוש הוא לא כמו שפירש לך הזקן אלא
שהם יהיהו בממשלה אחת
וציפי תהיה באופוזזיציה
טוב קורה מתוך כמה מסרים שאחד לא מדויק

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/4/2009 05:48 לינק ישיר 

בס"ד!
המשקיף כתב:
ובכן ידידי מנחם מן לא מיניה ולא מקצתי
אבל מה שאולי כן יצא מהחלום הזה זה שראית את ביבי וברק ביחד אז הפירוש הוא לא כמו שפירש לך הזקן אלא
שהם יהיהו בממשלה אחת
וציפי תהיה באופוזזיציה
טוב קורה מתוך כמה מסרים שאחד לא מדויק.
יש לי עצה בשביל מנחם:קודם כל זו היתה שאלת חלום ולעיתים לא זוכים להבין את התשובה או שכל אחד יכול לראות פן אחר בתשובה כך שאל תיפול ברוחך. גם החלומות שאתה מביא מחזקים ותכתוב עוד וכל אחד יוזמן לכתוב כיצד הוא מפרש את החלום.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/4/2009 07:04 לינק ישיר 

דיווח: צפון קוריאה החלה לתדלק טיל ארוך-טווח

צפון קוריאה החלה לתדלק טיל ארוך-טווח, אותו היא מתכננת לשגר בין 4 ל-8 באפריל - כך דיווחה רשת הטלוויזיה CNN. הרשת ציטטה גורמים בכירים בצבא האמריקני, אשר העריכו כי הטיל יהיה מוכן לשיגור בתוך שלושה עד ארבעה ימים.

פיונגיאנג טענה בעבר כי היא נערכת לשגר לווין לחלל, אולם במערב סבורים כי היא מתכוננת לניסוי סודי ובלתי-חוקי בטיל מסוג "טייפודונג-2", שיכול לפגוע גם בצפון אמריקה.

(ynet)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/4/2009 22:54 לינק ישיר 

הנה הפירוש שלי לחלום של מנחם:

"אני גם אני גולדה מאיר הייתי גם קודם בראשות הממשלה וגם עכשיו" - כנראה שאהיה.
ואח"כ הוסיפה ואמרה לך ש:"זהו אותו הניצוץ שלי נמצא בצל ראשי תיבות ציפורה ליבני".

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-20/12/2010 20:05 לינק ישיר 

אפעלפי תעברי על האשכול ממש מדהים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/12/2010 22:02 לינק ישיר 

וואו מעניין ביותר !

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/12/2010 14:59 לינק ישיר 

שיהיו בשורות טובות חלמתי חלום שהשם יעזור
לא מספרת שלא ילך אחרי הפתרון
רק אבקש שהשם ישמור
מכל מיני גזרות ורעידות כאלה ואחרות

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > הנה ימים באים > נבואות?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 27 28 29 לדף הבא סך הכל 29 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.