בית פורומים הנה ימים באים

נבואות?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-27/12/2008 23:32 לינק ישיר 

אני נמצא כאן איזה שאלות רצית לשאול חבר יקר

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/12/2008 23:43 לינק ישיר 

היי מנחם
האם מפה מתחילה להתגלגל המלחמה הכוללת או שזה
יהי משהו בינוני שיפסק תוך מספר ימים? אתה דיברת על פורים ,
האם משהוא השתנה?
תודה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/12/2008 23:50 לינק ישיר 

לנועם
מה שאפשר לעשות כדי לזרז תהליכים על מנת שהגאולה אכן תיתממש לעינינו
שמירת העינים ואמירת זוהר או לימוד זוהר ופנימיות התורה , תורת החסידות , תורת הקבלה.
כידוע שמשה רבנו אמר לרבי שמעון בר יוחאי בגין האי חיבורא דילך יפקון ביה מן גלותא ברחמי וזה עיקר המלחמה של היצר בזמן הזה.

לטיפת יוסף
משיח בן דוד עדיין לא יודע שהוא משיח בן דוד לכן גם משיח בן יוסף לא יודע עדיין מיהו.

למיריל
המבצע הזה הוא רק אבן דרך למלחמה שתבוא אחרי פורים, המבצע ייגמר בשבועיים הקרובים ,אומנם הלחימה לעומת זה לא תיפסק ,הטילים ימשיכו לחדור לכאן ,לדרום .למי שחושש שגם מהצפון יהיו טילים יכול להפסיק לחשוש לא יהיו. 
היו ברוכים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/12/2008 00:13 לינק ישיר 

מנחם אתה רוצה להחליף אותי נראה לי לפחות אליך הם מגיבים איתי הם משתדלים שלא לדבר מעניין!!! סתם סתם.....

תוקן על ידי המשקיף ב- 28/12/2008 0:18:22

הנה ימים באים  נאום  אדני אלוהים והשלכתי רעב בארץ לא רעב ללחם ולא צמא למים כי אם לשמוע דברי אלוקים חיים 
 http://www.bhol.co.il/forum/forum.asp?forum_id=20388

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/12/2008 00:29 לינק ישיר 

היי המשקיף
אל תהפוך לריגשי
בצחוק...............
אנחנו איתך לאורך כל הדרך
שבוע טוב

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/12/2008 00:44 לינק ישיר 

MIRIAL
מה שאותי הכי הרבה מעניין המדינה כולה ב וואה מה שקרה פה ב24 השעות האחרונות ואני חשבתי שאני יבוא הביתה וימצא פה פורום גועש ורועש הנה נתבדיתי כלום שקט אני אומר לעצמי מה לאף אחד מהחברים אין מה להגיד על כל מה שקרה על מה שיקרה כלום!!!
אני פשוט בשעות הראשונות לצאת השבת נמצא אצל מורנו ורבינו עטרת ראשנו רבי דוד אביחצירא שליט"א והוא באמת היה נראה קצת עצוב היום כך אני בכל אופן הבחנתי ולא סתם מי יודע לאן אנחנו נכנסים ומה בדיוק יקרה ולכן הצדיק וודאי דואג.
לילה טוב לכם חברה או שמא ערב טוב ועוד תפתיעו אותי במבול של הודעות יאללה תנו בראש פעם אחת

תוקן על ידי המשקיף ב- 28/12/2008 0:40:39

הנה ימים באים  נאום  אדני אלוהים והשלכתי רעב בארץ לא רעב ללחם ולא צמא למים כי אם לשמוע דברי אלוקים חיים 
 http://www.bhol.co.il/forum/forum.asp?forum_id=20388

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/12/2008 01:19 לינק ישיר 

אולי גם אני כעת חושב על זה להפוך את הפורום לפרטי מי יודע אני עוד יחשוב על זה
ושם אני יתנה חברות בחמש הודעות לשבוע מינימום ככה כל אלה שקוראים פה יש כאלה שמפחדים להגיב לא יודע למה יש כאלה שלא בראש שלהם להגיב לא יודע למה ויש כאלה שחושבים שרק משהו תורני צריך להגיב לא יודע למה וכו' וכו'
ביאסתם אותי רצח היום

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/12/2008 01:21 לינק ישיר 

החברים קצת המומים תן להם להיתארגן על עצמם והם עוד יגיבו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/12/2008 01:24 לינק ישיר 

לא לא מנחם הוא צודק המשקיף אנשים פה חושבים שזה עיתון נשענים על הכורסא וקוראים בכיף דברים יפים שהוא משקיע על זה הרבה מאוד זמן ואין שום הערכה בכל אופן ההערכה נמדדת בתגובה
המשקיף אנחנו איתך מי מצטרף לקריאה שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/12/2008 01:33 לינק ישיר 

המשקיף, הזכרת את הרב אבוחצירא.
אבל מראה שאף אחד פה לא זוכר שהייתה שמועה בשמו (או בשם רב אחר)
שבחנוכה נשב במקלטים.
אז אמנם לא כולם יושבים במקלטים, אך באמת יש הרבה מאוד שיושבים
היום במקלטים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/12/2008 01:34 לינק ישיר 

מראה=נראה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/12/2008 01:50 לינק ישיר 

המשקיף?????????

ידידי היקר,לא מתאים לך להתנהג כמו המייחל..........

אנשים לפעמים לא יכולים להגיב או מנסים לעכל ולכתוב משהו ששווה לקרוא ולא סתם תגובה משעממת.

אני עדיין בהלם מהתחלת המלחמה ומעוצמתה ועוד יותר מהתגובה של מנחם שאומר שהמבצע יארך שבועיים והמלחמה האמיתית והגדולה תתחיל רק אחרי פורים לקראת גילוי המשיח.

מנחם,יש לך זמן משוער לגילוי המשיח? זה יהיה עד סוף השנה? אני אישית חושב שהמלחמה הזאת היא התחלת המלחמה הגדולה,הגפרור שיצית את הניצוץ

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/12/2008 02:24 לינק ישיר 

לידדינו המשקיף
כמו שאהרון כתב אנשים מנסים לעכל את מה שקורה, אני בטוחה שלרבים
יש קרובי משפחה בדרום וילדים/בעלים המשרתים בצבא וזה מלחיץ לא משנה
כמה נדבר על מה שצפוי ברגע שזה קורה זה מפתיע אותך אתה מנסה לעכל
את המתרחש.
אנא היי סבלני.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/12/2008 06:10 לינק ישיר 

aaron1980 כתב:

המשקיף?????????

ידידי היקר,לא מתאים לך להתנהג כמו המייחל..........

אנשים לפעמים לא יכולים להגיב או מנסים לעכל ולכתוב משהו ששווה לקרוא ולא סתם תגובה משעממת.

אני עדיין בהלם מהתחלת המלחמה ומעוצמתה ועוד יותר מהתגובה של מנחם שאומר שהמבצע יארך שבועיים והמלחמה האמיתית והגדולה תתחיל רק אחרי פורים לקראת גילוי המשיח.

מנחם,יש לך זמן משוער לגילוי המשיח? זה יהיה עד סוף השנה? אני אישית חושב שהמלחמה הזאת היא התחלת המלחמה הגדולה,הגפרור שיצית את הניצוץ

MENOV
השמועה היתה מהרב חיים קנייבסקי זה נכון שהשמועה לא ממש בטלה אבל עדיין השמועה אמרה שכולנו נשב במקלטים וזה אכן עדיין לא קרה ואם ירצה השם גם לא יקרה אכן כמו שרבי דוד אמר לא נכון דהיינו לא נכון שכולנו נשב במקלטים.

אהרון ידידי
אני לא מחפש דוקא שכל תגובה תהיה תגובה משמועתית ששווה לקרוא כמו שאתה אומר זה אולי הסטנדרטים שהרגילו אותכם במקומות אחרים אני מחפש את הדבר הבא.

קראת את הכתבה או את ההודעה אתה חושב עליה משהו נכון!
אני רוצה לשמוע מה חשבת על זה מהי דעתך
תשאיר לי להחליט אם זה שווה קריאה או לא
בכל אופן תודה לכל החברים שהגיבו אם זה רבנו 11 מנוב מיריאל ואהרון
אולי אני ישלח אותכם קצת להסתובב בחדרי חדרים ותראו איך אנשים שם מגיבים
כדי ללמוד מהי תגובה אתם כנראה צריכים תרפיה מרוב הפורומים שלא נתנו לכם לדבר
תצאו מהשוק ותתחילו לכתוב ולא רק לצפות אני לא נביא אם לא תגיבו אני לא יודע מה אתם חושבים
וגם אני לא יודע אם מה שאני כותב מדבר אליכם או לא
תזכו למצוות

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/12/2008 08:46 לינק ישיר 

למה לא שאלת את הרב למה הוא עצוב? הוא היה אצלינו בברית מילה בשבת ונראה דווקא די שמח

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > הנה ימים באים > נבואות?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 ... 27 28 29 לדף הבא סך הכל 29 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.