|
|
| נשלח ב-28/12/2008 14:23 |
|
| |
קודם כל אני רוצה לומר אוח... אוח... כמה ששימחתם אותי ברוך השם ככה אני רוצה לראות את הפורום הזה חי ותוסס ומלא תגובות גם אם הם לא ממש בבחינת חידוש אני לא מחפש כל הזמן שיהיו בבחינת חידוש אלא לראות מה הלך מחשבתכם מה הכיוון וזה ממש שימח אותי לראות שיש פירות לעמל שלי בפורום הזה להביא אותו למצב שיהיה פה דו שיח אמיתי נוקב בענין הגאולה ומצבם של עם ישראל.
ל..צמאלידע אני חושב שזה בגלל ששאלתי את הרב על השמועה של הרב קנייבסקי והא הרב אמר לי לא נהיה במקלטים יהיה שמח עכשיו אני מבין למה הרב התכוון שהוא אמר שמח עכשיו כולנו מבינים.
הרב תמיד דואג על מצבם של עם ישראל כראוי לצדיק שתמיד דואג על גלות השכינה כן הוא דואג דאגה אמיתית למצבם של ישראל וזה שיש אנשים כרגע במקלטים וחדרי ביטחון לצדיק לא נוח עם זה כי הוא דואג ל-כ-ו-ל-ם.
עכשיו שמעתי שהולכים לגייס 6500 חיילי מילואים בצו 8 יש כבר אישור ובאם הצבא יצתרך הוא יגייס
תמשיכו להגיב תמשיכו לעדכן מה קורה ובואו נראה לאן כל זה הולך זה וודאי הניצוץ של מלחמת גוג ומגוג הגדולה שאנחנו מדברים עליה מכאן היא מתחילה
יצאנו לדרך......
|
|
|
|
| נשלח ב-28/12/2008 14:30 |
|
| |
נא להתפלל לרפואתו של הרב עובדיה יוסף שמאושפז ברגעים אלו בבית הרפואה
עובדיה בן ג'ורג'יה
תפיצו...
תזכו למצוות וסליחה אם זה לא באשכול הנכון...
זה בסדר יישר כח המשקיף
תוקן על ידי המשקיף ב- 28/12/2008 14:41:31
|
|
|
|
| נשלח ב-28/12/2008 15:15 |
|
| |
אחים יקרים עם ישראל זקוק מאוד לתפילות שלכם יש להתאגד ביחד לומר פרקי תהילים למען אחינו ישראל השרויים בצרה בערים אשקלון אשדוד שדרות נתיבות ועוד...
הולכים להיות שמה שבועות קשים ושונאינו רוקמים מזימות לאבדנו ואנו אין לנו רק לומר
קוה אל ה' חזק ויאמץ לבך וקוה אל ה'
עוצו עיצה ותופר דברו דבר ולא יקום כי עמנו א-ל
לכן יש להתאמץ לומר תהילים למען עם ישראל זוהי צו השעה.
אולי יותר מאוחר יהיה לי יותר זמן אספר לכם על החלומות החדשים שלי ועל המסרים שקיבלתי מהשמיים
עמכם הסליחה ותודה
|
|
|
|
| נשלח ב-28/12/2008 16:09 |
|
| |
מנחם היקר
הלוא כתוב במקורות כשתהיה עת צרה ליעקב,ממנה יוושע.
גיוס המילואים מבשר על משהו יותר גדול שמתפתח וגם האיומים של הישמעאלים מסביב לא מוסיפים,זהו אחד מן הסימנים לבוא המשיח,אין מה לחשוש.
צריך להתפלל כדי שמשיח צדקנו יתגלה עכשיו ממש
אני אישית לא מסכים עם תפיסתך שהמשיח לא התגלה בפני עצמו,אני חושב שכבר עברנו את שלב הבן יוסף ומשיח בן דויד יודע מי הוא והוא זה שצריך להתגלות,אנחנו כבר בסוף,אין יותר לאן להתעכב.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/12/2008 17:05 |
|
| |
| aaron1980 כתב: |  | מנחם היקר
הלוא כתוב במקורות כשתהיה עת צרה ליעקב,ממנה יוושע.
גיוס המילואים מבשר על משהו יותר גדול שמתפתח וגם האיומים של הישמעאלים מסביב לא מוסיפים,זהו אחד מן הסימנים לבוא המשיח,אין מה לחשוש.
צריך להתפלל כדי שמשיח צדקנו יתגלה עכשיו ממש
אני אישית לא מסכים עם תפיסתך שהמשיח לא התגלה בפני עצמו,אני חושב שכבר עברנו את שלב הבן יוסף ומשיח בן דויד יודע מי הוא והוא זה שצריך להתגלות,אנחנו כבר בסוף,אין יותר לאן להתעכב. |
|
מי יתן ואתה צודק אבל כך קיבלתי את הדברים
|
|
|
|
| נשלח ב-28/12/2008 20:51 |
|
| |
| מנחם_מן כתב: |  | אולי יותר מאוחר יהיה לי יותר זמן אספר לכם על החלומות החדשים שלי ועל המסרים שקיבלתי מהשמיים
עמכם הסליחה ותודה |
|
קדימה, דווח מן השטח :)
|
|
|
|
| נשלח ב-28/12/2008 21:29 |
|
| |
שלום חברים יקרים אני מצאתי זמן פנוי על מנת לספר לכם שאתמול בלילה חלמתי פלוגות של חיילים שרצים בשדה קוצים ושאלתי מה זה ואמרו כניסת חיילים לעזה לפעולה קרקעית קצרה ואני לא יודע אם ברגעים אלו ממש לא פלשו חיילינו לעזה או שעומדים להיכנס הלילה
בכל אופן אמרו לי בחלום שהמבצע הזה יגמר תוך שבועיים עד שלוש ולאחר מכן הוא ימשיך כמו שאמרו לי מקודם חמשה חודשים בתוך עזה
אני מאוד בטוח בחלומותיי הדברים הם ברורים ולא מעורפלים כמו אצל חולמים אחרים החלומות עצמם מפורשים לי בתוך החלום אבל הדברים הם משתנים ויכולים להשתנות מרגע לרגע
מקווה לישועת ה' עלינו ברחמיו
עמכם הסליחה והתודה היו ברוכים
|
|
|
|
| נשלח ב-28/12/2008 22:01 |
|
| |
| מנחם_מן כתב: |  |
בכל אופן אמרו לי בחלום שהמבצע הזה יגמר תוך שבועיים עד שלוש ולאחר מכן הוא ימשיך כמו שאמרו לי מקודם חמשה חודשים בתוך עזה
אני מאוד בטוח בחלומותיי הדברים הם ברורים ולא מעורפלים כמו אצל חולמים אחרים החלומות עצמם מפורשים לי בתוך החלום אבל הדברים הם משתנים ויכולים להשתנות מרגע לרגע
|
|
שלום רב
התוכל לפרש מה זה המבצע יגמר תוך שבועיים עד שלוש ולאחר מכן ימשיך. או שהוא יגמר או שהוא נמשך!????
וכיצד הדברים יכולים להשתנות מרגע לרגע .. אם זה משתנה אז אין לזה משמעות.. לא ??
|
|
|
|
| נשלח ב-28/12/2008 22:13 |
|
| |
| מביטים כתב: |  |
שלום רב
התוכל לפרש מה זה המבצע יגמר תוך שבועיים עד שלוש ולאחר מכן ימשיך. או שהוא יגמר או שהוא נמשך!????
וכיצד הדברים יכולים להשתנות מרגע לרגע .. אם זה משתנה אז אין לזה משמעות.. לא ??
|
|
מחילה מכבודו המבצע ייארך שבועיים עד שלושה לכל היותר תהיה רגיעה וימשיכו להיכנס לעזה בצורה קרקעית ממוסדת שלא כמו עכשיו.
עכשיו זה רק תקיפות מהאויר וגם כניסות או יותר נכון חדירות לשטח האויב מכה בום ולצאת ואחרי פורים זה כניסה מסודרת עמוקה ויסודית.
לגבי השאלה האחרונה של כבודו כמו שאתה מבין וודאי שמידת הדין המתוחה על האדם תלויה במעשיו ויכולים לדון אותו לכף זכות או לכף חובה כמו שאומרת הגמרא בשם רבי יוסי שהאדם נידון בכל יום כן הוא בענייננו הדברים כרגע הם כמו שקיבלתי אבל הם יכולים להשתנות כמו שהבנת מדבריי.
חזקו ואמצו מאת ה' תשאו ברכה.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/12/2008 22:55 |
|
| |
| מנחם_מן כתב: |  |
שלום חברים יקרים אני מצאתי זמן פנוי על מנת לספר לכם שאתמול בלילה חלמתי פלוגות של חיילים שרצים בשדה קוצים ושאלתי מה זה ואמרו כניסת חיילים לעזה לפעולה קרקעית קצרה ואני לא יודע אם ברגעים אלו ממש לא פלשו חיילינו לעזה או שעומדים להיכנס הלילה
מקווה לישועת ה' עלינו ברחמיו
עמכם הסליחה והתודה היו ברוכים
|
|
כניסה קרקעית? כוחות שיריון גדולים בדרכם לרצועת עזה
28/12/2008 07:51 , מאת: איציק וייס
אחרי ההתקפה האווירית הנרחבת ביותר על הרצועה, בצה"ל מתכוננים כעת לאפשרות של מבצע קרקעי: כוחות גדולים של שריון עושים את דרכם לאזור הדרום. וידאו: התקפת חיל האוויר על יעדים ברצועה
http://netnet.co.il/showart.php?art_id=2489
|
|
|
|
| נשלח ב-29/12/2008 18:26 |
|
| |
מנחם,
האם בשלב הזה אירן נכנסת לעיניינים?
|
|
|
|
|
| נשלח ב-29/12/2008 19:38 |
|
| |
בכלל...איך אירן תושמד ע"י ארה"ב וגם תתקוף אותנו?
|
|
|
|
| נשלח ב-29/12/2008 20:56 |
|
| |
מנחם היקר,עם כל הכבוד שבענו מנבואות סרק שאין בהם שום טעם.
אני הולך לפי המצב בפועל ולפי הסימנים וסוצך על מלך העולם ועל שליטו שלא יעכבנו מהגאולה.
לפי כל הסימנים הסוף החל,אני אישית לא מסכים עם דבריך ואין מה להיפגע.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/12/2008 21:22 |
|
| |
לחבר היקר אהרון
אין זו דעתי ולא נבואה מראה בחלום אפשר לבדוק את הדברים עם הזמן ולראות האם המסרים אמיתיים ונכונים למה לבוא בשלילה כאשר הדברים עוד לא התבררו.
וגם כל הדוחק את השעה השעה דוחקתו,
זכותך כמובן להאמין במה שתבחר
מצפה כמוך לגאולה אמן.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/12/2008 21:53 |
|
| |
לצמאלידע ולכל שאר החברים
מכיוון שאין אני פנוי לכתוב את כל החלומות שחלמתי על זמן הגאולה,
מכיוון שזה נושא רחב ששאלתי הרבה זמן בחלום בערך שלושה חודשים ברציפות , שבהם שאלתי על הגאולה אקווה לחסדיו של הא-ל יתברך שמו שיהיה לי זמן לבוא ולשטוח את כל השאלות ואת כל התשובות בכל אופן.
התהליך שקורה עכשיו לא יוביל לעימות לא עם איראן ולא עם נסראללה,
הזמן לו אנו מצפים הוא עימות בין איראן ל..
סוריה עד כמה שזה מפתיע והפתיע גם אותי,
עימות של איראן עם סוריה יוביל למהלומה לכל האיזור ואז מצטרפת גם רוסיה לתוך המהלך בואו נחכה לאירוע הזה ומשם בעזרת השם נמשיך.
דבר אחרון גלעד שליט חי כן הוא חי ושלם לא פצוע והוא לא בעזה.
היו ברוכים ודרוכים לבוא הגואל.
תוקן על ידי מנחם_מן ב- 29/12/2008 21:50:43
|
|
|
|
|