בית פורומים הנה ימים באים

נבואות?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-31/12/2008 22:17 לינק ישיר 

למנחם!
האם לדעתך - או לפי חלומותיך - הגאולה ע"י משיח בן דוד צריכה להיות השנה?
(או לפחות בשנה הבאה?)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-31/12/2008 22:17 לינק ישיר 

טיפת יוסף טיפת יוסף.... האור של יוסף זורח עליך אתה עוד תזכה לגילוי האור ב טז ניסן תשס"ט והוא יהיה ל 24 שעות

חברים יקרים מחילה שאין לי את הזמן לשטוח את דבריי ואת חלומותיי,

הנה בחלומי הנני עולה בסערה השמימה וקבוצות של מלאכים מימין ומשמאל מלוים אותי בדרכי לבית דין של מעלה
שני מלאכים מתקרבים אלי ואומרים לי זכית ! זכית ! אשריך ! והם אוחזים בידי והנה אנו עוברים דרך שלושה היכלות
עם ארבעה פתחים ועוד כמה פתחים בגג .

שאלתי למה הפתחים בגג אמרו לי מכיוון שדרך הפתחים התחתונים יש שומרים שלא נותנים לתפילות להיכנס אלא אם הם ראויים, בודקים כל תפילה ותפילה האם היא זכה והאם נאמרה בכוונה אבל הפתחים מלמעלה הם לבעלי התשובה שאמרו את תפילתם בדימעה שם לא בודקים מיד מכניסים,

השומרים הם גבוהים עם מלבוש מאוד מיוחד שאני לא יכול לתאר אותו ושם נאמרו לי השמות של המלאכים לזה שמו כך וזה שמו כך אבל שחכתי חלק מהשמות.

לאחר שעברתי שלושה היכלות היגענו לשער יפיפה כולו מעוצב באבנים יפיפיות בצבעים יפיפים ובפתח עמד שקומתו כמו מהארץ לשמיים ושאלתי להיכן מוביל השער הזה ואמרו לי זה שער השמיים הפתח לעולם האצילות ושאלתי למה הבאתם אותי עד הלום ואמרו לי שלא כל אחד זוכה לראות זה הפתח ומכיוון שלא גיליתי את שמו של משיח בן יוסף זכיתי לגילוי העצום הזה.

אני יכול לשרטט לכם קוי אופי אבל עד גבול מסויים כי אז אם אמשיך כולכם תדעו על מי אני מדבר
.

לכן בסיעתה דשמיא אשתדל לראות עד היכן ירשו לי לגלות ואחזור לבשר לכם מה מותר לי ומה אסור

עמכם הברכה והתודה ממני המצפה לגאולה הקרובה במהרה בימינו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/12/2008 22:39 לינק ישיר 

רגע, מנחם! מדובר באחד מגדולי הדור שלנו? כגון הרב עובדיה או הרב אלישיב או סתם באדם שהוא גדול בתורה וידוע בירושלים?

אגב, לדעתי מנחם, זהו הרב עובדיה, מה עוד שהמשפחה שלו היא: יוסף...

ואולי מנחם, אולי אתה הוא המשיח בן דוד??
רק שניה, קוראים לך מנחם, לא??!!

בלי הגזמות יוסף

תוקן על ידי המשקיף ב- 31/12/2008 22:46:01

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-31/12/2008 23:10 לינק ישיר 
משהו יפה שראיתי באחד האתרים וואה כמה אתרים יש על אחרית הימים תבדקו בשימושון החרדי הנעוץ בראש האשכול

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/1/2009 04:01 לינק ישיר 
ויש לה מנחם

תבורך!
תיקון טעות של טעות של יוסף פרוקר.
חלום רע אין פירושו בשורות רעות שאחרת לא היה צורך בהטבת חלום.
ולא עוד אלא ששר האופים של פרעה חלם את תליתו.
חלום טוב הוא בשורות טובות או אזהרות כדי שנוכל לתקן.
חלום רע זה מה שנקרא הרגשת פחד וביעותים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/1/2009 07:02 לינק ישיר 

דווקא יותר מעניין זמן ההתגלות
כמובן כמה שיותר מהר יותר טוב

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/1/2009 14:11 לינק ישיר 

מצטרף לבקשה מהקדוש ברוך הוא אנא אל חנון ורחום רחם על עמך ישראל והבא לנו את הגאולה במהרה בימינו אמן

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/1/2009 19:45 לינק ישיר 

לכל חברי הפורום שלום וברכה
אני מאד נהנת מהפורום החשוב הזה מצפה מאוד למשיח ומקווה שיבוא היום.
אבל אי אפשר לעשות צחוק מאיתנו ומהאינטליגנציה שלנו.
אי אפשר אבל אי אפשר בשום אופן שבן אדם יטייל לו באתרים ביום ובלילה יטייל בעולמות העיליונים.
והמבין יבין.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/1/2009 20:08 לינק ישיר 

ברוכה הבאה אבל אני חייב למחות
את לא מכירה את מנחם סתם מעלילה עליו שהוא משוטט באתרים זהו שקר מנחם כל היום לומד תורה מתוך התמדה ושקידה רק שמסרו לו בשמיים שצריך לעורר את עם ישראל ולכן הוא נכנס לאתר הזה ואם תבדקי תראי שאין לו הודעות בשום פורום וגם לא תראי ואני אישית שמח על כל מה שהוא כותב לנו גם אם אני לא לוקח אותם במאה אחוז
רק שתראי שהאשכול הזה קיים סך הכול שבוע וכבר עורר הדים ברחבי הפורומים וצפו יותר מ 2500 איש ואני מבקש ממנו שלא ייפגע וימשיך לעודד אותנו ולחזק אותנו.
נכון לא צריך להתייחס למנחם כתורה מן השמיים אבל דבריו אכן מעוררים עניין .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/1/2009 20:48 לינק ישיר 
מלבד זאת

בס"ד!
בתשובתו של מנחם הי"ו אלי ניכרת התמצאותו בפרטי פרטים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/1/2009 23:19 לינק ישיר 

שלום וברכה שוב
כשמשה רבינו בא להתנבאות לבנ"י ביקשו ממנו סימן.כך מכל נביא ונביא שקם לישראל.ואפילו כשיבוא מלך המשיח מהרה היום אמן יבקשו ממנו סימן.
לכן אדרבה אים מנחם דובר אמת שיתן לנו סימן.עים כל הכבוד זה שאתה מכיר אותו לא אומר כלום.אדם יראה לעיניים וה" יראה ללבב.
וזה שנכנסו לפה 2500 קוראים זה בגלל שכולם רוצים לדעת מה יקרה ואיך ומתי ומצפים לשינוי הגדול שיתרחש בקרוב
והצמא הזה גדול ויש אנשים שיכולים לנצל את זה לרעה. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/1/2009 00:36 לינק ישיר 

דינה, אנחנו לא מקבלים את דבריו ללא עוררין. הסימן שלך, וגם המשקיף דיבר עליו, זה לראות האם חזונו מתגשם. ולכן גם ביקשתי שלהבא ישתדל לרשום את חלומותיו לפני התגשמות האירועים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/1/2009 13:24 לינק ישיר 

מנחם_מן כתב:
טיפת יוסף טיפת יוסף.... האור של יוסף זורח עליך אתה עוד תזכה לגילוי האור ב טז ניסן תשס"ט והוא יהיה ל 24 שעות 

בדיוק באותו היום שכתבת את זה, קראתי מדרש שאומר שהקב"ה 'דן עם עצמו' מתי להפרע מסדום,
אמר: אם אנקם מהם ביום, ויראו שהשמש שעבדו לה לא הגנה עליהם, ילכו והשתחוו (כנראה הכוונה לשאר אומות העולם) לירח. ואם אנקם מהם בלילה, הרי הם משתחווים לשמש. מה עשה? נקם מהם ביום ט"ז בניסן, שאז חמה ולבנה נמצאים שנהים ברקיע.
[זה לא הלשון המדוייקת של המדרש, אבל זה עיקר דבריו]

מנחם, האם יש קשר בין זה שבט"ז בניסן חמה ולבנה נמצאים ברקיע ביחד, לבין זה שהאור של משיח בן יוסף יתגלה - לפי דבריך - באותו תאריך?

תוקן על ידי yosefroker ב- 02/01/2009 13:21:59

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-3/1/2009 18:16 לינק ישיר 
אני לא סבור כך

yosefroker כתב:
בדיוק באותו היום שכתבת את זה, קראתי מדרש שאומר שהקב"ה 'דן עם עצמו' מתי להפרע מסדום,
אמר: אם אנקם מהם ביום, ויראו שהשמש שעבדו לה לא הגנה עליהם, ילכו והשתחוו (כנראה הכוונה לשאר אומות העולם) לירח. ואם אנקם מהם בלילה, הרי הם משתחווים לשמש. מה עשה? נקם מהם ביום ט"ז בניסן, שאז חמה ולבנה נמצאים שנהים ברקיע.
[זה לא הלשון המדוייקת של המדרש, אבל זה עיקר דבריו]

מנחם, האם יש קשר בין זה שבט"ז בניסן חמה ולבנה נמצאים ברקיע ביחד, לבין זה שהאור של משיח בן יוסף יתגלה - לפי דבריך - באותו תאריך?

תוקן על ידי yosefroker ב- 02/01/2009 13:21:59

בס"ד!
כי אם מהסיבה הזו אז בכל שנה משנת התשנ"ב האור היה צריך להתגלות באותו היום.
אבל תמוה בעיניי מדוע רק ל-24 שעות שהרי מלכתחילה האור שלי היה צריך להיראות לעיני כל ולא להתכסות שהרי לפי מה שהבנתי תפקידו להאיר לבריות את הפנימיות שלהם ולרוממם רוחנית.
וכל מה שהרמח"ל כותב באוצרות הרמח"ל שהאור מכוסה מפני הס"א הוא דווקא בנשמת המשיחות שקיבלה את האור של יוסף ברוחניות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/1/2009 21:22 לינק ישיר 

מנחם_מן כתב:

שלום חברים יקרים אני מצאתי זמן פנוי על מנת לספר לכם שאתמול בלילה חלמתי פלוגות של חיילים שרצים בשדה קוצים ושאלתי מה זה ואמרו כניסת חיילים לעזה לפעולה קרקעית קצרה ואני לא יודע אם ברגעים אלו ממש לא פלשו חיילינו לעזה או שעומדים להיכנס הלילה
בכל אופן אמרו לי בחלום שהמבצע הזה יגמר תוך שבועיים עד שלוש ולאחר מכן הוא ימשיך כמו שאמרו לי מקודם חמשה חודשים בתוך עזה
אני מאוד בטוח בחלומותיי הדברים הם ברורים ולא מעורפלים כמו אצל חולמים אחרים החלומות עצמם מפורשים לי בתוך החלום אבל הדברים הם משתנים ויכולים להשתנות מרגע לרגע
מקווה לישועת ה' עלינו ברחמיו
עמכם הסליחה והתודה היו ברוכים

טוב אחים יקרים בואו נבדוק את דברי מנחם הוא אומר פעולה צבאית קצרה וגם נבדוק אם כל המבצע כולו ייארך רק שלושה שבועות
בנתיים מנחם צדק שייכנסו לעזה קרקעית אכן נכנסו כל מה שנשאר זה התקופה שמנחם אמר שלושה שבועות לכל היותר נחכה ונראה

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > הנה ימים באים > נבואות?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 6 7 8 ... 27 28 29 לדף הבא סך הכל 29 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.