בית פורומים הנה ימים באים

נבואות?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-4/1/2009 22:28 לינק ישיר 

טיפתיוסף כתב:
אני לא סבור כך, כי אם מהסיבה הזו אז בכל שנה משנת התשנ"ב האור היה צריך להתגלות באותו היום.
אבל תמוה בעיניי מדוע רק ל-24 שעות שהרי מלכתחילה האור שלי היה צריך להיראות לעיני כל ולא להתכסות

א. מדוע רק משנת התשנ"ב?
ב. מה הכוונה שכתבת 'האור שלי'?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-6/1/2009 08:06 לינק ישיר 

מכיוון שמנחם הפסיק להיתכתב איתנו ולא שמענו ממנו בזמן האחרון החלטתי להביא לכם עידכון מתוך אתר עינא פקיחה
שם יש גגם מישהו שיש לו חלומות וחזיונות אומנם אני לא מכיר אותו אבל נתון לשיפוטכם

לפנות בוקר זכיתי למחזה עצום וגדול והנה הדברים בחסדי שמים אל הלב הצמא לדבקות:
ליבי צועד לכיון בית די גדול שנמצא במקום מבודד שסביבו אדמת מדבר. אט אט אני פותח את הדלת בזהירות וכולי מלא סקרנות על המתרחש, והנה ליבי רואה בתוך הבית מס אנשים מתפללים והאוירה מאוד מתוחה וליבי צופה על המתרחש מהצד, על במה גדולה אני רואה אדם לבוש טלית כשידיו למרום והוא מבקש לקבל נבואה ברוח הקודש מהבורא יתברך, באותו רגע הבנתי שזהו נביא האלקים ורעדה אחזה בליבי, לפתע אני שומע מישהו קורא לי באומרו אלי בני גש אלי ושב עמדי, בתוך תוכי ידעתי הנה משיח בן יוסף, לידו ישב אדם בשם יצחק כאשר ידיו של יצחק נעו לכיון השמים ועיניו כלפי השמים והנה שמתי לב שהעינים שלו פתוחות לרוחה והוא בכלל לא ממצמץ – מוזר שאלתי את עצמי - והוא היה נע בצורה מוזרה, משיח בן יוסף היה כולו עטוף בטלית גדולה והנה אזרתי אומץ ושאלתי את משיח מה פשר התנועות האלו? והנה אומר לי משיח שהאיש יצחק נע ברוח הקודש, מיד בא במחשבתי שאול המלך כאשר נפקחו עיניו כשהתקרב לקבוצת הנביאים, וידוע שפקיחת עינים היא בחינת נבואה ברוח קודש והנה מיד נזכרתי במה שכתוב (בספר שמואל א" פרק י פסוקים י-יב) "ויבאו שם הגבעתה והנה חבל נביאים לקראתו ותצלח עליו רוח אלקים ויתנבא בתוכם", מיד הבנתי שמי שקרוב לנביא האל יתברך יכול לקבל השוואת צורה, וכך יש בכוחו לקבל מעט מרוח הקודש והנה אומר לי משיח ראה את קבוצת הכהנים שסביב הנביא, אין לי מושג מה פשר הדבר שליבי מתבונן בנעשה והשקט היה מתוח כחרב חדה, יש להבין שנביא יש רק אחד ורק הוא יכול לדבר בבחינת "כה אמר הויה" יש ללמוד את ההבדלים בין נביא השם לבין קבלת נבואה ברוח הקודש, כאשר יש מס דרגות (למעונין ללמוד נא לעיין בכתבי רמח"ל זצק"ל),

לפתע פניי שוב חוזרות אל האיש יצחק שישב לימינו של משיח בן יוסף כשלפתע בתנועה חדה דוחף יצחק את משיח בן יוסף לשמאלו ואומר לו בקול חזק קדימה הגעת אל הצעד הבא , תתעורר קדימה אל הצעד הבא, קדימה אל הצעד הבא, הגעת לשלב חדש, והנה במחשבתי אני מיד מבין שיצחק גמאטריה 208 והנה בן יוסף גם 208 והנה אני מבין שיצחק מסמל את ספירת הגבורה, ובמראה זה ליבי ממש מבין שמשיח בן יוסף נכנס לשלב תודעתי חדש וכך הוא מקבל דחיפה משמים להתעורר בכח גבורה (יצחק) בעל מנת להוציא לפועל את יעודו בתפקידו כמשיח בן יוסף סוד היסוד הקדוש,

אני מקוה שאתם מבינים דבר מתוך דבר כאילו המסר כאן מתלבש בסודות מכוסים כאשר אני ממש מבין שיצחק האיש שנע ברוח הקודש מסמל תודעה של כח גבורה והנה התנועה של יצחק לעבר משיח הוא כאילו לחזק את משיח שיתעורר ויצא מתרדמתו, כי יש לו למשיח לנוע לתכליתו ובסוד זה אני מבין שעומד להתרחש מהלך בארץ ישראל הנע ביחס לתיקון משיח בן יוסף כי האיש שעל כתפיו עול המשרה של משיח בן יוסף עומד כנגד כללות העם כמראה המשתקפת זה כנגד זה וכל שינוי תודעתי במשיח בן יוסף בפרט מלמד על שינוי שצפוי בעם ישראל, והנה ידוע שמשיח בן יוסף מסמל את בחינת יראת הרוממות בעל מנת להכין את הכלים בכח יראת שמים אל קבלת האור באהבה כאשר בן יוסף הוא בחינת יראה ולאחר שהכלי מוכן להשראת השכינה תגיע הנהגת משיח בן דוד בבחינת אהבה – אור כנגד כלי.
לכן ידוע שזמן הכנת הכלים זהו זמן דין העולה כנגד משיח בן יוסף בבחינת סור מרע (מרצון עצמי) ועשה טוב (תשפיע נחת רוח לבורא) בכח כונת הלב לשם שמים בכח קיום התורה חוקים ומצוות לשם שמים,
ומשיח בן דוד הוא זמן ההנהגה במידת הרחמים,

לפתע נשמעה זעקה מנביא האלקים והנה זועק נביא האל כי חפץ הוא לקבל את דבר השם, והנה נביא האל מתפלל לטובת בית ישראל והנה מבקש משיח השם נביא האלקים את רחמי שמים על כלל ישראל והנה שואל נביא האל את הבורא יתברך: האם יש בכח אדם אחד לשנות גזירה? והנה מזעקת הנביא נבהלתי ככ שלא הספקתי לשמוע את התשובה, לצערי הרב פספסתי ולא הקשבתי לתשובה אך גם זה משמים ואני מנסה להבין למה נסתרת ממני תודעה זו? כנראה שאני גם לא שומע מה רצון הבורא והשם יסלח לי והנה כשאני עכשיו כותב לכם על מראות שמים ליבי מנסה להזכר מה היתה התשובה ולא עולה בידי, השם יסלח לי וירחם עלי כאשר אני יודע שזוהי מתנת חינם ממש ומה לי ולמראות מדהימים כאלו?

נפלאות ונסתרות דרכי האלקים יתברך..........

שוב אני רואה את נביא האלקים משיח השם זועק לדבר שמים והנה לא נענה נביא האלקים כשלפתע קם משיח בן יוסף וניגש אל נביא האל והמעמד קדוש מאוד כאילו אני צופה במעמד גילוי שכינה וליבי לא יכול לתאר לכם מה גודל עצמת מראה זה, זה ככ חזק ברור ומזעזע את הלב, ממש כאילו ליבי צופה באוהל מועד ונכון זה קשה מאוד לקבל מעמד כזה בלב אבל ליבי מספר לכם בדיוק רב את אשר התרחש והשם ירחם עלי אם אני לא מדייק ממש, ליבי משתדל להאיר ולחזק את הלב כי זו הסיבה היחידה שליבי כותב לכם אחי היקרים דברים אלו רק בעל מנת להודות ולשבח את הבורא יתברך וליבי יודע שיבוא יום ב"ה שאכתוב ספר שלם על כל אודות משיח וגאולה, כאשר כל עדכון ועדכון מסמל זכרון הסטורי אודות גאולת עם ישראל וימים יגידו ב"ה ימים יגידו נפלאות האל מהלב אל הלב באהבה,

משיח בן יוסף נגש אל נביא האל ואומר לו נביא האלקים אני יודע למה אתה לא מקבל את דבר השם, עליך לסדר את הימין והשמאל ולעורר את הקו האמצעי, והנה אומר משיח בן יוסף יש לשמור על הפרדה בין קודש לחול – כמו שיש הפרדה בין נשים וגברים, בין המשפיע למקבל וכו,,, מיד באה מחשבה בתוכי שאומרת? מה פתאום משיח בן יוסף מאיר לנביא האלקים מה לעשות? לא הבנתי את המתרחש והנה חוזר משיח בן יוסף למקומו ומיד שאלתי את בן יוסף לפשר המהלך? והנה אומר לי משיח עליך להבין שמראה זה הוא עבורך בני ועבור בית ישראל והנה שאלתי את משיח למה כונתך? עונה לי משיח ואומר: יש ללמוד אך לתקן את הלב בסוד ג" קוי התיקון (ויש ללמוד את כתבי בעל הסולם בספר הזוהר בעל מנת להבין כיצד לגלות את האמצע בסוד רחמים). ספר הזוהר הוא תיבת נח של הדור האחרון,
יש ללמוד פנימיות התורה בעל מנת לעורר את הלב לאבינו שבשמים,

הבנתי דבר חשוב מאוד שהמהלך הזה בא בעל מנת לעורר את בני ישראל אל המטרה ומראה זה בא עבורנו לעורר את לב ישראל שעלינו ללמוד את סודות פנימיות התורה בסוד ספר הזוהר כאשר נביא האלקים בטוח יודע אך לקבל את דבר השם וכאן אני מבין שיש לנו מסר משמים לתת לנו כח לכולנו לכל בני ישראל ויש בידנו את היכולת לסייע כאור מקיף לתת תוספת עזר לנביא השם ולמשיחיו.

והנה קם משיח בן יוסף ואומר לי קדימה בוא אחרי כאשר משיח יוצא מהבית וצועד בתוך מקום מדברי וליבי רץ אחריו מנסה לצמצם את הפער והנה הגענו למכתש גדול מקום עתיק ויפיפה כמו בימי קדם ושם יש מכתש גדול מלא הריסות והנה יורד משיח בן יוסף אל המכתש ושם באמצע המכתש ישנה רחבה קטנה ועל הרחבה היו כתובים ב" שמות מימין היה כתוב דוד ומשמאל היה כתוב יוסף בכתב עתיק כזה, והנה מתחת לשמותם היה קו כדגש והנה רואה ליבי את משיח בן יוסף מתרגש עד למאוד והוא יורד על כפיו לפני הבורא התברך בהשתחוייה הוא משתחוה לבורא יתברך ובוכה ממש על קו שמו – ולפתע ליבי מרגיש את צערו של משיח ומראה זה מלמד אותי כמה משיח בן יוסף חלש וכמה זקוק הוא לרחמי שמים, והנה הקצתי.

חברים יקרים מפז בבקשה אשמח לשמוע מה דעתכם?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/1/2009 08:07 לינק ישיר 

מעניין

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/1/2009 14:10 לינק ישיר 
כללי מדי

בס"ד!
כל החזיונות שם כלליים מדי ולא מפרטים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/1/2009 14:16 לינק ישיר 

הצדק איתך טיפתיוסף
לאחר מחשבה אני לא חושב שהייתי צריך להביא את זה
וגם יותר מידי הזוי לך תדע אם זה בא מהקליפה או מהקדושה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/1/2009 14:20 לינק ישיר 
לגבי האור

yosefroker כתב:
אני לא סבור כך, כי אם מהסיבה הזו אז בכל שנה משנת התשנ"ב האור היה צריך להתגלות באותו היום.
אבל תמוה בעיניי מדוע רק ל-24 שעות שהרי מלכתחילה האור שלי היה צריך להיראות לעיני כל ולא להתכסות
א. מדוע רק משנת התשנ"ב?
ב. מה הכוונה שכתבת 'האור שלי'?

א. כי מאותה השנה הוא תחת כיסוי.
ב. האור שקיבלתי לאפוקי האור שנשמת המשיחות קיבלה ברוחניות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/1/2009 18:57 לינק ישיר 

לא קראתי את כל החלום שלו, אבל זה ממש לא נשמע לי.
הוא בסך הכל 'ידע בתוך ליבו' - ללא שאמרו לו -  שמי שעומד שם עם הטלית הוא משיח בן יוסף.
והוא מחלק בינו לבין הלב שלו. שהוא כותב ש'ליבו צועד', ו'ליבו כותב'...
מצטער מאד, לא זכיתי להבין את דבריו ואת כונותיו הנסתרות.
הוא ג"כ כותב שלא 'בגובה עיניים', הוא כותב כמו ה'אור החיים', עם 'בחינות' וכוחות ה'גבורה' וכד'.

תוקן על ידי yosefroker ב- 06/01/2009 18:53:43

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-6/1/2009 18:59 לינק ישיר 
אין פה מה להבין

yosefroker כתב:
לא קראתי את כל החלום שלו, אבל זה ממש לא נשמע לי.
הוא בסך הכל 'ידע בתוך ליבו' - ללא שאמרו לו -  שמי שעומד שם עם הטלית הוא משיח בן יוסף.
והוא מחלק בינו לבין הלב שלו. שהוא כותב ש'ליבו צועד', ו'ליבו כותב'...
מצטער מאד, לא זכיתי להבין את דבריו ואת כונותיו הנסתרות.
הוא ג"כ כותב שלא 'בגובה עיניים', הוא כותב כמו ה'אור החיים', עם 'בחינות' וכוחות ה'גבורה' וכד'.

תוקן על ידי yosefroker ב- 06/01/2009 18:53:43

בס"ד!
זה מישהו שקורא בספרים ועושה סלט כדי שיחשבו שהוא איזה צדיק נסתר כביכול

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/1/2009 10:26 לינק ישיר 

הי'י,
 מקורה עם מנחם מן עם הנבואות שלו ?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-8/1/2009 18:16 לינק ישיר 

כן השאלה היא טובה
וברוכה הבאה לפורום רק חבל שאת לא מגיבה בשאר הנושאים כאן בפורום
את יכולה להתנחם בזה שרוב חברי הפורום בזמן האחרון לא מגיבים רק צופים
עד שאני באמת יתרגז ויעשה את הפורום הזה לפרטי
מה קורה לכם בימים האחרונים אין לכם מה לומר ומה להגיב הבאתי לכם דברים יפים איכותיים ושום מילה
אני אומר לעצמי לפני שבר גאון
לפני כמה ימים ביום ראשון באתי ומצאתי את הפורום עירני ופעיל
ומאוד שמחתי אז החלטתם להראות לי שאני לא ישמח יותר בעתיד
תודה ממש תודה רבה לכם
כל אחד שצופה פה וחושב שזה עיתון בוקר או ערב אז הוא וודאי טועה
טוב את דברי אמרתי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/1/2009 18:20 לינק ישיר 

כן המשקיף צודק גם אני לא הגבתי הרבה זמן כנראה שהרבה יותר נוח לבוא לראות מה התגובות האחרונות ולעבור לפורום הבא
המשקיף יישר כח על כל הפעילות שלך יש לך פורום איכותי ומעניין שנותן במה לכל אדם ונותן חופש הביטוי שהייתי מאחל להרבה פורומים שיהיה אצלם חופש ביטוי כמו אצלך(ראה תגובת שואף לאפס)שבמקום אחר מזמן היו חוסמים אותו ושולחים את הההודעה שלו לסל המיחזור
חבר'ה בואו נתחיל להגיב להשפיע ולהופיע
:-)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/1/2009 18:26 לינק ישיר 

בסיעתא דשמייא הייתי במקום אחר לא בביתי למשך השבוע האחרון ולכן לא יצא לי לכתוב אני מבטיח בלי נדר לכתוב ויש לי מה לכתוב
היום או מחר בער"ה
היו ברוכים מאת ה'

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/1/2009 19:02 לינק ישיר 

רבנו11
תודה רבה לך על ההשתתפות אולם אני חושב שדבריך לגבי שואף לאפס לא היו במקומם זכות של כל אחד לבוא ולומר את מה שהוא חושב לנכון
בהתחלה גם אני סברתי כמוך אבל חזרתי בי ונתתי לשואףלאפס את הזכות והחובה לבוא ולומר את דברו
למרות שחלק ניכר מרוב דבריו אינם נכונים
זכותו לומר את דברו גם אם הם אינם ממש לרוחי
מנחם מן
שלום עליכם הרבה שאלו עליך מקוה שיש לך חידושים לגבי מה שהולך לקרות ולא רק לגבי מה שכבר קרה
תזכו למצוות

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/1/2009 19:09 לינק ישיר 

רבנו, רבנו היקר

אני לא בטוח אם הבנתי אותך טוב או לא,       ואם אתה חושב שתגובתי ראויה להיות מושלכת לאשפה (יכול להיות שכך הדבר, אני באמת לא בטוח בעצמי),

אבל גופא...       אולי יש לנו בלבול במושגים,           חופש ביטוי זה לא מושג תורני עד כמה שידוע לי בכל אופן,           בן תורה לא צריך לחפש חופש ביטוי, לפחות לעניות דעתי.             ההיפך סייג לחוכמה שתיקה חכמה, ויפה שתיקה לחכמים, ולא מצאתי לגוף טוב אלא שתיקה,    מילה בסלע משתוקא בתרין וכן הלאה,                     

החפץ חיים הקדוש כידוע כתב על זה ספר שלם שנקרא שמירת הלשון...

ראוי לו ליהודי כשר שידע לשמור על לשונו, ובמקרה שלנו על מקלדתו ...        התורה מלאה הלכות וסייגים על מה ואיך מותר או אסור לדבר               וגם כפי שכתבתי אני בהודעתי מתי חייבים לדבר!!

זה חלק מרכזי בעסק הזה שנקרא להיות יהודי...       המקום הזה הוא מקום במהותו תורני ולכן לדעתי הוא כפוף לחוקי התורה כמו כל אתר אחר שכפוף לחוקי התורה               ולשמחתי כי רבה גם המשקיף חושב כך עפ"י העובדות      

להבנתי חלק גדול מהשתתפים בפורום כפי שציינתי כבר וגם בפורומים רבים נוספים בהם ביקרתי לא תמיד זוכרים את זה,   וזה לא כל כך מפתיע כי זה חלק מרכזי בעבודה הרוחנית שלנו.

את כל דברי כתבתי על פי השגתי המוגבלת בדרך תורנית,        ואם עברתי או אעבור על חוקי התורה,   חובתו של מנהל הפורום או משתתפיו       א. למחוק את דברי על מנת לצמם את הנזק שעשויים לעשות (בין אם לשון הרע או הוצאת שם רע טעויות בהלכה או בדעת תורה כזו או אחרת אם ח"ו יהיה כך)  ב. להעיר לי על כך על מנת להחכימני     וכך לגבי כל הצופים          זו לא זכות   זו חובה גמורה לנהוג כך     לבן תורה כמובן              

לעומת זאת,          כל דבר אחר שהוא בהתאם לדרך התורה      אין לפי הבנתי לאף אחד זכות למחוק          אולי אפשר טכנית לעשות זאת,  אבל גם לגנוב ולשקר אפשר טכנית    נו אז מה??              

בקיצור,          אשמח לשמוע דעתך האם באמת הודעתי ראויה להיות מושלכת לאשפה,           ובנוסף האם אינך מסכים שכולנו כפופים לחוקי התורה וכך הדברים צריכים להתנהל??                      בידידות אברהם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/1/2009 19:11 לינק ישיר 

המשקיף,      ראיתי תגובתך לאחר ששלחתי את שלי                 תודה על ההבהרה.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > הנה ימים באים > נבואות?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 7 8 9 ... 27 28 29 לדף הבא סך הכל 29 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.