|
|
| נשלח ב-8/1/2009 20:38 |
|
| |
ברוך הבא צדיק!
| מנחם_מן כתב: |  | בסיעתא דשמייא הייתי במקום אחר לא בביתי למשך השבוע האחרון ולכן לא יצא לי לכתוב אני מבטיח בלי נדר לכתוב ויש לי מה לכתוב
היום או מחר בער"ה
היו ברוכים מאת ה' |
|
בס"ד!
אז הנה שאלה ששאלתי מקודם ביתר פירוט:
למה האור של יוסף חוזר להיראות רק ל-24 שעות?
שהרי ידוע אצל המקובלים שהאור מתגלה מתכסה וחוזר ומתגלה משמע שבפעם השניה זה לתמיד
מלבד זאת הרי האור שקיבלתי מיועד להאיר לבריות את פנימיותם ולרוממם ברוחניות בבחינת עלי עין ועלי שור אם כן מלכתחילה הוא לא היה אמור להיות מכוסה מה שאין כן על פי הרמח"ל הקדוש (אוצרות הרמח"ל) שהוא מתכסה אצל נשמת המשיחות בן יוסף ברוחניות בלבד מחמת הס"א!
הרבה ברכות ושפע!
|
|
|
|
| נשלח ב-10/1/2009 22:33 |
|
| |
טיפתיוסף, אולי תשאל שאלות קצת יותר 'עממיות'???.....
|
|
|
|
| נשלח ב-10/1/2009 23:25 |
|
| |
לכל חברי הפורום הקדוש הנה ימים באים נאום ה'
לא רעב ללחם ולא צמא למים כי אם ....
לא אאריך בדבריי רק אודה לה' ששם חלקי מיושבי בית המדרש ולא מיושבי קרנות.
מחילה מכבוד מעלתכם שלא הגבתי ביום חמישי או שישי כמו שנאמר בדבריי רציתי לעבור על ההודעות בפורום על מנת לראות לאן נושבות הרוחות,
לולא שמשמיים ביקשו ממני לפרסם את דבריי אני האחרון הייתי עושה כן,שנראים דבריי כחולמי החלומות אשר חולמים מפי מלאכי חבלה ומשחיתים וחיים בעולם התוהו.
לא כל מוחה סביל דא,אבל זכיתי לחזות בנועם ה' ולבקר בהיכלו,
הימים יגידו את אשר דיברתי האם אמת בפי אם לאו , כמו שאמר המשקיף ברוב חכמתו,
אם ירצה ה' ברוב חסדו קיבלתי אישור מן שמיא להתחיל ולבאר סודות משיח צדקנו ומה יקרה אותנו באחרית הימים,
השבוע הזה הוא השבוע האחרון למלחמה כמו שנאמר למתבונן מתוך דבריי,
בשבוע זה נגלה לי בחלום אדם גבוהה אשר מלובש במלבוש לבן וזקנו גם כן לבן המגיע עד טיבורו,
הוא אמר לי בני חיילי צהל הגיעו לבית שהיה מוחזק גלעד שליט,
והם עכשיו מכתרים את הבית ודא עקא שהוא לא נמצא עוד בבית זה.
והקצתי והנה חלום וזה היה ביום ב' השבוע,
כמו שאמרתי בדבריי שמלחמה עם חיזבאללה לא תהיה עכשיו
והגיזרה הצפונית לא תותקף,
הקטיושות שהיו ביום ה' היו אך ורק כדי לעורר אותנו בתשובה
ומעשים טובים ולהיתחזק בקריאת תהילים ולימוד למען אחינו בדרום,
לסיום אספר לכם חידוש שנתגלה לי היום בסיעתא דשמיא
כאשר רצה יעקב לגולת את הקץ לבניו נסתלקה ממנו השכינה למה זה ועל מה זה נסתלקה ממנו השכינה
הקץ שרצה יעקב לגלות דהיינו שעם ישראל יהיו במצרים 190 שנה כמנין קץ,
אבל עם ישראל נשאר במצרים 210 שנים
האחים במכירת יוסף פגמו בשם א-הי-ה ואת זה ידע יעקב לכן 9 *21=189 עם הכולל 190
אבל לא ידע יעקב שהשכינה השתתפה עם האחים בחרם לכן 10*21=210
כמנין רדו,
תהיו ברוכים ה' עמכם ללא מורא וללא פחד כי עמנו א-ל
נ.ב.
(ולכל החברים שאינם מעוניינים לשמוע את דבריי די בכך שלא יכנסו לאשכול זה ואין בכוונתי להפסיק אלא אם המשקיף יאמר לי שאין רצונו בכך)
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-10/1/2009 23:34 |
|
| |
מי אמר שאינו מעוניין לשמוע דבריך?
לא קראתי כזאת בשום אשכול בינתיים.
המשך - מנחם - המשך!
חוץ מזה, לגבי החלום על גלעד שליט, זה לא חידוש, אתה כבר כתבת שהוא לא נמצא בעזה.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/1/2009 01:17 |
|
| |
תיקשור עם הילד האוטיסט אפרים אביאני
בן ה-11 שנערך אור ליום ג'' בטבת תשס"ט במוסד בני ציון
ש. מה אתה אומר על המלחמה בדרום ?
ת. זה רק ההתחלה. זה יימשך ויתפשט לכל הארץ.
ש. הרבנים אמרו שמותר לעזוב את אשדוד.
ת. זה בגלל שהתורה שלומדים שם, ובכל הארץ, זה לא תורה לשמה. אם היו לומדים תורה לשמה לא היו מפחדים והיו בטוחים שתורה מגנה ומצילה. אבל הם יודעים היטב שהלימוד שלהם לא שווה הרבה. הרוב לומדים רק בשביל שלא רוצים לעבוד, לא רוצים ללכת לצבא, רוצים שידוך טוב, רוצים נדוני''ה גדולה, לא לומדים מאהבת תורה ומאהבת
השם. שמים דגש על כובע הכי יקר וחליפה הכי מהודרת ותספורת אצל הספר הכי טוב, לכן הם מרגישים פחד ויודעים שלימוד כזה לא יגן עליהם כלל.
אבל לאן יברחו כשהטילים יפלו על תל אביב ובני ברק ובית שמש?
יברחו לבורו פארק ? אני מבטיח לך שגם שם לא יהי''ה שקט.
ש. אתה יכול לפרט מה בדיוק יהי''ה בימים הקרובים ?
ת. אי אפשר לפרט כי בשמים הדברים מאד משתנים מרגע לרגע לפי מצב הזכויות והחובות וחשבונות שמים אחרים. אבל אני יכול לומר כי יש
קיטרוג עצום על היהודים.
אני לא מדבר על החילוניים. אוי להם ממה שמחכה להם כאן וממה שמחכה להם בבית דין של מעלה. אין אחד שלא יודע שאסור לחלל שבת, שצריך להניח תפילין. הם עשו את הבחירה שלא לשמור ושלא להניח ויקבלו את המגיע להם.
אני מדבר על הדתיים וחרדים שהיו צרכים להיות חומת המגן של העם היהודי אבל זנחו את תפקידם. רוב החרדים התנתקו כליל מהעם היהודי ובנו סביבם חומה בבחינת ואני את נפשי היצלתי. אבל הקב"ה לא אוהב את זה. מלבד זה בינם לבין עצמם שנאה וקנאה ומחלוקות ופרודים וחצרות ומאבקים של כח וכבוד וכסף.
גם למוד התורה והמיצוות שלהם זה בבחינת מצות אנשים ולא מאהבה אמיתית ויראה אמיתית. רק בודדים ממש יוצאים מכלל זה.
מלבד זה הם דבוקים חזק בעגל הזהב, רודפים אחרי מאכלים הכי משובחים, מסעדות, כסף, מכוניות, כל מיני מכשירים, הכל כמובן עם
ההכשר הכי טוב, אבל בשמים יודעים שהם משועבדים ליצרים ולתאוות שלהם ושונאים הכשרים כאלה. לכן אל תתפלאו אם בני ברק תקבל את המכה הכי קשה.
ש. האם אפשר עוד לתקן ולשנות הגזירות ?
ת. בעיקרון כן. אבל אני מסופק אם זה יקרה. הם בטוחים שיצליחו להטעות את השמים עם הכיפה ממשי או האבנט הגדול או החלוק השחור. עם הזקן והפאות. הם בטוחים שעם כל הציוד הזה מקומם בגן עדן מובטח. הם משקרים לא רק את השמים מה שיותר גרוע משקרים את עצמם ולזה אין תקנה. כי הם בטוחים שתשובה זה ענין לחילונים.
ש. האם ייעשה שימוש בנשק כימי או נשק להשמדה המונית ?
ת. כשההמונים חוטאים גם העונש יהי''ה המוני.
אבל, כאן ייראו פלאי פלאות. מי שלא צריך להיפגע לא יפגע גם אם מסביבו ממש המון אנשים יפגעו.
ש. מה לעשות בשביל להינצל ?
ת. קודם כל תשובה מיידית וחרטה עצומה על כל חטא ונידנוד חטא.
מבחינה מעשית אני מציע להכין אוכל שלא זקוק למקרר, למים, לנרות ופנסים. מי שיכול שישאר בבית ולא יסתובב ברחובות. בשעת מעשה יש להגיד את פסוק שמע ישראל, להגיד תהילים, להגיד פרשת הקטורת מילה במילה, והשם הטוב בעיניו יעשה.
יש להעתיק את התקשור ולפרסם בכל דרך אפשרית.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-11/1/2009 01:48 |
|
| |
כן ידידי AAASD או איך שקוראים לך מה לעשות אנחנו לא מתפעלים מתקשורים כאלו ואחרים מכיוון שכולם בסך הכל פעולות של איזה שרלטן כזה או אחר הרוצה להביע את דעותיו ומסבב זו על ידי תקשורים אשר לא נבראו ולא שמענו אוזן עליהם ,
לכן ידידי אנחנו לא ממש מתרגשים .... מה לעשות ואת ההודעות מפורום כדורינט המטונף אל תביא אל מעוננו החם והטהור
יהי ה' עמך
היום התברר לי שיש פה איזה ניק שמעוניין לקחת את כל החברים מהפורום הזה ולהעביר אותם לפורום של מרדכי
דרך צלחה שואףלאפס בוא תנסה אולי תצליח
|
|
|
|
| נשלח ב-11/1/2009 15:20 |
|
| |
בלתי אפשרי
| yosefroker כתב: |  | טיפתיוסף, אולי תשאל שאלות קצת יותר 'עממיות'???.....
|
|
בס"ד!
כל העניין של האור הזה הוא מאד גבוה
|
|
|
|
| נשלח ב-11/1/2009 15:55 |
|
| |
אני מוכרח להגיב ולומר שלעולם לא אחליף את הפורום של המשקיף. זהו פורום אמיתי, פורום שכולו אמת.
המשקיף מנהל בצורה מיוחדת במינה, תוך שקיפות נתונים, כבוד הזולת וקיום הכלל החשוב ביותר: ואהבת לריעך כמוך.
ישר כח המשקיף, אתה מ"ס 1 בדרך לגאולה.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/1/2009 16:04 |
|
| |
איכס כזה מסר מגעיל ושונא ישראל עוד לא קראתי הרבה זמן. המשקיף, גם פה נותנים להם במה?
|
|
|
|
| נשלח ב-11/1/2009 16:12 |
|
| |
טוב שיש עוד אנשים שחושבים כמוני צודק בהחלט
הייתי צריך למחוק אבל נו.. מה אני יעשה שאני מנסה להיות פייר עם כולם
כנראה שאני יצטרך מתי שהוא להפסיק להיות מיסטר נייס גיי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-11/1/2009 16:22 |
|
| |
זכית
| המשקיף כתב: |  | טוב שיש עוד אנשים שחושבים כמוני צודק בהחלט
הייתי צריך למחוק אבל נו.. מה אני יעשה שאני מנסה להיות פייר עם כולם
כנראה שאני יצטרך מתי שהוא להפסיק להיות מיסטר נייס גיי |
|
כבר נתקלתי בשני בעלי פורומים מנופחים מרוב גאווה סרוחה. אצלך ברוך השם לא מצאתי את עודף הגאווה האסור.
לכן מסתמא הקב"ה עוזר לך בפורום לכוון יותר טוב לדעת האמת. ולכן לדעתי כדאי שתמחק פוסטים שלילייים.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/1/2009 16:25 |
|
| |
תודה לך אחי היקר דבריך כמים קרים על נפש עייפה
|
|
|
|
| נשלח ב-11/1/2009 19:08 |
|
| |
סגנו של משעל: שלומו של גלעד שליט לא מעניין אותנו יותר
סגן ראש הלשכה המדינית של חמאס, מוסא אבו מרזוק, אמר בראיון לעיתון "אל-חיאת" כי אינו יודע מה מצבו של החייל החטוף גלעד שליט.
"יכול להיות שהוא נפצע ויכול להיות שהוא בריא, השאלה הזאת כבר לא מעניינת אותנו. איננו מתעניינים בשלומו לחלוטין ואיננו מציבים לו שמירה מיוחדת משום שדינו כדין חתול או פחות מזה. שלומו לא מעניין אותנו יותר", אמר אבו מרזוק.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/1/2009 19:55 |
|
| |
מה הוא נבח?
| המשקיף כתב: |  | סגנו של משעל: שלומו של גלעד שליט לא מעניין אותנו יותר
סגן ראש הלשכה המדינית של חמאס, מוסא אבו מרזוק, אמר בראיון לעיתון "אל-חיאת" כי אינו יודע מה מצבו של החייל החטוף גלעד שליט.
"יכול להיות שהוא נפצע ויכול להיות שהוא בריא, השאלה הזאת כבר לא מעניינת אותנו. איננו מתעניינים בשלומו לחלוטין ואיננו מציבים לו שמירה מיוחדת משום שדינו כדין חתול או פחות מזה. שלומו לא מעניין אותנו יותר", אמר אבו מרזוק.
|
|
כלב מוכה וחבול כמוהו נובח כאילו היה אריה?
|
|
|
|
| נשלח ב-11/1/2009 23:51 |
|
| |
לוחמה פסיכולוגית, כבר אמרנו?
|
|
|
|