האירועים בעתיד לא ממש יקלו עלינו לזכור את התאריך הזה אך בכל זאת .
היום בו צפיתי מחלון ביתי במטוסי האף - 16 עולים בזוגות וברביעיות ופונים דרומה
הבנתי שלא דבר ריק הוא וכנראה שרכבת הגאולה והייסורים שבקרונותיה יצאה לדרך .
נשלח ב-27/12/2008 18:56
עכשיו רק נשאר לראות אם יש מיתוק דין או לא....
רק לעקוב בסבלנות
נשלח ב-27/12/2008 18:57
המחייל האם אתה חושב שהמצב בעזה כרגע, יגרום גם לעימות נוסף גם בצפון?
האם זה יתחמם בזמן הקרוב או הרחוק?
נשלח ב-27/12/2008 19:12
אין לי ספק בכלל שחיזבאללה עם אלפי טיליו יצטרף לחגיגה מתי שהוא בקרוב .
"גשם של טילים בכל הארץ"..זוכרים את המשפט הזה ?
אני מאמין שבעתיד הקרוב .
נשלח ב-27/12/2008 21:18
אני אינני מפחד או חושש ממלחמה אדרבה חיכיתי לה ולטילים הרבה זמן . מי שבכל זאת חושש ראוי לו לחשוש מה"מנהיגות" העלובה והארורה הזו המתיימרת להוביל את הצבא לקרב ולניצחון בעוד שרמת שחיתות וסיאוב כמו זו הנשפכת מהערב-רב האלה נועדה להביא רק תבוסות ואסונות לעם החוסה בצילו .
להבנתי , מכאן ואילך כדור השלג המלחמתי הזה רק ילך ויתדרדר לרעת ישראל בכל החזיתות כך שאפשר לומר שהקב"ה משתמש ברשעים האלה שבשילטון ע"מ להכניס את ישראל למצב של מלחמה כדי שמתי שהוא בעתיד יתגלה מב"י ויוביל את המהלכים בצורה טובה יותר עבור עמ"י .
דעתי בלבד .
נשלח ב-27/12/2008 21:31
שבוע טוב שיבוא עלינו לטובה ישמור השם על עם ישראל זמנים לא קלים מתרחשים עלינו מקווה שיהיה מיתוק הדין
נשלח ב-27/12/2008 22:24
כל מערכת השלטון שלנו היא אשליה - שלטון זר!
האם זהי באמת דרכנו: "דמוקרטיה" "קפיטליזם" סוציאליזם" "ממשלה" "מפלגות" "כנסת" "בחירות" "כסף" "מעמדות" "פירמידות כח" ?
על החופש הזה אנחנו חולמים ונלחמים?
אין מה להאשים בכך שחטאו את מי שמכונים "מנהיג" בימינו
לא ניתן להנהיג במערכת כזו מבלי להיות מושחט, בובה על חוט, כלי בידי אדום.
עלינו להתנתק מתרבות אדום ורדיפת העגל
להתאחד ולבנות את מערכת השלטון הבנויה על ערכי העם העברי ותורתו
עד שזה לא יקרה אנחנו למעשה תחת שלטון זר שהבטחון של אזרחיו הם לא האינטרסט הראשי...
ומי שיצליח לעשות זאת - אז זה סימן שהוא מנהיג
נשלח ב-27/12/2008 23:41
רוצים לנסות ולנתח את המהלכים שיובילו להצטרפות חיזבאללה למלחמה על סמך הידוע עד עכשיו ?
אני מנסה .
כל זמן שההצלחה תאיר פנים לצה"ל כמו בסיפתח המוצלח הזה לא נראה שגורמים אחרים יעיזו לדחוף ת'אף לאש הזו , לפ"ז יוצא שצה"ל אמור להתחיל להסתבך בעזה , הסתבכות אפשרית רק בכניסה קרקעית ולא בבליץ מן האוויר .
מצד שני , כל זמן שחמאס יחזיק מעמד יפה מול צה"ל לא תהיה לחיזבאללה סיבה מוצדקת להתערב אא"כ חמאס ייראה סימני שבירה וקריסה טוטאלית או אז ע"מ להצילו יופע לחץ כבד על חיזבאללה להתערב בכדי להקל על חמאס את הלחץ הצבאי . וברגע שחיזבאללה בתמונה...סוריה כבר לא כ"כ רחוקה .
נשלח ב-28/12/2008 00:02
יש לי הרגשה שגורם ההפתעה ישוב
החמס ומי שמאחוריו ביכולתם לשגר כמה מאות רקטות ליום מה שלא יצטייר מאוזן מבחינתם במשוואת המכה שספגו לעומת המכה שהחזירו
הם לא יוכלו שלא להגיב ולנסות לגבות מחיר דומה בהשתמשם בגורם מפתיע דומה
כמו הפגזת בסיס טירונים ופגיעה מרובה של חיילים או אפילו עירוב גלעד שליט במערכה
וחגיגות הסילבסטר המתקרבות הן עיתוי מושלם לפגיעה מפתיעה ומרובה של העורף - וכמו שאמרת ברגע של סיבוך - החזבאללה לא יוכל שלא להצטרף בהפתעה כמובן
נשלח ב-28/12/2008 08:16
או: שחחיזבבאלה וסוריה יחליטו להפתיע אותנו כמו שהפתענו את חמס...
בכל מקרה - הלוואי שיתמתקו הדינים - ועל זה צריכה להיות תפילתינו.
תזכרו שעם ישראל עבר כ"כ הרבה שקשה לקלוט את זה.
וגם כל החוטאים למיניהם, הם בגדר ילדים שנשבו - אנשים מעדיפים שטיפת מח מרוב יאוש ולא דבר אחר...ויש מי שמנצל את זה עד הטיפה האחרונה ברמייה ושקרים דרך הטמבלוויזיה וכד. - עליהם אין לי רחמים.
רק שוב: להתפלל שהעם יפקח את עיניו!!! לנו נפקחו העינים - אשרינו!!!
ומה עם מי שעדיין שבוי באשליה? אהבת חינם היא גם להתפלל לשלום כל העם דתי או חילוני כי כולנו בניו ובנותיו של אל עליון.
השם יתן לנו גאולה ברחמים.
נשלח ב-28/12/2008 09:00
יש צדדים לפה ויש צדדים לשם...קשה לדעת באמת כיצד הדברים יתגלגלו .
אני מאמין שצפויות לנו עוד הפתעות רבות , בדיוק כשם שהסיפתח הזה בא בהפתעה גמורה .
נשלח ב-29/12/2008 09:07
בוחן פתע
בואו נראה אתכם , מי הראשון שמוצא מכנה משותף בין בין שכתבתי אז כשחשבתי שהמלחמה תחל בשבועות לבין העיתוי הנוכחי של המלחמה .
החודש השלישי? אבל ד' לירחא עבר מזמן...אז אני "נכנע"...תגלה לנו?
נשלח ב-29/12/2008 12:43
שימו לב:
ההרוג באשקלון הוא ערבי בשם האני "אלמהאדי"
כידוע, אל מהאדי זה המשיח שלהם...
נשלח ב-29/12/2008 14:37
עמי... לא התכוונתי דווקא להודעת הפתיחה של אשכול המלחמה אלא על הודעה כלשהי באחת הדפים שם .
זה מה שאתם רוצים לקבל אצלי...ציון נכשל ? מה אתם תלמידי מערכת החינוך ?
טוב , אם זה המצב...כנראה שאין לי ברירה . מדובר על ההודעה בה הצבעתי על הקשר בין קריאת התורה בשבת שלפני שבועות שקראו בפרשת נשא בקורבנות הנשיאים ועל מה שרשב"י אמר ע"כ בזהר שזכות קורבנותיהם של שנים עשר הנשיאים עומדת להם לישראל להנצל משנים עשר נשיאי ישמעאל ואומותם .
ומה קראנו בימי החנוכה ? הלו בדיוק את הפרשה הזו קראנו במהלך ימי החג ! והנה אנו במלחמה עם הישמעאלים ושכניהם וחבריהם עוד צפויים להצטרף בהמשך . זכות התורה תגן עלינו ועל כל ישראל אמן .
תוקן על ידי המיייחל ב- 29/12/2008 15:12:57
נשלח ב-29/12/2008 15:38
זהו , נפרדים מחנוכה מניסיו ומאורותיו הדוחים כל חושך ואוייב ונכנסים לטבת הלא כ"כ סימפטי ועוד במצב מלחמה שרק הולך ומתפתח .
נזדקק להרבה חסדי שמיים ורחמים רבים בתקופה הקרובה , אחת הדרכים לזכות בהם זה ע"י שנרבה בתפילה לה' נוסיף בצדקה ובמידות טובות בין איש לרעהו ונשתדל לסלוח אחד לשני כדי שגם הקב"ה יסלח לנו... ולהרבות אהבה וסנגוריא על עם ישראל .
ה' יהיה בעזרנו ובעזרכם נשמע ונתבשר רק בשורות טובות ישועות ונחמות .