לנקוב בתאריכים מדוייקים עד כדי ימים ?! במקורות שלנו אין דבר כזה , אני חותם לכם .
"במקורות" של כל מיני אנשים יודעי דבר או שנים מאחורי הפרגוד , היושבים ראשונה במלכות , בעלי רוח הקודש / קוטג' ( 3% ) אין לי מושג. . . מעולם לא נתקלתי בהם .
כוונת דבריי לעיל היתה - שישנה שורה של אירועים שעתידה להתרחש החל מהשבועות הקרובים ובמהלך החודשים הקרובים עד להתגלות השניה של המשיח בתשרי תשע"א .
ע"מ שקוביות הדומינו כולן יפלו ללא בעיות האירועים חייבים להתחיל לא יאוחר מתמוז הקרוב .
נשלח ב-7/6/2009 23:27
תודה רבה על התשובה ומתי ההתגלות הראשונה של המשיח?
נשלח ב-8/6/2009 00:10
נחיה (ב"ה) ונראה....
בנתים תזכרו את התאריך - לפני כ"ז סיון
נשלח ב-8/6/2009 08:47
מחיה חיים יתן לנו חיים ונחיה לראות זאת בע"ה...למה לא .
אין לי שום בעיה עם תאריך כזה או אחר , מה שבסה"כ אמרתי הוא שמתוך הכתובים לא ניתן להוציא ימים מדוייקים , זה הכל . כשאני נקבתי בתמוז אמרתי שאסור לעבור את התאריך הזה מבלי שהאירועים יתחילו , זה בהחלט יכול להתחיל בכל יום בימים האלו .
[ ההתגלות הראשונה של המשיח צפויה בחודש - חודשיים הקרובים , אני מאמין שבשבועות הקרובים נדע יותר ]
נשלח ב-8/6/2009 14:13
מדהים לא....
מיד לאחר נחיתת האטלנטיס שעות לפני הניסוי הגרעיני התת-קרקעי הצ.קוריאני כתבתי ואמרתי "שממשיכים לחכות לניסוי הגרעיני הקוריאני" .
החידוש המפליא הוא שגם ב"ש ספגה טילים ובכל זאת היא לא מוזכרת בפסוק , נראה שמעריב הלכו בשיטת הנביא וג"כ התעלמו מב"ש. . .
נשלח ב-18/6/2009 10:30
להשלמת החידוש הקודם הייתי מוסיף .
מסדר הפסוקים ומלשונם משמע שה"כעס" וה"חרון אף" המוזכרים שם עדיין לא התקיימו במלחמת עופרת יצוקה אלא עתידים להתקיים לאחריהם .
הנה הפסוקים , שימו לב ללשון :
בְּטֶרֶם לֶדֶת חק כְּמֹץ עָבַר יוֹם בְּטֶרֶם לא יָבוֹא עֲלֵיכֶם חֲרוֹן אַף ה' בְּטֶרֶם לא יָבוֹא עֲלֵיכֶם יוֹם אַף ה' : בַּקְּשׁוּ אֶת ה' כָּל עַנְוֵי הָאָרֶץ אֲשֶׁר מִשְׁפָּטוֹ פָּעָלוּ בַּקְּשׁוּ צֶדֶק בַּקְּשׁוּ עֲנָוָה אוּלַי תִּסָּתְרוּ בְּיוֹם אַף ה' : כִּי עַזָּה עֲזוּבָה תִהְיֶה וְאַשְׁקְלוֹן לִשְׁמָמָה אַשְׁדּוֹד בַּצָּהֳרַיִם יְגָרְשׁוּהָ וְעֶקְרוֹן תֵּעָקֵר:
הנביא מתרה ומזהיר את העם לעזוב את חיי השקר והמידות הרעות בטרם יבוא עלינו כעס ה' וחרון אפו וכאילו בדרך אגב מוזכרת המלחמה האחרונה בה ספג הדרום את כעס ה' , אך המכה הגדולה והאמיתית אשר ממנה מזהיר הנביא עדיין לא הגיעה .
ואם אכן כך הוא , אזי הדברים מאירים ומשלימים את מה שכבר כתבנו בצורה נפלאה !
הכעס וחרון האף הגדולים יגיעו בשנה הבאה עם פרוץ המלחמה הגדולה בערב שבועות . ה"י .
וגם המשך הפסוקים מתאים להפליא לידוע לי אודות סדר האירועים בשנה הבאה הן בארץ ברעידת האדמה והמכה לפלסטינים והן בארה"ב בפצצה בניו-יורק והאירועים בעקבותיה .
מי שירצה לעיין בכל הפסוקים צפניה ב' .
נשלח ב-18/6/2009 10:38
המייחל
לא יודע אם התכוונת אבל הפיסקה האחרונה שבתגובתך הינה נבואה שבקרוב תתגשם
אוטוטו ישבו כל עורכי העיתונים ויתייעצו עם המשיח לגבי והפסוקים המתאימים לכותרות עיתוני הבוקר ועל זה אמר ישעיה הנביא:
ויצא חוטר, מגזע ישי; ונצר, משורשיו יפרה.
ב ונחה עליו, רוח ה'--רוח חכמה ובינה, רוח עצה וגבורה, רוח דעת, ויראת יהוה.
ו וגר זאב עם-כבש, ונמר עם-גדי ירבץ; ועגל וכפיר ומריא יחדיו, ונער קטון נוהג בם.
ז ופרה ודוב תרעינה, יחדיו ירבצו ילדיהן; ואריה, כבקר יאכל-תבן.
ח ושיעשע יונק, על-חור פתן; ועל מאורת צפעוני, גמול ידו הדה.
טלא-ירעו ולא-ישחיתו, בכל-הר קודשי: כי-מלאה הארץ, דעה את ה', כמים, לים מכסים.
תוקן על ידי - danmash - 18/06/2009 10:49:44
נשלח ב-18/6/2009 22:52
avinava כתב:
נחיה (ב"ה) ונראה....
בנתים תזכרו את התאריך - לפני כ"ז סיון
זה מחר לא !???? אולי תגלה לנו מה המקור ?
נשלח ב-21/6/2009 00:39
אז כפי שאתה יכול לראות 'מביטים' יקר. . .
כ"ז סיון התאריך בו נקבה הגברת avinava חלף הלך לו ואנו עדיין כאן .
בדיוק מה שאני כל הזמן אומר לכם .
אל תאמינו לאף אדם בעניינים הללו ,עוד לא נתקלתי אפילו באחד שמבין בנושאים האלה !
תוקן על ידי המיייחל ב- 21/06/2009 0:37:10
נשלח ב-26/6/2009 15:43
יוניפ'יל חשף 20 קטיושות מוכנות לירי . הסיבה לתגבור כוחות?
אמש דיווחנו כי צה"ל מתגבר את גבול לבנון בכוחות שריון וחירמ"כ רבים . כולם תהו לסיבת בהילות תגבור הקו .
היום פרסם העיתון הלבנוני -א-נאהר- המצטט את הג'רוזאלם פוסט , כי כוחות יוניפ"יל חשפו אמש 20 קטיושות בדרום לבנון מוכנות לירי לעבר ישראל . אם הפעולה היתה מצליחה- ישראל היתה מגלגלת את הכוחות המתגברים ישירות לתוך לבנון . לא יהיו משחקים יותר .
ציטוט מרוטר .
מדהים לראות כיצד מתפתחים האירועים ובאיזו מהירות אפשר לגלוש לתוך הבלאגן עליו אני מדבר כאן חזור ודבר .
מלחמת לבנון פרצה בתמוז , עופרת יצוקה פרצה בר"ח טבת ונמשכה שלושה שבועות , כך שהיא לא גלשה אל מחוץ לחודש הזה .
כעת נשאר אב . . .
נשלח ב-10/7/2009 09:15
הנה זה מגיע ?
תוכנית חמאס: הסלמה מול צה"ל וירי על יישובים
בחודשים האחרונים של הפסקת האש עוסקים בחמאס בבניית כוח
צבאי מסודר, כך מעריכים גורמים ביטחוניים ברשות. הנשק: מלאי
רקטות משופר ומערכת קשר חדשה. בישיבה של המועצה הצבאית
בראשות אחמד ג'עברי, הוחלט לחדש את הפיגועים באופן הדרגתי