הקבינט המדיני-ביטחוני קיים באחרונה דיון על ההכנות הנערכות
בצה''ל ובעורף להתמודד עם התקפות טילים על ישראלב-4 חזיתות האיראנית ,
הסורית , חיזבאללה , והחמס. דבקה .
בדיוק בלשון הזאת מתוארת בזוהר אותה מלחמת ערב שבועות , "ישראל תצא למלחמה בארבע חזיתות" .
מדהים .
נשלח ב-8/9/2009 08:01
והארץ עומדת שוקטת ורגועה כאילו תמו כלו ימי בין המצרים.... אינני יודע אם המדינה הכינה עצמה לתרחיש נוסף בצפון נראה לי שלא עשו דבר, גם בעורף "הרחוק והבטוח" לא מתורגלים לתרחיש כזה.
נשלח ב-13/9/2009 00:47
שבוע טוב!
קראתי שיש חילוקי דעות לגבי השנה בה נחרב בית שני, ובעקבות כך, לגבי ספירת שנות השמיטה. אולי באמת הספירה שלנו מוטעית ושמיטה היא באמת שנה אחר כך. אולי זה יוכל להסביר את "במוצאי שביעית."
נשלח ב-13/9/2009 08:53
שאלה זו נשאלה כבר בשנה שעברה וענינו על-כך .
לפי טענה זו יוצא שהשמיטה שעם ישראל מציין בעצם אינה שמיטה , והשנה שלאחריה היא השמיטה , כך שיוצא שכל העם כולו נכשל באי שמירת מצוות השמיטה , היעלה על הדעת לומר כן ?
ישנו חישוב מסויים שעל-פיו חישבו הפוסקים את השנים ולאורו הולך עם ישראל כולו והכל כפוף אליו . מה שנקרא "אין לדיין אלא מה שעיניו רואות" .
מה שכן , הסברנו שלעניין סוגיות אח"ה השנה מחושבת מניסן לניסן ולא מתשרי עד תשרי , מה שאומר שעד ניסן תש"ע אנו בתחום מוצאי שביעית . ובאמת התגלות המשיח צפויה עוד לפני ניסן .
יום אחרי שהרמטכ"ל הזהיר מהתרחבות האיום מצפון, חיזבאללה עונה ומתרברב: "כל הערים, בסיסי הצבא, המפעלים וההתנחלויות בישראל נמצאים בטווח האש של הארגון", אמר היום (ד') יושב ראש המועצה המדינית של חיזבאללה, מחמוד קומאטי.
נשלח ב-12/11/2009 02:22
danmash כתב:
תגובה אנושית פשוטה:
מתי משיח בו יוסף שובר להם את הטילים שלהם על הראש שלהם?!?!!
חיזבאללה עונה לרמטכ"ל: כל ישראל בטווח שלנו
אשכנזי הזהיר מטילים בטווח של 325 ק"מ, בארגון הלבנוני מתגאים: "האויב יודע שכל תקיפה תוביל אותו לתבוסה מוחצת שתביא לסופה של היישות שלו"
יום אחרי שהרמטכ"ל הזהיר מהתרחבות האיום מצפון, חיזבאללה עונה ומתרברב: "כל הערים, בסיסי הצבא, המפעלים וההתנחלויות בישראל נמצאים בטווח האש של הארגון", אמר היום (ד') יושב ראש המועצה המדינית של חיזבאללה, מחמוד קומאטי.
זה מתחבר מאוד לכל התסריט שדוד מדבר עליו..
"גשם" של טילים..
נשלח ב-12/11/2009 08:36
עם הבדל אחד. . .
מהחדשות והכתורות עולה הרושם שזה הרבה יותר קרוב משבועות תשע"א עליו אני מדבר כתאריך בו יתרחשו הדברים .
לעמוד מול ההתפתחויות בשטח ומול כותרות החדשות ולהתעקש "עדיין לא!" לא פשוט בכלל , רק המאמין באמת בצידקת דרכו ובמיהמנות המידע שבידיו מסוגל לעשות זאת .
נשלח ב-15/11/2009 21:20
השלב הבא לו אני מחכה הוא ההיתדרדרות הביטחונית כאן בארץ , כנראה מול הפלסטינים .
בכל התקופה האחרונה סיפק גבול הצפון כותרות בלי סוף על החשש מהתלקחות מול חיזבאללה , אך אני התעקשתי לא לראות מערכה נוספת בצפון אותה אני שומר לערב שבעות תשע"א , וזאת למרות שלאירוע קטן בהיקפו לא התנגדתי אך מאחר ותרחיש כזה לא כ"כ ריאלי בתנאים הנוכחיים הנחתי את חיבאללה בצד והתמקדתי בעיקר בגבול הדרום או בפלסטינים .
נשלח ב-16/11/2009 08:42
אוסף הידיעות בין אם עניין ההכרזה החד צדדית ואם עניין דחלאן (שר"י) שטען שהמו"מ עם ישראל הגיע למיצוי יש לי התחושה שעומד שלב חדש בפתח מבחינתם של הפלישטינאים מול ישראל.במילים אחרות :"מה שלא נתתם ע"י הפיגועיפ ומה שלא נתתם בשולחן המו"מ תיתנו עכשיו בכח".איזה כח שלושה סוגים:
1.
לחץ בינלאומי אדומי
2.
אינתפאדה שלישית- יש להם את ניסיון והרוח הגבית מן העבר
3.
שניהם יחד
ואני שואל:"איפה משיח בן יוסף ??!?!?!?"
מממשששיייחחחח !!!!!
נשלח ב-7/12/2009 12:57
לבנון - מדינה
פטאתית המונהגת ללב ליבו שלהאבדוןעל ידי ארגון טרור
שימו לב להצדעה