בית פורומים אחרית הימים כאן ועכשיו

שביעית מלחמות = אתחלתא דגאולה , יצאנו לדרך. . .

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-4/1/2009 08:58 לינק ישיר 

הנה זה הגיע...יותר ויותר הפגנות ובלאגן בעולם נגד ישראל ומעשיה נגד הפלישתים ה'תמימים' .

הלחץ והשנאה בעולם נגד ישראל רק ילך ויגבר בתקופה הקרובה כולל מעשים אנטישמיים נגד יהודים .

הגויים חושבים שזה יעבור להם בשקט ? הם חושבים שהקב"ה ישתוק להם ? חכו חכו...

תראו מה שהקב"ה יכין לגויים בקרוב...

הם חכמים גדולים...נראה להם שאנחנו נספוג כאן טילים ושיבוש של שיגרת החיים והם יפגינו ויכפישו אותנו
בפני כל העולם והקב"ה ישתוק להם ?

חחח...הצחיקו אותי הגויים הסרוחים האלה .

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-4/1/2009 10:13 לינק ישיר 

קשה לי להביע כמה אני מחכה לראות את זה רואה.
8 שנים יורים עלינו טילים והביקורת - רק עלינו.
ילדים שלנו נרצחים וכלום.
חבל שניתנה הרשות להדרדרות הזו שהתחילה בהתנתקות...הנה החיילים שלנו צועדים באותם ישובים שגרו שם יהודים...
כמובן...ההפגנות קשות בעיקר באירופה כי ריכוז המוסלמים שם הוא עצום.
לכן אני שוב אומר - שרק יקרה ונראה את כל אלה סובלים קצת לשם שינוי
שהקב"ה ישמור את החיילים בריאים וימשיך עם הניסים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/1/2009 11:18 לינק ישיר 

משהו שקראתי ב myib.co.il:

* http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset="utf-8""> * name="ProgId" content="Word.Document"> * name="Generator" content="Microsoft Word 12"> * name="Originator" content="Microsoft Word 12"> *--[if !mso]> *[endif]**--[if gte mso 9]> *[endif]* *--[if gte mso 9]> Normal 0 false false false false EN-US X-NONE HE *[endif]**--[if gte mso 9]> *[endif]**--[if !mso]>* classid="clsid:38481807-ca0e-42d2-bf39-b33af135cc4d" id="ieooui"><* *[endif]**--[if gte mso 10]> *[endif]**--[if gte mso 9]> *[endif]**--[if gte mso 9]> *[endif]*

*--[if !mso]*

*--[endif]*

*--[if !mso]*
*--[endif]* *--[if !mso]*
*--[endif]*

*--[if !mso]*
*--[endif]* *--[if !mso]*
*--[endif]*

*--[if !mso]*
*--[endif]*  

קוֹל הָרַעַם מס' 378  התשס"ט

ויגש! כשהעוצמה נפגשת בפחד...

פורצי הדרך מנצחים תמיד גם אם בהתחלה זה נראה קשה קחו את משה רבנו ציירו לכם בראש אדם הולך במדבר על חמור לבד ממדיין למצריים לגאול את עם ישראל. איזו בדידות איומה, איזה פחד מהבלתי נודע, אלו שאלות עוברות לו בראש נסו לחשוב על אדם שהולך ברגל לארצות הברית במחשבה להוציא משם את כל האסירים אדם בודד מול מעצמה אדירה מי היה עושה דבר כזה? ואת הסוף אנו יודעים עם נולד עם סגולה עם הנצח.

וככה גם אנו, כאשר מביטים לפחד בעיניים ואין לך את הביטחון הראוי ואת היכולת להתמודד אתה תפסיד, ולכן כשהפחד וההיסוס הם חלק ממך הוא משתק ולא נותן יכולת לזוז, ולכן על מנת להתמודד איתו אדם צריך שני דברים אחד להיות בעל יכולת להתמודד עם הפחד והדבר השני כאשר האדם נדחף לתוך הפחד ואז מחוסר ברירה הוא מתמודד, ואז הוא מגלה בתוכו עוצמות שהוא לא זיהה לפני כן,

עכשיו תארו לעצמכם את עשרת השבטים בארץ זרה. עומדים לפני המלך שלקח את אח שלהם לעבד. ואומר להם לכו הביתה!! מה אנחנו היינו עושים? מישהו היה נשאר ומנסה לשחרר את אחיו? וזה לא מול הבג"ץ. אלא מול מלך שבנדנוד עפעף תולים אותך. או מכניסים אותך לבור לשארית ימיך!!  ואז יהודה ללא פחד  ומורא עומד מול המלך ואומר לו כמוך כפרעה. רש"י אומר על המקום: דבר באזני אדני - יכנסו דברי באוזניך  כלומר תשמע טוב טוב כי כמוך כפרעה אם תקניטני אהרוג אותך ואת אדוניך!!  מה זה? מהיכן העוצמה הזאת? ומה מנסה לומר יהודה ליוסף? אתה תשחרר את אחי בנימין!!! וכבר כתבתי לא פעם כי הפרשות שלנו בתורה באות תמיד על פי מהלך הדברים עכשיו ממש!! והיום אומר יהודה ויגש =

וישוחרר גלעד שליט

אומר לנו יהודה בני אל תפחדו ואל תחתו מאיש!! והיום אנו דומים לאותו איש שעומד מול משימה מסוכנת ורועד מפחד ומישהו דחף אותו כלפי המשימה והוא חייב לפעול. והיום כאשר מתוך חוסר ברירה עם ישראל קם להגן על עצמו מול החמס. ותראו איזה פלא עצום קורה כאן אל מול עניינו: אם לפני שבוע הייתם רק חושבים על האפשרות להוריד בניין עם נשים וילדים בתוכו היו עוצרים אתכם על מחשבה בזויה, אם לפני כמה ימים הייתם חושבים להוריד פצצה על מסגד (מסגראד) אזי היו עוצרים אתכם על גזענות וטירוף. והנה  לאט לאט ישראל משמידה את המסגדים הללו =- ואיסלאם שותק  מעט מבינים את השינויים העמוקים מיני ים שקורים במלחמה הזו לנגד עינינו

1. טרוריסט שמתחבא מאחורי משפחתו אינו מוגן יותר. אם הוא בוחר להפוך את בני משפחתו למתאבדים- כולם ימותו והאשם רק בו!

2. מסגדים נהרסים ימין ושמאל. ואיסלאם שותק, מחסלים מחבלים על משפחותם והעולם שותק!! מדוע? כי עושים את מה שעשה יהודה!!  עובדים לפי הברכה שברך אותנו אבינו יעקב: יְהוּדָה אַתָּה יוֹדוּךָ אַחֶיךָ יָדְךָ בְּעֹרֶף אֹיְבֶיךָ יִשְׁתַּחֲווּ לְךָ בְּנֵי אָבִיךָ: והעולם מתבונן ובתוך תוכו-- מעריץ אותנו עבור זה! כי שינינו את הכללים: אתה טרוריסט, אתה מגן על טרוריסט, אתה נותן מחסה לטרוריסט, תמות! נקודה. ישראל פועלת מול העולם ללא מורא ופחד ישראל לא מהססת והעולם מכבד זאת! ממש כמו שכתבנו כבר "הן עם לבדד ישכון"!! ואלו בדיוק הדברים שאני כותב מזה שמונה שנים לעם ישראל. אל תירא ישראל אל תירא כי גור אריה הלא אתה ואריה אם ישאג מי לא ירא? ואנו שואגים ועוד איך שואגים רק שאני מאוד מוטרד שתיכף השאגות יפסיקו ונקבל פיק ברכיים ממש כמו הסורים שהגיעו עד הכינרת במלחמת יום כיפור, ולא האמינו שהם מנצחים ונעצרו. ונתנו לנו את הזמן להתארגן ככה היום כל הדיבורים החולניים הללו על הפסקת אש הומניטארית (מעניין אותי כל פעם מחדש מי ממציא את כל המילים המכובסות הללו מחדש? )

מלחמת החנוכה

זה לא סוד שבסעתא דשמיא פרסמתי לפני כחודש כי תחל בנר שביעי \ שמיני של חנוכה מלחמה גדולה ואכן לשמחתי (כי זה אות שמדבר על גאולה עפ"י הזוהר הקדוש קול הרעם 375 )  המלחמה התחילה בדיוק בזמן שנקב הזוהר הקדוש ואכן אנשים החלו לשאול אותי מה יהיה הלאה? אז כאן אני רוצה להדגיש כי כל מה שאני אומר או כותב אינו על דעתי אלא על פי מקורות וניתוח שלהם. והזכות היחידה שיש לי היא בכך שאני זוכה גם לראות את המקורות הנכונים ולתת להם את הפרוש הנכון.

ועכשיו באמת מה הולך להיות?

וְאַתָּה לֵךְ לַקֵּץ וְתָנוּחַ וְתַעֲמֹד לְגֹרָלְךָ לְקֵץ הַיָּמִין

בספר דניאל ששם הוא מנבא את הקץ כתוב כך: וּמֵעֵת הוּסַר הַתָּמִיד וְלָתֵת שִׁקּוּץ שֹׁמֵם יָמִים אֶלֶף מָאתַיִם וְתִשְׁעִים: אַשְׁרֵי הַמְחַכֶּה וְיַגִּיעַ לְיָמִים אֶלֶף שְׁלֹשׁ מֵאוֹת שְׁלֹשִׁים וַחֲמִשָּׁה: וְאַתָּה לֵךְ לַקֵּץ וְתָנוּחַ וְתַעֲמֹד לְגֹרָלְךָ לְקֵץ הַיָּמִין: דניאל פרק יב

על פסוק זה פרשו אבותינו תילי תילים של פרושים. וראיתי בספר "נבואת הילד" שמדבר גם על הקץ. כי מפרש הספר, המקובל האלוקי אברהם בן אליעזר הלוי כותב לנו כלל עצום ואומר "כי אי אפשר להבין הדברים עד שיהיו בשום שכל ובינה" כלומר אי אפשר לפרש את הדברים משום שהם לא מובנים ויהיו מובנים רק לאותו דור שהדברים יתרחשו בימיו ואז הם יצביעו על הנבואה ויאמרו! הנה זה בדיוק מה שכתוב בנבואה!!! ועל סמך זה אני מביא את הכתוב בספר דניאל שאם תשימו לב הוא מדבר על תקופה של ארבעים וחמש יום הנובע מההפרש בין 1290 ל 1335. ומתי תבוא התקופה הזו של 45 הימים? ראיתי בספר אוצרות אחרית הימים "שאמרו חז"ל, שיהיה עליהם זה הצער הנזכר, חמישה וארבעים יום: טבת וחצי שבט. (רבינו סעדיה גאון, הובא באוצרות אחרית הימים ח"ב קעו) ולמרבה הפלא זה נופל באופן חופףבדיוק נמרץ לתקופה שלנו. המלחמה התחילה בחודש טבת ועד חצי שבט יגמרו הימים שנקב דניאל. ומה הוא אומר אַשְׁרֵי הַמְחַכֶּה וְיַגִּיעַ לְיָמִים אֶלֶף שְׁלֹשׁ מֵאוֹת שְׁלֹשִׁים וַחֲמִשָּׁה כלומר מי שיישאר לאחר ה 45 יום הללו אשריו ובמה יתבטא האושר הזה? הרי אני לא רואה מצב שבו לא יגיעו הרבה אנשים לתקופה הזאת כי מן הסתם עם ישראל לא יינזק בצורה כזאת שמי שיישאר יהיה מאושר ואם יהיה אסון כזה גדול בעם אז בטח מי שיישאר לא יהיה מאושר כשקרוביו לא שרדו. אם כן למה מתכוון הנביא? חשבתי על כך שאדם שרץ למרחקים ארוכים כמו לדוגמא רץ מרתון שרץ 42 וחצי ק"מ וכשהוא מגיע לסוף הוא מותש לגמרי ורוצה לעצור ולנוח אבל אם הוא יעצור הוא יפסיד את כל העמל של הריצה שלו אם כן מה יעשה? הוא ישנס מותניים ויגביר את המהירות על מנת לסיים את המרוץ וכך גם אנו לאחר 2000 שנה אסור לנו לעצור אלא עלינו להגביר את המהירות וכשאני מדבר על הגברת המהירות אני מדבר על הגברת המעש שלנו בקיום התורה והמצוות וכל אחד מאיתנו ייקח על עצמו להגביר את קצב ההתקרבות ל ה' יתברך כי כאשר יעברו הימים הללו ויתגלה משיח צדקנו לא נוכל יותר לשנות את מצבינו. כי המרוץ יסתיים וכמו אותו אצן שהגיע למקום האחרון לא יכול  לאחר המרוץ לשנות את מקומו. כך גם אנו, ואחים על פי מה שאני רואה הדברים הולכים להיות קשים כמו לאצן בעליה ודברים שכתבתי לפני שנתיים על מה שיקרה היום מתקיימים באופן נמרץ. ולתזכורת למה שהולך להיות: נכתב לפני כשנה באתר  myib   כשעדיין לא חלמו על טילים למרחקים כאלו:

אשקלון האם יפלו עליה טילים? מקול הרעם 325

קבלו את הבאה בתור אשדוד תתכונני עיר, תתכונני. כי לא איש בשורות אנוכי

כִּי עַזָּה עֲזוּבָה תִהְיֶה וְאַשְׁקְלוֹן לִשְׁמָמָה אַשְׁדּוֹד בַּצָּהֳרַיִם יְגָרְשׁוּהָ וְעֶקְרוֹן תֵּעָקֵר: הוֹי יֹשְׁבֵי חֶבֶל הַיָּם גּוֹי כְּרֵתִים דְּבַר ה' עֲלֵיכֶם כְּנַעַן אֶרֶץ פְּלִשְׁתִּים וְהַאֲבַדְתִּיךְ מֵאֵין יוֹשֵׁב: צפניה פרק ב

עם ישראל הולך להיות קשה ולצערי זה לא יהיה בזירה אחת בלבד אבל דבר אחד אני יכול להגיד לכם כל מי שידבוק בקדוש ברוך הוא עליו אומרי הכתוב  אַשְׁרֵי הַמְחַכֶּה וְיַגִּיעַ לְיָמִים אֶלֶף שְׁלֹשׁ מֵאוֹת שְׁלֹשִׁים וַחֲמִשָּׁה

בבִרְכַּת שבת שלום עוּזִי עֶזְרָא מִזְרָחִי כ"ר המצפה לגאולה שלמה עכשיו ממש  א.נ.ס.ו  ב.י.ל.א.ו י.י.ל.א.ו

הדף לעילוי נשמת הכשר באדם נחמיה בן רחל ומשה חיים ז"ל

להצלחת יוסף בן גרציה, ומאיר בן פנינה חיה .

יהודי קראת את המאמר, אנא אל תחזיר לגניזה. זכה יהודי אחר  ושים לו את המאמר בתיבת הדואר שלו כי לעולם לא נדע איזה שינוי יכול לעורר מאמר בלב אדם.

לִרְפוּאַת כָּל חוֹלֵי עַמּוֹ יִשֹרָאֵל. וּבִכְלָלָם: גרציה בת אלגרה, קוֹרַל שִירָה  בַּת אִילָנִית,    קָרִין בַּת אִילָנִית   ברוך בן לינדה תהילה שרה בת אורה, שולמית בת מרים,  חגי דוד בן אורה, דוד בן עישה,  ליזו בת אולגה, מזלה בת איבון, יעקב בן גוטה, אברהם בן חנה, עומר בן שולה, לימור בת אסתר, בר בת שרה, אדרת בת יפה,  נוי בת ורד, אילנית בת זיווה, ,  מור בן מיכל, נויה בת זהבה, שירלי בת עליזה, הרב משה בן תרצה הלוי, שאול בן סימה, משה לוי בן רחל, ויקי בת פרידה, מאירה בת ברכה, אילן אברהם שליש בן מזל, נהוראי יעקב ישראל בן עליזה, תומר יאיר בן אלגרה, רחמים ושמואל בני רחל,

וּלְזִוּוּג שֶׁל כָּל בְּנֵי וּבְּנוֹת יִשֹרָאֵל וּבִכְלָלָן: קוֹרַל שִירָה בַּת אִילָנִית,  קָרִין בַּת אִילָנִית תְּחִיָּה ליאל אֶתִיקָה בַּת חָנָה, תהילה שרה בת אורה, מיכאל בן אסתר, הדס בת מיכל, שירלי בת מיכל, שמרית בת רֶיְימוֹנְד.  שמואל בן ויקטוריה. אוֹרִית בַּת אלגרה. שׁוּלָה בַּת גְּרַצְיָה, יוֹסֵף בֵּן יָפָה. אֵתִּי בַּת שוֹנטל. אֶסְתֵּר בַּת סִימָה,  דָּוִד בֵּן חָנָה, דּוֹרִית בַּת רוּת, שִׁמְעוֹן בֵּן אִיזָ'ה, דליה דלית בת אסטריה

לְזֶרַע קוֹדֶש בָּר קְיימָא: לני לינדה בת מירי, תמר בת עליזה, בת שבע בת אורה, איריס מיכל בת פרלה. מאיה בטי בת אורלי ובעלה חן בן שושן,  עֲנָת בַּת חַוָּה. עִדֵּן וְכַרְמִית אלבכרי. מֶאִיר חִימִי בֵּן יָפַה, וְיָעֵל בַּת חָנָה. דָנִי בֶּן חָמוֹ, רְוִיטַל בַּת רוּתִי. לְזֶרַע בַּר קְיָמָא בֵּן זָכַר! אָמֵן! (סגולה בדוקה להריון קול הרעם מס' 221)

לְעִילּוּי נִשְׁמוֹת עַם יִשֹרָאֵל וּבִכְלָלָם: נחמיה בן רחל ומשה חיים, מישל בן שימחה, יעקב בן אסתר, עוזי בן מסעודה, אורי בן שמריה. גדליה בן מאיר,יוסף רפאל חי בן פורטונה, אלעד בן חנה, נחום בן אסתר, חי אל בן אסתר, בנימין אלבז בן אסתר,יצחק איסק בן אפרים, אליהו בלוקה בן חנה., שֹמְחָה בַּת רָחֵל,  יוֹם טוֹב בֶּן פְּרִידָה, אהרון בן פרידה, זִיוָהּ בַּת דְּבוֹרָה וִיקְטוֹר בֵּן סוֹל, אֶסְּתֵר בַּת רָחֵל וִיזְמַן, לִינְדָה בַּת פְּרִידָה, מָּרֶק מָרְדְּכַי בֵּן מְנוּחָה, עֶזְרָא בֵּן חָנָה , בָּרוּךְ בֵּן פְּרִידָה הי"ד, ג'נט בת פרידה, בְּכוֹרָה בַּת שֹמְּחָה, פְרִידָה בַּת פָּרְחָה, סוֹלִי קסוּטוֹ בֵּן שֹמְחָה, מָרִי בַּת סוֹל,   וּלְכָל נִשְׁמוֹת בֵּית יִשֹרָאֵל שֶׁאֵין מִי שֶׁיַּזְכִּירֵן.      

לְהַצְלָחַת משיח צִדקנוּ. ולְהתגלותו עכשיו ממש!!!!!! לְאַחְדוּת עַם יִשֹרָאֵל

שָבָּת ויגש הוֹצָאָה לָאוֹר "חֶבְרַת הַבִּטּוּחַ מְזַכֵּי הָרַבִּים"  קוֹל הָרַעַם נָא  לְהָפִיץ בְּכָל מָקוֹם שֶׁאֶפְשָׁר!!!! וְתָבוֹאוּ עַל הַבְּרָכָה  נָא לִשְׁמֹר עַל קְדֻשַּׁת הַגִּלָּיוֹן

נִתַּן לְהוֹרִיד אֶת הֶעָלוֹן  מֵאֲתָר "שַׁעַר הַשָּׁמַיִם"   http://www.myib.co.il/kh.htm   הַמְּעוּנְיָנִים לְהָפִיץ אֶת הַדַּף יִתְקַשְּׁרוּ ל 054-3331077 עוּזִי

מה קרה "צמא" מה ריגש אותך בבלון הצבעוני הזה שראית לנכון להביאו הנה ?
אני למד מכאן שלא עקבת אחר דבריי באופן עקבי מתחילת פתיחת פורום זה .
כי אני כבר לפני כחצי שנה כתבתי מפורשות שבמלחמה הקרובה הולכת להתגשם נבואת
הפסוק בצפניה על המשולש של עקרון - אשקלון - אשדוד בנפילות הטילים .
לא מאמין לי ?
קבל את ההודעה ככתבה וכלשונה מעמ' 16 באשכול המלחמה, וכן לטובת המצטרפים החדשים :

נשלח ב - 27/7/2008

לענ"ד במלחמה הקרובה הפסוק הזה הולך להתקיים :

כִּי עַזָּה עֲזוּבָה תִהְיֶה וְאַשְׁקְלוֹן לִשְׁמָמָה אַשְׁדּוֹד בַּצָּהֳרַיִם יְגָרְשׁוּהָ וְעֶקְרוֹן תֵּעָקֵר .

אשקלון זו אשקלון של היום וכן אשדוד , עקרון המוזכרת כאן לע"ד היא שדרות .

לכל אחת מן הערים מובטח משהו אחר כאן , החמור ביותר הוא מה שמתואר על שדרות .

עקירה : מציינת את ביטול היישוב הקיים , במציאות המוכרת כיום הדבר יכול להתרחש ע"י הפצצה מאסיבית
של קאסמים את העיר שיגרום לחלק מן התושבים לעזוב ולחלק הנשאר אי יכולת המשך קיום מהסיבה הכלכלית ,
מה שיגרום למקום להפך לעיר רפאים עם הזמן .

במקום השני אשקלון עם שממה : אין הכוונה בהכרח לכל העיר אלא מספיק שחלק מן העיר [ סביר להניח הדרומי ]
יעזוב מרצונו או יפונה בע"כ או בגלל מתקפת קאסמים כבדה או מפאת פגיעה במתקן אסטרטגי שיגרום לזיהום באזור .

במקום השלישי אשדוד עם גירוש : גם כאן אין הכוונה לכל העיר כמובן אלא לחלק ממנה , הביטוי גירוש מובנו
בע"כ של המגורש כפי שהיה בגירוש גוש-קטיף למשל , כאן אני מבין שמדובר לא על בריחה מרצון
של תושבים מאימת הטילים אלא יותר על פינוי מסודר של השלטונות איזור שספג פגיעה
במתקן אסטרטגי כגון כימי או משהו דומה .  לא חסר כאלה באזור התעשייה הצפוני שבעיר .

תוקן על ידי המיייחל ב- 04/01/2009 16:13:24

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/1/2009 15:41 לינק ישיר 
וואוו

לפי חישוב מהיר שעשיתי

1290 יום לפני א' טבת התשס"ט

יוצא לג' בעומר התשס"ה

מענין, לא?

אשמח אם מישהו יעשה חישוב משלו ע"מ להצליב תוצאות

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/1/2009 15:44 לינק ישיר 

מתחבר...
עזוב בחייך , זה לא רציני , אנשים מעוותים את הכתוב לפי דימיונותיהם
ורצונם החופשי , מבודדים משפט מתוך קטע שלם שאינו אקטואלי וזועקים "מצאנו מטמון !!"

אני באמצע תגובה להודעה שמעל , טיפה סבלנות .

הכנסתי תגובה בתוך ההודעה עצמה , מוזמנים לגלול בחזרה למעלה ולראות .

תוקן על ידי המיייחל ב- 04/01/2009 16:14:43

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-4/1/2009 16:33 לינק ישיר 

למה לכעוס? דווקא כן עקבתי.
יותר עניין אותי עניין ה 45 יום שהם ימי מלחמה לטענתו.
ז"א שהחל מנר שביעי של חנוכה ועד 45 יום אח"כ רק יתגברו המלחמות ובסופם תהיה ההתגלות
זה לא לגמרי  מתיישב עם ניסן...
מה נראה לך? יש הגיון? (רק בלי עצבים )

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/1/2009 18:00 לינק ישיר 
לאו דווקא

בהפוך על הפוך
אפשר להגיד ש- 45 יום של לחימה מסתיימות ב - טו' בשבט

ואם מחפשים איזשהו קשר למוצאי שביעית שהיא כידוכ שנת השמיטה

אזי טו בשבט הוא ראש השנה לאילנות

מענין ...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/1/2009 20:45 לינק ישיר 

על איזה עצבים דיברת  , התכוונת אליי ?
לא להדביק תוויות סתם...בבקשה .

אני חוזר ואומר לכם , כל משחק המספרים הזה בטעות יסודו , מבחינתי אין לו על מה שיסמוך .
לא כך לומדים סוגיות גאולה ולא כך לומדים תורה , "תורת עמי-ארצות' הייתי קורא לה .

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-5/1/2009 15:12 לינק ישיר 

זוכרים שאמרתי בעבר לא פעם שלמיטב הבנתי את הנהגתו של הקב"ה ממה שיצא לי לעקוב
אחר האירועים בשנים האחרונות למדתי שלפני שמגיע זמנו של מאורע מסויים להתרחש חלה נסיגה
במגמה מה שלמראית העין יוצר את אשליה שהנה הדבר התבטל ורק לאחר מכן מגיע הדבר .

וכך גם אמרתי לגבי השביעית מלחמות כשהתחילה תקופת ה"רגיעה" . זוכרים נכון ?

אז הנה קיבלנו המחשה חיה ונושמת .

כמו שזה נראה עכשיו מתקיים 'מירוץ' בין המאמץ להשגת הפסקת אש לבין הצטרפות חיזבאללה למסיבה...
נראה מי יגיע ראשון וכיצד .

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-7/1/2009 15:24 לינק ישיר 

עקב ההתפתחויות לכיוון הפסת האש שאולי תגיע באיזשהו שלב התבוננתי בלשון הגמרא
שאמרה "שביעית מלחמות" .

לכאורה מן הראוי היה לומר שביעית - מלחמה , מדוע נקטה הגמרא בלשון רבים ?
הרי את המערכה בעזה הולם יותר לשון יחיד ולא לשון רבים...

משמע מכאן שתהיה מערכה נוספת במקום אחר , וכיום ברור לכולנו שהכוונה היא לצפון .

בין אם תהיה הפוגה בקרב בעזה עם הפסקת אש מסויימת ובין אם לא לענ"ד הקב"ה
יגרור את חיזבאללה בעל כורחו ושלא בטובתו לפתוח במלחמה בשלב כלשהו בעתיד הקרוב .

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-7/1/2009 17:03 לינק ישיר 

או שהכוונה למלחמות בכל העולם וגם אצלנו?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/1/2009 19:35 לינק ישיר 

זוכר שטענתי שלא עקבת אחרי כל מה שכתבתי ?

אז הנה עוד דוגמא , כבר כתבתי בעבר באשכול המלחמה
שרש"י על ה"מלחמות" אומר : בין הגויים לישראל .

חוצמזה שכל הברייתא הזו מדברת אך ורק על ישראל ולא על שום דבר אחר .

אני יודע...אני יודע אחי שאתה לא רוצה מלחמה בצפון כי אתה שם...אף אחד מאיתנו לא רוצה ,
אלא שאין אנו מתעסקים כאן במה שאנו רוצים או לא אלא במה שכתוב ובמציאות ותו לא .

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-7/1/2009 21:41 לינק ישיר 

לצערי רק שאנחנו עמוק במיץ של הזבל אנחנו יודעים להתעורר :-(

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/1/2009 21:55 לינק ישיר 

אני הקטן, מרגיש וחושב כמו המייחל. אני גר בצפון, וגם אני לא רוצה מלחמה בצפון. אבל מה שעומד לנגד עייני כרגע זאת הגאולה! גם אם חס ושלום לא אזכה לה, אני רוצה שעם ישראל ייצא כבר מעבדות וגלות, כי החיים פה שקר אחד גדול ואם זה אומר שהשלב הבא לקרוב הגאולה, והיא חלק "מהתוכנית "של הקדוש ברוך היא חזית שנייה בצפון אז בבקשה, רוצה אני את המשיח  שימלוך עליי ולא איזה נמושה שמסכן את האחים שלי. בשביל עוד כמה זמן על הכסא ,ולא משנה איזה פלג הוא מייצג. עלק הפסקת אש ,על מה הם מדברים, הם לא יודעים מה הם עושים בכלל! אני כותב מכאב, ומתיסכול לדעת ולהבין כמה ההנהגה שלנו, היא לא שלנו, אלא תערובת של ערב רב! ברוך השם אני מנסה להתחזק ולחזור לאבא שבשמיים, בכול כוחי ומתפלל קודם שישמור את משפחתי שלי,ובכלל על כלל עם ישראל, על עצמי אני לא חושב. אם כי מנסה לעשות מעשים שיצילו גם אותי. אנ חנו בתקופה מאוד קשה, ומי שיש לו עיינים בראשו מבין לאין המהלכים מתקדמים, במהירות הבזק כמו הימים שחולפים על פנינו כמו כלום.אז אחיי היקרים ,הגאולה קרבה אני מאמין באמונה שלמה שאנחנו סוגרים מעגל של אלפי שנים ,ובעזרת השם כלל ישראל יזכו לה מי יתן ונאמר אמן כן יהיה רצון! 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/1/2009 22:19 לינק ישיר 

מסכים איתך אחי...אשריך , כל מילה בול !

כפי שרמזתי בהודעה אחרת כרגע כולנו כמעט חשים ומרגישים שהנהגת שמיים
נוטה אלינו לחסד ולא לשבט , אך השאלה הגדולה היא כמה זמן זה ימשך כך .

אין שאלה בכלל שימים כאלה של מלחמה עושים טוב לאחדות שבעם ולהרגשת ה"ביחד" ומדגיש
יותר את המשותף ביננו ולא את השונה והמפריד .
אך האם נצליח לתרגם את זה באמת למידות טובות ולהתחזקות בערכים יהודים להתקרב יותר
לקב"ה ולמצוותיו ?  זאת השאלה הגדולה .

בל נשכח את המסר של האוטיסטים לפני כשנה כמעט ובו נאמר שירד עלינו גשם של טילים בכל הארץ
והמכה הראשונה שתהיה מאוד כואבת תגיע בהפתעה...

זה עדיין לא התקיים , כמו שזה נראה עכשיו חיזבאללה ינסה להכניס לישראל מידה כנגד מידה
כמו שהיא עשתה לחמאס עם מכת הפתיחה האווירית שבאה בהפתעה מוחלטת .

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > דת ואמונה > אחרית הימים כאן ועכשיו > שביעית מלחמות = אתחלתא דגאולה , יצאנו לדרך. . .
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 ... 11 12 13 לדף הבא סך הכל 13 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.