( בסוגריים הייתי מוסיף - חידושים רבים בסוגיות האלה מתחדשים לי לאו דווקא בבית-המדרש אלא תוך כדי העבודה... מעניין למה )
בקיצור נמרץ ובלי הסברים רבים זה יישמע כך , מעיון מחודש בקטע זוהר המדבר על תקופה זו יצא לי :
חידוש הלחימה בדרום כולל ירי טילים נרחב והפעם עם נפגעים רבים יותר הוא דבר שבהחלט מתיישב עם הכתוב .
מתוארת שם מציאות קשה ולא פשוטה כלל. . . ה' ישמור ויציל .
האם הצפון יצטרף ללחימה ? קשה לומר בשלב זה .
הנקודה המרכזית היא : מתוארת מציאות קשה של הרוגים ופצועים עוד לפני אירועי צ. קוריאה הצפויים בחודשים הקרובים .
נשלח ב-10/3/2009 07:54
המייחל, תסביר לי את הסוגייה:
אם עד כ"ט באדר לא תהיה מלחמה אז איך זה מסתדר עם "בשביעית מלחמות"?
נשלח ב-10/3/2009 08:33
כבר כתבתי כאן שידי חובת השביעית מלחמות יצאנו ב"עופרת יצוקה" , ודי בזה .
בחידוש האחרון הזה שהתחדש לי משמע מהזוהר מצב מלחמה בישראל עם נפגעים ובכי וצער גדול עוד לפני המלחמה בצ. קוריאה .
האם יצאנו ידי חובת הקטע הזה במלחמה האחרונה ? דוחק רב לומר כן .
אירועי השבועות הקרובים יבהירו היטב את התמונה .
נשלח ב-14/3/2009 22:40
אני פשוט נדהם כל פעם מחדש מבהירות הדברים .
גם השבת יצא לי לעבור שוב על מה שאני מאמין הפסוקים המדברים בדיוק על נקודת הזמן הזאת והחודשים הקרובים מספר דניאל פרק י'א .
הדברים ברורים - בקרוב מאוד , עוד לפני אירועי המלחמה במזרח הרחוק עם צ. קוריאה צפויה להתחיל לחימה בדרום , אמנם שם מתואר בעיקר איזור סיני ופחות ישראל אך לאור המציאות כיום אין מצב שישראל תהיה מחוץ לתמונה , בפרט אם נוסיף את קטע הזוהר המקביל לפסוקים בו מתוארת מציאות בטחונית קשה בארץ .
אין ספק שנכון לרגע כתיבת שורות אלו המצב הביטחוני אינו תומך בהתחדשות הלחימה בדרום , מה שאומר שצפויה איזשהי התפתחות / תקרית לא צפויה שתצית את הלהבות מחדש .
בשתי מילים - מחכים לניסן ואילך .
תוקן על ידי המיייחל ב- 14/03/2009 22:47:17
נשלח ב-15/3/2009 08:44
המערב : ניאבק בהברחות לעזה . סיכום סודי : ארה"ב קנדה ושבע ממדינות אירופה ינסו לטרפד את חימושו מחדש של חמאס .
זו כותרת עיתון מהבוקר , מרץ 2009 . כעת קבלו את הפסוק המתאר זאת , מלפני כ - 2500 שנה !
"מלך הנגב" בפסוקים שם הכוונה לאיזור סיני , וכיום מצרים היא הריבון שם .
הסיפא של הפסוק מתאר את ניסיונות הקמת ממשלה יציבה בישראל והכישלון המובטח .
בקרוב תחילת אירועי סיני והדרום .
תוקן על ידי המיייחל ב- 15/03/2009 8:47:50
נשלח ב-22/3/2009 09:25
אנו נמצאים בימים האחרונים השנה
רִאשׁוֹן הוּא לָכֶם לְחָדְשֵׁי הַשָּׁנָה
אמרה התורה על חודש ניסן .
מהיבט סוגייתנו אנו נכנסים לשנת מוצאי שביעית
הזמן בו אנו מצפים להתגלותו של המשיח בתוך מה שנראה כימים קשים של מלחמה / פיגועים
דם ודמעות , ואל נא תאשימוני ב'קיטרוג' וכו' אני בסה"כ מביא לכם את הבנתי את הכתובים זה הכל .
נשלח ב-22/3/2009 20:04
אז בודאי שצריך ביום רביעי יום כיפור קטן ערב ראש חודש ניסן להתפלל בכוונה גדולה.
תוקן על ידי המיייחל ב- 22/03/2009 21:32:33
נשלח ב-22/3/2009 21:40
בהחלט שכן .
ולא רק בער"ח הקרוב אלא בכל התקופה הזאת יש להוסיף בתפילות ולהרבות בסליחות ובכל מה שאפשר ע"מ לעורר רחמי שמיים כי ימים קשים לפנינו .
ולכן האשכול העוסק בנושא הזה נקרא "תפילה חשובה בזמן חשוב"
כי כל התקופה הזאת היא תקופה קריטית וחשובה וככל שאנו מתקדמים בזמן זה נעשה עוד יותר .
נשלח ב-23/3/2009 08:23
אלוף פיקוד העורף: "צפוי מבצע נוסף בעזה"
http://news.walla.co.il/?w=/1/1456133
האם זהו הדבר עליו אני מדבר כאן ?
לא נראה לי . ספק גדול .
תוקן על ידי המיייחל ב- 23/03/2009 8:20:13
נשלח ב-26/3/2009 09:16
שימו לב לחידוש מעניין .
בטח זוכרים את שאמרנו על המכנה המשותף בין המלחמה הצפויה בערב שבועות תש"ע לבין המלחמה בדרום בחנוכה האחרון , ששתיהן פורצות בימים שסביב קריאת קורבנות שנים עשר הנשיאים שבפרשת נשא , סביב שבועות וקריאת התורה שבחנוכה . והבאנו את דברי * הזוהר ע"כ שזכותם של שנים עשר הנשיאים וקורבנותיהם עומדת לישראל ומגינה עליהם משנים עשר נשיאי ישמעאל .
ובכן - הנה אנו כעת בר"ח ניסן שבו מתחילים לקרוא שוב את פרשת הנשיאים וקורבנותיהם עם כל התפילות והבקשות שסביבם כאשר המייחל מדבר כל הזמן על מלחמה נוספת שצפויה בקרוב. . .
* אמר ר' שמעון אלמלא לא אקריבו אלין תריסר נשיאין לא יכיל עלמא למיקם קמי תריסר נשיאי ישמעאל דכתיב שנים עשר נשיאים לאומותם מדאקריבו אלין דישראל נסיבו שולטנותא דכלהו
נשלח ב-13/4/2009 22:03
הנשיא המצרי חוסני מובארק שיגר מסר לחיזבאללה כי אם יהיו פיגועים על אדמת
מצרים, ייפגעו יעדים של חיזבאללה. מצרים דורשת מנסראללה התנצלות פומבית
והתחייבות לא לבצע פיגועים בשטח מצרים. במקביל, מבהירה מצרים לחמאס כי
עליו לבחור בין קהיר לחיזבאללה.
תראו איזה יופי...
שני כלבים רוצים ללכת מכות כאשר ישראל נמצאת בדיוק באמצע בין שניהם.
גם כאשר שני גויים שיכורים הולכים מכות חייב היהודי שנקלע לאיזור לחטוף ...
אבל אם יהיו זכויות...יפול מצידך אלף ורבבה מימינך ואילך לא יגש .
כפי ההקבלה שעשינו בין הדשא והעשב הזה ל"בפרוח רשעים כמו עשב" .
נשלח ב-24/4/2009 16:57
יש אנשים שאינם זקוקים לביקורת חיצונית רבה משום שהם דואגים לבקר את עצמם ללא הפסקה .
כך נוהג אני בהבנתי את המקורות בתחזיותיי הנגזרות מהן .
יצא לי היום לעשות 'סקירת מערכות כללית' על אירועי השנה שנה וחצי הקרובים ולנסות למצוא באגים שאולי היטעוני ואתכם בעיקבותיי...ניסיתי באמת ובתמים לפרוך את מה שידעתי וכתבתי אודות הצפי בחודשים הקרובים...
מה אומר לכם מוריי ורבותיי , לא הצלחתי , פשוט לא הצלחתי .
למרות שנכון לעכשיו המצב בשטח אינו תומך בחידוש לחימה כלשהי בין בחזית הצפון ובין בחזית הדרום אין לי אפשרות אחרת להבין את הכתוב ולתרגמו למעשה אלא כחידוש לחימה עם תוצאות קשות הצפוי במהלך החודש חודשיים שלוש הקרובים .
הדברי היחיד והיחיד ממש ששותף להערכתי זו הוא המסר האחרון של דניאל האוט' שאמר שזה המסר האחרון בתקופת השקט הזו , המסר הבא כבר יהיה בימים אחרים...
אין זאת אומרת כמובן שאני חייב להיות צודק בהבנתי ובניתוחי את הכתובים , אך זה כן אומר שאני אובייקטיבי וחף לחלוטין מכל נגיעה בבואי ללמוד את הסוגייא .
נשלח ב-27/4/2009 15:00
בא אל פרעה, כי אני הכבדתי את לבו ואת לב עבדיו, למען שתי אתתי אלה בקרבו "
לב מלכים ורוזנים ביד ה'
כל אימת ש"השקט הפוליטי" משתרר מקפיץ הק"בה תיזכורת לעם היושב בציון איפה אנחנו חיים
אבו מאזן לנתניהו: לא נכיר בישראל כיהודית
בנאום בפני פרלמנט הילדים ברמאללה, פרש הנשיא הפלסטיני, אבו מאזן, את משנתו, והצהיר: "שיקראו לזה איך שרוצים, אבל אני לא מקבל את ההגדרה מדינה יהודית". הוא הבהיר שאינו דורש מאיש להכיר בישראל