כבר אמרתי לכם לא פעם שמז"א כזה משמש כרקע לימי דין קשים . בדיוק כשם שמזג-האוויר החם מכביד ומקשה עלינו כך מדה"ד מתכננת דברים לא בדיוק נעימים עלינו...ה' ישמור .
נשלח ב-19/5/2009 08:28
כולם מתכוננים לחגיגות הפתיחה .
בעזה עורכים תרגילים לקראת מתקפה ישראלית
יום שני, 18 במאי 2009, 14:41 מאת: ניר יהב, כתבנו לענייני ערבים, מערכת וואלה! חדשות
התרגיל הביטחוני הוא התרגיל הגדול ביותר שבו השתתפו כל מנגנוני הביטחון הפלסטינים ברצועת עזה (רויטרס)
בחמאס הקדימו את תרגיל העורף הישראלי, ועורכים תרגיל ביטחוני גדול ברצועת עזה. "מטרת התרגיל היא להיערך לכל מצב חירום"
לדעתך כב' המיייחל תפרוץ מלחמה עוד לפני שבועות או רק התחממות פשוט כי מה שזכור לי מדבריך זה מצד אחד מלחמה ומצד שני טיפין טיפין
תוקן על ידי yosi1234 ב- 20/05/2009 9:29:12
נשלח ב-20/5/2009 09:41
מגיע לך כל הכבוד יוסי .
על ששמת לב לניסוח הזהיר בו השמשתי בסוגייא הזו .
בחרתי בביטויים כגון "היתדרדרות בטחונית" "התחלה של לחימה" .
וזאת משום שאני לא רואה מדינות גדולות ( סוריה איראן ) לוקחות חלק במלחמה נגד ישראל .
אני לא קובע עמדה נחרצת בשאלה הזו אך בכל זאת... כך משתמע מתוך לשון הזוהר בנושא .
עוד משתמע על יותר מחזית אחת , מה שככל הנראה מכניס את הכי זבאללה מלבד החמאס לחגיגה .
את המלחמה מול מדינות אני משאיר לשנה הבאה , לאחר שמב"י יחזור לשילטון .
לגבי שאלתך השניה האם זה יהיה לפני שבועות...
לפני אחרי , זה לא משנה , ימי לחימה קשים לפנינו וזה יתדרדר עוד ועוד ויימשך חודשים .
תוקן על ידי המיייחל ב- 20/05/2009 9:44:55
נשלח ב-25/5/2009 09:18
מקפיץ את האשכול עם ההודעה האחרונה הרלוונטית עכשיו יותר מתמיד .
עוד לפני הניסוי הגרעיני הגלוי הקוריאני הבא אני צופה היתדרדרות בטחונית כאן בארץ והסלמה רצינית במצב הבטחוני .
להזכירכם את הניסוי הגרע' הבא אני צופה לא יאוחר מעוד חודש חודש וחצי מקסימום מהיום .
נשלח ב-31/5/2009 08:53
הבוקר יחל תרגיל העורף הגדול
ביותר מאז קום המדינה
"שלום אדוני ראש הממשלה, פרצה מלחמה" – כך ייפתח היום
תרגיל העורף הלאומי, נקודת מפנה 3. במהלכו יתרגלו זרועות
הביטחון ואזרחי ישראל תרחישים שונים של נפילות טילים, שימוש
בחומרים כימיים ורעידות אדמה במוקדים שונים ברחבי הארץ
הכיצד זה ידעו המארגנים לתזמן את התרגיל בדיוק בזמן הזה של מוצאי שביעית ערב חודשי מלחמה שבפתח ובפרט לקראת שנת תש"ע עם מאורעותיה הגדולים והימים הגורליים שלפנינו ? הם הרי לא התייעצו איתי. . .
ללמדך , שלא בני-אדם הם הקובעים המחליטים והמסובבים את העניינים אלא בורא עולם בעצמו , קל וחומר כאשר מדובר על עם ישראל עמו .
נשלח ב-31/5/2009 21:52
בבוקר תאמר מי יתן ערב ובערב תאמר מי יתן בוקר . ההודעה הקודמת משעות הבוקר , וכעת להודעה משעות הערב .