|
|
| נשלח ב-16/1/2009 14:10 |
|
| |
ה' ירחם...
מלא סירנות של משטרה כיבוי והצלה חולפות לידי בדרך לדרום העיר ככל הנראה יש נפגעים ויש נזק .
|
|
|
|
| נשלח ב-16/1/2009 14:44 |
|
| |
עוד אזעקה כעת...
נו נו...פעם ראשונה...שלושה שבועות אחרי תחילת המלחמה ואני שומע את הטיל חולף מעליי עם שריקה קצרה ומדהימה ואת בום הנפילה מצפון לי !
מדהים...מדובר באותו קו אווירי של היציאות הקודמות , מה שאומר שמדובר באותה נקודת שיגור . הנפילות האחרונות מכוונות לצפון העיר...אולי בהשראת הדליקה במפעל הכימיקלים...ה' יפר עצתם .
תוקן על ידי המיייחל ב- 16/01/2009 14:46:00
|
|
|
|
| נשלח ב-16/1/2009 14:56 |
|
| |
אזעקה שלישית כרגע...
שתי נפילות נשמעו .
מדהים לראות את מתקפת הטילים הזאת...עוד לא היה לנו דבר כזה . נשים לב שזה קורה לאחר הלוויתו של אותו כלב שר פנים פלסטיני . הם הבטיחו נקמה...
תוקן על ידי המיייחל ב- 16/01/2009 14:55:56
|
|
|
|
|
| נשלח ב-17/1/2009 19:49 |
|
| |
השריקה הארורה הזאת מוכרת לי טוב מאד מאד כבר הרבה הרבה שנים...
פשוט סיוט!
|
|
|
|
| נשלח ב-17/1/2009 20:17 |
|
| |
אולי בגלל שלי זו הפעם הראשונה שאני שומע זאת זה נשמע קצת "חמוד"...
בד"כ אני עומד בחלון וסורק את השמיים בתקווה לראות אותו מגיע בינתיים ללא הצלחה .
מוותר על התענוג המפוקפק הזה בתמורה לשקט המוכר .
|
|
|
|
| נשלח ב-17/1/2009 22:23 |
|
| |
אזעקה עם בום נפילה והבזק חזק שראיתיו מחלון ביתי מכיוון דרום העיר .
|
|
|
|
| נשלח ב-17/1/2009 22:32 |
|
| |
מדהים...ואני לתומי חשבתי שההבזק שראיתי היה של הפיצוץ אך כעת מדווח שמדובר על פגיעה בעמוד חשמל ...הפסקת חשמל באיזור שם .
זה פשוט לא יאומן איזה רעש נפילת הטיל עושה...שומעים את זה כ"כ חזק ממרחקים !
מתוך "רוטר" באיזור מצונזר כעת באשדוד גראד שלא התפוצץ ונמצא בשטח
| |
לכל היודעים על מקום האיזור נא לא להגיע למקום חוסמים את השטח כעת בנוסף איזורים נרחבים בעיר ללא חשמל לידיעתכם!! |
תוקן על ידי המיייחל ב- 17/01/2009 22:30:59
|
|
|
|
| נשלח ב-22/3/2011 23:52 |
|
| |
משנה עיתים ומחליף הזמנים
כפי שאתם יכולים לראות ההודעה הקודמת היא מזמן עופרת יצוקה, לפני יותר משנתיים. ובדקות האחרונות נשמעה אזעקה בעירנו ובחדשות דווח על נפילות מדרום לעיר.
דיברתי על הסלמה רק לפני ימים וגם לפני שבועות. במציאות ימינו המטורפת נדמה לא אחת כאילו מישהו יושב שם למעלה ומזיז את העניינים בדיוק עפ"י מתאר הפעולות והתוכניות המשורטטות כאן בפורום ההזוי הזה.
|
| נשלח ב-23/3/2011 00:36 |
|
| |
המלצה
אם כך המיייחל, אולי תשנה תחזיותך לאירועים יותר אופטימיים והיושב במרומים אשר קורא בפורום ינהג לפי דברייך....
מה שנותר בינתיים זה רק להתפלל לביטול הגזרות ולהמתקת הדינים ושבזכות הנהפוך הוא של אדר יחזרו כל הטילים לשולחיהם.
שיהיה לילה טוב ושקט:)
|
|
|
|
| נשלח ב-24/3/2011 14:50 |
|
| |
אזעקה ולאחריה נשמע פיצוץ מרוחק. כנראה נפילה מדרום לעיר.
|
| נשלח ב-9/4/2011 21:00 |
|
| |
ממה שאני רואה בחדשות המצב אצלנו באשדוד טוב בהרבה מאשקלון ושאר יישובים הקרובים יותר לעזה, שתי אזעקות בלבד ברבע לארבע לפנות בוקר העירו את תושבי העיר משינת ליל השבת.
ימח שמם וזכרם של החמאס ושאר העזתים הארורים! העירו אותי ש-ע-ה!! לפני הזמן שהייתי אמור לקום לתפילה בנץ! אתם מתארים לכם מה זה?!
לא נשכח ולא נסלח לעולם על הפשע הנתעב הזה!! להשמיד את כל רצועת עזה לאלתר!
אגב, הבומים של הרקטות המיורטות מעל אשקלון נשמע עד אשדוד, בום עמום וחלש אבל בכל זאת נשמע.
תוקן על ידי המיייחל ב- 09/04/2011 21:01:59
|
|
|
|
| נשלח ב-15/4/2011 17:14 |
|
| |
17:10 אזעקה + שתי בומים של נפילות. אחת כנראה מחוץ לעיר ואחת די קרובה כנראה בתוך העיר.
|
| נשלח ב-19/8/2011 08:40 |
|
| |
מי אמר אקשן ולא קיבל
בוקר מעניין מאוד באשדוד, נפתח ב-05:50 עם אזעקה ראשונה שלאחריה נשמעו שני בומים עמומים שבישרו כנראה על נפילות מצפון לעיר ולא בתחומה.
לאחר מכן ברבע לשמונה אזעקה נוספת עם נפילה או שתיים בתוך העיר. וב-08:10 שוב נפילות מחוץ לעיר.
בכל המקרים תפס אותי לא מול המחשב או מחוץ לבית בתפילה/במקווה ולכן גם העידכון המאוחר והבדיעבד.
עמכם הסליחה. בפעם הבאה אשתדל להיות מתואם יותר עם החמאס.
תובנות בין הזמנים רציתם חרדים 'צדיקים' שלי אהה?? להשתולל פה להתפרק שם..לברוח מהקב"ה כתינוק הבורח מביה"ס.. אין בעיה אומר בורא עולם. אני אסדר לכם אחלה בין הזמנים שבעולם, כזה שלא תשכחו מהר..
מופעי קיץ והסתאבות טוטאלית רציתם חילונים יקרים שלי אהה? זימה ותועבה אשר שנא אלהינו.. אין בעיה אומר עולם, אסדר אחלה פינאלה בומבסטי לחופש הגדול שלכם..
בתוך עמי אנכי יושב ורואה טוב מאוד את מצבו של עם ישראל ואף בוכה על שיפלותו ומסכנותו "מה הם חושבים לעצמם המסכנים האלה שלא יהיה מחיר להתבהמות הזאת ולשנאה שלהם את האמת??"
כך אמרתי לעצמי רק לפני שלושה ימים. ולא תארתי לעצמי שכ"כ מהר נגיע שוב לעמדה הזאת.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/8/2011 09:03 |
|
| |
אצלנו יש בערך 12 שניות , מצחיק שאתה שומע את היציאה של טיל כיפת הברזל לפני האזעקה עצמה
לפני כמה ימים בית מלון בטבריה עם חרדים , והיום ישיבה , רמז דק אולי למצבנו הרוחני ?
תוקן על ידי adamdror ב- 19/08/2011 09:09:14
|
|
|
|
|