|
|
| נשלח ב-13/12/2010 01:04 |
|
| |
ובהגיע עת דודים...הנה תורי הגיע וכולי התרגשות אז יאללה:
--1. איך הגעת לפורום?
בעתות הבצורת שבין הצעה להצעה,ישבתי על הנט וכתבתי שידוכי חרדים והופ תוצאה ראשונה...
2. למה הגעת לפורום?
חשבתי שאולי אוכל לתרום מדעותי לכאלה שנמצאים באותה צרה,ואולי אף אוכל ללמוד מהם משהו
3. מה הייתה התרשמותך הראשונה?
החמצה.איך לא הכרתי את הפורום קודם.לא נעים להיות מהחדשים
4. האם התחלת לכתוב מיד או שצפית קודם כל?
התחלתי מיד בסמול טוק.מדי פעם יצאתי לחדרים
5. אם צפית לפני שהתחלת לכתוב, כמה זמן צפית?
כמה דקות עד שהקפה הפסיק לרתוח
6. מה הדבר המרכזי בפורום שמשך את תשומת ליבך? (אשכול מסויים, עצם קיומו של הפורום)
שמירה על ציביון הפורום בהקשר השידוכים ונתינת חופשיות באשכול הסמול טוק זה דבר מיוחד שאין בפורומים אחרים
7. מה הדבר הכי מרגש שקורה לך בפורום? (חברים חדשים, מחמאות על דעותייך, השתתפות בצערך, קבלת ידע)
באשכול הסמול כתבתי לבחורה יקרה עם ניק בשם טיע את המשפט "הלא למשמע אוזן דאבה נפשינו",והיא כתשובה הכניסה את תחילת הציטטה "אשרי עין ראתה כל אלה".הופתעתי ואהבתי. הבנת דבריי,ותשובה שכזאת,מרגשת אותי
8. האם הורייך יודעים על השתתפותך בפורום?
כן
9. האם חבריך יודעים על השתתפותך בפורום?
כן
10. האם הכרת חברים חדשים דרך הפורום?
לא זכיתי
11. מהו הדבר שהכי מכעיס אותך בפורום? (אם יש, כמובן)
שהוא איטי ביותר ולוקח שנים לרענן דפים קיצר בנוי לא טוב,אבל זה בכל הפורומים של הייד פארק.בקטע הזה תפוז לוקח
12. האם הפורום משפיע על חייך מחוץ לאינטרנט? (אנא פרט את אופני ההשפעה)
לא
13. האם תמשיך לגלוש בפורום גם כשתתארס/כשתינשא?
דומני שכן
14. האם אתה חושב שהפורום מצליח?
כן
15. האם אתה חושב שהפורום השפיע (במידה זו או אחרת) על הלך מחשבתם של הנמצאים בשידוכים, והציבור החרדי בכלל?
לא עד כדי כך,אבל עזר לחלקם להתעודד מדיכאונות,לשפוך את אשר על ליבם ולקבל עצות של חברים לצרה
16. האם יש חברים בפורום שיודעים את שמך האמיתי?
שמי הפרטי כן.לא הסתרתי אותו
17. האם אתה חושב שיש דרך אחרת בה צריך לנהל את הפורום?
מממ.חושבני שמנהל הפורום צריך להיות רווק וכיוון שהנוכחי נשוי זה בעיה בהזדהות עם החברים.אבל הניהול כשלעצמו מוצלח
18. האם אתה חושב שיש עוד נושאים/דיונים שאפשר להעלאות בפורום, או שמבחינתך הפורום מיצה את עצמו?
הפורום לא מיצה כיוון שיש חברים חדשים בכל שנה שלא ראו את נושאי העבר
19. האם אתה חושב שהפורום מתאים לבחורים ובחורות חרדים?
לחלוטין כן
20. בעזה"י כשיהיו לך ילדים האם תעודד אותם להשתתף בפורום הזה?
לא אעודד אך לא אמנע
21. במה הפורום תרם לך? (אישיות, ידע, אינטיליגנציה, אופי)
במה להתבטאויות
22. האם אתה גאה בהשתתפותך בפורום?
כן.חושבני שהצלחתי להעלות חיוך על פני כמה מהחברים בו
23. איך אתה מרגיש עם האפשרות שהפורום נותן לך לשוחח עם בני/בנות מינך השני? (דבר שלא אפשרי מחוץ לאינטרנט)
סבבה לבמבה
24. האם תזמין לחתונתך חברי פורום?
לא חושב שמישהו יסכים אבל אשמח אם כן
25. האם הפורום חשוב לך, יקר לליבך?
מממ.אפשר לומר
26. אם חוקת הפורום הייתה מאפשרת היכרות למטרת נישואין בין בני/ות הפורום, האם היית בעד או נגד?
שאלה קשה.חושבני שהייתי בעד אך עם ביקורת נוקשה של סמכות עליונה
27. מה לדעתך האלמנט החוקתי/הערכי/האנושי שגורם לפורום להצליח? (אם בכלל)
שכולם נמצאים באותה צרה,אין למישהו עניין לזלזל בפורום
28. האם תפקודו של הפורום ללא אישיות רבנית מוסמכת פוגעת לדעתך באמינות/ערך החומרים שנכתבים ונכתבו בפורום?
לא,כי יש את נסיון הנפשות הפועלות
29. אם מנהל הפורום היה מודיע על סגירתו לאלתר של הפורום איך היית מרגיש?
מבואס ומחפש בשדות זרים(עיין ערך פורום שידוכים חרדים של תפוז)
30. עד כמה מ- 1 ל-10 יש לך רצון לפגוש ולהכיר את מנהל הפורום?
11 או כפי שאני נוהג לומר-פי מאה
תוקן על ידי פי100 ב- 13/12/2010 01:43:20
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-14/12/2010 16:04 |
|
| |
[quote]בס"ד
השאלות:
1. איך הגעת לפורום? סתם תוך כדי שיטוט
2. למה הגעת לפורום? כי זה הנושא שלי כעת
3. מה הייתה התרשמותך הראשונה? שיש פה אנשים משוגעים ומשעממים
4. האם התחלת לכתוב מיד או שצפית קודם כל? כן
5. אם צפית לפני שהתחלת לכתוב, כמה זמן צפית?קצת
6. מה הדבר המרכזי בפורום שמשך את תשומת ליבך? (אשכול מסויים, עצם קיומו של הפורום) -כלום
7. מה הדבר הכי מרגש שקורה לך בפורום? (חברים חדשים, מחמאות על דעותייך, השתתפות בצערך, קבלת ידע) אין
8. האם הורייך יודעים על השתתפותך בפורום? זה לא מעניין אותם
9. האם חבריך יודעים על השתתפותך בפורום? לא
10. האם הכרת חברים חדשים דרך הפורום? לא כ"כ
11. מהו הדבר שהכי מכעיס אותך בפורום? (אם יש, כמובן) שתמיד התגובה הראשונה היא נגד ושיש פה הרבה מבוגרים ואני רוצה שיתחתנו!!
12. האם הפורום משפיע על חייך מחוץ לאינטרנט? (אנא פרט את אופני ההשפעה) לא!!
13. האם תמשיך לגלוש בפורום גם כשתתארס/כשתינשא? לא נראה לי.
14. האם אתה חושב שהפורום מצליח? דיי
15. האם אתה חושב שהפורום השפיע (במידה זו או אחרת) על הלך מחשבתם של הנמצאים בשידוכים, והציבור החרדי בכלל? באיזה שהוא מקום כן.
16. האם יש חברים בפורום שיודעים את שמך האמיתי? לא
17. האם אתה חושב שיש דרך אחרת בה צריך לנהל את הפורום? אני לא מתערבת מה שיהיה זה טוב.
18. האם אתה חושב שיש עוד נושאים/דיונים שאפשר להעלאות בפורום, או שמבחינתך הפורום מיצה את עצמו? אין סוף לדיונים הקיימים.
19. האם אתה חושב שהפורום מתאים לבחורים ובחורות חרדים? למה לא??
20. בעזה"י כשיהיו לך ילדים האם תעודד אותם להשתתף בפורום הזה? תלוי בבעלי.
-21. במה הפורום תרם לך? (אישיות, ידע, אינטיליגנציה, אופי) תרם לי ידע וחשיבה על הנושא.
22. האם אתה גאה בהשתתפותך בפורום? לא
23. איך אתה מרגיש אם האפשרות שהפורום נותן לך לשוחח עם בני/בנות מינך השני? (דבר שלא אפשרי מחוץ לאינטרנט)מעניין
24. האם תזמין לחתונתך חברי פורום? לא אלא אם כן יש לי פה חברות ואני לא יודעת שהן כאן.
25. האם הפורום חשוב לך, יקר לליבך? לא
26. אם חוקת הפורום הייתה מאפשרת היכרות למטרת נישואין בין בני/ות הפורום, האם היית בעד או נגד? ניטרלי.
28. האם תפקודו של הפורום ללא אישיות רבנית מוסמכת פוגעת לדעתך באמינות/ערך החומרים שנכתבים ונכתבו בפורום? לא
29. אם מנהל הפורום היה מודיע על סגירתו לאלתר של הפורום איך היית מרגיש? כלום.
30. עד כמה מ- 1 ל-10 יש לך רצון לפגוש ולהכיר את מנהל הפורום? 00000
תודה רבה שעניתם על סקר האוכלוסין לשנת 2008
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-15/12/2010 15:26 |
|
| |
1.איך הגעת לפורום? חיפשתי פורום בנושא 2.למה הגעת לפורום?כנ"ל בשביל לא להרגיש לבד עם זה 3.מה היתה התרשמותך הראשונה ? שמעניין כאן 4.האם התחלת לכתוב מיד או שצפית קודם כל?צפיתי קצת 5.מה הדבר המרכזי בפורום שמשך את תשומת לבך?מספר שרשורים מעניינים שהנושאים בהם מוכרים לי מנסיון 7.מה הדבר הכי מרגש שקורה לך בפורום? מרגש לאו דוקא ,מענין לראות תגובות של אנשים אחרים 8.האם הוריך יודעים על השתתפותך בפורום?באופן כללי כן , 9.האם חבריך יודעים על השתתפותך בפורום? לא 10.האם הכרת חברים חדשים דרך הפורום? לא 11.מה הדבר שהכי מכעיס אותך בפורום? אין כזה דבר 12.האם הפורום משפיע על חייך מחוץ לאינטרנט ?אין משהו ספציפי אבל בגדול אני לומד מהדיונים פה דברים חדשים 13.האם תמשיך לגלוש בפורום אחרי שתתארס?אם יהיה זמן אולי ,מדי פעם 14.האם אתה חושב שהפורום מצליח?כן 15.האם אתה חושב שהפורום השפיע על הלך מחשבתם של הנמצאים בשידוכים והציבור החרדי בכלל?אין לי מושג ,אלה שגולשים פה אני מעריך שמושפעים פחות או יותר 16.האם יש חברים בפורום שיודעים את שמך האמיתי? לא נראה לי 17.האם אתה חושב שיש דרך אחרת בה צריך לנהל את הפורום.? לדעתי זה בסדר גמור 18.האם אתה חושב שיש עוד נושאים שאפשר להעלות בפורום או שמבחינתך הפורום מיצה את עצמו? אני מעריך שיש עוד ויהיו עוד 19.האם אתה חושב שהפורום מתאים לבחורים ובחורות חרדיים ?מי שכבר באינטרנט אז זה מקום טוב 20.בעזר"ה שיהיו לך ילדים האם תעודד אותם להשתתף בפורום הזה ?למה לא 21.במה הפורום תרם לך ?בעיקר ידע 22.האם אתה גאה בהשתתפותך בפורום?מה שייך פה גאה? זה נחמד שיש כזה פורום 23.איך אתה מרגיש עם האפשרות שהפורום נותן לך לשוחח עם בני מינך השני? אני חושב שזה יכול לעזור 24.האם תזמין לחתונתך חברי פורום?אם אני אכיר אותם גם מחוץ לפורום אז כן 25.האם הפורום חשוב לך יקר לליבך?חשוב יקר? הוא נחוץ כן 26.אם חוקת הפורום היתה מאפשרת היכרות למטרת נישואין בין בני הפורום האם היית בעד או נגד?בעד בתנאי שזה היה בצורה רצינית והפורום היה ממשיך לשמור על כבודו 27.מה לדעתך האלמנט החוקתי/הערכי/האנושי שגורם לפורום להצליח?הכותבים כמובן 28.האם תפקודו של הפורום ללא אישיות רבנית מוסמכת פוגעת לדעתך באמינות החומרים שנכתבים ונכתבו בפורום?עם אישיות רבנית מוסמכת זה לא היה זה 29.אם מנהל הפורום היה מודיע על סגירתו לאלתר של הפורום איך היית מרגיש?שחבל 30.עד כמה מאחד לעשר יש לך רצון לפגוש ולהכיר את מנהל הפורום?5 מסקרן קצת
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-16/12/2010 15:53 |
|
| |
אז ככה
. איך הגעת לפורום?שיטוט
2. למה הגעת לפורום? אני אוהב החלפת דעות
3. מה הייתה התרשמותך הראשונה?חיובי
4. האם התחלת לכתוב מיד או שצפית קודם כל?מיד
--5. אם צפית לפני שהתחלת לכתוב, כמה זמן צפית?
6. מה הדבר המרכזי בפורום שמשך את תשומת ליבך? (אשכול מסויים, עצם קיומו של הפורום) הפורום
7. מה הדבר הכי מרגש שקורה לך בפורום? (חברים חדשים, מחמאות על דעותייך, השתתפות בצערך, קבלת ידע) לא קרה
8. האם הורייך יודעים על השתתפותך בפורום? לא מענין אותם
10. האם הכרת חברים חדשים דרך הפורום? לא
11. מהו הדבר שהכי מכעיס אותך בפורום? (אם יש, כמובן)שיש אנשים שעונים לא לענין
12. האם הפורום משפיע על חייך מחוץ לאינטרנט? (אנא פרט את אופני ההשפעה) לא
13. האם תמשיך לגלוש בפורום גם כשתתארס/כשתינשא? כן
14. האם אתה חושב שהפורום מצליח? כנ"ל
15. האם אתה חושב שהפורום השפיע (במידה זו או אחרת) על הלך מחשבתם של הנמצאים בשידוכים, והציבור החרדי בכלל?של הגולשים אני רואה שכן
16. האם יש חברים בפורום שיודעים את שמך האמיתי? לא
17. האם אתה חושב שיש דרך אחרת בה צריך לנהל את הפורום?לא
18. האם אתה חושב שיש עוד נושאים/דיונים שאפשר להעלאות בפורום, או שמבחינתך הפורום מיצה את עצמו?
19. האם אתה חושב שהפורום מתאים לבחורים ובחורות חרדים?למודרנים ,כי לבני תורה זה לא מתאים אבל ממילא הם אינם גולשים כך שמי שגולש זה כבר מתאים לו
ל20. בעזה"י כשיהיו לך ילדים האם תעודד אותם להשתתף בפורום הזה? אין טעם לחשוב כ"כ רחוק אבל בעיקרון זה תלוי בהם
21. במה הפורום תרם לך? (אישיות, ידע, אינטיליגנציה, אופי) לנסות להכנס לראשים אחרים
23. איך אתה מרגיש אם האפשרות שהפורום נותן לך לשוחח עם בני/בנות מינך השני? (דבר שלא אפשרי ?מחוץ לאינטרנט)
24. האם תזמין לחתונתך חברי פורום? לא
25. האם הפורום חשוב לך, יקר לליבך? חמוד
26. אם חוקת הפורום הייתה מאפשרת היכרות למטרת נישואין בין בני/ות הפורום, האם היית בעד או נגד? אישית בעד
27. מה לדעתך האלמנט החוקתי/הערכי/האנושי שגורם לפורום להצליח? (אם בכלל)יחס אנושי
28. האם תפקודו של הפורום ללא אישיות רבנית מוסמכת פוגעת לדעתך באמינות/ערך החומרים שנכתבים ונכתבו בפורום?יש הרבה דברים בהלכה שנכתבו בפורום עם טעויות ובורות וחלק אפילו בכוונה אבל אין צורך ברב לפורום כי כולם ,כך אני מקווה ,לוקחים את זה בעירבון מוגבל
29. אם מנהל הפורום היה מודיע על סגירתו לאלתר של הפורום איך היית מרגיש? קצת חבל
30. עד כמה מ- 1 ל-10 יש לך רצון לפגוש ולהכיר את מנהל הפורום? כמו כל אחד
|
|
| נשלח ב-16/12/2010 16:05 |
|
| |
1. איך הגעת לפורום? לאחר שהגעתי לפורומים בבחדרי, נתקלתי בו.
2. למה הגעת לפורום? מאותה סיבה שאני משוטט בשאר הפורומים (סיבה מוגדרת אין לי)
3. מה הייתה התרשמותך הראשונה? חיובית, אם כי קצת מהוססת בגלל כל מיני תגובות של אנשים.
4. האם התחלת לכתוב מיד או שצפית קודם כל? מיידית
5. אם צפית לפני שהתחלת לכתוב, כמה זמן צפית? לא רלוונטי.
6. מה הדבר המרכזי בפורום שמשך את תשומת ליבך? (אשכול מסויים, עצם קיומו של הפורום) הידברות איכותית לרווקים/ות.
7. מה הדבר הכי מרגש שקורה לך בפורום? (חברים חדשים, מחמאות על דעותייך, השתתפות בצערך, קבלת ידע)
8. האם הורייך יודעים על השתתפותך בפורום? צריך לשאול אותם.
9. האם חבריך יודעים על השתתפותך בפורום? לא ממש.
10. האם הכרת חברים חדשים דרך הפורום? כן. (אם כי בגבולות המותרות)
11. מהו הדבר שהכי מכעיס אותך בפורום? (אם יש, כמובן) לא שזה מכעיס, אך תגובות רק לשם תגובה ללא מחשבה, מרגיזות.
12. האם הפורום משפיע על חייך מחוץ לאינטרנט? (אנא פרט את אופני ההשפעה) לא ממש.
13. האם תמשיך לגלוש בפורום גם כשתתארס/כשתינשא? שנגיע לגשר נחצה אותו, או שמקסימום נקפוץ..
14. האם אתה חושב שהפורום מצליח? כן.
15. האם אתה חושב שהפורום השפיע (במידה זו או אחרת) על הלך מחשבתם של הנמצאים בשידוכים, והציבור החרדי בכלל? קלוש.
כי מי שנעול על דעה מסוימת, אין סיכוי להוכיח לו אחרת.
16. האם יש חברים בפורום שיודעים את שמך האמיתי? כשמדובר על חברים מ"האזרחי" אזי כן.
17. האם אתה חושב שיש דרך אחרת בה צריך לנהל את הפורום? לא משהו מיוחד..
18. האם אתה חושב שיש עוד נושאים/דיונים שאפשר להעלאות בפורום, או שמבחינתך הפורום מיצה את עצמו? תמיד כן..
19. האם אתה חושב שהפורום מתאים לבחורים ובחורות חרדים? גם סכין מטבח לא תמיד מתאים לבחור, השאלה היא האיך משתמשים בו...
20. בעזה"י כשיהיו לך ילדים האם תעודד אותם להשתתף בפורום הזה? יע"ע מס 13
21. במה הפורום תרם לך? (אישיות, ידע, אינטיליגנציה, אופי) חלוקת דעות, וקבלת דעות.
22. האם אתה גאה בהשתתפותך בפורום? גאה, בכל מה שאני עושה.. גם אם מדובר בלענות על הסקר הארוך הזה.
23. איך אתה מרגיש אם האפשרות שהפורום נותן לך לשוחח עם בני/בנות מינך השני? (דבר שלא אפשרי מחוץ לאינטרנט) לא מחייב שזה מכאן.
24. האם תזמין לחתונתך חברי פורום? תלוי.
25. האם הפורום חשוב לך, יקר לליבך? כמה אפשר להחמיא לפורום?
26. אם חוקת הפורום הייתה מאפשרת היכרות למטרת נישואין בין בני/ות הפורום, האם היית בעד או נגד? ספק אם זה היה מצליח.
27. מה לדעתך האלמנט החוקתי/הערכי/האנושי שגורם לפורום להצליח? (אם בכלל) איכותיות.
28. האם תפקודו של הפורום ללא אישיות רבנית מוסמכת פוגעת לדעתך באמינות/ערך החומרים שנכתבים ונכתבו בפורום? ממש לא. יש מקומות המתאימים להם...
29. אם מנהל הפורום היה מודיע על סגירתו לאלתר של הפורום איך היית מרגיש? שגם זה יעבור לו..
30. עד כמה מ- 1 ל-10 יש לך רצון לפגוש ולהכיר את מנהל הפורום? ואם אני כבר מכיר?
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-23/4/2011 23:06 |
|
| |
בס"ד
לחברים החדשים אשמח מאוד שתענו על הסקר. אנא עשו זאת לפי הכללים הכתובים בראשו.
תודה מראש.
נ.ב. נא להגיב בצורה מסודרת אך ורק לסקר ולא לפתוח כאן סמול טוק. כל שאלה בנוגע לאופן עניית הסקר תתקבל בברכה באישי או באשכול הסמול טוק.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/4/2011 23:27 |
|
| |
| אסיק_good כתב: |  | בס"ד
השאלות:
1. איך הגעת לפורום? הייתי חברה בפורום אחר,וקצת חיטטתי באתר והגעתי עד הלום
2. למה הגעת לפורום? סיקרן,ועיניין 3. מה הייתה התרשמותך הראשונה? אהבתי ממבט ראשון
4. האם התחלת לכתוב מיד או שצפית קודם כל? צפיתי 5. אם צפית לפני שהתחלת לכתוב, כמה זמן צפית? לא זוכרת........... 6. מה הדבר המרכזי בפורום שמשך את תשומת ליבך? (אשכול מסויים, עצם קיומו של הפורום)
7. מה הדבר הכי מרגש שקורה לך בפורום? (חברים חדשים, מחמאות על דעותייך, השתתפות בצערך, קבלת ידע) בינתיים כלום 8. האם הורייך יודעים על השתתפותך בפורום? לא 9. האם חבריך יודעים על השתתפותך בפורום? לא 10. האם הכרת חברים חדשים דרך הפורום? לא 11. מהו הדבר שהכי מכעיס אותך בפורום? (אם יש, כמובן) שאנשים יורדים על חשבון אחרים 12. האם הפורום משפיע על חייך מחוץ לאינטרנט? (אנא פרט את אופני ההשפעה) הדעות של הכותבים,פותחים לי אפיקים חדשים למחשבה 13. האם תמשיך לגלוש בפורום גם כשתתארס/כשתינשא? לא זה כבר לא יהיה לי רלוונטי לחיים 14. האם אתה חושב שהפורום מצליח? כן מאוד 15. האם אתה חושב שהפורום השפיע (במידה זו או אחרת) על הלך מחשבתם של הנמצאים בשידוכים, והציבור החרדי בכלל?
16. האם יש חברים בפורום שיודעים את שמך האמיתי? לא, 17. האם אתה חושב שיש דרך אחרת בה צריך לנהל את הפורום? מתנהל מצוין 18. האם אתה חושב שיש עוד נושאים/דיונים שאפשר להעלאות בפורום, או שמבחינתך הפורום מיצה את עצמו? אפשר ,תמיד אפשר להרחיב 19. האם אתה חושב שהפורום מתאים לבחורים ובחורות חרדים? כן ,כי אני כזאת 20. בעזה"י כשיהיו לך ילדים האם תעודד אותם להשתתף בפורום הזה? לא.החיים שלי יתנהלו אחרת 21. במה הפורום תרם לך? (אישיות, ידע, אינטיליגנציה, אופי) ידע, 22. האם אתה גאה בהשתתפותך בפורום? שאלה קשה.............:) 23. איך את מרגיש אם האפשרות שהפורום נותן לך לשוחח עם בני/בנות מינך השני? (דבר שלא אפשרי מחוץ לאינטרנט) כן 24. האם תזמין לחתונתך חברי פורום? אולי..... 25. האם הפורום חשוב לך, יקר לליבך? בינתיים לא 26. אם חוקת הפורום הייתה מאפשרת היכרות למטרת נישואין בין בני/ות הפורום, האם היית בעד או נגד? נגד,זה לא המטרה שלו 27. מה לדעתך האלמנט החוקתי/הערכי/האנושי שגורם לפורום להצליח? (אם בכלל) עורך הסקר 28. האם תפקודו של הפורום ללא אישיות רבנית מוסמכת פוגעת לדעתך באמינות/ערך החומרים שנכתבים ונכתבו בפורום? לא 29. אם מנהל הפורום היה מודיע על סגירתו לאלתר של הפורום איך היית מרגיש? באסה 30. עד כמה מ- 1 ל-10 יש לך רצון לפגוש ולהכיר את מנהל הפורום?
10+ (כי אני סקרנית.....) תודה רבה שעניתם על סקר האוכלוסין לשנת 2008
תוקן על ידי אסיק_good ב- 18/04/2011 17:20:36 |
|
תוקן על ידי בלנדר5 ב- 23/04/2011 23:37:48
תוקן על ידי בלנדר5 ב- 24/04/2011 00:06:30
החיים לא נמדדים במספר הנשימות שאנו לוקחים
אלא במספר רגעים עוצרי נשימה
|
|
|
|
| נשלח ב-26/4/2011 11:18 |
|
| |
1. איך הגעת לפורום?
ממש באקראי דרך בחדרי חרדים
2. למה הגעת לפורום?
בחורצ'יק בשידוכים נושא חם אצלי, אין סיבה לא להעזר מהפורום במידה ואצטרך
3. מה הייתה התרשמותך הראשונה?
פורום מאוד חברתי ומשפחתי שקצת קשה להדחף באמצע (אני אומר את זה כחבר חדש כאן)
4. האם התחלת לכתוב מיד או שצפית קודם כל?
צפיתי קודם כחודש, ועד היום אני גולש המון בארכיון
5. אם צפית לפני שהתחלת לכתוב, כמה זמן צפית?
כחודש
6. מה הדבר המרכזי בפורום שמשך את תשומת ליבך? (אשכול מסויים, עצם קיומו של הפורום)
כתיבה ברמה מאוד גבוהה של החברים
עוד לא היה משהו מיוחד 8. האם הורייך יודעים על השתתפותך בפורום?
לא
לא
10. האם הכרת חברים חדשים דרך הפורום?
כן (חברות וירטואלית בלבד)
11. מהו הדבר שהכי מכעיס אותך בפורום? (אם יש, כמובן)
אין
12. האם הפורום משפיע על חייך מחוץ לאינטרנט? (אנא פרט את אופני ההשפעה)
ברור שהרבה אשכולות כאן נתנו לי כמה כווני חשיבה שלא היו לוליא הפורום
13. האם תמשיך לגלוש בפורום גם כשתתארס/כשתינשא?
שאיפתי להתנתק לחלוטין מהאינטרנט ההרסני אחרי נישואי והלוואי ויצליח לי
14. האם אתה חושב שהפורום מצליח?
לאחרונה לא ממש אבל הארכיון שלו שווה מיליון דולר
15. האם אתה חושב שהפורום השפיע (במידה זו או אחרת) על הלך מחשבתם של הנמצאים בשידוכים, והציבור החרדי בכלל?
על גולשיו בלבד
16. האם יש חברים בפורום שיודעים את שמך האמיתי?
לא
17. האם אתה חושב שיש דרך אחרת בה צריך לנהל את הפורום?
לא (אולי בלי לעשות סקר מתיש פעם ב5 שנים...)
תמיד יהיו נושאים מענינים
19. האם אתה חושב שהפורום מתאים לבחורים ובחורות חרדים?
כן לגמרי
20. בעזה"י כשיהיו לך ילדים האם תעודד אותם להשתתף בפורום הזה?
אם יהיה להם גישה לאינטרנט, כן. והלוואי ולא יהיה להם גישה.
21. במה הפורום תרם לך? (אישיות, ידע, אינטיליגנציה, אופי)
אני ילך על האינטליגנציה..
לא מתבייש בזה מכאן ועד להתגאות הדרך רחוקה...
23. איך אתה מרגיש אם האפשרות שהפורום נותן לך לשוחח עם בני/בנות מינך השני? (דבר שלא אפשרי מחוץ לאינטרנט)
נחמד להכיר את המין השני..
24. האם תזמין לחתונתך חברי פורום?
באם יווצר קשרי חברות למה לא?
25. האם הפורום חשוב לך, יקר לליבך?
לא במיוחד בשעת הפנאי אני גולש כאן
26. אם חוקת הפורום הייתה מאפשרת היכרות למטרת נישואין בין בני/ות הפורום, האם היית בעד או נגד?
לא הייתי נגד אבל לא הייתי מממש את האפשרות הזאת
כתיבה ברמה מאוד גבוהה של רוב חברי הפורום
28. האם תפקודו של הפורום ללא אישיות רבנית מוסמכת פוגעת לדעתך באמינות/ערך החומרים שנכתבים ונכתבו בפורום?
לא
29. אם מנהל הפורום היה מודיע על סגירתו לאלתר של הפורום איך היית מרגיש?
הייתי מנסה בכל דרך אפשרית לשנות את ההחלטה
30. עד כמה מ- 1 ל-10 יש לך רצון לפגוש ולהכיר את מנהל הפורום?
1
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-26/4/2011 13:13 |
|
| |
טוב עכשיו תורי.
1. איך הגעת לפורום? שיטוט בפורומים של בחדרי. 2. למה הגעת לפורום? מכיון שאני בגיל השידוכים וחשבתי שהפורום מאד יעזור לי (נרשמתי לבחדרי רק בגלל שידוכי) 3. מה הייתה התרשמותך הראשונה? שהפורום יעסיק אותי. 4. האם התחלת לכתוב מיד או שצפית קודם כל? צפיתי. 5. אם צפית לפני שהתחלת לכתוב, כמה זמן צפית? מס' דקות. 6. מה הדבר המרכזי בפורום שמשך את תשומת ליבך? (אשכול מסויים, עצם קיומו של הפורום) לדעת מה בנות המין השני חושבות על כל נושא. 7. מה הדבר הכי מרגש שקורה לך בפורום? (חברים חדשים, מחמאות על דעותייך, השתתפות בצערך, קבלת ידע) סיפורים על שידוכים. 8. האם הורייך יודעים על השתתפותך בפורום? לא. 9. האם חבריך יודעים על השתתפותך בפורום? לא כולם. 10. האם הכרת חברים חדשים דרך הפורום? עדיין לא . 11. מהו הדבר שהכי מכעיס אותך בפורום? (אם יש, כמובן) זהו שאין. 12. האם הפורום משפיע על חייך מחוץ לאינטרנט? (אנא פרט את אופני ההשפעה) לא. 13. האם תמשיך לגלוש בפורום גם כשתתארס/כשתינשא? לא נראה לי. 14. האם אתה חושב שהפורום מצליח? כן. 15. האם אתה חושב שהפורום השפיע (במידה זו או אחרת) על הלך מחשבתם של הנמצאים בשידוכים, והציבור החרדי בכלל? הלכת רחוק מידי עם הציבור החרדי.ועל אלו הנמצאים בשידוכים כן. 16. האם יש חברים בפורום שיודעים את שמך האמיתי? כן. 18. האם אתה חושב שיש עוד נושאים/דיונים שאפשר להעלאות בפורום, או שמבחינתך הפורום מיצה את עצמו? מיצה את עצמו מה שכן צריך לרענן אשכולות ונושאים מידי פעם. 19. האם אתה חושב שהפורום מתאים לבחורים ובחורות חרדים? המילה חרדים מכלילה הרבה מגזרים לחלק כן ולחלק לא. 20. בעזה"י כשיהיו לך ילדים האם תעודד אותם להשתתף בפורום הזה? לעודד לא. 21. במה הפורום תרם לך? (אישיות, ידע, אינטיליגנציה, אופי) ידע ואינטלגנציה . 22. האם אתה גאה בהשתתפותך בפורום? בהחלט כן. 23. איך אתה מרגיש אם האפשרות שהפורום נותן לך לשוחח עם בני/בנות מינך השני? (דבר שלא אפשרי מחוץ לאינטרנט) לי זה מוסיף מאד כמו שכתבתי לעיל. 24. האם תזמין לחתונתך חברי פורום? תלוי לאן הקשר יגיע. 25. האם הפורום חשוב לך, יקר לליבך? לא עד כדי כך. 26. אם חוקת הפורום הייתה מאפשרת היכרות למטרת נישואין בין בני/ות הפורום, האם היית בעד או נגד? לא ידעתי שהחוקה לא מאפשרת את זה.ואיך אתה יכול למנוע את זה? 28. האם תפקודו של הפורום ללא אישיות רבנית מוסמכת פוגעת לדעתך באמינות/ערך החומרים שנכתבים ונכתבו בפורום? לדעתי ממש לא אני לא חושב שמי שנמצא פה זה מפריע לו. 29. אם מנהל הפורום היה מודיע על סגירתו לאלתר של הפורום איך היית מרגיש? החמצה גדולה. 30. עד כמה מ- 1 ל-10 יש לך רצון לפגוש ולהכיר את מנהל הפורום? 12
|
|
|
| נשלח ב-9/6/2011 21:40 |
|
| |
בס"ד
ניקים, ניקיות חדשים שהצטרפו אלינו. (וגם כאלו ישנים שטרם ענו על הסקר) אשמח מאוד אם תענו על הסקר.
בבקשה תקראו את תחילת האשכול בשביל להבין איך מגיבים ומהם השאלות (שייצא מסודר ויהיה כיף לדפדף מפעם לפעם)
מחכה, אסיק.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/6/2011 22:21 |
|
| |
1.איך הגעת לפורום? מכיר אותו מזמן, יש בו נושאים מעניינים,
2.למה הגעת לפורום? כמו בבחדרי, לפעמים חסר לי הכפתור "שלח" כדי להוסיף את דעתי העניה בעניין מסוים..
3.מה היתה התרשמותך הראשונה ? שיש כאן מגוון גדול של אנשים, עם רקע פחות או יותר דומה כך שהדיעות הרבה פעמים דומות/חוזרות על עצמן.
4.האם התחלת לכתוב מיד או שצפית קודם כל? כמו שאמרתי בתשובה 2, הייתי קורא פה פעם ב...
5.מה הדבר המרכזי בפורום שמשך את תשומת לבך? אממ אולי הפתיחות ביחס לאיך שבחוץ. כאן אפשר להגיד מה שחושבים בלי לחשוב "מה יגידו"..
7.מה הדבר הכי מרגש שקורה לך בפורום? כרגע אין ממש משהו כזה.
8.האם הוריך יודעים על השתתפותך בפורום? לא.
9.האם חבריך יודעים על השתתפותך בפורום? לא.
10.האם הכרת חברים חדשים דרך הפורום? לא.
11.מה הדבר שהכי מכעיס אותך בפורום? אולי דעות קדומות, אנשים עם ראש בקיר, אמונות טפלות וכו'...
12.האם הפורום משפיע על חייך מחוץ לאינטרנט ? לא נראה לי, חוץ מזה שמבזבז לי זמן... =)
13.האם תמשיך לגלוש בפורום אחרי שתתארס? אולי אקפוץ פעם ב...
14.האם אתה חושב שהפורום מצליח? אני לא מספיק זמן כדי לומר, אבל לפי ההיסטוריה שלו הוא בהחלט תורם תרומה משמעותית להרבה אנשים.
15.האם אתה חושב שהפורום השפיע על הלך מחשבתם של הנמצאים בשידוכים והציבור החרדי בכלל? על הגולשים פה, במידה מסויימת..
16.האם יש חברים בפורום שיודעים את שמך האמיתי? לא.
17.האם אתה חושב שיש דרך אחרת בה צריך לנהל את הפורום.? חוץ מטיפה פחות התערבות מנהלתית, הכל שוין - כמו שאומרים..
18.האם אתה חושב שיש עוד נושאים שאפשר להעלות בפורום או שמבחינתך הפורום מיצה את עצמו? 5771 שנה ששידוכים חוזרים על עצמם, ברור שאחרי כמה זמן הותיקים ירגישו ש"מיצו"..
19.האם אתה חושב שהפורום מתאים לבחורים ובחורות חרדיים ? מי שעם ראש פתוח, למה לא.. מי שמרובע, לא יעזור לו כלום...
20.בעזר"ה שיהיו לך ילדים האם תעודד אותם להשתתף בפורום הזה ? אני גם לא אעודד אותם ישירות לעוד הרבה דברים. אני מקווה שהם יהיו עם מספיק שכל ישר כדי לדעת מה הם צריכים ומה לא. (יכול להיות שיצטרכו ויכול להיות שלא. יכול גם להיות שזה יעזור להם במשהו)
21.במה הפורום תרם לך ? להכיר קצת יותר לעומק את הלך הרוחות בציבור החרדי בתקופת השידוכים.
22.האם אתה גאה בהשתתפותך בפורום? אני תמיד מסתובב עם הכרטיס חבר, דא.. =) (לא מתבייש, אם זה מה שאתה מתכוון)
23.איך אתה מרגיש עם האפשרות שהפורום נותן לך לשוחח עם בני מינך השני? טבעי, במידה מסויימת.. (טוב, אף פעם לא הייתי ממש סגור מהבחינה הזאת)
24.האם תזמין לחתונתך חברי פורום? לא
25.האם הפורום חשוב לך יקר לליבך? הוא במועדפים, אם זה אומר לך משהו... =)
26.אם חוקת הפורום היתה מאפשרת היכרות למטרת נישואין בין בני הפורום האם היית בעד או נגד? כל אחד ומה שמתאים לו. גם מחוץ לפורום זה אפשרי, אבל יש מבוגרים שעושים זאת בדרך הנכונה (פחות או יותר) ויש "קטינים" שסתם מתלהבים ואותם צריך לסנן...
27.מה לדעתך האלמנט החוקתי/הערכי/האנושי שגורם לפורום להצליח? הפשטות שלו שמביאה אנשים לומר ישירות את הדברים, בלי אלמנט באמצע. אין פה שדכנים או כתבים, הכל ממקור ראשון..
28.האם תפקודו של הפורום ללא אישיות רבנית מוסמכת פוגעת לדעתך באמינות החומרים שנכתבים ונכתבו בפורום? להיפך, עכשיו הוא יותר אמיתי. אם הייתי רוצה לקרוא דיעות לאחר "צינזור" של דיעה רבנית הייתי פותח יתד נאמן או משפחה...
29.אם מנהל הפורום היה מודיע על סגירתו לאלתר של הפורום איך היית מרגיש? שפשוט חבל..
30.עד כמה מאחד לעשר יש לך רצון לפגוש ולהכיר את מנהל הפורום? הוא בת? P=
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-14/9/2011 02:16 |
|
| |
בס"ד
ניקים, ניקיות חדשים שהצטרפו אלינו. (וגם כאלו ישנים שטרם ענו על הסקר) אשמח מאוד אם תענו על הסקר.
בבקשה תקראו את תחילת האשכול בשביל להבין איך מגיבים ומהם השאלות (שייצא מסודר ויהיה כיף לדפדף מפעם לפעם)
מחכה, אסיק.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/9/2011 18:36 |
|
| |
. איך הגעת לפורום? ע"י שיטוט בחדרי 2. למה הגעת לפורום? ענין אותי לראות דעות של אנשים על נושאי שידוכים, וגם להביע את דעתי.. 3. מה הייתה התרשמותך הראשונה? טובה 4. האם התחלת לכתוב מיד או שצפית קודם כל? צפיתי בערך שנה (עם הפסקות) לפני שהתחתי לכתוב 5. אם צפית לפני שהתחלת לכתוב, כמה זמן צפית? .... 6. מה הדבר המרכזי בפורום שמשך את תשומת ליבך? (אשכול מסויים, עצם קיומו של הפורום) שרב הגולשים פה חזקים מבחינה חרדית, מה שהדהים אותי 7. מה הדבר הכי מרגש שקורה לך בפורום? (חברים חדשים, מחמאות על דעותייך, השתתפות בצערך, קבלת ידע) לא זכור לי 8. האם הורייך יודעים על השתתפותך בפורום? לא 9. האם חבריך יודעים על השתתפותך בפורום? בודדות 10. האם הכרת חברים חדשים דרך הפורום? לא 11. מהו הדבר שהכי מכעיס אותך בפורום? (אם יש, כמובן) שאנשים הופכים ויכוח לפגיעה אישית, ונלחמים נגד נייק במקום להתייחס לדברים עצמם 12. האם הפורום משפיע על חייך מחוץ לאינטרנט? (אנא פרט את אופני ההשפעה) לא ממש, 13. האם תמשיך לגלוש בפורום גם כשתתארס/כשתינשא? כנראה שלא, 14. האם אתה חושב שהפורום מצליח? קצת רדום, 15. האם אתה חושב שהפורום השפיע (במידה זו או אחרת) על הלך מחשבתם של הנמצאים בשידוכים, והציבור החרדי בכלל? על הנייקים פה הוא השפיע, אבל לא צריך להגזים.. 16. האם יש חברים בפורום שיודעים את שמך האמיתי? לא 17. האם אתה חושב שיש דרך אחרת בה צריך לנהל את הפורום? לא 18. האם אתה חושב שיש עוד נושאים/דיונים שאפשר להעלאות בפורום, או שמבחינתך הפורום מיצה את עצמו? גם אם הדיונים חוזרים על עצמם האנשים משתנים ולכן עדין יש לפורום מה להציע 19. האם אתה חושב שהפורום מתאים לבחורים ובחורות חרדים? למה לא?! 20. בעזה"י כשיהיו לך ילדים האם תעודד אותם להשתתף בפורום הזה? אני לא יעודד אותם אך גם לא להפך, בחירתם החופשית... 21. במה הפורום תרם לך? (אישיות, ידע, אינטיליגנציה, אופי) להבין שלא חייבים להיות סטנדרטים בשביל למצוא שידוך, ויש עוד אנשים כמוני 22. האם אתה גאה בהשתתפותך בפורום? עדין אין לי סטייקר למכונית, אבל אני לא מתביישת בזה 23. איך אתה מרגיש אם האפשרות שהפורום נותן לך לשוחח עם בני/בנות מינך השני? (דבר שלא אפשרי מחוץ לאינטרנט) בסדר 24. האם תזמין לחתונתך חברי פורום? יתכן שאת חלקם 25. האם הפורום חשוב לך, יקר לליבך? כן 26. אם חוקת הפורום הייתה מאפשרת היכרות למטרת נישואין בין בני/ות הפורום, האם היית בעד או נגד? נגד, זה היה משנה את האווירה בפורום 27. מה לדעתך האלמנט החוקתי/הערכי/האנושי שגורם לפורום להצליח? (אם בכלל) אין לי מושג 28. האם תפקודו של הפורום ללא אישיות רבנית מוסמכת פוגעת לדעתך באמינות/ערך החומרים שנכתבים ונכתבו בפורום? בכלל לא 29. אם מנהל הפורום היה מודיע על סגירתו לאלתר של הפורום איך היית מרגיש? פיספוס 30. עד כמה מ- 1 ל-10 יש לך רצון לפגוש ולהכיר את מנהל הפורום? 1
|
|
|
| נשלח ב-20/9/2011 05:59 |
|
| |
- איך הגעת לפורום?
ראיתי את הפורום ברשימת הפורומים וזה סיקרן אותי אז נכנסתי. .2 למה הגעת לפורום? אני בחור בשידוכים ועניין אותי על מה מדברים ומה הנושאים בכזה פורום. .3 מה הייתה התרשמותך הראשונה? שיש כאן פורומים על רמה ולא כמו פורומים אחרים שיש שם גם פורומים בלי רמה ושאינם קשורים לנושא הפורום. 4 . האם התחלת לכתוב מיד או שצפית קודם כל? קודם צפיתי ואחרי שהבנתי מה הולך ביקשתי אישור כתיבה והתחלתי לכתוב. 5 . אם צפית לפני שהתחלת לכתוב, כמה זמן צפית? חצי שנה. 6 .מה הדבר המרכזי בפורום שמשך את תשומת ליבך? (אשכול מסויים, עצם קיומו של הפורום( עצם הפורום. שאפשר לקרוא בו ולדון בו על נושאים מעניינים הקשורים אלי. 7 .מה הדבר הכי מרגש שקורה לך בפורום? (חברים חדשים, מחמאות על דעותייך, השתתפות בצערך, קבלת ידע) מחמאות בלי שיודעים מי אתה אלא על דעותיך. השתתפות והבנה והכוונה בספקותי וצערי. .8 האם הורייך יודעים על השתתפותך בפורום? כן. אך אינם יודעים את הניק שלי. .9 האם חבריך יודעים על השתתפותך בפורום? כנ"ל .10 האם הכרת חברים חדשים דרך הפורום? לא. .11 מהו הדבר שהכי מכעיס אותך בפורום? (אם יש, כמובן( שלא תמיד אלו דעות חרדיות ודתיות ואף נוגדות את ההלכה לפעמים. .12 האם הפורום משפיע על חייך מחוץ לאינטרנט? (אנא פרט את אופני ההשפעה( לא משפיע .13 האם תמשיך לגלוש בפורום גם כשתתארס/כשתינשא? כנראה שכן אך איני יודע אם אומר את דעתי כי חשוב שרק רווקים שמבינים אחד את השני ידונו בפורום. .14 האם אתה חושב שהפורום מצליח? בהחלט 15 . האם אתה חושב שהפורום השפיע (במידה זו או אחרת) על הלך מחשבתם של הנמצאים בשידוכים, והציבור החרדי בכלל? ודאי שהשפיע על הנמצאים בשידוכים. איני חושב שהשפיע על כלל הציבור. .16 האם יש חברים בפורום שיודעים את שמך האמיתי? לא וטוב שכך. .17 האם אתה חושב שיש דרך אחרת בה צריך לנהל את הפורום? לא הוא מנוהל בצורה יוצאת מן הכלל. .18 האם אתה חושב שיש עוד נושאים/דיונים שאפשר להעלאות בפורום, או שמבחינתך הפורום מיצה את עצמו ? תמיד צצים או יצוצו עניינים חדשים כך שאי אפשר לומר בוודאות. 19. האם אתה חושב שהפורום מתאים לבחורים ובחורות חרדים? איני חושב שהוא מתאים לבחורים ובחורות חרדים חזקים אלא ליותר מודרנים. .20 בעזה"י כשיהיו לך ילדים האם תעודד אותם להשתתף בפורום הזה? עד אז אלוקים גדול. 21 .במה הפורום תרם לך? (אישיות, ידע, אינטיליגנציה, אופי) ודאי ומכאן תודה לאלו שמתכתבים איתי בפרטי. 22 . האם אתה גאה בהשתתפותך בפורום? כן. 23 .איך אתה מרגיש אם האפשרות שהפורום נותן לך לשוחח עם בני/בנות מינך השני? (דבר שלא אפשרי מחוץ לאינטרנט) זה טוב ואפשר לומר שהפקתי מזה תועלת להבין מה הצד השני חושב בהרבה תחומים. 24.האם תזמין לחתונתך חברי פורום? איני רוצה להיחשף. .25 האם הפורום חשוב לך, יקר לליבך? כן. .26 אם חוקת הפורום הייתה מאפשרת היכרות למטרת נישואין בין בני/ות הפורום, האם היית בעד או נגד? בעד אבל בערבון מוגבל. 27 .מה לדעתך האלמנט החוקתי/הערכי/האנושי שגורם לפורום להצליח? (אם בכלל) שאינך יודע מי עומד מולך והם אינם יודעים מי עומד מולם וממילא הדיונים הם חופש ודרור המחשבה והמקלדת בלי שידעו מי אתה וזה מצוין. .28 האם תפקודו של הפורום ללא אישיות רבנית מוסמכת פוגעת לדעתך באמינות/ערך החומרים שנכתבים ונכתבו בפורום? אם יהיה לפורום זה רב או שהפורום לא יצליח או שהרב יברח. 29 . אם מנהל הפורום היה מודיע על סגירתו לאלתר של הפורום איך היית מרגיש? אפשר לומר שמאד אתאכזב. 30 .עד כמה מ- 1 ל-10 יש לך רצון לפגוש ולהכיר את מנהל הפורום? היות ואני דוגל באנונמיות אז 1.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-21/10/2011 14:11 |
|
| |
לטובת החדשים.
|
|
|