| נשלח ב-31/12/2008 10:37 |
|
| |
פתיחת הפורום? בעד/נגד
שמתם לב שבחודשים האחרונים נהיה כאן פחות מעניין? וההסבר לכך פשוט, בגלל שרק ניקים עם אישור כותבים. דבר שפוגם בהומגניות ובמקוריות של הכותבים.
אל תשכחו שזה לא בחדרי חרדים כאן. הרבה אנשים שכותבים כאן, גולשים כאן לתקופה. הפורום מפספס הרבה ניקים ודעות מ מענינות.
אני בעד לפתוח את הפורום לכולם כמו שהיה פעם. (אני מודע לכך שזה פוגע מעט ביוקרה למנהל הפורום. כי זה כבר לא "פורום סגור", אבל אני חושב שזה שווה את זה.
בקשר לסינון, יש כאן מנהל פורום מעולה, וגם מנהלות משנה לא פחות מעולות, שיכולות לאתגר הזה.
מי בעד הרעיון? שיגיב/תגיב.
מי שנגד הרעיון, אין צורך שיגיב.
תוקן על ידי אסיק_good ב- 31/12/2008 10:42:40
|
|
|
|
| נשלח ב-31/12/2008 12:09 |
|
| |
זה פוגע דווקא ב"הטרוגניות" של הכותבים
באמת הפורום רדום למדיי
|
|
|
|
| נשלח ב-31/12/2008 19:28 |
|
| |
| ליטאי613 כתב: |  |
מי בעד הרעיון? שיגיב/תגיב.
מי שנגד הרעיון, אין צורך שיגיב.
תוקן על ידי אסיק_good ב- 31/12/2008 10:42:40
|
|
ליטאי-לשם שינוי (במקרה שלך) אני בעד!
אין ספק שזה יעורר הרבה ענין ואקשן בפורום (הוא לא כזה רדום-על מה אתם מתלוננים?!)
|
|
|
|
| נשלח ב-31/12/2008 21:40 |
|
| |
| ליטאי613 כתב: |  | (אני מודע לכך שזה פוגע מעט ביוקרה למנהל הפורום. כי זה כבר לא "פורום סגור", אבל אני חושב שזה שווה את זה.
בקשר לסינון, יש כאן מנהל פורום מעולה, וגם מנהלות משנה לא פחות מעולות, שיכולות לאתגר הזה.
|
|
ליטאי, היקר.
לא נראה לי שבסגירת הפורום נכנס שקול כלשהו של יוקרה. הייתה כאן החלטה שהגיעה בעקבות
עבודה קשה של מנהל הפורום לבקר את התוכן, להיות ערני במידה מוגזמת.
למרות שבשאלון תמכתי ב-
מנגנון סינון שונה לאישור הניקים החדשים
הייתי שמחה לנסות שוב פורום פתוח.
נראה לי גם כן, שיש הרבה חברים וחברות שנוכל להנות מחברתם, ורק תהליך הרישום מעכב את הצטרפותם.
|
|
| נשלח ב-1/1/2009 21:10 |
|
| |
בס"ד
הפורום רדום כי יש אנשים כאן אנוכיים.
יש מלא חברים מאושרים שלא מגיבים, bat את אחת מהם.
משתוקתת, סינון החברים מאוד מאוד קל.
ממש לא קשה לקבל אישור לפורום שלנו, אז...
|
|
| נשלח ב-1/1/2009 22:28 |
|
| |
לא צריך לפתוח
גם ככה יש מיליון חדשים, לא מספיק לכם?
|
|
|
|
| נשלח ב-2/1/2009 00:55 |
|
| |
שימי זה שלא קשה לקבל אישור כתיבה לפורום ידוע רק למי שביקש אישור כתיבה, והאנשים שיבקשו אישור הם שייכים לסקלה מסוימת מאד בחברה, האפשרות לתת לאנשים שלא מעניין אותם לכתוב באופן קבוע לקרוא ולהגיב יכולה להחכים ולהוסיף הרבה צבע וחיים לחיי הפורום.
אנשים שלא מגיבים הם לא אנוכיים כמו שכתבת ל-bat א' בגלל שזה לא קשור, ב' האנשים שמאיישים את עמודי הפורום חשיבתם די זהה, ואין גירוי להגיב תגובה שכבר נכתבה או שתכתב בידי מישהו אחר בעוד כמה שניות. אני אישית השתתפתי בעבר תקופה די קצרה בצורה די פעילה בפורום, אך היה מיצוי מסויים ונגמר לי. ולהשתתף באשכול הבוקר טוב-ערב טוב בסמול בשביל להראות שאני נכנס לקרוא, זה בנאלי וטפשי, אני לא מזלזל באנשים שמרגישים קשר אישי ומאחלים איחולי בוקר וערב טוב, אך לא כולם מרגישים צורך להביע את איחוליהם לחבריהם הוירטואלים. אני מאחל לכל חברי הפורום העדכניים והלשעבר ושעוד יגיעו שימצאו בקלות את אהבת חייהם ושיחלקו איתם את איחוליהם ורגשותיהם ולא יזדקקו עוד לדפי הפורום.
תוקנו שגיאות
תוקן על ידי סנסאי ב- 02/01/2009 0:52:14
|
|
|
|
| נשלח ב-3/1/2009 21:44 |
|
| |
מה, כל קול משפיע???
אם זה יעזור לפורום-אז כן. בעד.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/1/2009 22:07 |
|
| |
לבקשת ליטאי ידידי אגיב באשכול זה.
גם אני מצטרף לקוראים לפתוח את הפורום ולפחות באופן זמני.
אני הייתי מהקוראים לסגור אותו למורשי כתיבה. כשביקשתי זה היה באופן זמני כדי להפטר ממטרידים.
כל הפורום הזה היה מבוסס בעבר על קוראים מזדמנים שיש להם שאלה ורוצים לקבל עזרה וחוות דעת. לכן פעם היה הפורום פורה יותר.
מה גם שהיום יש הרבה אשכולות שדיי מממצים את רוב הנושאים. אם הפורום יהיה פתוח, הגם שיהיו מעט חזרות על עניינים, יהיו שאלות שאפשר לדון עליהם באופן ספציפי לניק ולא באופן כללי.
בכל אופן, פתיחת הפורום תעשה לו טוב. ראוי לשקול את הדבר ולתת לזה צ'אנס לפחות באופן זמני.
בברכה ובתפילה לבשורות טובות.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/1/2009 22:09 |
|
| |
בס"ד
אם אתה מוכן לנדב את עצמך 24 שעות ביממה לבחון כל אשכול וכל תגובה של ניק מזדמן אני מוכן לפתוח.
|
|
| נשלח ב-3/1/2009 22:24 |
|
| |
עזבו את אסיק, תנו לו לחיות בשקט
|
|
|
|
| נשלח ב-3/1/2009 22:27 |
|
| |
בס"ד
תודה תמי_4
|
|
| נשלח ב-3/1/2009 22:35 |
|
| |
הצטרפתי לכאן לא מזמן. הפורום מכיל דברים מעניינים, והרבה לא מוכנים להרשם מחשש של תגובת המנהל שמא תהיה פוגעת. מי שקופץ למים הללו, אולי מצליח, אבל בהחלט יש חשש. יתכן ובאמת כדאי להצויא את הנעילה, או אם רוצים לנעול, אז לגמרי, בלי רצון להציץ מה כתוב...
|
|
|
|
| נשלח ב-3/1/2009 22:45 |
|
| |
אסיק, גם בתקופה שהיה פתוח, אציין שהיו רק פעמיים בתוך שנה וחצי דברים לא הולמים.
וכמובן שההחלטה היא שלך, אני רק בא להאיר את הצדדים שלטובת הפורום כדאי לפתוח אותו.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/1/2009 22:48 |
|
| |
בס"ד
ניק בשם "קיס" לי לא מפריע.
לי משפריע ניקים שמסתובבים בפורומים מסריחים. עיין בחוקת הפורום.
לי מפריע, ניקים שזורקים אשכולות פרסומת של כל מיני שטויות שאני צריך למחוק כל יום 10 כאלו ולחסום את הניק.
לי מריע ניק מטומטם שכותב דברים מגיעילים כי הפורום פתוח.
לי מפריע כל מיני דבילים שמכירים אותי ובשעת שטות עלולים לכתוב שטויות..
אני לא מוכן להיות זמין 24 שעות ולעקוב אחרי כל האשכולות
כבר כתבתי, אם אתה מוכן להיות זמין 24 שעות אני אפתח את הפורום.
|
|
| נשלח ב-3/1/2009 22:52 |
|
| |
אני מבין את מכלול השיקולים שלך.
סך הכול אמרתי את דעתי ודעתם של עוד כמה ניקים מובילים בפורום.
ולהזכירך, מאז שבחדרי עבר לדומיין פרטי, נגמר עניין הפורומים המלוכלכים כמו שאתה מכנה אותם.
|
|
|
|
|