בית פורומים אחרית הימים כאן ועכשיו

פלאי תבל - לא מה שחשבתם

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-7/1/2009 11:05 לינק ישיר 

עם המשפט האחרון שלך אני מזדהה במיוחד :-)))

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/1/2009 12:06 לינק ישיר 

אוי אוי המשפט האחרון שלך המיייחל פשוט שוה את כל הפורום

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/1/2009 14:33 לינק ישיר 

קיבלתי sms מחללית המרחפת מעלינו בו היא דורשת ממני להתנצל על הלבנת הפנים שנגרמה להם...

ובכן ידידיי , אני חוזר מההשוואה שעשיתי בין החייזרים / היצורים לבין חברי הכנסת והפוליטיקאים .

הראשונים אינם מזיקים...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-7/1/2009 21:37 לינק ישיר 

חחחחחח ענק :-))
אבל עם כל זאת ולמרות הכל המייחל, יצירי האל המה, ותפקיד חשוב עד מאוד יש להם כאן, מי כמוני "המתפכח" יודע עד כמה... וכמוני יש עוד רבים רבים, אני מרגיש בעוצמה מאוד חזקה, ואני מקווה שאני לא חוטא בדברי, ששוררת עלינו השגחה חיובית עד מאוד בשמיים. אני גם מרגיש שמסה קריטית של יהודים מתקלפים מהרבה קליפות טומאה, כל אחד בקצב שלו אמנם, אבל זה קורה כאן ועכשיו!!! לכן שלא כרגיל, תחושות עזות של אופטימיות זהירה ממלאות אותי בימים האחרונים.... (ואת זאת אומר אדם שנושא את שמו של נביא החורבן, ירמיהו... צחוק הגורל :-))))

רק רציתי לשתף אתכם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/1/2009 21:47 לינק ישיר 

בהחלט ירמי .
היטבת לבטא את תחושותיהם של רבים .
אני אמנם מעורה בין הבריות פחות ממך אך בהחלט מרגיש בדיוק את מה שתארת .

חוצמזה שאני גם מרגיש שכך גם היא ההנגה כרגע בשמיים...מתי זנ יתחלף אם בכלל ?
ימים יגידו .

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-12/2/2009 21:22 לינק ישיר 

תגידו...
על תאוריית המימדים המקבילים שמעתם ?

ידוע לכם משהו בנושא הזה ?

תוקן על ידי המיייחל ב- 12/02/2009 21:18:03

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-12/2/2009 22:03 לינק ישיר 

שום דבר מיוחד שלא כתוב במקורותינו...
אבל למי שרוצה הרי לינק להסבר הפיסיקלי הארצי של העניין, מצאתי בחיפוש גוגל.

http://www.et-healing.com/site/detail/detail/detailDetail.asp?detail_id=1121578

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/2/2009 22:39 לינק ישיר 

אוקיי תודה על הלינק , כמו שאמרת זה הצד המדעי תאורטי של העניין .

מישהו יכול לחבר את זה למשהו בעל ניחוח יהודי עתיק ?

קדימה בואו נראה אתכם ...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-13/2/2009 09:02 לינק ישיר 

אפ'חד לא יודע ?

חבל , מאכזב .

יש הודעה ארוכה בנושא , ערב שבת לא הזמן הכי מתאים אז אי"ה נשתדל בהקדם .

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-15/2/2009 16:22 לינק ישיר 

הגמרא בברכות מספרת על שמואל שלאחר שנפטר אביו שהיה גבאי צדקה מבלי שהספיק לגלות לו
היכן מונח סכום כסף מסויים שהיה שייך ליתומים , רצה שמואל לשאול את אביו היכן מונח הכסף
אז הלך למקום שנקרא "חצר מוות"  ( רש"י : בית הקברות )  ושם כבר מתוארת שיחה שניהל שמואל
עם איזשהו קול כאשר בסופו של דבר הצליחו לאתר את אביו ולהביאו לפגישה עם בנו . ע"כ לענייננו .

מה טיבו של אותו מקום הנקרא חצר מוות ?  האם מדובר רק בבית קברות ותו לא ?

ב"חסד לאברהם" הביא דברים מפליאים בעניין זה , אביא את דבריו כלשונו ובין לבין הסברים קצרים :

העניין הוא כי כל העולם בכללותו הוא במציאות האדם ממש דומה בדומה, כמו שיש לאדם גוף כן לעולם גוף, הוא החלק הגשמי העכור הניכר הנראה לעיניים, שאין אדם משיג מן העולם הזה אלא חלק זה הגשמי, כמו שאינו רואה בחבירו אלא חלק הגשמי שבו .

האדם נקרא עולם קטן משום ששניהם נבראו באותה מתכונת , כשם שהאדם מורכב מגוף גשמי הנראה לעין
אך לאמיתו של דבר "האני" האמיתי שלו זו הנשמה שאינה נראית לעין כך גם העולם , מה שאנו רואים בעינינו
זה רק את החלק הגשמי של העולם אך ב'תוכו' נמצא המימד הרוחני שלו שהוא עולם בפני עצמו המקביל לעולמנו .

וכמו שיש באדם יצר הרע שהוא מן הקליפות הטמאות, כן העולם הזה הגשמי מתלבש בתוכו אויר טמא ובו משכן החיצונים הטמאים, וחלק זה הוא כניסת המכשפים שהיו מזככים ראייתם ומשיגים ראיית השדים .

הקבלה נוספת בין האדם לעולם - כשם שבאדם יש יצה"ר טמא כך בעולם ישנה כמין אוטונומיה של בועת אוויר
טמא ששם נמצאים כל הכוחות השייכים לצד הטומאה ואת המימד הרוחני הזה היו רואים המכשפים ודומיהם .

ולפעמים פתאום לבני אדם ישיגו אותם יסתלקו מראות עולם הגשמי ויעלו לראות חלק האויר הרע הזה, ולא יראו מעולם הגשמי כלל מפני שיצאו מן הגשם ונכנסים בחלק הזה הנזכר
פה נאמר - שלפעמים מתרחש מצב בו האדם ( המכשף או מי שלא יהיה )  פשוט מתנתק מהסביבה של העוה"ז
ואינו רואה ממה שסביבו מאומה למרות שהוא יושב איתנו אלא כל ראייתו ומהותו נמצאים באותו מימד של הטומאה .

וכמו שיש באדם נפש טוב קדוש, כן לעולם הזה חלק [לבוש קדוש] יתלבש בו , הוא סוד נפש דעשייה ובו משכן נפשות הצדיקים, והוא נקרא בגמרא חצר מות , שנתפשט שמואל מהחלק הגשמי ונכנס בחלק הזה, וכן מעשה דר' אילעי וכיוצא בזה. וכמו שיש באדם חלק הרוח, כן לעולם הזה רוח הקדש והוא סוד גן עדן ארציי. וכמו שיש באדם חלק נשמה, כן לעולם הזה מתלבש בו חלק נשמה .

וכמובן היצה"ט , כשם שהוא קיים באדם כך החלק המקביל לו קיים בעולם , וכשם שבאדם הוא מורכב משלושה חלקים
נפש רוח ונשמה כך קיימים בעולם שלושה מימדים שונים , במימד הראשון נמצאים נפשות הצדיקים ,
המימד השני כנגד הרוח הוא סוד גן-עדן התחתון שנמצא כאן בכדוה"א , וישנו מימד נוסף כנגד חלק הנשמה
שאותו לא הסביר הרב .

ועניין הנפשות בהכנסם אל מדור הנפשות הנקרא חצר מות, שהוא מקום שנכנס שמואל וכן נכנס רבי חייא וכיוצא, במעשים אלו אינם משתמשים מגשמיות העולם הזה ולא ממקריו כלל, ואין הגשם הגשמיות מזיק להם, ונהנים מדקות הארץ ודקות השמים שהם נפשם הדקה, שדרך אותה הדקות הוא בית יד אמצעי חיבור להתקשר במשפיע. ועד"ז הם רוחות דקות בתוך דקות, ומחנות הנפשות עוסקות בתורה, ונחות במנוחות שאננות ואינן משיגות להתחבר אל הרוחות שבגן עדן אלא דוקא בשבתות ובר"ח, ועד"ז הם הגופים אשר לנו אל הנפשות ההם כלומר היחס בין הנפשות לרוחות דומה ליחס בין הגוף לנפש, זולתי זכי הראייה וחסידי עליון שהיו יודעים להדבק נפש אל נפש, ונכנסים בעולם הזך ההוא ויוצאים ומתפשטין מהעולם העכור הזה, ואי אפשר להם להשיג שניהם יחד שיהיו רואים עניני העולם הזה הגשמי ורואים הנפשות, אם לא שתינתן רשות מלמעלה לנפש להגלם ולבא אל העולם הזה, או להפך שיצא האדם חי מן העולם הגשמי הזה ויכנס אל הרוחני ההוא, ושניהם כאחד שני עולמות יחד אי אפשר, אלא או יביט בגשם או יביט בנפש .

לא את הכל הבנו אך מה שכן ...רווח נקי .

יוצא אם כן , שבכל המקרים האלה המתוארים בגמרא ובזוהר אין הפירוש שאותם החכמים "הלכו" לאנשהו...
הם היו כאן ונשארו כאן , אלא שבדרגתם הרוחנית הגבוהה + ידיעת שמות קודש מסויימים הם ידעו כציד להכנס למימדים
הרוחניים שקיימים כאן ממש לידינו ולראות את אותן מראות ולפגוש את אותן הרוחות ונשמות הצדיקים .

ולמה אנו לא מסוגלים לראותם את כל זה ?

משום שהמימדים האלה רוחניים ועדינים מאוד ואנו בתוך גוף גשמי חומרי ועבה מאוד , ולא קרב זה אל זה כל הלילה .

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-16/2/2009 22:02 לינק ישיר 

איך לכם מה לומר ? או יש אך מעדיפים משום מה לשמור על זכות השתיקה ?

יופי , אז אני בינתיים יעבור לי למימד אחר...

עד אשר תפנימו שזה פורום הפתוח להבעת דעות ולא בלוג פרטי .

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-16/2/2009 22:06 לינק ישיר 

החכמת אותנו, ישר כח !

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/2/2009 20:13 לינק ישיר 

ישר כח זה קצה המזלג אבל זה מבהיר במקצת וידוע גם שהעין שלנו מוגבלת בראיה ואם לא היתה מוגבלת אזי יכולנו לראות מקצה העולם ועד סופו וכן זמנים שונים כמו אדם הראשון אי לכך העין הוא דבר רוחני לכן עד היום אין במדע הסבר מדויק על הראייה... מה שכן לגדולי הדור ולצדיקי הדור העין כנראה פחות מוגבל והם "רואים" יותר וכך מברכים אותנו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/2/2009 09:45 לינק ישיר 

מה ידוע לכם על מסע בזמן ?

אפשרי לא אפשרי ?

האם זו רק שאלה של קידמה טכנולוגית וברגע שהיא תושג גם השמיים כבר לא יהיו הגבול ?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-20/2/2009 10:18 לינק ישיר 

דימיונות.....

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > אחרית הימים כאן ועכשיו > פלאי תבל - לא מה שחשבתם
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 12 13 14 לדף הבא סך הכל 14 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.