|
|
| נשלח ב-5/1/2009 10:09 |
|
| |
שלום לכולכם.
מכיון ונתקבלו תלונות להנהלת הייד פארק על היות אשכול זה נוגד את חוקת האתר, ונושא חזות אשכול מסחרי. והיות ואשכול זה כל כולו לא נועד אלא להענות לבקשת גולשים שביקשו במה ערה ופתוחה להדרכה ודיווח על המתחדש בין כתלי 'האוצר', אינו רואים לנכון להתעמת בשל כך עם גורמים כאלה ואחרים אשר עינם צרה על קיומו של אשכול זה.
בקורב נשיק פורום במתכונת דומה באתר אוצר החכמה. גם כיום עומדת האפשרות להתכתב עם צוות האוצר בחלונית המיועדת לכך בפינה הימנית של התכנה המקוונת.
רשמנו לפנינו את כל הערותיכם המועילות, תודה לכולכם.
רוב ברכות וכל טוב.
לא נוכל שלא להתיחס לדברי בין הנושא בחובו אשמה חריפה. היכן בדיוק מצאת רישום על ספר היובל לגרש"ק שנסרק ע"י גוף אחר? פעמים שגגה יוצאת מתחת ידינו, אך לעת עתה אני לא מוצא את הסימן המדובר. אם אמת בדבריך הספר יורד לאלתר.
תוקן על ידי אוצר_החכמה ב- 05/01/2009 10:26:35
|
|
|
|
| נשלח ב-5/1/2009 10:15 |
|
| |
במקרה והדברים נכונים, הרי זה מראה על צרות עין מכוערת מאד.
על כל התוכנות שבעולם אפשר לדבר ולדון, ורק על זה אי אפשר ? זה נראה פרסומת מסחרית ?
וכי לא כאן המקום והבמה לדון בנושאים אלו, וכי יש לך 'ספרים וסופרים' יותר מאוצר החכמה ?
באופן אישי, איני מכיר את יוצרי התוכנה, אבל את המהפך שהם עשו, לא נעשה כמהפך הזה כבר דורי דורות, והכל לטובה. ואם יש אפשרות לשפר ולהשתפר, גם זה צריך להתחבר לצרות עין.
חבל מאד.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-5/1/2009 11:47 |
|
| |
גם אני מאד מתפלא על האיסור, ואיני מבין למה להתייחס לזה כפרסומת מסחרית. ואני מבקש מהנהלת הייד פארק, שיסכימו לזה כל עוד הדיון כאן ענייני, לעזור בבעיות ולטפל בתלונות. ולא גולש לפסים של "מה יותר טוב" וכד'.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/1/2009 11:56 |
|
| |
בעצם לא אכתוב דבר. איני רוצה שיראו אותי כאויב.
תוקן על ידי הגולם ב- 05/01/2009 12:51:31
|
|
|
|
| נשלח ב-5/1/2009 14:59 |
|
| |
טעיתי.
בראש ספר היובל בהיברובוקס נכתב שהוא נסרק ע"י אוצה"ת ונמסר להיברו לצורך שימוש פרטי בלבד. אא"כ ירכוש, החפץ בשימוש מסחרי, את התוכנה של אוצה"ת.
ושאלתי העקרונית היתה והינה האם בעל תוכנה רשאי לאסור שימוש מסחרי בסריקותיו למי שלא רכש את התוכנה אלא מקבל את הספר סרוק מא' שרכש אותה? מה הגבולות הדיניים והחוקתיים בענין?
נ.ב. התנצלותי בפני אוצה"ח או מי שהתיימר לייצגם כאן. על טעותי.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/1/2009 18:22 |
|
| |
אלפי תודות.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/1/2009 21:26 |
|
| |
עצה קטנה ל"אוצר_החכמה".
פשוט במקום להזדהות בניק הנ"ל תוכלו לענות בשלל ניקים שונים ולהמשיך את האשכול לתועלת המתעניינים. אא"כ כוונתכם שונה ובאתם לסתום את הגולל על השיפורים המיוחלים (שלא כ"כ נראה לי).
|
|
|
|
| נשלח ב-8/1/2009 12:21 |
|
| |
תחת הכותרת חכמי ליטא, מופיע הספר 'מספרות ישראל באונגאריה'.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/1/2009 11:56 |
|
| |
| אוצר_החכמה כתב: |  | |
אשכול זה מיועד לכל משתמשי אוצר החכמה.
כאן המקום שלכם להעיר, לבקר, להציע, לשאול ולקבל כל מידע הקשור לאוצר החכמה. בתחום התוכן והתוכנה.
נשמח לשמוע ממכם על ספרים נחוצים החסרים באוצר, ואנו נשתדל בעז"ה להשיגם במידת האפשר.
כמו כן ננצל מסגרת זו על מנת לבשר כאן לראשונה את החידושים המתהווים בעז"ה באוצר.
העירו כאן על ספר מעשה ניסים לר"ד הבבלי, הספר ברשותינו ובקרוב יעלה לאוצר המקוון.
בברכה
|
|
היות וכך אפשר עדיין להמשיך את האשכול גם ללא תגובות.
ע"כ באתי להעיר בזאת על שחסר לי מאד שהאופציות הקיימות בחיבור לדיסק קשיח אינם גם במאגר הזמני, כגון חיפוש או העתקת טקסט וכו'. תודה
|
|
|
|
| נשלח ב-18/1/2009 09:52 |
|
| |
מה שמטריד אותי בכל הסיפור היא ההרגשה שאוצר החכמה משדרים שנשבר להם מהלקוחות.
במכתב זה עוד היה נסבל.ברור שלוחצים עליהם לקבל הנחות ונמאס להם. וברור כפי שהם כתבו שכל עם ישראל מחברי ספרים ואין לדבר סוף.
אך כשזה מתרחב גם לנושאים אחרים, וההרגשה שהם משדרים היא שלא אכפת להם מה הציבור חושב מרגיש או רוצה. זה ממש ממש מרגיז. וזה אומר שהגיע הזמן לתחרות ברמה שלהם. שלא יחשבו שהכל שייך להם.
חבל.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/1/2009 18:36 |
|
| |
אשכול שהועבר:
הודעה של *חייםלייבוש*
השדרוג החדש של אוצר החכמה
מה דעתכם על השדרוג החדש של אוצר החכמה, האם יש לכם תלונות, הערות, הצעות לשיפורים, ספרים שחסרים.
___
הודעה של *גליונות*
על המהירות של השדרוג החדשה יש לברכם על כך
אבל לדאבוני הם הורידו כמה אופציות שהיה בממשק האחרון, ואיני יודע למה
למשל, בגירסא הקודמת כשהקלדת CTRL+A זה נכנס אוטומטי בחלון של שם הספר, וכעת הורידו את זה
ב. בגירסא החדשה צריך לעבור לפעמים כמה פעמים על אותו פקודה עד שעושה רצונך.
ג. הגירסא החדשה (לפחות אצלי) אם זה נשאר פתוח לזמן ואתה לא משתמש עם זה, זה נתקע, אתה צריך לצאת מהתוכנה ולהיכנס שוב כדי לעבוד
תוקן על ידי ספרות ב- 19/01/2009 18:35:02
|
|
|
|
| נשלח ב-19/1/2009 20:13 |
|
| |
האם יש לנו סיכוי לקבל תגובה על ההערות של גליונות? עדיין לא שידרגתי, אצלי זה נשאר פתוח כל הזמן. אם זה נתקע, או לא מגיב, זה בהחלט שיקול. מאידך, אולי זו בעיה ספציפית של גליונות. מה אומרים משתמשים אחרים?
|
|
|
|
| נשלח ב-19/1/2009 20:33 |
|
| |
ctrl+a פועל היום כ"בחר הכל" לשם ביצוע החיפוש בכל הספרים שנבחרו (עובד רק בחיפוש המתקדם ולא בחיפוש המיידי).
אגב, ctrl+f מעביר ממסף הפתיחה לחיפוש המתקדם; alt+חץ ימני מעביר לתוצאת החיפוש הבאה (מתוך תצוגת הספר) וכן להיפך עם החץ השמאלי, alt+O מעביר לתצוגה לפי שם המחבר וalt+a לתצוגה לפי שם הספר (אף אכן לא מעביר לשדה כתיבת השם, משום מה).
כל קיצורי הדרך הללו לא ראיתים בעזרה של התוכנה.
על החסרונות האחרים: המעבר כמה פעמים על הפקודה עד שהיא מתבצעת, היא בעיקר בגלילת תפריט תוצאות החיפוש המיידי. לא עשיתי מחקר מדוקדק, אבל נראה לי שצריך ללחוץ באמצע השורה של רשימת תוצאות החיפוש ולא בצדדיה.
אם מנסים לפתוח ספר מתוך רשימת הספרים, כשרשימת תוצאות החיפוש פתוחה, התוכנה נתקעת.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/1/2009 00:19 |
|
| |
מתוך הכתבה על האוצר כאן למעלה, צץ קישור לאשכול מלפני כחמש שנים על האוצר. מרתק. בין היתר נכתב שם בשם בעלי האוצר, כי הם מגדירים עצמם כחנות ספרים [ולכן הם לא זקוקים להכשר].
ושאלתי היא, האם מישהוא פעם נכנס לחנות ואמרו לו שהוא יכול לקנות רק את כל הספרים או כלום? למה שלא יאפשרו לבן אדם להרכיב לו רשימת ספרים שהוא מעוניין בהם, שיהיו לו זמינים, ולשלם רק עליהם?
|
|
|
|
| נשלח ב-20/1/2009 00:25 |
|
| |
הציטוט שם הוא קודם הסערה שהיתה בעקבות האשכול, וההכשר שצץ אחר כך. כלומר, הכל השתנה.
והם לא יעשו שום דבר שאוצרות התורה עשו. כלומר, חוץ מלהעתיק את הרעיון העיקרי.
כשאני חושב על זה שוב, אני מבין את האירוניה של צינזור המאמר נגד פלגיאט.
נמחקה הערה חריפה ופוגענית באופן קיצוני.
תוקן על ידי לומדמכלאדם ב- 20/01/2009 0:23:00
|
|
|
|
|