|
|
| נשלח ב-13/10/2012 20:09 |
|
| |
ע"י זה רואים האם הוא הלך לצבא באידאולוגיה או משיעמום...
לא?
|
|
|
|
| נשלח ב-13/10/2012 20:11 |
|
| |
| טיע כתב: |  | | דווקא די מעניין אותי אם בחור עשה צבא או לא, אבל ממש לא מעניין אותי על הגימלים שהוא לקח כל שבוע או על השטויות שעשה שגרמו לו להכנס לצינוק.. |
|
צינוק.? יצאת עם חיילים מהצבא האדום?
|
| נשלח ב-13/10/2012 20:13 |
|
| |
תעשה לי טובה.. אני לא ראיתי חייל אחד שהלך מאידיאולוגיה בלבד, (למעט הדתיים לאומיים) כך שגם אם יגידו לי שלא הלך משעמום אדע שהוא הלך מסיבות אחרות, כמו שרצה לצאת לעבוד באופן מסודר ועוד. אף אחד לא יוצא באמת כדי להגן על המדינה!!
|
|
|
|
| נשלח ב-13/10/2012 20:14 |
|
| |
| טיע כתב: |  | | תעשה לי טובה.. אני לא ראיתי חייל אחד שהלך מאידיאולוגיה בלבד, (למעט הדתיים לאומיים) כך שגם אם יגידו לי שלא הלך משעמום אדע שהוא הלך מסיבות אחרות, כמו שרצה לצאת לעבוד באופן מסודר ועוד. אף אחד לא יוצא באמת כדי להגן על המדינה!! |
|
x
|
|
|
|
| נשלח ב-13/10/2012 20:15 |
|
| |
מה את אומרת
יש לי חבר שהלך לצבא בשיעור ג' ישיבה וגודל ואחרי הצבא או חזר לישיבה ללמוד.
ולא הוא לא בחור בינוני!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-13/10/2012 20:17 |
|
| |
| ליטאי613 כתב: |  | דווקא די מעניין אותי אם בחור עשה צבא או לא, אבל ממש לא מעניין אותי על הגימלים שהוא לקח כל שבוע או על השטויות שעשה שגרמו לו להכנס לצינוק..
|
|
|
| נשלח ב-13/10/2012 20:18 |
|
| |
| טיע כתב: |  | דווקא די מעניין אותי אם בחור עשה צבא או לא, אבל ממש לא מעניין אותי על הגימלים שהוא לקח כל שבוע או על השטויות שעשה שגרמו לו להכנס לצינוק..
|
|
|
|
| נשלח ב-13/10/2012 20:22 |
|
| |
ליטאי, כנראה שאתה חייל מצטיין. הולך לצבא אך ורק כדי לתרום למדינה ולהגן עליה. ללא נגיעות אישיות בכלל.. לא מכיר מה זה צינוק.. פשש.. זכתה מדינת ישראל בחייל כמוך!
|
|
|
|
| נשלח ב-13/10/2012 20:24 |
|
| |
| צדיקאלוקי כתב: |  | מה את אומרת
ולא הוא לא בחור בינוני!!! |
| בטח לא ישיבה חרדית!
|
|
|
|
|
| נשלח ב-13/10/2012 20:25 |
|
| |
| טיע כתב: |  | | ליטאי, כנראה שאתה חייל מצטיין. הולך לצבא אך ורק כדי לתרום למדינה ולהגן עליה. ללא נגיעות אישיות בכלל.. לא מכיר מה זה צינוק.. פשש.. זכתה מדינת ישראל בחייל כמוך! |
|
את מדברת שטויות. זה כמו שתגידי שאת לא מכירה בחור ישיבה אחד שנמצא בישיבה לשם שמיים וכולם שם כי הם חייבים וככה חינכו אותם.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/10/2012 20:28 |
|
| |
| ליטאי613 כתב: |  | | זה כמו שתגידי שאת לא מכירה בחור ישיבה אחד שנמצא בישיבה לשם שמיים וכולם שם כי הם חייבים וככה חינכו אותם. |
|
תכלס...
|
|
|
|
| נשלח ב-13/10/2012 20:30 |
|
| |
לדעתי זה לא נכון כי בחור שהולך לישיבה הוא הולך כי כך חינכו אותו שמי שלא הולך הוא לא חרדי (וד"ל)
ומי שהולך לצבא יצא מכלל זה......
|
|
|
|
| נשלח ב-14/10/2012 17:19 |
|
| |
א. זה לא נחשב שעשית צבא ב. זה לא יוסיף לך הרבה שתספר שיצאת ... ג. תלוי לאיזה זרם אתה משתייך ד. תספר שהייה לך עבר צבאי קטן (ותפרט למה בכלל הלכת לצבא ולמה יצאת ) והכי חשוב לומר את האמת אל תעשה מזה סיפור גדול (תספר את זה "דרך אגב.." ) ה. בהצלחה רבה מאוד!!
|
|
|
|
| נשלח ב-14/10/2012 17:39 |
|
| |
| טיע כתב: |  | מה את אומרת
ולא הוא לא בחור בינוני!!!בטח לא ישיבה חרדית! |
|
חרדית!!!
|
|
|
|
|