| נשלח ב-4/1/2009 21:40 |
|
| |
הצעת עבודה לחיפאים
זהו מיזם חדש בציבור החרדי:
אם אתה אברך שרוצה לעזוב את הכולל וללכת לעבוד, אז לצבא יש הצעה לאברכים ולבוגרי הישיבות שבינינו,
מדובר במסלול שירות צבאי מותאם במיוחד לאברכים, עם אפשרויות לעבוד במגוון תחומים ובסיום השירות - הלימוד - העבודה, יקבל כל בוגר תעודת גמר. [מנסיון בוגר של ממר"ם לדוגמא מול בוגר טכניון, בוגר ממר"ם עדיף על כלל החברות - היות ורמת הלימודים בצבא היא ברמה מעולה ודבר נוסף זה שיש נסיון טכני].
עכשיו הצבא יוצא במבצע גיוס לחייל הים, אברכים שרוצים להצטרף יעברו ראיון ושיבוץ (המקצועות הן, לוגיסטיקה, אלקטרו אופטיקה, טכנאי ניווט, מפעיל תוכנת רכש, וכן מנהלי צוותות וכו'). כדאי לשמוע פרטים נוספים..
הזדמנות טובה לרכוש מקצוע תוך כדי עבודה, סביבת עבודה חרדית לחלוטין,
לפרטים ניתן לפנות אליי בתיבה הפרטית.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/1/2009 14:03 |
|
| |
אני חושב שקצת ערבבת שני ענינים, לא?
ממר"ם זה שמו הישן של ביה"ס למחשבים של צה"ל וזה לא קשור לגיוס החדש בחיל הים.
בכל מקרה גם אנוכי שמעתי בעניין.
יש לציין עוד שבימים אלו ממש הקבוצה הראשונה סיימה טירונות ותחל כעת לשרת כל אחד במיקצוע בו השתלם.
מי שחושב על העניין שאם לא ירצה אחרי השירות לשרת גם בקבע לא כל המיקצועות הם מיקצועות נידרשים באזרחות ובפרט לאדם החרדי, כמו טכנאי ניווט וכדומה.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-14/1/2009 14:11 |
|
| |
בא אני יגיד לך למה זה כן קשור, ממר"ם = בסמ"ח (שזהו שמו הנוכחי, ר"ת בית ספר למקצועות המחשב) ומתגייס שהולך על מגמת מחשבים שהיא לחלוטין קיימת גם בחיל הים הולך ללמוד שם ואח"כ משובץ ביחידה בחיל הים.
ועכשיו לגבי המקצועות, בשיחה שהיתה לי עם סגן אלוף בחיל הים, נאמר לי כי כל המקצועות הינם ישימים ומבוקשים בשוק האזרחי, וניתן לבדוק זאת אחד לאחד, תכנתים, אני לא צריך לומר עד כמה זה ישים. לבודקי תוכנה, יש ביקוש באזרחי בשל העובדה שיותר ויותר חברות מעונינים שלא כל מתכנת יבדוק את התוכנה, ויש לכך כישורים מיוחדים. אופטרוניקה [או אלקטרו אופקיטה בשמו הנפוץ יותר] זהו מקצוע מאוד מבוקש. בלוגיסטיקה - מפעילי תוכנת E.R.P (שזו תוכנה פרי פיתוחם של הצבא ובאזרחות יש לה ביקוש רב), וכן במקצועות הטכניים יש ביקוש רב והצע דל יחסית.
לאור כל זאת ולאור העובדה [כן, עובדה!] שבוגר של הצבא יש לו יותר ניסיון מכל סטודנט אחר, [אפי' מהטכניון!!] ולאור העובדה שמשלמים לך תוך כדי לימודים שכר נאה, ניתן לומר בשורה התחתונה שהסדר זה בתבנית זו מומלץ לכל מי שמתכוון לצאת לעבודה.
|
|
|
|
|