מודיעים לי כרגע שהגיזרה הצפונית במתיחות מאוד גדולה עקב פניית החמאס לחיזבאללה שיעזרו להם
הרב קנייבסקי שאל שבוע שעבר למה פתחו את המבצע הזה דוקא עכשיו הרי יורים עלינו כבר שמונה שנים
האם זה בגלל הבחירות הוא שאל.
צהל הודיע שהוא מוכן לכל אפשרות של מלחמה גם בלבנון והודיע לחיזבאללה שהפעם ישראל תתקוף וחזק ושלא יחשבו על האפשרות.
יהי רצון מלפני אבינו שבשמיים שישמור על עם ישראל ויגן עליו מכל האויבים הקמים עלינו לרעה
נשלח ב-5/1/2009 22:34
אתה בעצמך אמרת שזה יקרה...
ואם ההנהגה לא היתה חילונית זה לא היה קורה בטבת.
ממש כמו ההתנתקות בתשעה באב...
השם ישמור...זה לא הולך להיות קל - אין לאן ללכת.
בני הבליעל האלה יכסו את כל המדינה.
רק שיגמר, מתי יבוא כבר המשיח????
יהיה פה עוד בדיקה לאמינות חלומותיו של מנחם_מן.
הוא כתב שלא יהיה מלחמה עם החיזבאללה.
בע"ה - נחיה ונראה!
בכל-אופן, אתם שם בצפון, (המשקיף - אולי גם צמאלידע - ועוד) חזקו ואמצו! אל ירך לבבכם, אל תראו ואל תערצו מפניהם! גם אני עד לפני כמה חודשים גרתי בצפון, גם בזמן מלחמת לבנון השניה. זה היה ממש מפחיד! מה עוד שהחבר'ה שם בצפון לא מתלכלכים על קסאמים פשוטים הם הולכים על פג'ארים וקטיושות. ישמרנו ה'!
[אני לא אומר שהקסאם לא מסוכן, אבל גם ראש עיריית שדרות -אלי מויאל - כשהגיע לבקר בצפון בזמן המלחמה, אמר שהקטיושות מפחידות הרבה יותר מהקסאמים].
נשלח ב-6/1/2009 21:01
לא לפחד! כל צעד מקרב אותנו לגילוי הקב"ה בעולם והגאולה הסופית!
אני משתוקק לזה בכל ליבי ונשמתי
אני אישית כבר לא יודע מה לחשוב,כל הנבואות של השרלטנים למיניהם לא מועילות.
חיזבאללה לא יישב בצד ויראה את אחיו הקטן ונציגו בארץ הקודש-החמאס-מוכה,ולא יגיב.ככה אני חושב.מה קורה בנהריה המשקיף? יש תנועות חשודות או הכנות כלשהן?
נשלח ב-6/1/2009 21:39
אתה שואל מה קורה בנהריה? תקרא מה קורה בתל-אביב!...
נשלח ב-6/1/2009 21:45
חוששים שיש להם טילים שמגיעים עד דימונה!
ותחשוב לרגע, שמספיק שהחיזבאללה יורה כמה טילים לכל האיזורים בארץ שהוא מסוגל להגיע אליהם, והחמאס יורה גם הוא לעבר ישובי הדרום, ואפי' מספיק להם לירות כל שעה-טיל בשביל שהם כבר יכניסו את כל הארץ הקטנה הזאת למקלטים!!
-ישמרנו ה' ויסיר מהם כל דעת וחכמה, שלא ישכילו לעשות רעה לעם ישראל!
נשלח ב-6/1/2009 22:08
חיזבאללה לא יעשו כלום בלי אישור מהאייטולות באיראן, אז לשם צריכה להיות נתונה תשומת הלב
נשלח ב-6/1/2009 22:55
הגיזרה פה מאוד מתוחה יש תנועה ערב של צבא באיזור
לפני שבוע פרסו לאורך הגבול נ.מ.
חיילי צהל נמצאים בשטח הגבול מתצפתים על הגבול
צהל מוכן
השאלה האם אנחנו תושבי הצפון מוכנים לעוד מכה כזאת
התשובה היא לא
הציבור ככלותו באיזור אינו מוכן נפשית לעוד מלחמה עם לבנון
וידוע שאין הקב"ה בא בטרוניה עם בריותיו
לכן מקוה ומצפה שלא תיפתח פה חזית
אבל הכל פתוח ולכן פתחתי את האשכול הזה
חס ושלום לכל מקרה שכן תיפתח החזית הזאת
הרבה אמונה וביטחון בה' צריך בעת הזאת
שעל התקופה הזאת נאמר בנביא
יתבררו ויצטרפו רבים בעת הזאת
בברכת ערב טוב לכ ל עם ישראל
ממני המשקיף
סתתתתתם..... קוראים לי יעקב
נשלח ב-7/1/2009 09:27
לא חוששים אלה יודעים שיש להם טילים שמגיעים גם אחרי דימונה - המטרה כמובן ברורה. זאת טבעת החנק ששמו עלינו האירנים - כי מרב פחד הרשינו לגויים "לשמור" עלינו בלבנון - (...גזירות קשות כהמן...). וחוץ מלבדוק את גובה הדשא הם לא עשו כלום - ןכך בחוסר אונים אומר אולמרט שהמצב טוב יותר כשהם יכולים לפגוע קשה מאד בכל מתקן אסטרטגי בישראל.
קראתי שהרמח"ל אמר שמשיח בן יוסף הוא בעצם הכח הצבאי של מדינת ישראל ולכן אם משהו קורה לו... השם ירחם...אז יקרה כמו שכתוב ביחזקאל ונשסו הבתים והנשים... וזה בא לרמוז שלא יהי מי שיגן עם האנשים וזה בהחלט מרמז על כיבוש וטבח. ומשם צריך לזעוק לשמים כל יום שישלח לנו את המשיח ושלא יהרג כי הוא זה בעצם גם אנחנו. השם ישמור את כל החיילים ואת כל עם ישראל אמן.
נשלח ב-7/1/2009 14:36
נראה לי שהחשיבות הגדולה של המלחמה בדרום היא :
1. החזרת האמון של העם שאפשר לנצח את הרשעים שלמרות שבהבנה הזאת חסרה ההבנה העמוקה שזה הכל בידי שמים, מכל מקום אנשים חשים בשעות כאלו את השגחת השם על עמו ישראל והאחדות שיש בעם בשעות כאלו מורידה מלמעלה שפע של השגחה ושמירה על עם ישראל כידוע.
2. ההרתעה כלפי שונאי ישראל בכל העולם ניכרת ברשעים של החיזבללה, ברור שהם עוקבים בדאגה אחרי מה שקורה ברצועה וכשהם נזכרים במכה שהם קיבלו במלחמת לבנון השניה ועוד שהם שומעים שזה היה כישלון מבחינתנו, ועכשיו צה"ל פועל היטב - הם בטוח רועדים מפחד וטוב שכך.
נשלח ב-7/1/2009 17:34
צמא לידע,
ארמילוס הוא האויב של משיח בן יוסף
לכן אם הצבא=משיח בן יוסף
יתכן שארמילוס=צבא ארה"ב - army (l)US , כמו שנכתב בעבר
נשלח ב-7/1/2009 22:06
וואה
קודם כל צמאלידע המושג של צבא =משיח בן יוסף זה לא מהרמח"ל אלא מקול התור המיוחס לתלמיד הגר"א
חובב לא הבנתי בדיוק איך ארמילוס=צבא ארה"ב ARMY US זה יוצא ארמייוס ולא ארמילוס למרות שאני מודה שזה קרוב
אבל גם לומר למישהי בהריון שייולד לה משהו באות ב' זה קרוב(סתם לקחתי את זה ממביטים אהבתי את הביטוי)
בהזדמנות זו אני רוצה לבקש מגלוי שיפתח אשכול שייקרא קול התור ויביא לנו כל פעם קטע ויפרש אותו אם זה אפשרי גלוי אז בכבוד
נשלח ב-7/1/2009 23:57
גם תרמולא הוא לא בדיוק אולמרט...
נשלח ב-8/1/2009 07:36
כן כן חובב אתה צודק
עכשיו נשמעו שלושה בומים בנהריה והאחרון היה נשמע כמו קטיושה
מצפים לישועה
נשלח ב-8/1/2009 07:48
עכשיו זה וודאי ככה אמרו בטמבלביזיה
3 קטיושות באיזור הגליל המערבי
מורדכי אל תבוא