בית פורומים הנה ימים באים

מלחמת לבנון השלישית?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-10/1/2009 21:41 לינק ישיר 

בס"ד

אכן ידידי היקר המשקיף,           דבריך דברי טעם,      ולא נעלם הדבר מעיני,        ובכל זאת מחוייב אני למשהו,     כמה המשהו הזה אודה ולא אבוש,        אינני בטוח כלל וכלל.           במשך שנים מספר ראיתי הדברים האלה שגם אז הטרידו מנוחתי ולא עשיתי דבר,       עכשיו משעשיתי אני מרגיש מחוייב לדבר באופן מסויים יותר מאשר קודם, בחינת "הקישה במקל",               אולי כדי להקל על חברי הפורום,      אצמצם את תגובותיי ה"מפריעות" אם וככל שיהיו כאלה לאשכול הוכח תוכיח ברשות כבודו,            ואז נרוויח מכל הכיוונים..

1. אנסה ככל שאוכל אם וככל שיהיה לי מה לומר בגדר הדברים הנקראים תוכחה להיות הכי כללי שאפשר ולא אישי,   כך לא אגרום ואוסיף על עוונותי המרובים גם כך, ליהודי להבאיש ריחו יותר כדבריך בטעם ודעת.   

2. כך גם אוכל אני להמשיך כפי הבנתי לקיים את שאני רואה במצב הדברים הנוכחי כחובה, שכן אינני יכול כיוון שאינני נביא או בעל רוח הקודש לדעת מי באמת עומד מולי עד שאני בא איתו בדברים ומגלה שאינו יכול לקבל תוכחה,     עד הרגע החזקתי ואני מקווה שבצדק לא מבוטל את כל חברי הפורום ככאלה שראויים לקבל תוכחה,      חלק כבר הצדיקו תפיסה זו לשמחתי הרבה.

3. מי שלא נוח לו עם תוכחה לא יכנס לאשכול הנ"ל, ובכך לא אגרום צער מיותר ולא מועיל למי שכך הדבר מבחינתו.

כפי שציינתי כבר מספר פעמים למען הסר ספק,            הדבר האחרון שעולה בדעתי הוא לגרום צער לא כל שכן נזק ליהודי ולכן הצעתי זו,        ובנוסף אתייחס לדבריך המחכימים גם בהמשך דבריי אם יהיו.             שוב תודה רבה    וערב ושבוע טובים נעימים ומבורכים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/1/2009 22:08 לינק ישיר 

תן לחכם ויחכם עוד אשריך שואףלאפס

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/1/2009 22:44 לינק ישיר 

אחי היקר,                  מים קרים על נפש עיפה....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/1/2009 23:00 לינק ישיר 

מחזק את דיברי המשקיף:
הרב היה אצלינו בהילולה לרבינו הצדיק יעקב אבוחצירה, והוא דיבר על זה שהקטיושה היתה כדי לעורר אותנו להרגיש כמו אחינו בדרום.
"עקמומיות בלב" כבר אמרו חז"ל נכון?
איי....הייתם צריכים לשמוע איך שיבח את החיילים - קרא להם הצדיקים וביקש להוסיף תפילות, תהילים וכל מה שאפשר.
לאנשים (וגם לי) היו דמעות בעיניים על האהבה לחיילים שהרב הביע שם - ממש רגע רוחני חזק.
מי יתן ונשב כולנו בצילה של תורה, וחיילינו ישמרו ויתחזקו באהבה
ולא תיפול שערה מראשם אמן.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/1/2009 10:27 לינק ישיר 

ועוד תזכורת קלה...בוודאי לא אחרונה.
קשה לי להאמין שלא תפתח מלחמה בשלב זה או מעט מאוחר יותר

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/1/2009 15:09 לינק ישיר 

קיבלתי מידע כי באביבים נתגלתה מנהרה שחפר החיזבאללה , ורק השרפה שפרצה כתוצאה מנפילת קטיושה גילתה את פתחה.
רק בשל התגוננותינו הבלתי צפוייה, לא הספיקו לטבוח את תושבי אביבים
מי שמע על כך ?
האם זה רב סרן שמועתי, או דבר אמת ?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/1/2009 15:26 לינק ישיר 

היתה כתבה בטמבלוויזיה על זה שהרבה תושבים בגבול שומעים רעש של מכונות כל הזמן ואין הסבר.
כולם יודעים ואף אחד לא עושה כלום.
נהיו חכמים בדרום אבל נשארו סתומים בצפון.
הרבה פעמים קשה לי להבין מה עשינו שכל השנים האלה הצפון הוא מקום "דפוק" - תקציבית וצבאית.
וכאילו לא מספיק עוד מעט עוד מלחמה.

קשים ומרים חבלי משיח

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/1/2009 23:21 לינק ישיר 

קטיושות שוגרו הבוקר מאזור העיירה חצביה בלבנון לעבר ישראל ודווח כי נפלו בשטחים פתוחים. לא היו נפגעים פיזית כתוצאה מהירי אף דווח על מספר נפגעי חרדה עקב האזעקות והדי הפיצוצים שנשמעו במספר ישובים סמוך לגבול הצפוני. בלבנון דיווחו כי צה''ל הגיב בירי ארטילרי של  17   פגזים לעבר יעדים שונים בדרום לבנון  וכי חיל האוויר נמצא מעל שמי המדינה.

כמו כן לאחר התקרית , בסיור משותף של צבא לבנון ויוניפיל התגלו 3 רקטות נוספות המוכנות לשיגור לעבר ישראל באותו אזור. הרקטות היו ממולכדות בחומר נפץ הנועד למנוע בדיעבד ניסיון למנוע את שיגורן.הרקטות וחומר הנפץ נוטרלו.

כזכור כפי שדווח בעין כחולה בשעות הבוקר המוקדמות , צה''ל הגביר את כוחותיו לאורך הגבול הלילה עקב חשש מפעולת נקם לאור פעולת ישראל מעזה.

וגם זה

דיווח המגיע מלבנון היום בשעות הצהריים מספר כי מספר תושבים במדינה קיבלו הודעות SMS מאיימות .ההודעות כך נאמר , מתייחסות לירי הרקטות מלבנון לישראל ובהן נכתב כי '' שיגור רקטות מלבנון ע''י חיזבאללה ואל קעידה יחזיר אליכם את הפורענות שהייתה בעבר'' . ההודעה הייתה  חתומה ע''י ישראל.

כמו כן תושבי דרום המדינה קיבלו הודעות קוליות מישראל דרך מכשירי הטלפון שלהם ובהן נאמר כי עליהם להיזהר מלשתף פעולה עם אל קעידה וארגון ה''חזית העממית לשחרור פלשתין המפקדה הכללית  '' של אחמד ג'יבריל ולמנוע שיגור רקטות סמוך לבתיהם.כמו תושבי הדרום הוזהרו מחזרת '' ההרס והאסון שהיו ב1982  בעקבות הימצאות ארגוני הטרור הפלשתינים בדרום לבנון

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/1/2009 09:33 לינק ישיר 

לא רק SMS.
הודיעו בטמבלויזיה שבפעם השלישית התגובה תהיה שונה (יוסיפו רקדיות בלט???)

נחיה ונראה.
הליצנים עסוקים מידי בלהשמיץ אחד את השני בשביל הבחירות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/1/2009 20:52 לינק ישיר 

אתם חייבים לראות את זה הלכתי למות מצחוק

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/1/2009 23:04 לינק ישיר 

חח קורע...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/1/2009 10:24 לינק ישיר 

השם ישמור תוריד את זה יש שם מילים לא צנועות ממש לא מתאים לפורום כזה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/2/2009 23:07 לינק ישיר 

נסראללה מתכנן לתקוף ביום הבחירות את ישראל ??

משהו מתחולל מתחת לפני השטח בלבנון.
אהוד ברק מאיים כבר כמה פעמים, בערץ 2 .

יום השנה לעימאד מורניה מתקרב ובא, כמו כן יום השנה לקודומו של נסראללה מוסוואי, בהבדל של כמה ימים.

האם יש מצב שחיזבאללה יתקוף אותנו עם עשרות טילים ביום הבחירות ?
ומה יקרה אם זה יתממש ?

והחמאס יתקוף מדרום... לא יהיה לאן לברוח..
ומי יתן פקודות ?  לפני הסקרים ? :)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/2/2009 00:06 לינק ישיר 

לא כדאי לחיזבאללה לתקוף ביום הבחירות, אחרת הציבור יזוז לא צפונה ולא דרומה, אלא ימינה... ויבחר בגוש ימני שירסק את חיזבאללה וחמאס לחתיכות. אפילו שמאלנים מתונים יצביעו ימין בתרחיש כזה.
הנה עכשיו נסראללה קרא את דבריי והתחרט. המשקיף אין לך מה לדאוג, מנענו טילים ביום הבחירות

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/2/2009 00:10 לינק ישיר 

אתה אומר נסראללה קורא את ההודעות שלנו הא..

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > הנה ימים באים > מלחמת לבנון השלישית?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 לדף הבא סך הכל 4 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.