|
|
| נשלח ב-11/1/2009 19:50 |
|
| |
מוגז עדין
מדוע לא הכנסת את בעלך למכשיר סודה סטרים כדי שיתסוס מעט?
וברצינות נישואים כשבחורה מבוגרת מבחור ביותר משנה אין זה מומלץ!!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-11/1/2009 19:59 |
|
| |
אני מוחה
בעלי צעיר ממני ב...
וברוך השם נישואינו מלבלבים ופורחים...
זה לא הגיל זה התרגיל...
|
|
|
|
| נשלח ב-11/1/2009 20:20 |
|
| |
| ניסנית כתב: |  |
לגבי כבוד, אני מסכימה איתך שגבר באשר הוא, צריך כבוד כחמצן, אבל לא פעם גבר גורם בעשר אצבעותיו לאי כיבודו.
כבוד כן, אבל לא בכל מחיר!
|
|
בעל צריך כבוד, ואשה צריכה מחמאות, בכל מחיר!!! ללא זה, אין קיום לחיי נישואין!!!
אם את לא מכבדת את בעלך בכל מחיר, זה או שאת לא נשואה, או שאת כבר גרושה!
|
|
|
|
| נשלח ב-11/1/2009 20:40 |
|
| |
לדעתי השפלה, כל ההודעות עם רעיונות ל שיפור חיי הנישואין, או נבירה בחיים שלה כשהיא אמרה שהיא כבר ה ח ל י ט ה היא רוצה גט ! הן סתם בלבולי מוח .
זכותה לרצות, הבעייה שלך מוגז, היא שכידוע לרצון שלך אין משקל בבית דין, מלבד אם הוא פוגע בך בצורה קשה מילולית פיזית או במקרים מסוימים גם נפשית,ו גם אז הבית דין יכול לנסות לשכנע את הבעל לתת גט ובמקרה הגרוע להוציא כתב סירוב , למרבה הצער אין כיום ישום של ההלכה מלקין אותו עד שיאמר רוצה אני, ש אני בכלל מסופק אם את רוצה גט כזה, אז מה כן? אמרת שאת שייכת למגזר החסידי , את יכולה לאיים לשתף את רב החסידות בנעשה אם הוא יסרב לתת גט, ואז אם את רואה שהוא לא מאמין לך, באמת אפשר לשתף את רבו , אם זה לא נעים אפשר לעשות זאת ע"י מכתב, לא צריך להיות רב החסידות אם הוא לא נגיש, זה יכול להיות רב הבית כנסת השכונתי או כל רב המקובל עליו או משהו דומיננטי בחיים שלו, משהו שלמלה שלו יש משקל בעיניו ואני בטוח ומקווה שיש לפחות אחד כזה, מאחל לך דרך צלחה , ולך בעל לועג , אומר , הזהר לך מצער של אשה שמרגישה כפותה בחבלי נישואין, אתה אולי חושב שאתה ה גבר ו אין מי שיכול לומר לך מה לעשות, אבל לדמעותיה של אשתך יש כתובת ו הרבה דרכים ל יושב מרום להפרע מ אלו שמרגישים ש מפתחות האושר בידם, ברצונם יתנו גט וברצונם ילהגו ברצונם יענו ברצונם יאשרו,
המון הצלחה ,
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-11/1/2009 21:03 |
|
| |
| ניוטרל כתב: |  | | וברצינות נישואים כשבחורה מבוגרת מבחור ביותר משנה אין זה מומלץ!!!! |
|
במילה אחת: שטויות
מכיר אישית כמה חברים שחיים חיי נישואין מאושרים ויש בינהם הפרש של שנה + לטובת האשה...
ומצד שני, כל חברי שעברו גירושין/פירוד וכדו'... מדובר בזוגות שהאשה צעירה מהבעל...
|
|
|
|
| נשלח ב-11/1/2009 22:02 |
|
| |
מוגז עדין!
לפי החלטתך הנחושה להתגרש מבעלך כביכול, א"כ את אסורה לישון עמו באותו בית אפילו עוד לילה אחד, זו בעיה הלכתית המוזכרת מפורשות בהלכה.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/1/2009 22:43 |
|
| |
מר וישי הנני מכיר אישית מישהו שהתחתן עם אחת מבוגרת ממנו ביותר משנה וחיי הנשואים אינם תקינים....
|
|
|
|
| נשלח ב-11/1/2009 23:09 |
|
| |
| ניוטרל כתב: |  | | מר וישי הנני מכיר אישית מישהו שהתחתן עם אחת מבוגרת ממנו ביותר משנה וחיי הנשואים אינם תקינים.... |
|
לא יודע מה אתה רוצה..
הוא אשר אמרתי,
יש כאלה מאושרים שיש בינהם פער... ויש שאינם מאושרים למרות שאין בהם פער...
כנראה יש סיבות אחרות לאושר בחיי נישואין....
לא שהגיל לא שיקול לאושר, אבל דיי שולי לדעתי...
|
|
|
|
| נשלח ב-11/1/2009 23:25 |
|
| |
לדעתי זה תלוי באשה ובבעל איזה תכונות יש להם, מרדנים, נכנעים...?
|
|
|
|
| נשלח ב-11/1/2009 23:29 |
|
| |
| ניוטרל כתב: |  | | מר וישי הנני מכיר אישית מישהו שהתחתן עם אחת מבוגרת ממנו ביותר משנה וחיי הנשואים אינם תקינים.... |
|
נו ומה???
אני מכיר אישית מישהו שהתחתן עם קטנה ממנו בגיל והתגרשו, במקרה הוא אחי היקר.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/1/2009 23:30 |
|
| |
| דורוסישורם כתב: |  | | לדעתי זה תלוי באשה ובבעל איזה תכונות יש להם, מרדנים, נכנעים...? |
|
קליעה למטרה!
|
|
|
|
| נשלח ב-11/1/2009 23:36 |
|
| |
ממש הרגע עולה בזכרוני אפוזודה מעניינת, לאחת מאחיותיי הוצע שידוך בחור מחסידות צאנז הצעיר ממנה בכשנתיים ימים, אך בעיניי שני הצדדים חוץ מפרט הנ"ל הכל היה לפי הציפיות, הוריי שאלו את מרן הגר"ש וואזנר שליט"א השיבם כי המשפחה מאוד חשובה ויש לזרז את השידוך, במקביל צד החתן שאל את האדמו"ר מצאנז שליט"א, קרא האדמו"ר לבחור ואמר לו, אין בכך כל בעיה או חסרון כלשהוא, אני נראה לך בעייתי, הרבנית מבוגרת ממני, העיקר זה הפנימיות והמוכנות לבנות יחדיו משכן השראת השכינה, לפי כך אכן בשעטו"מ שתו לחיים, הם נשואים באושר כבר 4 שנים, עוד שנים רבות אי"ה.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/1/2009 23:46 |
|
| |
נראה לי ש"גיל" זה יותר תרוץ מאשר סיבה...
שלא מסתדרים מכל מיני סיבות... יש "תרוץ " טוב....
למרות שזה לא ממש הסיבה האמיתית...
לא מאמין שיש זוג שלא מסתדר וכו שאם היינו משנים את פער הגילאים, הכל היה מסתדר....
בולשיט
|
|
|
|
|
| נשלח ב-12/1/2009 14:19 |
|
| |
שלום לכם
תודה ש"דורוסישורם "הבין שהחלטתי כבר.
לכל המתעניינים הגיל לא משנה אלא אם זה משנה לאחד הצדדים.
דורוסישורם- אם תכונות האדם מסתכמים אצלך במורדים או נכנעים אני חותמת לך שאתה חיי חיי מרירות.
לתת דעה- הוא מילא לא חזר אתמול בלילה הביתה...
מישהו שיתף אותי באישי:
חסר לי שעוד תתני לה רעיונות
אני לא מוכן להתגרש בשום אופן
אולי עוד 15 שנה
ממש חכמה מצדכן לקחת מהגבר מזונות ומכספו שלו לגדל את ילדיו בעזרת גבר זר עתידי
זאת חוצפה חסרת אחריות שנובעת מאנוכיות
את צריכה לדעת מה זה להקריב עבור המשפחה
לך מותר להיות נעולה בצורה מוחלטת על המטרה -גירושין ולו אסור להיות נעול על שמירת המשפחה?
למה הדעה שלך יותר נחשבת מהדעה שלו?
למה לא לתת צאנס של שנה או שנתיים ולראות אם אכן הבן אדם משתנה?
את חושבת שהעולם מושלם? העולם סובב סביב אהבה ורומנטיקה ,פרפרים ופרחים?
למה לזרוק לפח את העבר המשותף?
דבר אחרון-כשאני רואה את הנחישות של אשתי להתגרש אני הופך להיות נחוש עוד יותר לא להתגרש
היא לא תנצח במאבק הזה - אני אגרש אותה ועוד איך בעיתוי שאני אבחר לנכון.
אדם יקר - אשתך נהנית ממך? כמה אתה יכול להסתובב עם הידיעה שהיא לא נהנית ממה שיש לך להציע לאשה שאתה אוהב? בזמן שאשה אחרת הייתה יכולה להנות ממך ואפילו להיות במצב שהיא לא יכולה לחיות במצב אחר ממה שיש לך להציע...
לא ננתי צאנ'ס שנה שנתיים אלא 4 שנים, כן ארבע שנים....!!!
כבן אדם נורמלי יש לך דברים יחודיים להציע לאשה שרק אתה יכול לתת למה להחזיק מישהי שלא רוצה ולא נהנית ממה שאתה מציע ? תזרוק אותה ותחפש אשה שתספק לך את הצורך של לתת ולהרגיש טוב שאתה נותן ונותן ונהנים ממך ...
כשבן אדם רואה מולו מלחמה בהצהרה, דיבורים או מעשים הוא דבר ראשון מתגונן ומחפש איך אני עכשיו יוצא מנצח , צודק ועם מה שפחות נזק זה הסיבה שאתה מקבל עוד יותר נחישות להחזיק אותה. במקום להגיד לה יש אלף כמוך אז לכי תתקעי עם הילדים ואמצע כבר את האשה שתרצה את מה שאני מציע תצטרך את זה ולא תוכל בלעדי- איזה הרגשה נפלאה...!!(הבעיה שזה לא ממש נראה שאתה פועל בחיים גם מתוך רגש אלא רק עם שכל שזה גם איזה שהוא קיצוניות לא נצרכת ומזיקה) אתה יכול לראות את עצמך עובר את החיים האלה בתחושה המתסכלת הזאת???בלי באמת להיות קשורה למישהיא כאיש אחד? הרי זה כבר לא רומנטיקה ופרפורי בטן זה כבר תורה..........
עכשיו זה לא שלי מותר להיות נעולה ולו אסור אלא זה מצב שלא מביא לשום מקום אז -תכל'ס.
עכשיו- אתה מדבר על אנוכיות ? כשאתה אומר אתן לה גט אבל כשאני ארצה לזרוק אותה - אז למי אתה מפנה את הכוונה???
חוץ מזה גם אם היא רוצה גט בגלל בעיות אישיות שלה שהיא לא יכולה לחיות טוב ולא באמת כי אתה לא בסדר אז מה? שתלך. אתה לא באמת חושב שלהתקע עם הילדים בבית עדיף על לעבוד ולשלם מזונות..- כמה כבר מחייבים היום מזונות? היום ילד עולה הרבה יותר מזה עם כל האפשרויות שרוצים לאפשר להם וקורסים חופשות וומה לא???
אני לא מנסה לשכנע אותך בצורה חכמה אלא לפתוח לך את העיניים שאתה באמת יכול למצוא לך ""חיים"" - אז היא זאת שמבקשת אז מה ? תראה לה שאתה מספיק חכם לקלוט את המציאות ושאין לך את הביעה של כבוד לרדת מהעץ.מה כבר יכול להיות?! בסך הכל תצא גבר...!!!!!
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-12/1/2009 16:01 |
|
| |
| מוגז_עדין כתב: |  | |
שלום לכם
תודה ש"דורוסישורם "הבין שהחלטתי כבר.
לכל המתעניינים הגיל לא משנה אלא אם זה משנה לאחד הצדדים.
דורוסישורם- אם תכונות האדם מסתכמים אצלך במורדים או נכנעים אני חותמת לך שאתה חיי חיי מרירות.
.
|
|
למה את ממררת לנו את החיים בכתב כזה.
א. לא החלטתי לגבייך, אלא לגבי הניק ניסנית, עם העצות אחיתופל.
ב. כיון שלא הבנת את דברי אני אסביר,
כיון שכל זוג אפ' בגיל סביר יש ויכוחים, וחיכוכים,על דברים שהורגלנו בעבר לפני הנישואין,
אז זוג חכם שיודע שצריך להתפשר אז כל אחד מכיר את מקומו ויודע מה חשוב מאוד לבן זוג וע"ז הוא לא מתפשר, ומה פחות חשוב ואפשר להתפשר.
ובנידון דידן כיון שמדובר שאחד מבני הזוג גדול יותר, א"כ הקושי להשתנות ולהכנס לנתיב של בן הזוג הוא גדול יותר, וקשה יותר ,
יש מבין?
|
|
|
|
|