|
|
| נשלח ב-13/1/2009 11:39 |
|
| |
מוגזת, הבנו את הפואנטה, תעשי מה בראש שלך,
ויאללה חיים טובים ומתוקנים, אינשאללה
|
|
|
|
| נשלח ב-13/1/2009 11:49 |
|
| |
מה קשה להבין?אם את מחפשת חיים קלים ואת חושבת שתמצאי אותם בחוץ אז את טועה כי זה רק נראה כך וזה לא נכון.ולא אני לא מאלה שחיים בהשלמה עם מה שיש אלא שואפים לשפר אותם ועובדים על זה וב"ה הם טובים כי אני עבדתי לא כי מחפשת חיים קלים. אין חיה כזאת.את חושבת שתמצאי?סבבה לכי.רק תזכרי שאני אמרתי שאין בעל בדיוק כמו שרוצים,יש קרוב/דומה/בערך...
|
|
|
|
| נשלח ב-13/1/2009 12:27 |
|
| |
אני רואה שלא עניתי קודם על הבעל הבדיוק כמו שרוצים אז את מתעקשת שוב אז הנה לך-
לא צריך לרצות בעל מסויים , אני פתוחה לכל זרם אבל שיהיה זרם. כי רק דג מת נסחף נגד הזרם.
ופעם שמעתי משפט יפה ומחייב : אתה צריך לשאוף ל70% טוב ולהנות מזה כמו שזה היה 100% ולעבוד על זה שמחר יהיה71% ושוב לשמוח כאילו שיש מאה אחוז...
אבל זה גם עדיין אומר שצריך לפחות 70%
|
|
|
|
| נשלח ב-13/1/2009 19:06 |
|
| |
שלום חברים אני פה-
נראה לי שאשתף אותכם קצת במה שעובר לי בתיבה הפרטית
ובהמשך אם יורשה לי אצטט לכם התכתבות מסועפת שיש לי כרגע עם אבא שלי על הנושא.
אבל כרגע הוא כתב לי שעד שיענה לי על מה שכתבתי לו עכשיו יש לי עשר דקות פנאי...
|
|
|
|
|
| נשלח ב-13/1/2009 19:11 |
|
| |
כתבולי בתיבה: 1 )אני גרוש+ ונשוי בשנית, עברתי סבל נורא ואיום גם בחיי הנישואין וגם בגירושין.
המסקנה שלי כך:
אם זה לא נסבל ממש, אז לא לפחד מגירושין, וזה שוה להנצל מהגיהנום בבית.
זה המקרה שלי, שהיה שוה לי כל הסבל, פשוט בשביל לחיות ולשמוח מהחיים.
אבל אם זה רק בשביל לחיות יותר טוב, אז ממש לא,
כי זמן הפירוד זה גיהנם ממש,
והעיקר.... אח"כ תחפשי שידוך ותהיי חייבת להתפשר,
מכיון שגרוש/ה עבור הרות המוחלט זה סוג ב'.
אוכל עוד להתכתב איתך...
יש לי המון נסיון
|
|
|
|
| נשלח ב-13/1/2009 19:23 |
|
| |
כתבו לי בתיבה: 2 ) את נשמעת לי, כל כך חכמה ואסרטיבית, שאני בטוח שתוכלי לצאת מזה, רגע! אני מקווה שאני לא מדבר עם גיסתי עכשיו היא גם גרה ... חחח... כל הכבוד לך שהחלטת לשים פס על כולם, גם עם מישהו מכיר אותך, אכן יש דברים חשובים יותר מזה, ולבסוף, מה שאת צריכה להגיד לו תשמע שמוליק,It's over זה לא אתה, זו אני! למה ששני אנשים יחיו באמללות כל חייהם, כאשר ארבעה אנשים יוכלו לחיות באושר ...
|
|
|
|
| נשלח ב-13/1/2009 19:29 |
|
| |
מוגזת...פססססס הגזים בורחים ואנשים הפנימו שמדובר בבדותא ולכן הפסיקו להתייחס כי נמאס להם מהסיפור,
אז אנא שחררי עוד מעט גזים ותרדי מאיתנו
|
|
|
|
| נשלח ב-13/1/2009 19:37 |
|
| |
זה אם גם סתם שקר,
מכל מקום החכמנו.
והעיקר שיש פה אחת שאני עוקב אחר תגובותיה,
אני בטוח שהיא גרושה, ופשוט היא ממש מקנא בנשואים,
לכן היא רוצה את כולם במועדון שלה.
זו תופעה מוכרת....
|
|
|
|
| נשלח ב-13/1/2009 21:12 |
|
| |
מנשה11- אני ממש לא מקנאה בנשואים שלא יודעים מה זה חיים טובים ואני כן מקנאה - קנאת סופרים באלה שחיים טוב היטב מתוך חיבור ואהבה ושיתוף וכבוד הדדי... אבל אני לא מקנאה אלא מאמינה שגם אני אמצע חיים כאלו בעז"ה.
ובקשר לזה שאני בכלל גרושה כבר: א. אם זה עוזר לאנשים לעלות מודעות אז מה הכפת לך?? ב. אני מקווה שמהר מאוד אוכל לענות לך תשובה חיובית.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/1/2009 21:14 |
|
| |
עוד הודעה מהתיבה הפרטית שמאוד נהניתי ממנו\ה: 3 )
למה לא ראית את זה בהתחלה אני נפגשתי עם 150 בחורות עד שמצאתי את אשתי וגם היא לא מושלמת אבל ב"ה יש לנו נושאים משותפים ושפה משותפת, בכל מקרה את צריכה להתגרש ופעם הבאה תבדקי טוב טוב עם מי את מתחתנת.בענינים האלה לשמוע לאנשים אחרים זה טיפשות, צריך לפעול לפי האינטואיציה הפנימית שלך ואז גם אם יש מחיר להחלטה אתה מוכן לשלם את זה אבל כשאתה פועל לפי מישהו אחר, הוא לא נמצא איתך בשעת משבר.ומניסיון שלי כל התערבות שהתערבו לי בשיקול דעת (התחתנתי מבוגר) התברר לי שהעצות שנתנו לי היו גרועות ביותר אבל כשהלכתי עם מה שאני מרגיש ואמרתי בפגישות את מה שאני חושב באמת אז הצלחתי. וככה אשתי אמרה לי אם היית משחק אותה כמו שאמרו לך איך לדבר בפגישות לא הייתי לוקחת אותך, בכל מררה שיהיה לך בהצלחה בהמשך הדרך
|
|
|
|
| נשלח ב-13/1/2009 21:15 |
|
| |
עוד אחד מהתיבה הפרטית: 4 )ברצוני רק להביע את התפלאותי מזה שלא כולם מתייחסים יפה לשאלות שלך ולרגשות שלך ואת שומרת על קור רוח וממלכתיות, אני מברך רק את שונאי לעבור את מה שאת עוברת כדי להרגיש את מה שאת מרגישה בזמנים קשים אלו, בהצלחה ושבת שלום..................................
|
|
|
|
| נשלח ב-13/1/2009 21:19 |
|
| |
עד כדי כך?
אוי זה כואב וקשה אבל אם אין ברירה צריך לקום ולעשות....
|
|
|
|
| נשלח ב-13/1/2009 21:21 |
|
| |
עוד אחד: 5)
יש לי חברה טובה שעברה סיפור הדומה מאוד לשלך, היא לא יכלה לסבול את הטיפוס של בעלה, סגנון החיים שלו וכו' במהלך השנתיים הראשונות היא הלכה לייעוץ זוגי. ניסתה כל שיכלה ובכ"ז לא הצליחה (כי לא שייך להתחיל לאהוב מישהו כשהו דוחה אותך) לסיכום היום היא גרושה עם ילדה נסיכה קטנה. בעלה התחתן ונולד לו ילד מהנישואים החדשים. מה שחשוב לי לומר לך. אם את לא אוהבת, ולא מסוגלת, דברי איתו פתוח, הסבירו לו אנחנו לא מתאימים, בו נסגור את החבילה בצורה יפה, אני זוכרת כשחברתי הגיע ל.... לסגור חלוקת נכסים וכד' הוא אמר להם שהוא לא נתקל בזוג העומד להתגרש בצורה כ"כ מכובדת ויפה.
איחולי שתגיעי ליועצת הנכונה כי גם בין היועצים יש כאלה עם ראש בקיר (לצערי) ושיעזרו לך להחליט את ההחלטה הטובה והנכונה ביותר.
יש בירושלים אחת בשם ... כדאי לך להיפגש איתה ולהשמיע לה ואח"כ לשמוע מה תגובתה (לחברתי היא עזרה בלהחליט על הגרושים
|
|
|
|
| נשלח ב-13/1/2009 21:25 |
|
| |
עוד אחד : 6)אינני מכיר את המקרה שלך לפרטיו וכמובן "אל תדון וכו'"
אך מן הדברים המעטים שקראתי ובתור אדם המתעסק רבות בתחום הזוגי [ אשר לצערינו הגדול בתקופה האחרונה המקרים רבים ביותר ] ניכר כי את אדם עם ראש על הכתפיים . במידה ואת נעולה על גירושין יהיה קשה מאוד לשנות את הכיוון . במידה ואת עדיין בודקת את הנושא אזי יש עוד רבות לפעול ובעיקר אצלך- האישה שהיא עיקרו של הבית ויכולה להפוך את בעלה למה שהיא רוצה ולקדם אותו [ כפי שאכן עשתה לי אשתי הנפלאה עם כל הקושי שהיה לי במהלך השינוי ] דעי כי קבלת את בעלך בתור "גולם" שאת יכולה להופכו לפרפר ויותר מכך כמעט כל גבר הוא כזה ולפיכך תדעי כי ההנאה והחוויות מגיעים בעקבות השקעה ותוצאות .
דרך אגב ישנה שיטה שנקראת "מגירות" אשר יוסדה ע"י אישה דלי"ת אך ישנן גם חרדיות העוסקות בכך ואף קבלו אישור רבני ושיטה זו יכולה לסייע לך רבות
בהצלחה
כןכן, גולם אפשר להפוך לפרפר עם עזרה נכונה די בקלות אבל לא אמרתי שהוא גולם ואני לא רוצה פרפר הוא אד ואני שתיים וזה פשוט בלי קשר , אז שימצא את שלו ובעז"ה אמצע את שלי...
תוקן על ידי מוגז_עדין ב- 13/01/2009 21:21:42
|
|
|
|
| נשלח ב-13/1/2009 21:28 |
|
| |
עוד..7)שלום לך מוגז עדין
אני נרשמתי לפורום רק כדי לאחל לך בהצלחה אני עברתי את אותו דבר עם ארבעה ילדים שיהיו בריאים ובכדי לא לגרום להם נזק עשיתי הכל על מנת לא להגיע לדיונים בבית דין ואכן חוץ מדיון אחד שולי נפגשנו בבית הדין רק ע"מ לעשות את הגט אם יש לך שאלות עניניות אני אשמח לעזור,
ולא אין שום דרך לשכנע צד שני שהוא לא בסדר את רק יכולה מצידך להתעלות עוד יותר ממה שעשית עד עכשיו וזה נראה שעשית הרבה ופשוט לומר שוב ושוב אתה בסדר אבל לא בשבילי, ולא להגרר להאשמות וויכוחים חסרי תועלת שהורסים הכל ומרחיקים סייעתא דשמיא,
אני אישית נישאתי בשנית וחיי מאושרים כמו שיכולתי רק לחלום ואמר לי רב אחד שזה בזכות שהקפדתי לא לריב ולא להשמיץ,
הרבנים של ילדי וכן המורות של הבנות אומרים לי כל הזמן שלא רואים ולא מרגישים עליהם כלום, וברור לי שזה בזכות השלום ,
היי חזקה וגיבורה את יכולה לעשות את זה כמו שצריך ורק תרוויחי
ביי
|
|
|
|
|