מוגזת עדינה, אין לי אפשרות כתיבה אבל יש לי משהו מענין שבת להורים גרושים כתבה פעם פעם אולי זה יעניין אם תוכלי להציג אבל בלי פרטים.
מתגרשים
הקטע הבא נכתב באהבה ובהערצה לכל הזוגות הרבים והמתרבים שהם גם הורים וגם... מיועדים להיות גרושים,
בשבילכם החלטתם שהדרך הטובה היא להיפרד.
10 טיפים איך לעשות זאת בצורה הטובה ביותר בשביל הילדים שלכם :
1) עדיף להתרגש כשיש לכם הרבה ילדים וככל שיש יותר ילדים זה עדיף.
2) שתפו את ילדיכם בכל ההחלטות, ערבו אותם, כמו במערכת בחירות מי תומך במי, שיהיה בלאגן שיהיו צעקות שיריבו בינהם, זה אחלה דבר. הסתכסכו עם כל המשפחה המורחבת, סכסכו גם את הילדים שלא ידברו שלא יופיעו לשמחות וכו'.
3) ותעשו טובה – אל תריבו בשקט – אלא תצעקו בקול כדי שכולם ישמעו, תזרקו נעלים, מזרנים, שולחנות וכסאות ומה לא. שיהיה אקשן, משטרות בלאגן, צווי הרחקה וכו – זה אחלה דבר.
4) קודם כל להיות פרודים לשנה: לאחר שהחלטתם ברוב חוכמתכם את ההחלטה החכמה ביותר שיכול אדם להחליט אז לא מיד להתגרש אלא להיפרד לאיזה שנה לפחות כן כאילו תהיו פרודים כאלו, שהכל יהיה לא ברור, זה מצוין לילדים.
5) שילד בא לאמא ומבקש אמא הבטחת לנו עוף לשבת שהיא תענה בקול ציני וקר: תבקש מאבא וכנ"ל להיפך, זה מצוין. סתם ככה עיצה טובה לא לקנות כלום לבית כי הרי מתגרשים אז כאילו שהצד השני יקנה למה אני?
6) תוך כדי שאתם פרודים אז שיהיו מריבות על:
א. חצי מהילדים.
ב. חצי מהדירה.
ג. חצי מהסכו"ם.
ד. חצי מהמגבות.
ה. חצי מהריהוט.
ו. חצי מהמיטות.
ז. חצי מהרכב וחצי מהכל....
7) ואז ככה תעבירו את הילדים דירות, מוסדות וכמה שיותר שינויים ויותר בדרמטיות יותר טוב.
8) השאירו את הילדים בבית בזמן חלוקת השלל, פתחו קרטונים וחלקו 3 מזלגות לאבא, 3 מזלגות לאמא, 3 כפות לאבא, 3 מזלגות לאמא, 3 כוסות לאבא, הי אמא לקחה 4 כוסות!!!!!!!!! המיטה של אבא הולכת עם אבא ונשארת המיטה של אמא, מגבת אחת לאבא ומגבת אחת לאימא ילד אחד בקרטון של אבא וילד אחד בקרטון של אמא.
9) ואז אם סוף סוף קיבלתם את הגט ולא משנה מה ההסכם תדאגו שכל פעם שהילדים אתכם יצא מפיכם לכלוך קל על הצד השני, הם ירגישו מצוין, זה יבנה אותם ויתן להם ביטחון עצמי.
10) בהצלחה, ובהנאה מהדרך בה אתם צועדים.