בית פורומים בחדרי חרדים

גירושין- למי יש ניסיון?ומי רוצה לשתף את דעותיו?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-13/1/2009 21:29 לינק ישיר 

עוד...8)כאחד שגם מצוי בתוך מערכת יחסים שלא עובדת ו מת לצאת ממנה,
אין לי הרבה לתת לך מלבד אוזן  קשבת ו מלה מעודדת אם זה יעזור לך גם תפני אלי בפרטי ו נדבר,
אל פחד אין לי כוונות זדוניות אני גר בחו"ל ואין לי תוכניות  להגר מפה בנתיים,
בכל אופן אני מרגיש את הכאב של לחיות עם בן זוג שאמור להיות החצי השני ולהרגיש שלא רק שהוא לא מוסיף לך חצי הוא גם  לוקח מ החצי הראשון שלך!

מאחל לך המון הצלחה בכל החלטה,

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/1/2009 21:33 לינק ישיר 

עוד:9)   

להתגרש ?להשאר ? להעדיף את אושר הב ת או את האושר שלך?

אני כמוך חסיד  נשוי ולא מאושר,(בטוח שקבלת מאות כאלו,,,)  אני מאשים את שיטת השידוכים הקולקלת ש,
א} ההורים לא מכירים את אופי אמיתי של הבת הבן ומה מתאים להם הם יותר מכירים את מעמדם הקהילתי ו רצונם לעשות שיינע שידוך ,
ב} ה רעיון של לעשות קשר לחיים ע"י פגישה אחת או שניים קצרים במקום סגור ונצפה  הוא מצחיק או גורם לבכות, בעיקר בזמנים שלנו שאנשים פתוחים יותר וצריכים בן זוג מתאים יותר, ומה שמרגיז אפילו יותר שלא נותנים לנו לדבר בין החתונה לנישואין למה? הרי  הם הולכים להיות זוג לחיים............? מה כבר יקרה ? אבל לא. הממסד מפחד ש לדבר יגרום להכיר ואז המון זוגות יתפרקו להם  עוד בשלב האירוסין כשעוד אפשר בקלות יחסית!
לעצם הבעייה שלך  ההחלטה מאוד קשה אני עובר אותה כל יום בנתיים החלטתי להשאר נשוי,

ובכל אופן אם אני לא יכול לעזור לך אני יכול להחזיק לך ידים מרחוק מעבר לים ולאחל לך חיים קלים בכל החלטה שתחליטי,

אין לי זכות כתיבה בפורום אבל אין לי בעייה שתעתיקי את ההודעה שלי  ל בחדרי חרדים שידעו הרבנים והמנהיגים מה שהם מעוללים לנו במחי החלטה!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/1/2009 21:36 לינק ישיר 

עוד:10)

אדרבה

תגידי לי אם מצאת דרל אני מחפשת דרך כבר המון זמן להכריח את בעלי לשחרר אותי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/1/2009 21:38 לינק ישיר 

עוד11)

השב: חיזקת

אני שמח מאוד לשמוע שמילותי חיזקו אותך זה פשוט יצא מהלב ומתחושת הזדהות למצב לא נעים . שמי ... ושל אשתי ...הטלפונים שלנו הם שלי...   ושל אשתי... את יכולה לדבר גם איתה היא גם תשמח לעזור שמה ... וגם היא עברה גירושין עם שתי בנות וגם שם זה נעשה מהר מאוד אם כי היו בעיות לא מעטות אחר כך כגון שהאבא מסית וכדו, אל תהססי את יכולה להתקשר בכל זמן לאחד מאיתנו ובשמחה נעזור, היי חזקה יום טוב ובהצלחה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/1/2009 21:41 לינק ישיר 

ועוד 12)
היי
מה שלומך
אני עוקב אחרי האשכול שלך ברגשות מעורבים
מצד אחד ברחמים - על החיים שהנך נמצאת בהן כרגע ואני מבין שממש לא קל לך
מצד שני בדאגה - איך יסתיימו הענינים מכל ההבטים הגירושים החיים אחרי הגירושים וכו' וכו'
מה שברור לי שאת כרגע במצב מאד מאד רגיש ולא נעים וזקוקה להמון חיזוק
לשמחתי אין לי ניסיון בנושא גירושין ומקווה שאף פעם לא יהיה לי נסיון בתחום....
מה שברור הוא שאין שום סיבה לגור עם בעל שאת לא מתחברת אליו ולא אוהבת וכו' וכו' וכו'
החיים הם לא נישואים קתוליים ובטוח תמצאי זיווג שני את לא ראשונה וגם לא אחרונה
דבר אחד אני יכול לספר לך במשפחה היה סיפור לפני תקופה של א. מ. אמיץ על זוג שלא הסתדרו והיו כבר אצל כל היועצי נישואין בעולם ואחזו לקראת פירוד החבילה לפני השלב הסופי חבר ביקש מהם לנסות עוד יועץ אחד סיכמו שינסו מה איכפת להם בקיצער היועץ הפריד אותם אחד מהשני ונתן להם לחיות תקופה כמו כל זוג גרוש עם משמרות על הילדים עם תשלומי מזונות והיה בסיפור את כל ההיבטים איך קשה לגבר כשהילדים אצלו והוא לא יכול להעסיק אותם איך שקשה לו עם תשלומי מזונות וכשהילדים אצלו בשבתות קשה לו בשעת התפילות עם הבנות וכו' וכו' והקושי אצל האשה איך זה לבד ובשבתות לדאוג תמיד למישהו שיעשה קידוש ושיקח את הילדים לביהכ"נ ושיבחן אותם וכו' וכו' אני לא זוכר בדיוק את כל הקשיים שפירטו שם בכל אופן הם התחננו לחזור אחד לשני אבל הוא אמר לא סיכמנו תקופה של כך וכך זמן וחתמתם אתם חייבים לסיים את התקופה הוא פשוט רצה להחדיר בהם כמה קשה כשגרושים וברור שהם חזרו וכו' כמו שאומרים בשביל זיווג שני זה גם טוב.
אבל ברור שאין זה מחייב וכל מקרה לגופו ואת לא חייבת לגור עם מישהו שאת לא רוצה לגור איתו
ותשמעי אני מבין שאת גרה ב... ואת חסידית  אני  ומוכן לתמוך אם תרצי עזרה בכל צורה שהיא נפשית או עזרה בכל דבר אחר יש לי רכב ואוכל לעזור לך אם תצטרכי לשמוע אותך אם קשה לך ואת רוצה להשתפך להתיעץ אם תרצי ואולי אפילו כספית אני יוכל אולי לדאוג לך מארגונים מסויימים או אם מדובר בדברים קטנים מממני אישית הכל בשביל שתצליחי לעבור את התקופה הקשה הזו הכי בכיף.
אם תרצי בשמחה תכתבי לי ואני כבר יאמר לך איך להגיע אלי........

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/1/2009 21:45 לינק ישיר 

ועוד13)
אני רוצה לחזקו לעודד אותך, את נשמעת לי מאוד מאוד נבונה וחדת מחשבה! אל תתייחסי לכל הקנאים/ קנאיות כאן בפורום אני מתערב שהם היו מתים לעשות את זה גם... רק מה? הם לא יכולים. אם הגעת לנקודה הזאת. כנראה שאין כבר דרך חזרה. עלי והצליחי. והשם ינחה אותך בדרך הנכונה .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/1/2009 21:47 לינק ישיר 

ואחד שחייבים לקרוא:14)

מוגזת עדינה, אין לי אפשרות כתיבה אבל יש לי משהו מענין שבת להורים גרושים כתבה פעם פעם אולי זה יעניין אם תוכלי להציג אבל בלי פרטים. 

מתגרשים

הקטע הבא נכתב באהבה ובהערצה לכל הזוגות הרבים והמתרבים שהם גם הורים וגם... מיועדים להיות גרושים,

בשבילכם החלטתם שהדרך הטובה היא להיפרד.

10 טיפים איך לעשות זאת בצורה הטובה ביותר בשביל הילדים שלכם :

1)      עדיף להתרגש כשיש לכם הרבה ילדים וככל שיש יותר ילדים זה עדיף.

2)      שתפו את ילדיכם בכל ההחלטות, ערבו אותם, כמו במערכת בחירות מי תומך במי, שיהיה בלאגן שיהיו צעקות שיריבו בינהם, זה אחלה דבר. הסתכסכו עם כל המשפחה המורחבת, סכסכו גם את הילדים שלא ידברו שלא יופיעו לשמחות וכו'.

3)      ותעשו טובה – אל תריבו בשקט – אלא תצעקו בקול כדי שכולם ישמעו, תזרקו נעלים, מזרנים, שולחנות וכסאות ומה לא. שיהיה אקשן, משטרות בלאגן, צווי הרחקה וכו – זה אחלה דבר.

4)      קודם כל להיות פרודים לשנה: לאחר שהחלטתם ברוב חוכמתכם את ההחלטה החכמה ביותר שיכול אדם להחליט אז לא מיד להתגרש אלא להיפרד לאיזה שנה לפחות כן כאילו תהיו פרודים כאלו, שהכל יהיה לא ברור, זה מצוין לילדים.

5)      שילד בא לאמא ומבקש אמא הבטחת לנו עוף לשבת שהיא תענה בקול ציני וקר: תבקש מאבא וכנ"ל להיפך, זה מצוין. סתם ככה עיצה טובה לא לקנות כלום לבית כי הרי מתגרשים אז כאילו שהצד השני יקנה למה אני?

6)      תוך כדי שאתם פרודים אז שיהיו מריבות על:

א.      חצי מהילדים.

ב.      חצי מהדירה.

ג.       חצי מהסכו"ם.

ד.      חצי מהמגבות.

ה.      חצי מהריהוט.

ו.        חצי מהמיטות.

ז.       חצי מהרכב וחצי מהכל....

7)      ואז ככה תעבירו את הילדים דירות, מוסדות וכמה שיותר שינויים ויותר בדרמטיות יותר טוב.

8)      השאירו את הילדים בבית בזמן חלוקת השלל, פתחו קרטונים וחלקו 3 מזלגות לאבא, 3 מזלגות לאמא, 3 כפות לאבא, 3 מזלגות לאמא, 3 כוסות לאבא, הי אמא לקחה 4 כוסות!!!!!!!!!  המיטה של אבא הולכת עם אבא ונשארת המיטה של אמא, מגבת אחת לאבא ומגבת אחת לאימא ילד אחד בקרטון של אבא וילד אחד בקרטון של אמא.

9)      ואז אם סוף סוף קיבלתם את הגט ולא משנה מה ההסכם תדאגו שכל פעם שהילדים אתכם יצא מפיכם לכלוך קל על הצד השני, הם ירגישו מצוין, זה יבנה אותם ויתן להם ביטחון עצמי.

10)  בהצלחה, ובהנאה מהדרך בה אתם צועדים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/1/2009 21:51 לינק ישיר 

חברה הייתי פה נדבר מחר.... אולי מחר אשתף אותכם בהתכתבות עם אבא שלי - תאמינו לי שהיה הכי מעניין שבעולם ...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/1/2009 22:10 לינק ישיר 

אני מחכה לתגובה של בעלה.יש מצב?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/1/2009 22:24 לינק ישיר 

מוגז_עדין כתב:
מנשה11-  אני ממש לא מקנאה בנשואים שלא יודעים מה זה חיים טובים ואני כן מקנאה - קנאת סופרים באלה שחיים טוב היטב מתוך חיבור ואהבה ושיתוף וכבוד הדדי... אבל אני לא מקנאה אלא מאמינה שגם אני אמצע חיים כאלו בעז"ה.
ובקשר לזה שאני בכלל גרושה כבר:  א.    אם זה עוזר לאנשים לעלות מודעות אז מה הכפת לך??    ב. אני מקווה שמהר מאוד אוכל לענות לך תשובה חיובית. 

אני בכלל לא התכוונתי אליך.
כתבתי מפורש "אחת מהמגיבות".
כולם יודעים למי הכוונה.

קראתי את כל מה שכתבו לך,
התפעלתי מאלה שרוצים לעזור באמת,
וצחקתי על אלה שרוצים להתחיל איתך.....
אפשר לראות זאת מפורש בדבריהם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/1/2009 22:25 לינק ישיר 

תוקן על ידי מנשה11 ב- 13/01/2009 22:42:58

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/1/2009 22:26 לינק ישיר 

.

תוקן על ידי מנשה11 ב- 13/01/2009 22:42:30

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/1/2009 22:45 לינק ישיר 

מוגזת דעי לך שהכל עניין איך שרואים את הדברים, את רוצה לראות ובטוחה שאת רואה שאין כאן מצב איתו לכלום כי את נעולה על זה.שני את כיוון הראיה והחשיבה שלך (באימון אישי מלמדים אתזה מצוין!)ואני בטוחה שתראי דברים אחרת.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/1/2009 22:25 לינק ישיר 

מוגזת יקרה!איפה את?הכל בסדר איתך?קראת את הסיפור שהיה השבת בעיתון משפחה של א.אמיץ?את ממש חייבת לקרוא את זה!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/1/2009 02:03 לינק ישיר 

אוקיי.

לקח לי הרבה זמן לקרוא את האשכול הזה, להלן פנינותיי:

1. בדקתי, ולא מדובר באשתי...:)))

2. החלטתי להגיב כאן ולא בתיבה, שלא יחשדו שאני בהליכים, או הייתי / עתיד להיות / הייתי בסביבה / הרחתי מקרה כזה ממרחק של ק"מ.

3. למציצים כאן מעניין יותר השאלה: מי זאת המוגזת לעזאזל, ולא ממש הרצון הכן לעזור.

4. כנ"ל וביותר מכך למציעי העזרה... וד"ל ואכמ"ל.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > גירושין- למי יש ניסיון?ומי רוצה לשתף את דעותיו?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 12 13 14 לדף הבא סך הכל 14 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.