|
|
| נשלח ב-8/1/2009 21:29 |
|
| |
באידיש אומרים:
"אוף זיווג שני, איז דאס אויכעט גוט"
תרגום: בשביל זיווג שני, גם זה טוב
|
|
|
|
| נשלח ב-8/1/2009 21:29 |
|
| |
חברה- האשכול פונה לאנשים שבאמת יכולים לעזור בשאלה ספציפית זו ולא לפלירטוטים לזה צריך לחכות ללילה ל"ציפורי לילה"...
"ברצינות"
|
|
|
|
| נשלח ב-8/1/2009 21:31 |
|
| |
מגשש- איך בין געניג קליג צו טראכטן אויך אויף דעם אבער וואס קען מען טוהן אז אפילו איך זאל בלייבן אליין ח"ו אגאנץ לעבן וואלט איך אויך נישט געקענט לעבן מיט אים....
|
|
|
|
| נשלח ב-8/1/2009 21:33 |
|
| |
כתבו לי בתיבה הפרטית- "באופן אישי אני יכול לומר לך שהדבר היחיד שאפשר לשנות הוא שאת תחליטי שאת כן סובלת אותו, ואם המצב אומר שאין אפשרות שתסבלי אותו בין אם הוא באמת בלתי נסבל ובין אם זה דמיון שלך זה לא חשוב זה ברור שאותו לעולם אבל לעולם לא תצליחי לשכנע שהוא בלתי נסבל ועל כל פנים בדרך קלה ופשוטה הוא לא יפנים זאת כי זה טבע האדם שאינו מסוגל להבין ולהפנים שהוא בלתי נסבל, גם כשמטפלים זוגית לעולם הטיפול לא ילך לכיון כזה, גם כאשר החליטו שהתשובה היא גט לעולם לא ינסו להסביר לצד אחד שהוא לא נסבל כי הוא לעולם לא יבין זאת, לכן חבל לך על הבריאות או שתנסי לשכנע את עצמך שהוא לא כל כך נורא או שתדרשי גט בצורות אחרות, אבל אל תשקיעי מאמצים להסביר לו שהוא בלתי נסבל הוא לעולם לא יבין את זה באמת.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/1/2009 21:35 |
|
| |
ותשובתי אליו-
אני לא ניסיתי להסביר לו שהוא בלתי נסבל
אמרתי לו שהוא בן אדם נפלא אפילו שהוא יודע שזה לא כך ואמרתי לו שיש לו כשרונות ושיוכל לחיות טוב עם אשה שתואהב אותו אבל לי זה לא מצליח להתחבר וחבל אבל זה המציאות שאין לי איתו שום דבר אבל ממש שום דבר במשותף או לחוד....
|
|
|
|
| נשלח ב-8/1/2009 21:36 |
|
| |
הוא כתב לי בחזרה-
אם אכן כך עשית הרי יש להעריך אותך, וזה מוכיח שאת אשה חכמה עם ראש על הכתפיים ולא סתם נקמנית ורגזנית, ואגב אצל גבר זה הדבר הכי כואב שאשה אומרת לו אתה מקסים והכל אבל לא איתי, כמובן שאת במקרה הזה כנראה צודקת ואם את מבחינתך ברור לך שאין אפשרות לקשר אז אין לך סיכוי כמו שאמרתי להסביר לו. בכל אופן שיהיה לך הרבה הצלחה בהמשך הדרך אני בטוח שבסוף תצליחי לנווט בחכמתך את הדבר הנכון והראוי, ואם יורשה לי להוסיף תשתדלי שלא לא יהיה בפגיעה. בהצלחה מכל הלב
תודה לך חיממת לי את הלב!
|
|
|
|
| נשלח ב-8/1/2009 21:44 |
|
| |
מוגז עדין
בילבלת אותנו, בהתחלה כתבת שמישהו ביקש ממך לסייע לו, ובהמשך את מתבטאת כאילו את כלת האירוע...
כמובן שעבור חברי הפורום יש ארסנל נרחב יותר של עצות
|
|
|
|
| נשלח ב-8/1/2009 21:46 |
|
| |
בסדר אני מודה - זה אני ... עם כל הכאב -כן, זה אני....
עכשיו אתה יכול יותר לעזור???
|
|
|
|
| נשלח ב-8/1/2009 21:50 |
|
| |
צר לי, מוגז עדין, צר לי מאד, צר לי עלייך, צר לי על בעלך, צר לי על ילדייך ( בהנחה שיש לך ילדים ), צר לי על מה שאת עוברת, על מה בעלך והילדים עוברים.
אך בעיקר צר לי, שאת חושבת שתמצאי פתרונות בתוך פורום אינטרנטי, צר לי שאת מתקשה להבין מהזה באמת גירושין, מה כלול בזה, מה המחיר שמשלמים עבור זה.
עלי והצליחי בכל אשר תעשי, רק לפני שאת עושה תתייעצי עם אנשים שמבינים בזה ולא בפורום בחדרי חרדים!
|
|
|
|
| נשלח ב-8/1/2009 21:52 |
|
| |
מוגז_עדין
גם אני, ועוד רבים וטובים מחברי הפורום, ומי שלא, התמודדנו עם בעיות מסוג זה, וגם עם בעיות יותר גדולות.
אבל לפני שמבקשים עצה , צריך לבקש עצה איך ואיפה לבקש עצה, זה הרבה יותר חשוב,
וכמובן שעם כותרת קצרה כמו שכתבת, נותר לנו רק לעשות אנ דן דינו, מי שרוצה ליעץ ברצינות צריך לדעת את כל ההסטוריה והפרטים, וזה כמדומני לא יהיה מתאים להיעשות ברשות הרבים, כך שלתת עצות בכן ולא ועד שלש מילים, זה בדיוק הדבר הלא נכון,
|
|
|
|
| נשלח ב-8/1/2009 21:58 |
|
| |
סוף מעשה במחשבה תחילה ,אני חושב שהפתרון לבעיה הגדולה שמוסתרת במגזר החרדי היא הגדלת מספר הפגישות בין הבחור לבחורה לפני שסוגרים שידוך.אי אפשר לאהוב אדם לאחר 4 פגישות.האי תגידו לי ,ראה את מספרי המתגרשים במגזר החילוני! אומר לכם:שזה לא ממש קשור שם הבעיה היא אחרת לחלוטין ולא פה המקום לדון בה.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/1/2009 22:05 |
|
| |
מוגז עדין אם את לבד הולכת להתייעצות שום דבר לא יעזור.
את צריכה לפנות רק אתו ביחד.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-8/1/2009 22:19 |
|
| |
תודה על כל אלה שמצטערים בשבילי - אבל אין לי שום צער להתגרש , היה לי צער עד עכשיו כשכל כך רציתי כבר תכל'ס לבנות את החיים וניסיתי הככככל בשביל שיהיה טוב , אבל כשזה לא זה אז זה פשוט לא זה ועל כל אלה שאומרים שהמזבח מוריד דמעות - אכן אבל משמחה או שהוא מוריד דמעות על שאנשים שרפו את החיים סתם כל כך הרבה זמן....
וכן אני חושבת שכאן אוכל לקבל עוד מילים מגוונות שייתנו לי להיות חזקה וחוץ מזה בואו תקראו את כללל ההודעות בתיבה הפרטית כמה שאנשים מוכנים לעזור ולהשתתף... ממש מחמם את הלב.
וכל מילה פה מאנשים זה עוד מילה שה' רוצה שאשמע!
|
|
|
|
| נשלח ב-8/1/2009 22:24 |
|
| |
אלטערע-
זה נושא אחר לחלוטין.
זה לא עונה לי על שאלתי איך מתפטרים ממנו.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/1/2009 22:33 |
|
| |
| אלטערע כתב: |  | |
סוף מעשה במחשבה תחילה ,אני חושב שהפתרון לבעיה הגדולה שמוסתרת במגזר החרדי היא הגדלת מספר הפגישות בין הבחור לבחורה לפני שסוגרים שידוך.אי אפשר לאהוב אדם לאחר 4 פגישות.האי תגידו לי ,ראה את מספרי המתגרשים במגזר החילוני! אומר לכם:שזה לא ממש קשור שם הבעיה היא אחרת לחלוטין ולא פה המקום לדון בה.
|
|
שטויות ברמות...
עיקר החיים בין בני זוג זה אחרי החתונה ולא לפני,לכן אין נפק"מ כמה יפגשו,
העיקר שיראו שבקווים כללים הם מתאימים,
כמו שכתב אחד הניקים שבחיי נישואים צריך לתת ולא רק לקבל, הייתי אומר אפ' להקריב,
שמעתי דבר יפה מהרב לוינשטיין, כמו קשר של שני חבלים ,כל צד מתקצר בשביל שיהיה קשר,
כך בחיי נישואין בשביל להחזיק קשר צריך לקצר מהרצונות שלנו.
מוגז ,
מה שמוזר אצלך שבעלך לא מבין מה שאת אומרת לו, זה או שהוא חכם מידי ולא רוצה להבין ,או שהוא טיפש ולא ירצה לזוז.
|
|
|
|
|