| נשלח ב-8/1/2009 22:33 |
|
| |
תפני אותו לאשכול הזה.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/1/2009 22:34 |
|
| |
מוגז_עדין, השקר הכי טוב זה האמת.אמרי לו שאין אהבה.כל יום שעובר יכאיב יותר.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/1/2009 22:41 |
|
| |
אלטערע
מבחינה סטטיסטית הינך טועה, בציבור החסידי אחוזי הגירושין הנמוכים ביותר, לאחריו בא הציבור הליטאי - הדל"י - והחילוני לבסוף עם אחוז המתגרשים הגובה ביותר, באפשרותך לשאול את אחת ממזכירות בתי הדין הרבניים ברחבי הארץ.
הסיבות לכך - א. סייעתא דשמייא. ב. נכון שזוג חילוני הכיר ואף חי יחד כמה שנים, אבל האיפוק והגנטלמניות מסתיימים בשלב כל שהוא, ואז נכנסים לשלב שצריכים לוותר למען בן הזוג, ואז זה כבר קצת קשה לאחר שהתפנקת והתרגלת תקופה ארוכה שבן הזוג מוותר בשבילך יותר ממה שהוא היה צריך, וזה קורה בדרך כלל לאחר תקופת החברות, כשמפנימים שעכשיו זה החיים האמיתיים.
מוגז עדין
במידה ואת באמת סובלת לכי לפתוח תיק בבית הדין, הדיינים ב"ה מספיק חכמים לפסוק לטובת הסובל. בהצלחה וחיים מאושרים.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/1/2009 22:46 |
|
| |
דורוסישרם
לא- הוא חכם שהוא לא רוצה לגרש אותי כי בחיים הוא לא ימצא אשה כמוני - אבל הוא טיפש שהוא לא קולט שזה באמת נגמר.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/1/2009 22:47 |
|
| |
אלטערע- זה לא שקר זה האמת לכל דבר!!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-8/1/2009 22:49 |
|
| |
לדעתי
הפורום זה המקום האחרון שכדאי לך להתיעץ על נושאים חשובים כאלו
(אם זה באמת רציני..)
אני בטוחה שלא היית רוצה לקבל עצות שישפיעו על עתידך מ"גלמים" למינהם..
אם את רצינית תכתבי לי בפרטי
ואני יכולה לקשר אותך למישהו שייכול לעזור לך בעניין...
|
|
|
|
| נשלח ב-8/1/2009 22:52 |
|
| |
הודו לה'
הוא קורא כל מילה בשקיקה הוא אומר שלא הכפת לו להשתכנע אבל תשכנעו.... בבקשה.....
היצל
אני לא עושה את זה כי אני פוחדת שהם ישמעו ממנו שהוא לא רוצה להתגרש והכל סבבה אז הם ישלחו אותי הביתה לניסיון של 3 חודשים או יועצי נישואין שכבר עברתי את זה וחוזר חלילה
האם אתה יכול להגיד לי אם חששותי צודקות?? תודה.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/1/2009 22:54 |
|
| |
על פי רוב
גברים קולטים אם אין להם מה עוד לחפש בבית והם הולכים,
רק צריך לתת תנאים הוגנים כלכליים לגירושין,
יש יוצאים מהכלל
יש עם אובססיה שזה יסתדר
או שאיזה בבא או רב אמר להם להתעקש,
ויש עם רצון לנקמה.
הקיצר מאד אישי
כמו שאמר לי טוען רבני: אין לעולם תיק גירושין דומה לשני....
תוקן על ידי מנשה11 ב- 08/01/2009 22:50:39
|
|
|
|
| נשלח ב-8/1/2009 22:54 |
|
| |
האם יועצי הנישואין הגיעו לאותה החלטה שאת הגעת אליה?
במידה וכן אין לך סיבה לא ללכת לביה"ד היות ולבסוף לדעתך בין כה תצטרכי לפנות לשם.
תוקן על ידי היצל ב- 08/01/2009 22:52:37
|
|
|
|
| נשלח ב-8/1/2009 22:55 |
|
| |
היצל
יתכן ובציבור החסידי יותר מתביישים, ומעדיפים לסבול.
מוגז
לא הבנתי, שאת אומרת לו שהסיפור נגמר איך הוא מגיב?
תוקן על ידי דורוסישורם ב- 08/01/2009 22:52:46
|
|
|
|
| נשלח ב-8/1/2009 22:58 |
|
| |
דורוס
זה נגמר בחלקו הגדול
|
|
|
|
| נשלח ב-8/1/2009 23:00 |
|
| |
| היצל כתב: |  | דורוס
זה נגמר בחלקו הגדול |
|
אתה אומר מידיעה?
|
|
|
|
| נשלח ב-8/1/2009 23:15 |
|
| |
בהקדם לגופו של ענין איך מסבירים למי שזה רק לא יהיה שהסיפור נגמר, אם את אכן רוצה יעוץ כן ואמיתי את מוכרחת לתת מינימום של פרטים כמו: מה הוא אורח חייך? אשכנזי/ספרדי, חסידי/ליטאי, מודרני/פתוח/פתוח מאוד, דתי/חרדי/חניוקי וכדו'.
פרט נוסף שאת חייבת לציין הוא מדוע אכן זה נגמר? התבטאת בלשון 'בלתי נסבל', מה, מראהו? יחסו? אישיותו? אורח חייו?
פרטים אלו חשובים משום שאני אישית מתעסק בין השאר גם בתחום היעוץ בנושא זה במגזרים שונים, ובכדי אכן לעזור בנושא, זה מינימום המידע הנדרש, בלא מידע זה, כל סיג ושיח הינו בגדר סרק בעלמא.
אגב, בשונה מחברים אחרים בפורום, אני דוקא כן חושב שהפורום הוא אחד מהמקומות הראויים להתיעצות גם בנושא זה, משום שלפורום יש מעלה שהוא מאסף בתוכו מגוון רחב של עדות מגזרים וגילאים שונים, אך בד בבד קיימת גם חסרון להתיעצות בפורום משום שישנם לא מעטים שמרגישים חובה להגיב בכל ענין על אף שאינם מבינים בתחום, אם זה עקב הצורך להגיב על כל נכתב ואם זה עקב רף ההומור שקיים באמתחתם או שעכ"פ חושבים שיש להם את אותו הומור, אפילו שלאמיתו של דבר לא תמיד הוא מנוצל להפיק נכון.
כמובן שעיקר היעוץ הוא מול יועץ מנוסה שרואה את תווי פנייך ואת מה שאת מקרינה בשעת התיאורים של אורח חייכם מאז נישאתם ונהייתם לזוג, אך שוב אותו יועץ הוא אמנם מנוסה אךהוא דעה אחת בלבד שאינה בהכרח מקבץ רחב של הסתכלויות, משא"כ בחברים מקשיבים רבים כמו בפורום שהם מכל גווני הקשת.
תוקן על ידי לתת_דעה ב- 08/01/2009 23:26:05
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-8/1/2009 23:18 |
|
| |
היצל- "במידה וכן אין לך סיבה לא ללכת לביה"ד היות ולבסוף לדעתך בין כה תצטרכי לפנות לשם."
יש בזה משהו, תודה , אבל השאלה אם הוא לא יתחיל לרקוד לי שהוא רוצה את כל ההטבות בעולם כי את רוצה תלכי ,תסבלי,תתהפכי... לכן חשבתי איך לגרום לו לרצות מרצון להבין שצריך לסיים את זה ולשבת איתו יפה בשולחן ולדון על העניינים מתוך מכחשבהנ והבנה גם לצד השני(אבל בעצם אם היה אם מי לדבר אולי לא הייתי צריכה להתגרש... אני כבר מבולבלת- זאת אומרת שאין איתו דרך אחרת חוץ מכוח??)
דורוסישורם-
יתכן ובציבור החסידי יותר מתביישים, ומעדיפים לסבול
אין לי במה להתבייש אז אני לא מתביישת ,ובטח לא מוכנה לסבול- לא את המחשבה שאני בידיים שלי בונה בית עקום - עדיף למות...
לא הבנתי, שאת אומרת לו שהסיפור נגמר איך הוא מגיב?
חחחחח חחחח שטויות יהיה טוב הכל סבבה אני לא יודע מה את רוצה, תחייכי ,תהני החיים טובים....- זה מה שהוא מגיב................כמה עצוב.....
|
|
|
|
|