|
|
| נשלח ב-8/1/2009 23:31 |
|
| |
לתת_דעה
תודה זה בדיוק הסיבה למה החלטתי כן לפתוח את האשכול ,חוץ מזה תראה כמה אנשים מוכנים לעזור -זה לא היה כדאי?
אני חסידית פתוח אבל בהחלט מאוד חסידית,
זה נגמר בגלל שאין לי אליו את המשיכה המינימלית בשום עניין :
א. הוא צעיר ממני לא רק בגיל אלא בהתבגרות שלו ... ולא בגלל שהוא תינוק אלא בגלל שהוא מתבגר לאט ובטוח.(לא יודעת כמה שזה יהיה בטוח.).
ב. ברמה ה"אישית" (עניינים אישיים...)- ולא הוא לא שלומפער ולא מלוכלך ולא שמן אלא חתיך על... אבל זה שהוא אוחז את עצמו כחתיך לא ממש מקשר אותך לבן אדם..( הוא לא מעוניין (אין לו עניין בזה)
ג. הוא בן אדם נפלא (אולי) אבל קליל וצוחק על כל דבר(לא לץ ולא בגלל שהוא אוחז את עצמו חכם )אלא מתוך קלילות יתר על החיים ולא ברמת היתרון ( סגנון אנשים...-אבא שלו בן חמישים ואני יכולה להגיד שהוא מתנהג כבן חמש ...ולא לא כי בא לי עכשיו בשלילי אלא כי הוא אכן כך.)
אז כשאתה לא מתחבר לבן אדם בשום פרט ולא העליתי אותך בפרטי פרטים כי זה לא חשוב - מה שחשוב זה שאין אהבה וחיבור שבלי זה אין חיים ועם זה כאמור אתה מוכן למות ממש בשביל השני- אז הדרך היחידה זה גירושין.
תוקן על ידי מוגז_עדין ב- 08/01/2009 23:28:38
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-8/1/2009 23:35 |
|
| |
| מוגז_עדין כתב: |  | היצל- "במידה וכן אין לך סיבה לא ללכת לביה"ד היות ולבסוף לדעתך בין כה תצטרכי לפנות לשם."
יש בזה משהו, תודה , אבל השאלה אם הוא לא יתחיל לרקוד לי שהוא רוצה את כל ההטבות בעולם כי את רוצה תלכי ,תסבלי,תתהפכי... לכן חשבתי איך לגרום לו לרצות מרצון להבין שצריך לסיים את זה ולשבת איתו יפה בשולחן ולדון על העניינים מתוך מכחשבהנ והבנה גם לצד השני(אבל בעצם אם היה אם מי לדבר אולי לא הייתי צריכה להתגרש... אני כבר מבולבלת- זאת אומרת שאין איתו דרך אחרת חוץ מכוח??)
דורוסישורם-
יתכן ובציבור החסידי יותר מתביישים, ומעדיפים לסבול
אין לי במה להתבייש אז אני לא מתביישת ,ובטח לא מוכנה לסבול- לא את המחשבה שאני בידיים שלי בונה בית עקום - עדיף למות...
לא הבנתי, שאת אומרת לו שהסיפור נגמר איך הוא מגיב?
חחחחח חחחח שטויות יהיה טוב הכל סבבה אני לא יודע מה את רוצה, תחייכי ,תהני החיים טובים....- זה מה שהוא מגיב................כמה עצוב.....
|
|
למה כוונתך אם היה עם מי לדבר? אליו? או סתם בכללי אין עם מי להשיח בנושאים שונים איתם התמודדתם יחדיו, או ליתר דיוק שחויתם יחדיו?
|
|
|
|
| נשלח ב-8/1/2009 23:37 |
|
| |
לתת_דעה
אליו, רבונו של עולם -אם היה עם מי לדבר...
|
|
|
|
| נשלח ב-8/1/2009 23:47 |
|
| |
ראשית כל, אתם נשואים מזה כמה זמן? באיזה מצב את היום, דהיינו פרודה, או לחילופין חיים זוגיים במעלות צלזיום גבוהות?
בפגישה לפני שהתארסתם הייתה כן משיכה איליו, אני מתכון בקטע של קליק הנה נוצר כאן איזו חיבוב מסויים לאיש שבו, או שבעצם אף פעם לא?
מי אמר לך שהוא מתבגר בכלל, אולי את סתם מפרגנת לו?
לפי הבנתי אי החיבור אליו נובע בעיקר מכך שאת רואה בו כאדם ילדותי עדיין עכ"פ באופן יחסי אליך, א"כ אין לכם הסתכלות שווה בכל תחום, זה בעצם מה שמרחיק אותך ממנו, או שלא הבנתי נכון?
הוא, מה הוא מרגיש כלפייך?
ציינת כי הוא קליל, הוא נותן המון או שחי בקטע עושה מה בא לי?
את בכלל פת בסל אצלו, או שאכן עוד אחת, היינו כמו חבר נוסף?
|
|
|
|
| נשלח ב-8/1/2009 23:59 |
|
| |
נשואים 4 שנים
חייה איתו בבית
לא היה אף פעם קליק
הוא עבר טרגדיות בחיים ונעזר בעזרה אז הוא קצת מתקדם, מתבגר.
אי חיבור נובע כי עשיתי הרבה חושבין ואין לי שום עניין או נושא או משהו איך נפשי מתחברת אליו
הוא מרגיש - אומר שהוא רוצה אותי, תכל'ס גם לו היה טוב אישה סגנון שונה-שגורמת לו בכורח המציאות להתנהג בגבריות ובאחריות. (שוב פעם הוא בן אדם רציני -לומד לימודים גבוהים אבל לא בשבילי...)
העניין של הקליל לא משנה כרגע כי אם היה אהבה גם זה היה מסתדר אחרת.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/1/2009 00:03 |
|
| |
אני לא מבין, מכל השיחה הארוכה עדיין לא ראיתי שהלכת איתו ולו פעם אחת לייעוץ
הא הלכת איתו לייעוץ?????????????
יש לך ילד לא? שווה להשקיע בייעוץ לפני שעושים דברים דרסטיים שעלולים להשפיע על החיים בצורה שלילית!!
|
|
|
|
| נשלח ב-9/1/2009 00:04 |
|
| |
מוגזית עדינה,
מה מונע ממך לקחת את עצמך, כבר אתמול לבימ"ש לענייני משפחה או לחלופין לביה"ד הרבני?
במקום לבלבל לחברים פה את השכל, קומי ועשי מעשה!
לא טוב לך? רוצה להיפרד? סבבה! אל תחכי שהוא ירצה, כי הוא לא...אלא זמי את את הצעד.
לשכנע אותו בדיבורים לא ילך לך, אז נסי במעשים...
וזה כמובן, אם את רוצה. כי לפי הנ"ל מה שאת רוצה זה לפרוק מעצמך ולא גט!
|
|
|
|
| נשלח ב-9/1/2009 00:04 |
|
| |
שעפסל
אני מתנצלת שלא שיתפתי אותך...
אבל אם אתה עדיין כאן -תגיב בבקשה....
|
|
|
|
| נשלח ב-9/1/2009 00:08 |
|
| |
| מוגז_עדין כתב: |  | נשואים 4 שנים
חייה איתו בבית
לא היה אף פעם קליק
|
|
מה כן היה שהתחתנתם?
|
|
|
|
| נשלח ב-9/1/2009 00:12 |
|
| |
| ניסנית כתב: |  | מוגזית עדינה,
מה מונע ממך לקחת את עצמך, כבר אתמול לבימ"ש לענייני משפחה או לחלופין לביה"ד הרבני?
במקום לבלבל לחברים פה את השכל, קומי ועשי מעשה!
לא טוב לך? רוצה להיפרד? סבבה! אל תחכי שהוא ירצה, כי הוא לא...אלא זמי את את הצעד.
לשכנע אותו בדיבורים לא ילך לך, אז נסי במעשים...
וזה כמובן, אם את רוצה. כי לפי הנ"ל מה שאת רוצה זה לפרוק מעצמך ולא גט!
|
|
אם היה לה כזה רע, היא לא היתה פותחת אשכול ומתיעצת, אלא היתה רצה לביה"ד...
מכאן שעדיין יש סיכוי לשלום!
|
|
|
|
| נשלח ב-9/1/2009 00:12 |
|
| |
רואים הכל
הלכתי...אלא מה??? כאילו אנשים חושבים שעושים דברים סתם ככה יום אחד , בלי לחשוב להתיעץ להתהפך וחוזר חלילה.....????
ניסנית
אם לא נוח לך לחשוב שרציתי לפרוק מעצמי אז אל תחשבי... אבל בתכל'ס אם שמת לב שאלתי איך גורמים לו להבין שהגיע הזמן לפרוש ולא איך מגיעים לרבנות (את זה אני אשאל את "אגד")
אם יש לך איך להחכים אותי אשמח לשמוע...
|
|
|
|
| נשלח ב-9/1/2009 00:14 |
|
| |
בת מלך, מקלט ודירות לנשים חרדיות במצוקה. טל': 1-800-292-333
מרכז סיוע לנשים דתיות/חרדיות. טל': 02-6730002 קו ארצי
מקלט לנשים מוכות מהמגזר החרדי טל': 02-6519857
|
|
|
|
| נשלח ב-9/1/2009 00:23 |
|
| |
צורם נסחפת...
במקרה הזה לא נראה שמדובר באלימות.
(למרות שמידע כזה תמיד טוב שמפורסם)
|
|
|
|
| נשלח ב-9/1/2009 00:24 |
|
| |
דורוסישרים
מה כן היה ?- היה חתונה מממפוארת.....באמת.
אני שמה לב שיהיה לך טוב כשיהיה לי רע - אז צר לי כי כנראה שטוב לא יהיה לך...-אני לא בן אדם ממורמר אף על פי כל הפספוס הזה. אני הולכת ברחוב עם חיוך על הפנים , נראית יותר מסתם טוב ואני משדרת שמחה - כיף לעמוד לידי ... ואת כל זה אני אומרת לך בשביל להסביר שהחיים של הבן אדם הם בדיוק איך שהוא יוצר אותם. וכן אני גם מקרינה שלווה לבת שלי - כי אחרי הכל אבא ואמא שלה יאהבו אותה לא משנה מאיפה בעולם והם תמיד שלה ...
והסיבה שלא רצתי עד היום לבית דין כי לא עושים דברים מתוך רגש- כעס, תסכול, כאב,צער, או כל רגש אחר אלא עושים דברים מתוך שיקול דעת רציני ומעמיק.
ואני לא מתחרטת על שניה שעבר ולא עשיתי את זה כיח זה רק קידם אותי ביותר בטחון ואומץ וגם ח"ו לא להתחרט אחר כך אלא להיות שלמה עם עצמי במאה אחוז.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-9/1/2009 00:26 |
|
| |
האם אתם חושבים שחשוב לילדה לפחות להשאר במסגרת הבית , שכנים, גן ילדים וכדומה או שלא משנה ואני יכולה לעבור לבית אחר והיא תתרגל גם לזה?- השאלה אם זה לא יותר מידי יטלטל אותה??
|
|
|
|
|