בית פורומים בחדרי חרדים

גירושין- למי יש ניסיון?ומי רוצה לשתף את דעותיו?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-9/1/2009 02:34 לינק ישיר 

כדור, לא לדאוג, כנראה זה כמו המסקנה הנ"ל שלי........

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/1/2009 02:41 לינק ישיר 

מגשש כתב:
ועוד דבר לא לשכוח,
יש כאלו שחושבים,שהחיים , הם חתיכת הנאה אחת גדולה, ולפעמים, מה לעשות, צריכים להתמודד או לסבול, אבל בעיקרון זה צריך להיות כיף ומהנה,
אבל לא כך רבותי,
מי שחושב כך, ומגיע להתמודדות מסויימת, הוא מייד נשבר,
אלא,
החיים, הם חתיכת התמודדות אחת גדולה, ובאמצע ב"ה יש הרבה שמחה והנאה ונחת, יש ילדים טובים, יש דירה, יש חברים,
מי שחושב בצורה כזו, יוכל להתמודד הרבה יותר, ממי שחי לפי דפוס המחשבה הראשון!!!
תקנו אותי אם אני טועה!!!!!!!!!!

לא מסכים איתך .

אתה כותב שני צדדים קיצוניים, או "חתיכת הנאה גדולה", או "חתיכת התמודדות גדולה".

בדרך שלך אפשר לקבל דיכאון.

האמת אי שם באמצע.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/1/2009 02:52 לינק ישיר 

א קיצר

יש לי רעיון לפרסומת לבח"ח

"חרדי/ת רוצים להתגרש ולא יודעים איך? - "בחדרי חרדים" - האנשים, המקצוענים, והידענים. - יעזרו לך מרגע ההודעה - עד לגט המיוחל... רק כאן בחדרי חרדים - חרדים לגורלך!!...

"חרדי/ת רוצים להתאבד ולא יודעים איך? - "בחדרי חרדים" - האנשים, המקצוענים, והידענים. - יעזרו לך מרגע ההודעה - עד להתאבדות המיוחלת... רק כאן בחדרי חרדים - חרדים לגורלך!!...

א קיצר

"חרדי/ת רוצים להתגמל ולא יודעים איך? - "בחדרי חרדים" - האנשים, המקצוענים, והידענים. - יעזרו לך מרגע ההודעה - עד לגמילה המיוחלת... רק כאן בחדרי חרדים - חרדים לגורלך!!...

"חרדי/ת רוצים להתרגש ולא יודעים איך? - "בחדרי חרדים" - האנשים, המקצוענים, והידענים. - יעזרו לך מרגע ההודעה - עד להתרגשות המיוחלת... רק כאן בחדרי חרדים - חרדים לגורלך!!...

א קיצר

"חרדי/ת רוצים להתפרסם ולא יודעים איך? - "בחדרי חרדים" - האנשים, המקצוענים, והידענים. - יעזרו לך מרגע ההודעה - עד לפרסום המיוחל... רק כאן בחדרי חרדים - חרדים לגורלך!!...

"חרדי/ת רוצים להתפרפר ולא יודעים איך? - "בחדרי חרדים" - האנשים, המקצוענים, והידענים. - יעזרו לך מרגע ההודעה - עד להתפרפרות המיוחלת... רק כאן בחדרי חרדים - חרדים לגורלך!!...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/1/2009 02:55 לינק ישיר 

מגשש
ההנאה הכי גדולה זה לדעת שאתה מתמודד היטב...אבל יש אידיאל וחייבים לדעת מה האידיאל בשביל לרצות להגיע לשם .....
ועכשיו אני אסביר איך זוג שבטוח הולך להתגרש חי ביחד בבית והוא בבית קורא את כל התגובות שלכם...(מידי פעם הוא בא להציץ):
א.  לו עדיין לא נפל האסימון וזה בדיוק היתה השאלה איך גורמים לאסימון שלו ליפול....
ב.  הטקטיקה של לפתוח אשכול בנושא, זה לבד הקפיץ אותו והוא התחיל לקלוט שמדובר במשהו רציני...(מקוה שיהיה לזה המשך)
ג.  אמרתי שאני לא רוצה לעשות יותר מידי בלגנים... זה לא טוב לאף אחד .....אז אני מנסה להשאיר את המצב ככה איך שהוא ולנסות לחתוך את זה קצר ולעניין ביום אחד.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/1/2009 02:56 לינק ישיר 

סורויטי
יפה לך המאמץ לכתוב כל כך הרבה.

תוקן על ידי מוגז_עדין ב- 09/01/2009 2:52:56

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/1/2009 03:08 לינק ישיר 

אני רואה שמיצינו היום  -   אז תודה לכל המגיבים הן פה בפורום והן בתיבה הפרטית (כמובן רק למי שהועיל או לפחות ניסה.)
כל מילה חיזקה אותי יותר- אלה שהביעו תמיכה וגם אלה שהיו נגד.
תודה מיוחדת למי שהכן עוזר לי בסופו של דבר ולמי שמסר לי את מס הטלפון - אשמע אתכם וה' יעזור ויצא רק טוב.
אני בטוחה ומאמינה...!
אז לילה טוב לכם ושבת שלום.

תוקן על ידי מוגז_עדין ב- 09/01/2009 3:19:08

תוקן על ידי מוגז_עדין ב- 09/01/2009 3:20:49

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/1/2009 03:33 לינק ישיר 

מוגז_עדין כתב:
לתת_דעה
בוקר טוב, לך לא נראה ?... לי לא נראה וזה בדיוק הסיבה שאני רוצה את הגירושין האלה...
שרית 560
אם היה לי עכשיו זמן הייתי יכולה לכתוב לך הרבה אבל אין לי אז ברמת העיקרון את פשוט צודקת.
דורוסישורם
גוט, גוט .... הצלחת לעלות עוד חיוך על הפנים שלי...
נולד_לכתוב
וואאוווו , סוף סוף מישהו מבין פה משהו.....תודה.
מגשש
כבר שמעתי את הסיפור הזה ואני מכירה גם סיפור הפוך.....

אני התכונתי, שהסיפור לא כ"כ נשמע לי, איך אומר זאת, זה נראה אחד בפה ואחד במציאות, אולי את לא כ"כ רוצה להתגרש בכלל? אולי את לא בדיוק נשואה? אולי את לא בדיוק חובקת ילד? אולי זה סתם איזה תסבוך?
את בטוחה שאני טועה???

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/1/2009 03:47 לינק ישיר 

מי אמר שאתה טועה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/1/2009 03:56 לינק ישיר 

זה אישה נשוי שחובקת ילד קטנה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/1/2009 08:28 לינק ישיר 

לא נעים, לא נעים.

תקשיבי נשמה,
את צריכה להיות עקבית.
אם את באמת לא בקטע, תחתכי כמה שיותר מהר.
לפני שיהיו ילדים נוספים בתמונה.

אה ועוד משו,
יש לא מעט זוגות בנישואים שניים שחיים חבל על הזמן..
אל תתיאשי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/1/2009 09:28 לינק ישיר 

לפתוח תבוקר בכזה אשכול זה לא משהו...

יכול להיות שבעליך מגיב גם לאשכול בניק שלו?

האמת שאני ממש רחוק מכל נושא של חיי המשפחה ואיני מתמצא בנושא בגרוש.
אבל יש לי חברים להורים גרושים ויש ביניהם אנשים שעברו במהלך החיים גהנום עלי אדמות.
אי לכך דעתי שבראש מעינך צריכה להיות טובת הילד\ה.נקודה.

ובעז"ה שהאמת והשלום יאהבו...

שנשמע ונתבשר בבית הזה אך ורק בשורות טובות אמן.!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/1/2009 09:45 לינק ישיר 

חחחחחחחחחחחח סורו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/1/2009 10:10 לינק ישיר 

בוקר טוב ונפלא לכולכם.

לתת_דעה
אתה באמת חושב שלא הבנתי למה שהתכוונת?! אבל אף אחד לא ענה לך אז החלטתי לענות... ועכשיו מה אתה חושב - כשפתחתי את האשכול ידעתי בברור שתמיד אבל תמיד יהיו האויבער חכמים שייעצו לך מניסיון חיים... במקום לענות לעניין לשאלה ספציפית.
הרי תמיד יש גם את אלה שלא מסוגלים לסחוב את ההרגשה שהם השלימו עם מצב החיים במקום לעשות את הדבר הנכון ולחפש חיים... והם משכנעים את עצמם ואחרים ( לפעמים בלי צדק) שחייבים להשלים .... אז אני רק יכולה לייעץ לכולם שכששואלים שאלה רצינית כדאי ורצוי לענות לעניין. וכדאי לכם תמיד להמליץ לאהוביכם לעשות מה שהכי מרגיש להם נכון ולא מה שמרגיש נכון לכל אחד אחר( כמובן אחרי התיעצויות והכל...)
אז עכשיו רק נשאר לך לראות למעלה מה שעניתי למגשש.

שבלונה
ברור לי שמי שלא מחפש לברוח על מנת לברוח ומחפש באמת את החיים הטובים מוצא את זה ללא ספק- הכל תלוי בבן אדם כמה הוא מוכן בכל ליבו ( תת מודעי) שיהיה לו טוב. ואין צורך לומר שאי אפ שר להזיז כלום בלי עזרתו יתברך - אבל הוא רוצה רק את מה שטוב לנו.!
אז תודה , חיזקת אותי.

מקור בכיר
מאיפה לך שמה שצריך להיות בראש מעעני זה הבת שלי? כמה רגשות אשם היא יכולה לסבול כשהיא תגדל ותראה שבגללה כל כך הרבה אנשים סובלים.( כמובן גם בלי להגיד את זה- ילד מרגיש הכל! הרגש האמיתית שלו לא נעלמה עדיין בשקר החיים.) חוץ מזה פה בדיוק מתחיל הבעיה- הרי ה' שלח אותנו לעולם בשביל מה??? בשביל לתקן את עצמינו אך ורק את עצמינו לא נאמר שום דבר על לתקן את נשמת ילדינו אז מה שצריך להיות בראש מעעיני זה שלי בנשמה יהיה טוב וכך אוכל להגיע בשלמות לעבודת ה' ואוכל להקרין שמחה מסביבי שהראשונה שנהנית מזה זה ביתי המתוקה.וכן, היא תצטרך לדאוג לתיקון נפש שלה וה' יתןלה את הכוחות הנחוצים לה לעבור את מה שהיא צריכה ,אני יהיה שם לצידה תמיד בעזרת ה' לכוון אותה ולחזק אותה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/1/2009 10:12 לינק ישיר 

טוב, מוגז, קיבלת ת'צומי, אפשר לעבור לאשכול הבא?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/1/2009 10:16 לינק ישיר 

גריני-
יש אשכול על נישואין - את יכולה לעבור לשם.
אני בטוחה שיהיה לך שם מה לתרום....
ואני לא זוכרת אבל נראה לי שדיברנו כבר בדפים קודמים שמי שלא רוצה בהחלט לא היה צריך להכנס לאשכול זה, האשכול היה מיועד לאנשים שבאמת יכולים לעזור... ועזרו.תודה!

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > גירושין- למי יש ניסיון?ומי רוצה לשתף את דעותיו?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 6 7 8 ... 12 13 14 לדף הבא סך הכל 14 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.