| נשלח ב-12/1/2009 15:00 |
|
| |
פער גילאים מועדף בין המועמדים...
יוצא לי הרבה פעמים להרהר בזה, ולא תמיד מגיעה למסקנה, ולפעמים גם אם כן מסיקה משהו בפגישה מתברר שמסקנה היתה ממש לא נכונה...
בקיצור, מעניין אותי לשמוע ממכם. אולי זה יעשה גם לי קצת סדר.
בנות- הייתן מעדיפות, בחור בגילכן בערך? מרתיעים אתכם כאלו המבוגרים ממכן בשבע שמונה שנים? וצעירים ממכן- משחקים אצלכן בכלל?
בחורים- מעדיפים בנות מהמאה שלכם? יש לכם אומץ להיפגש עם קצת יותר גדולות מכם? וכאלו, ילדונות לעומתכם, מסתדרים איתן?
אני יודעת שזה שונה מאחד לשני ולפעמים כל מקרה לגופו, אבל בכל אופן...
|
|
|
|
| נשלח ב-12/1/2009 15:04 |
|
| |
אישית, בת 22-, מעדיפה מ-24 עד 28.
נפגשת גם בגיל שלי.
וקטנים ממני לא נראלי בכלל בחשבון, אך גם לא נראלי שאדחה הצעה בגלל זה.
|
|
|
|
| נשלח ב-12/1/2009 15:19 |
|
| |
בס"ד
לדעתי כל מקרה לגופו של עניין,
אבל באופן כללי, אני בת 22+
הגילאים המועדפים עלי 21++-26 בערך.
לא אכפת לי בחור שקטן ממני (עד שנה)אבל בוגר,
נפגשתי (ועדיין מציעים)בחורים שקטנים ממני, לא הפריע לי בכלל(וגם להם)
נכויתי עם בחור בן 27+, הרגשתי שאני נפגשת עם סבאל'ה, אוי זה היה נורא, מסכן כזה, פשוט כמעט "בכיתי" מרחמנות עליו, הוא היה נשמע/נראה 'שבע ימים', בלי שום טיפת שמחת חים וקלילות.
בהצלחה לכולנו.
|
|
| נשלח ב-12/1/2009 15:38 |
|
| |
אני למשל יצאתי עם בחורים מבוגרים בהחלט אך כנראה את גיל ההתבגרות עדיין לא השלימו, ולעומתם חבר'ה צעירים ממני אבל בפירוש עם ראש טוב על הכתפיים. ככה שזה מבלבל אותי.
המבוגרים לא מרתיעים אותי בגלל ישישותם. אלו שהכרתי היו כנראה רחוקים מאוד מההוא שחנושנוש פגשה. הם היו בשיא מירצם כוחם, בחורים פצצות מה שניקרא. רק שמשום מה, קיבלתי תחושה שעם התקדמות הגיל והשנים הם מתחילים יותר ויותר להתבלבל... וזה מה שלא מוצא חן בעייני...
|
|
|
|
| נשלח ב-12/1/2009 15:46 |
|
| |
| נועה_האחת כתב: |  | אני למשל יצאתי עם בחורים מבוגרים בהחלט אך כנראה את גיל ההתבגרות עדיין לא השלימו, ולעומתם חבר'ה צעירים ממני אבל בפירוש עם ראש טוב על הכתפיים. ככה שזה מבלבל אותי.
|
|
הגדרת מצויין את המצב.
ההוא שנפגשתי איתו היה באמת חריג,גרם לי כנראה ל'טראומה'(צריך לנסח עליו פדיחה:)
לעומתו נפגשתי עם בחור בן 26.5 והוא היה חכם עם ראש על הכתפיים ושמחת חיים...
דוקא את הגעת למסקנה הפוכה מימני,
לדעתי, המבוגרים יותר מיושבים, יותר מידי יודעים מיהם ומה הם ומה הם רוצים בדיוק...
תוקן על ידי חנושנוש ב- 12/01/2009 15:48:28
אמונה~שמחה.
|
|
|
|
| נשלח ב-12/1/2009 16:14 |
|
| |
חנושנוש,
לכאורה זה באמת צריך להיות ככה. המבוגרים צריכים להיות שווים לפחות את חוכמת החיים והניסיון שצברו. אבל מה אני אגיד לך, בשטח זה לא כך. או שהם ראו כבר יותר מידי בחורות והתחילו להסתחרר, או שככל שהזמן עובר הפחד והרתיעה ממוסד הנישואין מתגבר אצלם יותר, או שהחיים הזורמים והמוכרים כל כך בישיבה גורמים להם להוריד כל שידוך שמתחיל להתקדם... לא יודעת. ההתנהלות שלהם לא כ"כ פשוטה.
ומצד שני, הם קורצים לי. לגדל ילדים בפגישות אין לי סבלנות. בקיצור, לא יודעת תמיד על מה עדיף ללכת.
ולגבי ההוא, קדימה, נסחי פדיחה.
|
|
|
|
| נשלח ב-12/1/2009 16:23 |
|
| |
חמש עד חמש עשרה שנה פער.
|
|
|
|
| נשלח ב-12/1/2009 16:52 |
|
| |
בס"ד
נועה,
את צודקת בהחלט בדבריך.
נדמה לי שאין כאן ענין של עדיפות,
מי שבא "ברוך הבא",
כל מקרה טעון בדיקה לגופו,
החלטה חד משמעית וודאי שאין כאן.
נ.ב.צעיר הוא לא בהכרח "ילד"...
המבוגרים דווקא מרתיעים אותי.
|
|
|
| נשלח ב-12/1/2009 17:10 |
|
| |
שאלה מענינת... אצלי זה היה ברור מהתחלה: בחור מהגיל שלי עד ארבע שנים יותר מבוגר ממני. לא יותר!!
|
|
|
| נשלח ב-12/1/2009 17:28 |
|
| |
| תמי_4 כתב: |  | | חמש עד חמש עשרה שנה פער.
|
|
חמודה, 
אם ככה, עלה לי רעיון מבריק בשבילך. יש לי שכן מתוק, עשו לו חלאקה שבוע שעבר. אתם מתאימים בול. לדעתי זה יכול ללכת. את כבר בת שמונה עשרה לחופה, ( מכאן שהפער רק 15 שנה ) אז קדימה, מתי אתם נפגשים? חחחחחח......
נ.ב. קבלי את דברי ברוח הטובה בה הם נכתבו...
תוקן על ידי נועה_האחת ב- 12/01/2009 17:24:51
|
|
|
|
| נשלח ב-12/1/2009 19:12 |
|
| |
אההמ- אצלי זה כך;
אני מעדיפה בחור מבוגר, בגלל שבינתיים כל הבחורים ה'קטנים' שנפגשתי איתם, לא ידעו מילה על החיים. ואל תגידו שבמקרה הם היו דפוקים... כנראה ששכבת הגיל הזו- 21 עדיין נחשבת לצעירה, ולא בוגרת. ואני מאמינה שיש מקרים יוצאים דופן, לכן אני לא שוללת בגלל גיל.
לעומת זאת, יש בחורים מבוגרים שמרגישים כמו שחנוש הגדירה- סבא'לה כאלה, ואני צריכה אחד זורם, קליל, עם שמחת חיים. (מי לא רוצה, בעצם?? ) אז למסקנה, אני לא שוללת גילאים. ויצאתי עם גילאי 21- 27... כל מקרה לגופו.
הבעיה היא שההורים שלי חושבים שבחור בוגר הרבה יותר בעייתי, כי הוא מקובע כבר בחיים שלו. הם אומרים שעדיף שנתבגר שנינו ביחד. מה אתם אומרים? איך לשכנע אותם שלמרות זאת, אני מעדיפה בחור שקצת יותר מבין מהחיים שלו???
|
|
|
|
| נשלח ב-12/1/2009 21:23 |
|
| |
| sarounet כתב: |  |
הבעיה היא שההורים שלי חושבים שבחור בוגר הרבה יותר בעייתי, כי הוא מקובע כבר בחיים שלו. הם אומרים שעדיף שנתבגר שנינו ביחד. מה אתם אומרים? איך לשכנע אותם שלמרות זאת, אני מעדיפה בחור שקצת יותר מבין מהחיים שלו???
|
|
אני מבינה קצת ת'קטע שהם טוענים על מקובעות בחיים אצל המבוגרים, אבל כמוך, לא מחזיקה מהקטע של "להתבגר ביחד". החיים יהיו מורכבים גם ככה, לא יחסרו דברים לעבוד עליהם ולהתקדם ביחד, לא כדאי שלפחות בנושא הזה תצאי לחיים עם מישהו מוכן יותר? תשבי איתם לכוס קפה ופשוט תסבירי. תדברי בניחותא, בדרך ארץ ותספרי להם על עצמך, על החלומות שלך, על החיים שאת צופה לעצמך, ועל איך אמור להיות זה שיתברג לתוכם. גם אני הייתי צריכה להבהיר להורים שלי כמה נקודות שבתחילה לא חשבו שיהיו כל כך עקרוניות בשבילי. לא התווכחתי איתם, פשוט הסברתי שככה זה לא ילך, הם הרי לא רוצים שתתחתני עם מישהו שאין לך הערכה כלפיו. תאמרי שאת מעריכה בגרות ונסיון, יותר מדברים אחרים...
נראה לי שהם יבינו. הם הורייך.
|
|
|
|
| נשלח ב-12/1/2009 21:25 |
|
| |
נועה, מה עובר עליך?
התכוונתי שאני בגיל X והבחור בגיל החל מ X+5 ועד X+15
|
|
|
|
| נשלח ב-12/1/2009 21:25 |
|
| |
גברים, מוכנים גם לשתף???
|
|
|
|
| נשלח ב-12/1/2009 21:26 |
|
| |
תמי,
לא קראת את ה "חחחחח....." שבסוף ההצעה שלי?
|
|
|
|
|