|
|
| נשלח ב-12/1/2009 21:29 |
|
| |
לא, התעלמתי ממנו.
כמו שאת נוהגת להתעלם משלי ולהיות "מזועזעת"
|
|
|
|
| נשלח ב-12/1/2009 21:36 |
|
| |
מה לעשות, קראתי שוב ת'הודעה ההיא, לקחתי גם את המשקפיים של סבתא שלי כדי להיות בטוחה. לא מופיע אצלך בהודעה אפילו צחקוק קל.
אבל זה ממש לא משנה וממש לא העניין כאן.
|
|
|
|
| נשלח ב-12/1/2009 22:21 |
|
| |
אני מרגישה שאני ו"עלם חמודות" פשוט לא יסתדרו...
אני יותר מחפשת את ה"גבר", מישהו בוגר, שיודע מה הוא רוצה, שאני לא פותחת לו את העיניים, אלא שהוא פותח לי, שיהיה יותר ממני בהרבה בחינות... לא מפחדת להיות "פחות" ממנו... כמו שמפריע להרבה נשים.
כנראה שבחורים עד שנתיים ושלוש פער מעלי-אני מרגישה עדיין סוג של אמא לילד מגודל. דווקא ארבע וחמש שנים-מצלצל לי מתאים יותר.
מצד אחד שיהיה בוגר, אבל מצד שני שלא יהיה כבד... שיהיה רציני. אבל שלא יהסס להיות ספונטני, גמיש, בלתי מהוסס...
סוג של שילוב.
אייכה שילוב שכמותך?
|
|
|
|
| נשלח ב-13/1/2009 07:24 |
|
| |
עד גיל 30 מצידי זה בסדר.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/1/2009 08:53 |
|
| |
חכמה אחת , את מזה צודקת בחורה בת 22 + רוצה בתווך הגילאים של 24-28
אבל מה לעשותשבחורים לא מגעים בהזמנה !
|
|
| נשלח ב-13/1/2009 09:21 |
|
| |
החלום שלי הוא בחור בחתך גיל שלי עם פער של שנה לטובתו.
וכמו שאתם יודעים חלומות לחוד ומציאות לחוד..
כשהייתי בת 20 לא הסכמתי לשמוע על פער של 5-6 ש <במבט לאחור חשובנה על
זה פעמיים. יש לזה הרבה מעלות>
בגילי מגיעות הצעות בגילאים מפחידים ופתאום אני מוצאת את עצמי מייחלת לבחור
צעיר ממני<והיו מקרים מעולם>ואני גם יוצאת עם כאלה.
מה שבטוח הוא שהגיל מספר לנו משהו אבל לא הכל. יכול להיות צעיר וזקן
יכול להיות מבוגר ברוח צעירה מאוד.
ליטאי??
|
| נשלח ב-13/1/2009 10:28 |
|
| |
מצטרפת למשתו',
ל י ט א י ???
|
|
|
|
| נשלח ב-13/1/2009 10:44 |
|
| |
| משתוקקת כתב: |  | |
מה שבטוח הוא שהגיל מספר לנו משהו אבל לא הכל. יכול להיות צעיר וזקן
יכול להיות מבוגר ברוח צעירה מאוד.
|
|
כן, זה נכון מאד. יש בני שלושים צעירים ברוחם, ויש בני עשרים מקובעים. יש צעירים בגילם ובוגרים בנפשם ויש מבוגרים שעדיין לא התבגרו.
אני מכיר זוגות בהן הפרש הגילים הוא מעל 10 שנים, ו- 12 שנים והם חיים טוב מאד. יש גם זוג שאני מכיר שהיא היתה בת 26 ובעלה בן 22 והם חיים טוב מאד (האמת - מאד התפלאתי על המקרה הזה, זה גם לא היה בשידוך רגיל, אבל ב"ה הם חיים טוב מאד)
תמי כתבה על 15 שנים הפרש. טוב, אבל צריך לחשוב גם איך יהיה בעתיד כשאת תהיי בת 35 והוא בן 50, או את בת 65 והוא בן 80. אולי גם אז יהיה טוב, בע"ה , אבל צריך לחשוב על זה.
נועה, אני לא חושב שצריך "להתבגר ביחד", אבל צריך להיות במצב של "לבנות את החיים ביחד", להיות מספיק רענן ברוח ובנפש כדי לבנות חיים חדשים יחדיו, וזה בהחלט אפשר גם כשיש הפרש גילים, גם כשהבחור קצת מבוגר יותר, בתנאי שנשאר צעיר ברוחו.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/1/2009 11:02 |
|
| |
| עץ_השדה_1 כתב: |  |
תמי כתבה על 15 שנים הפרש. טוב, אבל צריך לחשוב גם איך יהיה בעתיד כשאת תהיי בת 35 והוא בן 50, או את בת 65 והוא בן 80. אולי גם אז יהיה טוב, בע"ה , אבל צריך לחשוב על זה.
|
|
ידוע לי, שגברים מזדקנים(בשיכלם וברוחם) מהר יותר מנשים...אז בכלל
נ.ב.שימו לב שכל אחד כותב את תגובתו ממרום גילו, הגיל כאן משתנה בין מגיב למגיב.....
|
|
|
|
| נשלח ב-13/1/2009 11:57 |
|
| |
גבר שעם הפרש ממני יותר מ2,3 שנים, ארגיש שזה סטייל אחר, אתבייש להעלות נושים שמבחינה מסוימת הם לא ביג דיל מעניינים. אצטרך לדבר רק קולע, וכו'. לדעתי ארצה אחד (בע"ה) שאהיה עם אותו כיוון של ראש, גם מבחינת ההתמצאות של הראש הצעיר שלי. אם כי קטן ממני ו ד א י שלא ארצה.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/1/2009 12:29 |
|
| |
מה אתן מתפלאות...
ליטאי אוהב בחורות זקנות, דא.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/1/2009 12:40 |
|
| |
בנות מגיעות לשיא מה שנקרא היום משום מה "הבגרות" שלהן בגיל 19 וחצי. מכאן ואילך הן באותו מצב פחות או יותר, חוץ מהנסיון חיים והתלוש משכורת שעולים לאט לאט.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/1/2009 12:42 |
|
| |
ליטאי
מאיפוה אתה יודע את זה
|
|
|
|
| נשלח ב-13/1/2009 13:21 |
|
| |
ליטאי,
מה שאתה אומר זה שהגברים אף פעם לא מתבגרים?????
|
|
|
|
| נשלח ב-13/1/2009 13:26 |
|
| |
אצל גברים זה תלוי בנסיבות. יש חיה613 - גברים שעד גיל 40 חיים על חשבון בתואנה שהם לומדים בכויילל. ויש כאלה שכבר בגיל 30 לוקחים אחריות לגורלם. קריסטל פתח עליון - הפירוט שלך למה שאת רוצה בגבר, לא העתקת אותה במקרה מפרסומת למכונית ספורט כלשהי? ככה זה נשמע.
|
|
|
|
|