בית פורומים ספרים וסופרים

צנזורע באוצר החכמה?!?!?!?!?!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-14/10/2009 16:21 לינק ישיר 

התכוונתי שאולי זה צונזר בהדפסה מאיזשהן סיבות
אבל זה כמובן ממש ממש לא מתאים לר' ממ"ש
והרבה יותר מסתבר כהשערתך
אלא שאז באמת אין מקום לתלונה על אוה"ח

תוקן על ידי זחלץ_קליח ב- 14/10/2009 16:21:05

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/11/2009 14:32 לינק ישיר 
דחוף!!!!!!!!!!

שמועה שמעתי כי בזמן הקרוב ממש עתידה המערכת הרוחנית של אוצה"ח להורות על הסרת הספר פלפול על זמן זמנים זמניהם המיוחס ליונה רפא. (גם מהמאגר המלא).
הספר נמצא רק במאגר המקוון נבקש ממי שמנוי לאוצר זה ויכול לשמור אתו אצלו ולזכות בו את הרבים שיעשה זאת בהקדם האפשרי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/11/2009 19:46 לינק ישיר 

קיש,

ברשותי אוצר מקוון (אם כי בגירסתו החינמית), והרי החדשות: הספר כבר הוסר, ואף כי מופיע ברשימת הספרים, מ"מ אינו בר צפייה. וכההודעה המצ"ב:

ועתה גלה אזני בור שכמותי, מה ראו על ככה למחוק ספר זה? מה תוכנו, מי מחברו, ולצנינים בעיני מי יהיה?

תוקן לבקשת הכותב

תוקן על ידי ספרות ב- 30/11/2009 17:07:58

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/11/2009 19:54 לינק ישיר 

הספר מצוי בספריית חב"ד, ומפני מה לא נסרק להיברובוקס?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/11/2009 20:15 לינק ישיר 

מה הבעיה עם הספר הזה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/11/2009 20:38 לינק ישיר 

מסתבר שאחד מעובדי אוה"ח גולש כאן ועושה שימוש באינפורציה שמספק הפורום. ראה לדוגמה האשכול שבירר את זהותו של מחבר הספר רזא דחכמתא, שעד כמה שאני זוכר כשנפתח האשכול לא צויין באוה"ח שם המחבר, ואחרי שאלייעזר חשף את שמו - הוא כבר מתנוסס לו לתפארה על מקומו כאילו היה שם מעולם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/11/2009 20:51 לינק ישיר 

לפי רישומי המפעל הביביליוגרפי זמן זמנים וכו' הינו פרדויה על הנצרות אולי משיהו לא הבין את המילה פרדויה וחשב שזה ספר נוצרי...

נעטער. מחבר הרזא דחכמתא נרשם במפעל הביביליוגרפי כך שאף אחד 'לא חשף את שם מחברו'. לפי התרשמותי  כל נתוני אוצה"ח מועתקים מהמפעל הביבי' על שגיאותיהם וצורת סימונם המיוחדת. כך שיש להניח שביום בו קוטלג הספר נרשם עליו מחברו...  

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/11/2009 21:03 לינק ישיר 

הלוך ילך
עד כמה שאני זוכר, כשקראתי את השאלה אודות מחבר הספר, פניתי לראות את הספר באוה"ח  ואם היה מופיע שם הייתי מברר אצל השואל מדוע הוא שולל את הקביעה הזו (גם חזקה על 'תולדות' (פותח האשכול) שאוה"ח נגיש לו והוא לא התייחס לשם זה כלל).

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/11/2009 21:06 לינק ישיר 

מישהו כאן מנסה לרמוז את רעיון העיוועים שיודלוב ממפעל הביבליוגרפיה גולש כאן?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/11/2009 21:12 לינק ישיר 

בקיצור לא נותר אלא לחכות למי שמחזיק בדיסק של אוצר החכמה ולא במקוון המתעדכן שיבדוק אם אצלו רשום שם המחבר ברזא דחכמתא אם לאו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/11/2009 08:58 לינק ישיר 

מה זה אוצר החכמה בגרסתו החינמית,יש כזה דבר?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/11/2009 10:35 לינק ישיר 

נענטר כתב:
מסתבר שאחד מעובדי אוה"ח גולש כאן ועושה שימוש באינפורציה שמספק הפורום. ראה לדוגמה האשכול שבירר את זהותו של מחבר הספר רזא דחכמתא, שעד כמה שאני זוכר כשנפתח האשכול לא צויין באוה"ח שם המחבר, ואחרי שאלייעזר חשף את שמו - הוא כבר מתנוסס לו לתפארה על מקומו כאילו היה שם מעולם.

כמה תמימות ומגלומניה..
וכי אלייעזר המציא את הגלגל? כמו שהוא הסתכל במפעל לביבליוגרפיה כך אוה"ח[ששיווק בעבר את תקליטור המפעל]יודע לעשות זאת לא פחות טוב,בכל אופן שם המחבר של רזא דחכמתא קיים באוצר הרגיל עידן ועידנים אולי לפני קום הפורום המגלומני הזה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/11/2009 10:41 לינק ישיר 

ראפים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/11/2009 12:23 לינק ישיר 

מעלהמעלה כתב:
קיש,

ברשותי אוצר מקוון (אם כי בגירסתו החינמית), והרי החדשות: הספר כבר הוסר, ואף כי מופיע ברשימת הספרים, מ"מ אינו בר צפייה. וכההודעה המצ"ב:

ועתה גלה אזני בור שכמותי, מה ראו על ככה למחוק ספר זה? מה תוכנו, מי מחברו, ולצנינים בעיני מי יהיה?

תוקן לבקשת הכותב

אתמול כשבקשתי ניתן היה לצפות ב40 עמודים הראשונים של הספר (קצת פחות מחצי)
לא היה לי הרבה זמן לקרוא (למה שלא שמרתי את החלקים המותרים ) אבלהבה נאמר את האמת. מדובר בספר הכתוב במליצות וחרוזים ולא הבנתי כמעט כלום. ואלמלא השמועה שגונבה לאוזני על הצנזורה הצפויה הייתי מן הסתם מסיים את חיי בלי לדעת על קים הספר וקשה להאמין שהייתי ניזוק במיוחד.

תוקן על ידי ספרות ב- 30/11/2009 17:08:53

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/11/2009 13:47 לינק ישיר 

תוקן על ידי ספרות ב- 30/11/2009 17:09:33

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > שירה ספרות ופרוזה > ספרים וסופרים > צנזורע באוצר החכמה?!?!?!?!?!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 8 9 10 11 12 13 לדף הבא סך הכל 13 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.