| נשלח ב-16/1/2009 09:32 |
|
| |
שיפוץ גן-שטרוק
בימים אלה מבצעת העירייה שיפוץ יסודי ברחבי הגן ותבוא עליה הברכה על כך.
בהזדמנות זו, מן הנחוץ לדאוג לכך שבגן יותקנו מצלמות אבטחה, בדומה לאלה
שהעירייה התקינה ברחוב הנביאים, למשל, ובעוד מקומות בעיתיים, כדי לפקוח
עין על וונדליסטים וגורמים פליליים.
התקנת מצלמות אבטחה בגן-שטרוק נדרשת וחיונית לאור מעשי פשע, וונדליזם,
ותקיפת עוברי-אורח תמימים, המתרחשים במקום חדשות לבקרים.
הגיע הזמן להעניק לתושבי הסביבה תחושת בטחון מפני חבורות מופרעות של
נוער רחוב, וונדליסטים ופושעים למיניהם המטילים פחד על התושבים.
קריאה זו מופנית בראש וראשונה אל הנציגים החרדים בעיריה, ה"ה בליטנטל,
אלפר וויצמן.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/6/2010 02:35 |
|
| |
השרפה במתצ"ס החרדי
לצערי הרב זה מאד מצער מה שקרה,ואני באתי לגן בשעה 4:00 לפנות בוקר וראיתי אש אוחזת בבנין בחדר מול הגן ,ניראה לי שאלה החבורה שנימצאת כל יום בגן בשעות אחר הצהריים והערב וגם בלילה ,הם גם ניסו לשרוף את בית שטרוק לפני שבועיים אני ראיתי את המשטרה מגיעה לא יודע עם תפסו אותם אך פגשתי באותו הלילה את הבחור שחוזר בתשובה מבית הכנסת מורשה שמו "חכם"והוא אמר שהם עשו רעש בגן ורבו בינייהם ואחרי זה הוא שמע שמישהו נכנס לבניין ,ניראה לי שזו הצתה מכוונת כמובן שאינני חוקר שריפות ,אבל החבורה שמגיעה לגן מציקה לעוברים ושבים הם גם מאד אלימים זה חבורת רחוב פושעת מדובר גם בכמה בוגרים לאחר צבא ישראלים יהודים שההורים שלהם דתיים שמם:אבי אזולאי וישראל ייטח שגם עושים בלגן וגם הבן של חנה שלומי יעקב צריך לטפל בעיניין בדחיפות ואת זה אני משאיר לגורמים החרדיים למשטרה ,הם עשו נזק בל יתואר זה מזעזע ,שמעתי שמועות שהם ניסו גם להכנס לפני זה לאחד מבתי הכנסת ולשרוף זה נורא ואיום.תודה לאל שאף אדם לא היה במתנ"ס
|
|
|
|
|
| נשלח ב-27/6/2010 11:21 |
|
| |
ממש ממש
מפחיד - האח הגדול עינו פקוחה ומצד שני מעודד - כי יתפסו הפושעים הרעים לוח מודעות מיועד לחרדים אתר חינמי שומר שבת הלוח היהודי, http://www.israds.co.il עשרות מודעות דרושים מאלעד, ירושלים ושאר הארץ
לשרות הציבור
|
|
|
|