בשבועות האחרונים נחשפים אנו לקמפיין של ש"ס לבחירות הקרובות "נדאג לעולם התורה" (עאלק), ומשום מה שמתי לב שכל העיתונאים ללא יוצא מן הכלל מטפלים בש"ס בכפפות של משי, ואף אחד לא מעז להזכיר לציבור האם באמת עסקני ש"ס המדושנים טרחו לממש את ההבטחה הגדולה של הקמפיין במערכת הבחירות הקודמת שנמרח על כל האוטובוסים "ילד רעב לא לומד", ונותנים להם להחליק באלגנטיות ל"מיתוג" החדש של דאגה לעולם הישיבות, כאילו שהשינוי בין מילגה של 200-300 ש"ח ל-700 ש"ח זה מה שיציל את אברכי הכוללים וילדיהם הרעבים מחרפת רעב.
אני קורא בזאת לכולם לזכור ולא לשכוח!!!
נשלח ב-16/1/2009 11:48
איל לך מושג כמה אתה צודק, הם חיים באופוריה,כגודל הצפייה גודל ההפתעה
נשלח ב-16/1/2009 12:08
בקרוב: הילד הרעב בראיון בלעדי לבחדרי חרדים
תקציר: בראיון סוחט דמעות מגולל הילד הרעב מקמפיין שס מה עבר עליו בשנים האחרונות : "בלי שס בממשלה מזמן הייתי מת" הוא אומר כשדמעה מבצבצת בזווית עינו. "אני מעריץ את אלי ישי ושס שלא רק צעקו קצבאות כמו ביהדות התורה אלא הצליחו למנוע את הקיצוץ". בראיון הוא חושף שפנה אישית לחברי הכנסת ביהדות התורה שיכלו לעזור לו אם יכנסו לממשלה ולהשיג הישגים נוספים" אבל קריאתו נותרה ללא מענה לצערו ולרעבונו. "הם בחרו להישאר באופוזיציה ולא לעשות כלום בגללם כל הילדים הרעבים הפסידו". את הראיון סיים במשפט "אני יזכור ולא אשכח".
נשלח ב-16/1/2009 12:13
תשמעו, ש"ס קלטו את מה ששאר המפלגות הדתיתו והחרדיות עדיין לא קלטו
הפירסום ב"בחדרי" עובד
בינתיים רק ש"ס גייסו יחצ"ן שיסביר אותם ויתקוף חזרה כל תוקף ו\או משמיץ
קבלו את ariael6 הלא הוא א.נ. (לפי ראיון איתו במדור החדשות של בח"ח)
תוקן על ידי ניט_שייך ב- 16/01/2009 12:09:50
נשלח ב-16/1/2009 12:29
ariael6 כתב:
בקרוב: הילד הרעב בראיון בלעדי לבחדרי חרדים
תקציר: בראיון סוחט דמעות מגולל הילד הרעב מקמפיין שס מה עבר עליו בשנים האחרונות : "בלי שס בממשלה מזמן הייתי מת" הוא אומר כשדמעה מבצבצת בזווית עינו. "אני מעריץ את אלי ישי ושס שלא רק צעקו קצבאות כמו ביהדות התורה אלא הצליחו למנוע את הקיצוץ". בראיון הוא חושף שפנה אישית לחברי הכנסת ביהדות התורה שיכלו לעזור לו אם יכנסו לממשלה ולהשיג הישגים נוספים" אבל קריאתו נותרה ללא מענה לצערו ולרעבונו. "הם בחרו להישאר באופוזיציה ולא לעשות כלום בגללם כל הילדים הרעבים הפסידו". את הראיון סיים במשפט "אני יזכור ולא אשכח".
אכן, לציניות שלך אין גבול...
במהלך כל הקדנציה של ישיבת ש"ס בממשלה לא נוספה אגורה לקיצבאות הילדים הרעבים, ואתה מצביע לי על "ההישג" של ש"ס בכך שהצליחו למנוע את הקיצוץ בקיצבאות (כאילו שיש ממה לקצץ).
דרך אגב, אין בה שכתבתי כדי להצביע על עמדתי הפולטית (אני כמו רבים אחרים נאלץ בגלל הסירחון שלא להשתתף בבחירות...), אדרבה אני סבור ש"זכות הראשונים על הרעבת הילדים" שמורה לדראון עולם על שמו של מיודענו "המלומד" ח"כ הלפרט. וד"ל.
נשלח ב-16/1/2009 12:56
מעניין....לפי מה שאתה אומר אז בשס לא דאגו לתוספת בקצבאות הילדים בגלל של רצו? ואם רצו? לא יכלו? ואם לא יכלו ורק הצליחו ומנעו קיצוץ שברור לכולם שהיה צריך להתבצע כך פורסם וזה לא סוד.
אז מה הטענה?
על מה כל המירמור...וכן תתפלא היה ממה לקצץ...מהסכום הנמוך גם ככה רצו לקצץ עוד..
נשלח ב-16/1/2009 12:59
ניט_שיך
לא גייסו אותי התגייסתי כי זה חשוב לי לומר את האמת.
אגב אל תהיה בטוח שזה א.נ על פי הראיון כיוון שבראיון צויין במפורש שיש אדם אחר שמתעסק בזה. (אל תגלה לאף אחד מי זה) אתה בטח יודע.
תוקן על ידי ariael6 ב- 16/01/2009 12:56:07
נשלח ב-16/1/2009 13:10
להורים של ילד רעב נמחק דיסקט הזיכרון.
מה גם שלפי איך שמתנהל אלי ישי, הוא מעדיף בקדנציה הבאה להיות שר הביטחון.
נשלח ב-16/1/2009 13:13
ariael6 כתב:
מעניין....לפי מה שאתה אומר אז בשס לא דאגו לתוספת בקצבאות הילדים בגלל של רצו? ואם רצו? לא יכלו? ואם לא יכלו ורק הצליחו ומנעו קיצוץ שברור לכולם שהיה צריך להתבצע כך פורסם וזה לא סוד.
אז מה הטענה?
על מה כל המירמור...וכן תתפלא היה ממה לקצץ...מהסכום הנמוך גם ככה רצו לקצץ עוד..
על פי הטרמינולוגיה שלך, אנו באמת חייבים תודה לנציגי ש"ס שבזכותם אנו נושמים עדיין אויר בחינם, שהרי בכח ישיבתם בממשלה הם מצליחים למנוע הטלת מס על אויר לנשימה.
זה מזכיר לי את הטכניקה של הבאבות (לא שלי...) שמבטיחים לחסידיהם הנבערים גדולות ונצורות, וכמו תמיד כאשר על פי רוב ההבטחות לא מתקיימות (מה לעשות הכל סטטיסטיקה) החסידים השוטים מרכינים את ראשם בהכנעה ומאמינים שברכתו של הבאבא פעלה שלא יהיה יותר גרוע... ודו"ק.
נשלח ב-16/1/2009 13:18
הילד הרעב הוא הנכד של הזקנה מנהריה.
נשלח ב-16/1/2009 13:49
המפלגה הרלוונטית החרדית היחידה הינה ש"ס על כל מגרועתיה . מה שברור יהדות התורה קרי גור לא !
נשלח ב-16/1/2009 13:55
מה שברור שאת פםשע ה500 ש"ח לחודש של ליצמן גם הוורי הילד הרעב לא ישכחו
נשלח ב-16/1/2009 14:06
ברור שהכח הגדול שיש לשס לא מנוצל בכלל!! יושבים שם חכי"ם שבטוחני שרוב הציבור לא שמע את שמם בכלל בקדנציה הזאת: מישהו שמע מה ח"כ הנכבד מר מזור בהיינה עשה בקדנציה הזאת? מישהו שמע מה ח"כ הנכבד מר חיים אמסלם עשה? מישהו בכלל מכיר את השמות האלו? להזכירכם לא ראש המפלגה צריך לעבוד לבד. מפלגה גדולה זה כח, בכח צריך לדעת איך להתשמש.
נשלח ב-16/1/2009 14:30
משה...
אז בש"ס רק 6 עובדים.. ובמפלגת גור? אפילו לא 1
נשלח ב-16/1/2009 14:43
מי שיש לו הערות על הפעילות הפרלמנטרית של ש"ס, הייתי מציע לו שיקרא את הטור של רבלין לפני כמה שבועות, שגם הוא ככתב פרלמנטרי וותיק, הודה שכשבדק את הפעילות של החכ"ים של ש"ס, הופתע לטובה. שכל אחד מאותם "אלמונים" העביר עשרות הצעות חוק ומנע גזירות רבות.
נשלח ב-30/11/2010 20:17
אקוטאלי יותר מתמיד , גם הכותבים וגם המגיבים והחכם ימצא את הקשר בניהם על זה אמר החכם " מה שהיה הוא שיהיה"