|
|
| נשלח ב-19/1/2009 14:13 |
|
| |
לעיתים חושבים על כל הדברים האלה דווקא יותר כאשר זה ראון. כי כ"כ רוצים אותו אז מסתכלים בפרספקטיבה רחבה.
אני אישית בחנתי ה כ ל.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/1/2009 16:28 |
|
| |
שלום,
אז ככה...
ראשית אתוודה ואומר שאני אותה אחת שכתבה את הסיפור הנ"ל.
מהכרותי עם הנושא למדתי להבין הרבה...
זה נכון שלגברים קל יותר לשים לכמה דקות את האהבה בצד ולחשוב בשכל.
לכן כאשר תחליטו לשבת ולבדוק האם אתם מתאימים לחיי הנישואים השיקול של הגבר בד"כ יהיה יותר נכון ואילו האישה יהיה משהו בשיקול שיסונוור בגלל האהבה העזה.
אישית אני יודעת שברגע שנשב לפגישה רצינית
השאלה הראשונה שאני רוצה לשאול אותו זה איך הוא רואה בעיני רוחו את ילדיו בעוד כמה שנים.
היכן הם יתחנכו.
כי אישית על הבדלי המנטליות וכאלה אני חושבת שאפשר להתגבר ע"י האהבה כפי שנאמר על כל פשעים תכסה אהבה.
אבל אם גישת החינוך שונה, אם בשביל לחיות איתו אני צריכה לרדת במשהו אז כנראה שזה לא מתאים ולא רצוי.
זה נכון שאני מכירה אותו ויודעת היכן הוא עומד.
אבל מענין לדעת מה השאיפה שלו לגבי העתיד.
למרות שלא תמיד מה שאדם שואף זה מה שיקרה.
אבל מה שאדם שואף זה מה שהוא.
אשמח להמשיך ולענות ולשתף, וכן לשמוע מכם.
תודה
|
|
|
|
| נשלח ב-19/1/2009 16:49 |
|
| |
אז לא. אני יודעת ששאלות רבות מאלו ששאלת ועוד רבות אחרות - כבר שאלתי. אני יודעת בדיוק מה קורה ואיך. ויודעת שזה מתאים לי. אבל הוא...
עם כל הזמן שיש בעולם.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/1/2009 18:11 |
|
| |
יש לכם כיוון לעשות את זה כמו כל שידוך?
|
|
|
|
| נשלח ב-19/1/2009 18:28 |
|
| |
ברור. רק לבקש ממישהו שמכירים טוב שיעלה את זה כשידוך.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/1/2009 18:36 |
|
| |
אם כך, והדחייה שלו היא סתם. וברור לך שאת רוצה להיפגש איתו, אז למה שלא תעקפי אותו ותשלחי מישהו שיציע את זה להוריו?
אין לי מושג למה הוא דוחה אותך ולא רוצה לעשות זאת עכת. אבל אם אין סיבה מובנת אז אולי זה פשוט הדרך.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/1/2009 22:01 |
|
| |
הוא טוען שהוא קטן.. זו הסיבה!
|
|
|
|
| נשלח ב-20/1/2009 08:15 |
|
| |
אם הוא מבטיח לך שהוא מחכה לך אז פשוט תחשבי שאתם חסידים שמתחתנים אחרי שנה מהאירוסין...... רעיון לא? ; )
|
|
|
|
| נשלח ב-20/1/2009 14:00 |
|
| |
בבקשה, אל תצפי לו יותר מידי שאם ח"ו תופתעי המכה לא תכאב מידי.
עצה של ידיד.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-20/1/2009 14:57 |
|
| |
אם הוא אכן קטן מידי...
אז תחליטו בינכם שאתם מנתקים כל קשר עד שזה יהיה רלוונטי (אוך, אני יודעת בדיוק כמה קשה להחליט דבר כזה... אבל יודעת עוד יותר טוב כמה נורא זה להיות בקשר כ"כ הרבה זמן כשלא רואים בקצה את התכלית הסופית).
בנוסף, במקרה ואתן אכן מנתקים... תאמרי לו שבנתיים את כן שומעת שידוכים... נראה מה זה יעשה לו...
|
|
|
|
| נשלח ב-20/1/2009 20:50 |
|
| |
המקשיב, הפתעות כבר לא יהיו, מכירה אותו מידי מידי טוב...
אחת.. הוא לא קטן. הוא טוען. לגבי ניתוק, זה לא ממש רלוונטי. ה' יעזור.
בינתיים לא לחוצה, אם כי מאוד מקווה שזה מה שהכי טוב לי. אם לא - ז ה ר צ ו ן ה ' !! וזה ברור לי!
|
|
|
|
| נשלח ב-21/1/2009 14:58 |
|
| |
אורן
א. ועדיין.....
ב. החכמה היא לדעת שגם אם כן 'הצליח' זה רצון השם, ולא לחיות בהרגשה שאם לא 'הלך' משהו כנראה שזה רצון ה'....
|
|
|
|
| נשלח ב-21/1/2009 15:55 |
|
| |
ח"ו אם הובנתי כך.
ברור שאם זה כן ילך. אז זה רצון ה'. הבעיה באמונה מתחילה דווקא בקושי, לא כשזה כמו רצוני. ולכן הדגשתי דווקא את זה, לא כדי להפחית את הערך השני.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/3/2009 18:52 |
|
| |
היי, יש לי משהו לספר על עצמי שמזה קשור לאשכול הזה..
אבל בתנאי שאתם מבטיחים להגיב..
: )
|
|
|
|
| נשלח ב-11/3/2009 18:54 |
|
| |
מבטיחים
|
|