לא הבנתי!! זהו רק אמרתי שקפוא פה!!!!!
לחמם אותך?? _________________ מי שאינו רואה את המקום בכל מקום אינו רואהו בשום מקום. (הרבי מקוצק)
אז אל תחשבי =)אני מוכנה למלא את החור _________________ מי שאינו רואה את המקום בכל מקום אינו רואהו בשום מקום. (הרבי מקוצק)
יש לך לב חזק שיכול להכיל הא תחשוב טוב יהה טוב............ אוקי אני מתחילה לדבר שטויות רק תגידי אפו את שם או פה נימאס לי לקפץ משם לפה..........
אולי ... למה שטויות? כייף לי להתכתב איתך =)*איפה. אני כרגע פורשת.. (סליחה) מחר אני צריכה לצאת מוקדם.יאללה אחותי היקרה והמתוקה שיהיה לך אחלה לילה ושבוע טוב וחודש טוב ורק!! טוב!!נתראה. _________________ מי שאינו רואה את המקום בכל מקום אינו רואהו בשום מקום. (הרבי מקוצק)
ביי ושיהיה סבבה של לילה!!!!!!!! נראה לי שהוצאנו את המירב מהפורום הזה!!!!!
המירב והמיטב =)מה איתנו היום?? _________________ מי שאינו רואה את המקום בכל מקום אינו רואהו בשום מקום. (הרבי מקוצק)
לוידעת איפה ניפגשים????????
בכיכר.. לא?? _________________ מי שאינו רואה את המקום בכל מקום אינו רואהו בשום מקום. (הרבי מקוצק)
די נו חרפנו!!!תני מקום אחר.........
במכולת של זלמן? _________________ מי שאינו רואה את המקום בכל מקום אינו רואהו בשום מקום. (הרבי מקוצק)
אה כן ברור שליד הממתקיםוואלנהה המחשב שלי איטי...........