נו אז זה הדדי שעברנו תמבחן?!
אם את מעבירה אותי אני מעבירה אותך =)עברנו.. בשעה כזו מי לא היה עובר? חחח _________________ מי שאינו רואה את המקום בכל מקום אינו רואהו בשום מקום. (הרבי מקוצק)
אולי.. תלוי באיזה שעה חחחלמה לא? _________________ מי שאינו רואה את המקום בכל מקום אינו רואהו בשום מקום. (הרבי מקוצק)
אני מתחילה לצחוק משטויות או שאת פשוט מצחיקה?!~ _________________ אל תתנו לי עצות אני יודעת לטעות גם בלי עזרה!!!!!!!!!!
ג' כל התשובות נכונות. _________________ מי שאינו רואה את המקום בכל מקום אינו רואהו בשום מקום. (הרבי מקוצק)
למה את גורמת לי לחייך למסך דומם?????? _________________ תוקן על ידי דוסה_גאה ב- 13/07/2010 01:42:58 אל תתנו לי עצות אני יודעת לטעות גם בלי עזרה!!!!!!!!!!
תוקן על ידי דוסה_גאה ב- 13/07/2010 01:42:58
תתאפקי לחייך זה מצויין! מאחלת לך לחייך גם מתוך שינה =) יאלוש. עייני ערך הודעתי האחרונה בספיקר. 3>_________________תוקן על ידי מעשהיה ב- 13/07/2010 01:45:56 מי שאינו רואה את המקום בכל מקום אינו רואהו בשום מקום. (הרבי מקוצק)
תוקן על ידי מעשהיה ב- 13/07/2010 01:45:56
יאללה סיכמנו משו....... נראה נשבר התנור............
יופי.. ככה החום יתפזר =) _________________ מי שאינו רואה את המקום בכל מקום אינו רואהו בשום מקום. (הרבי מקוצק)
רק נכנסת והוא תפס גובה!!
טמפרטורה..?אז כדאי שאצא לפני שנהפוך פה לפחמים ... ;-) _________________ מי שאינו רואה את המקום בכל מקום אינו רואהו בשום מקום. (הרבי מקוצק)
סה"כ נהפוך לכושית יהיה לי יותר קל לזהות אותך במיוחד בכיכר השבת!!