בית פורומים שידוכי חרדים

בחורה עם רישיון

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-21/1/2009 22:41 לינק ישיר 

מצד אחד, תתחתני עם בן תורה,
תביאי 500 ילדים, תשימי את כולם במקומות שלהםף תפזרי אותם ברחבי תבל, אל תשכחי גם להחזיר אותם, אותו תשלחי לחוג ואת ההוא לרופא, ואל תשכחי לעשות קניות, ללכת לעבודה, לחזור, לבקר את חמותך, לעשות חסד עם האמא שלך-וולבקר אותה, בערב יש כנס נשים-השתלמות שאת צריכה להיות בו....

ואל תשכחי לעשות את הכל ברגל...!

[ומה שהכי מצחיק- זה שהמורות אוסרות את זה בחירוף נפש, אבל כשיש מורה אחת שכן נוהגת, אז הן רצות אחריה כמו ילדות קטנות-"יש לך מקוםב שבילי,נכון?" מתחנפות אליה ורצות לתפוס מקום..]

גיב מי א ברייק.

מצטערת, נשים זה לא סופרמן.
זה כלי עזר לחיי משפחה שיתפקדו ויתקתקו.
אינטנט הרבה יותר חמור מרכב...
וזה בכלל לא ענין של צניעות, אם כבר זה ענין של "לקחת שליטה" על הכביש, לדעת לעקוף כשצריך, לתת גז כשהרמזור עומד להתחלף...זה אולי באופי קצת לא שייך לאישה שאמורה להיות עדינה וחסודה...

אמורה.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/1/2009 00:29 לינק ישיר 

אורן, תמיד חשבתי שאתה בחור. בכל אופן שאלתי הייתה כלפי הגולשות שנראות מושך חיצונית, ושיש סיבה שינסו להתחיל איתן, בלי קשר ללבוש.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/1/2009 00:32 לינק ישיר 

אני בחורה. ואל דאגה, אני מספיק מושכת (סליחה אם יותר מידי התבטאתי...)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/1/2009 00:36 לינק ישיר 

בהזדמנות אפתח אשכול על הנושא של בחורות שחושבות שהן נראות טוב.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/1/2009 01:09 לינק ישיר 

ליטאי אני לא בא להגן על כבודה של מישהי אבל סתם שאלה קטנה, אמרו לך פעם שאתה בוטה מדי.
לא שזה בעיה רק שאתה כותב את דעתך אני מדמיין אותך יושב מול המחשב וחושב איך אתה החכם מכל אדם תמיד צודק ואתה פשוט לא תופס למה השני לא מבין אותך, מה הוא סתום, טיפש.
חשבת פעם שיש אנשים שחושבים לא כמוך והם אולי צודקים.
האם פעם כתבת הודעה והשארת מקום למישהו לחלוק על דעתך.
האם פעם כשכתבת הודעה הבנת שזה במה לדיון, ולא במה להרצאת דעותיך.
אולי קצת נסחפתי אבל משום מה זה הנימה שנושבת מבין שורותיך, תמיד אתה מכניס משהו אישי כאילו אתה מנסה להציל את כבודך האבוד שאיזה ניק עלום שם, העיז לחשוב לא כמוך.
                                                                                עמך הסליחה סנסאי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/1/2009 07:18 לינק ישיר 

קריסטל77 כתב:

[ומה שהכי מצחיק- זה שהמורות אוסרות את זה בחירוף נפש, אבל כשיש מורה אחת שכן נוהגת, אז הן רצות אחריה כמו ילדות קטנות-"יש לך מקוםב שבילי,נכון?" מתחנפות אליה ורצות לתפוס מקום..] 

מעניין, אלו הנשים שאת חושבת שהן מעבירות לך מסרים, דוד אחרי דור מסיני.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/1/2009 09:49 לינק ישיר 

שרפ, זה חסר תקנה להתווכח עם הגברת הזו
פשוט תרד מזה

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/1/2009 12:16 לינק ישיר 

ליטאי613 כתב:
בהזדמנות אפתח אשכול על הנושא של בחורות שחושבות שהן נראות טוב.

וואי, אתה גדול !!!!

נקרעתי מצחוק.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/1/2009 13:10 לינק ישיר 

חבר'ה,

תחזרו לנושא האשכול בבקשה.

אמונה~שמחה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/1/2009 14:57 לינק ישיר 

אז גברים שבינינו........סיכום טבלאי בבקשה.
מפריע/לא מפריע/רצוי/נדרש

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/1/2009 21:50 לינק ישיר 

סנסאי,

העלית נקודות מעניינות למחשבה. אז חשבתי על זה שוב אבל צר לי, אני ממש לא מסכימה.

מכירה במשפחה, בבנין, בשכונה, כל כך הרבה נשים נוהגות. אף אחת מהן לא נתקלה בבעיות הללו של דחיפת הרכב, החלפת גלגל וכו'. תמיד הגיעו אנשים לעזרה. הגברים מאוווווווד אוהבים להיחלץ לקראת נשים שנתקעות בכביש. זה עושה להם טוב. מרגישים אבירים או משהו בסגנון...

לעומת זאת אלפי נשים מתפדחות יומיום לבעיות צניעות אמיתיות כשמשתמשות בתחבורה ציבורית.

אין גבר באוטובוס שלמסובב את הראש ומביט באישה שעולה מאחור עם עגלה וזועקת "נהג, נהג, רגע!!!", או באישה שעולה עם זאטוטיידה שלמה ומנסה להשאירם בטווח ראייה: "מוישי, שב!!! רותי, לא לרוץ הלוך חזור...", אני לא מדברת על נשים הרות שחצי אוטובוס מזנק לעברן "בואי גברת, שבי, מסוכן לך ולתינוק, נו!!"

ועל הסיטואציות במוניות בכלל לא צריך להרחיב. היצורים שיושבים שם מאחורי ההגה, מתחילים לדבר עם כל אחת על כל דבר.במיוחד מרתקים אותם כל מיני עניינים שהשתיקה יפה להם...

יש עוד המון דוגמאות. כל אחד יכול להיזכר בהן לעצמו.

לכן כשאישה נוסעת  בשקט לעצמה חוסכת את כל אותן מבוכות אמיתיות ולא צנועות.

ובכלל  -קראו את מה שקריסטל כתבה כאן בעמוד למעלה. כל כך פשוט, נכון, חכם והגיוני!!!

ואם לא איכפת לכם, ליטאי ואורן, אל תרדו לדיונים על מראה וכו'... נראה לי שזה מוריד את הרמה...

תוקן על ידי נועה_האחת ב- 22/01/2009 21:46:22

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/1/2009 22:36 לינק ישיר 

וראל כתב:
הבעיה ברשיון לאשה היא לא כמו שאמרו-חוסר צניעות שלא יסתכלו על האשה, אחרת איך מתירים ללכת ברחוב? שם אין עיניים?
אלא הבעיה היא משום לא ילבש, זה עדיין לא נפוץ כ"כ אצל נשים כדי שיתירו לאשה לנהוג.

האם את נמצאת בשנת תשס"ט (2009).

האם את באמת מהנדסת מחשבים שכמעט לכל חברותיך לעבודה יש רכב?

יתכן שהלא ילבש הוא לרבנים, אצלהם לא נפוץ להתיר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/1/2009 22:39 לינק ישיר 

וראל כתב:
אורן אם זה היה נאסר מחוסר צניעות, אז זה היה אסור בכל מקום בכל מצב. אבל זאת לא הסיבה לכן יש מקומות ומצבים שזה בסדר , וזה יכול להמשיך להתפתח.

אם נתרגם זאת נכון:

אחרי שכמות גדולה של נשים לא תשמע לרבנים ותנהגנה ברכב, ההלכה תתיר את הנהיגה ברכב.

אנו מצפים לעוד היתרים כאלו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/1/2009 00:29 לינק ישיר 

שרפ,
החכמה לקחת מכל אחד את הדברים הטובים שבו...

זה שהם המחנכות שלי ושל כל הדורות, זה יופי. זה דרך חיים.
זה שהן גם עושות טעויות- זה רק מוכיח שהן לא מלאכייות. ולפי מה שזכות לי אנחנו אמורים להיות "בני אדם".... לפחות בפעם האחרונה שבדקתי.

ובכלל, יש לכם , לנו, בעיה בציבור הזה שלא קולט ענין בסיסי!!!
ת-פ-ס-י-ק-ו-!! אבל תפסיקו באמת לשפץ את עצמכם כדי להתאים את עצמכם לאנשים זרים...
פשוט די עם זה. בחור שיעקם את הפרצוף כי יש לך רשיון- הוא לא בחור בשבילך! כי את כן עם רשיון!ברגע שיש בעיה-אל תנסו להיולד מחדש, תנסו להבין שהוא לא האדם הנכון...

למה צריך להיות אכפת לי שלא מתחשק לו שיהיה לי רשיון...אבל נאמר ויש לי, אז לך תחפש אחת בלי רשיון, אם אתה מוריד בגלל דבר כזה, אז אתה פשוט לא מתאים לי.

אני רואה נשים צעירות דוסייות נסחבות באוטובוס עם מליון שקיות של סופר... שני ילדים אוחזים בחצאית, עוד ילדה קטנה מושכת בעגלה, האמא בקושי מחזיקה את עצמה באוטובוס, הילד האחד כבר נפל התחיל לבכות, זאתי מאבדת שליטה על העגלה, הפאה של האמא עוד רגע נופלת, למה?!!?!? למה?!?!?! למה אנחנו צריכים להיראות ככה?
למה אתם מחפשים להקשות על החיים תמיד?
תדעו לכם, שאם לא היינו נראים ככה- לא היינו מאבדים כ"כ הרבה נשמות טובות...
שכחנו שהתורה זה "וחי בהם!!" לא מת לא גוסס לא חי בערך..

תורה זה דבר כ"כ יפה. הלכה זה דבר כ"כ חכם. רבנים זה דבר כ"כ חשוב.
עשינו סלט והרסנו הרבה דברים טובים.
ממש כואב.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/1/2009 01:27 לינק ישיר 

קריסטל - שוב לא נותר לי אלא להסכים איתך.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > בחורה עם רישיון
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 5 6 7 8 9 לדף הבא סך הכל 9 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.